Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnofolik için bana o ilaç pkolularda ve rezervi iyi durumda olan kişilerde etkilidir rezervi düşük olan kişilerde bir etkisi olmaz. Boşuna kullanış olursun dedmişti. Ben Kaan beye gitmezden önce 2 ay kullanmıştım. Gerçektende dediği gibi hiçbir etkisi olmamıştı. Dediği ilaç ve vitaminleri kullan. Kaan beye güvenebilirsin. Amin inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Bu arada benim cylo henüz bitmedi. Ama adetim geldi. Bu ayki tedavi de güme gitti.

canım melatonini hangi marka kullandım sen? marka yazmadığına dikkat ettim doktorun o yüzden özellikle üstelemedim marka için..bi de b12 plus al demiş sen kullandın mı?onda hangi marka aldın?
Canım burada açık isim yazmak yasak. Ama benim kullandığım da melat..... diye bir ilaç. Bana b12 ayrıca kullandırmadı. Benim b12 değerimi gördü. Çok yüksek dedi. 2000 idi. Normalda bulunması geeken üst değer 600 civarı. Yani benimki üst sınırın üç kati idi. Koenzimi de KoenzimQH+Omega3 olarak kullanıyorum.

Ben kaan bozkurtu ilk defa duydum hos yeni basladik arastirmalara.izmirde yazligimiz var aslinda gitmemiz cok imkansiz degil.ne kadar iyi oldugu hususunda bilginiz var mi.ay valla ankaradan da biktim belki isik olur bana

Ben kaan bozkurtu ilk defa duydum hos yeni basladik arastirmalara.izmirde yazligimiz var aslinda gitmemiz cok imkansiz degil.ne kadar iyi oldugu hususunda bilginiz var mi.ay valla ankaradan da biktim belki isik olur bana
Ben tüp bebek için karar verdiğimde İstanbul, Bursa, Manisa'da birkaç dr a gittim. Hiçbiri içime sinmedi. Bu siteden Kaan beyin ismini duydum. Ona gittim. Pozitif ve çok mantıklı konuştu. Onunla devam etmeye karar verdim. Bana göre çok iyi bir dr ama şu da bir gerçek. Benim memnun kaldığım dr dan bir başkası memnun kalmayabilir. Yinede bir araştır hatta muayene ol. İçine sinerse öyle O'nunla devam et derim.

canım tedavi yine iptal demişsin, şu an kaan beyin yapmaya çalıştığı yumurta kalitesini arttırmak mı? temkinli ilerlediğini düşünüyorum kaan beyin ama yavaş mı ilerliyor tedavide?

Oyle tabi tedavi sureci ayni doktorun farkli hastalara polemikleriyle dolu.farkli doktorlarin birbirleriyle olan polemiklerini saymiyorum bile.oyle suistimale acik bir sorun ki kime guvenecegiz bilmiyoruz.memoriale gidelim diyoruz acip internete baktigimzda oradan sikayet var.hakan yarali var ankarada ona gidelim diyoruz ondan sikayet var..bu saydiklarim pahali olanlar.baskent hastanesi daha insancil orda hulusi bulent zeyneloglu var. Bir kotu yorum okumadim ucuzmus ama cok kalabalikmis esim orda acaba embriyo lab i nasildir kalabalik yerde daha cok yipranir miyiz diyor.ne yapayim ben..allah yardimcimiz olsun

Nedir bunun oluru? of yaaa içime taş gibi oturdu bu kadar dikkat, tedavi, bu kadar dua, ne yapacağımızı şaşırdık artıık, ah Rabbim neden duymuyorsun dularımızı

Bilsem canim olurunu. Yok yok yok olmuyor. 3 tedavi. 3unde de 2 yumurta cikiyor. 1i dolleniyor. Bu yani. Baska bisey yok. Zararli hicbisey tuketmiyoruz,saglikli besleniyoruz,doktor ne dese yapiyoruz,allaha da yalvariyoruz ama yok yani olmuyor. Demekki vakti degil ya da allah bize anne babaligi nasip etmedi. Ne deyim ne edeyim nerelere kime gideyim,kime ne soyleyim. 5. negatifi de aldik. Hayirlisi buymud demekten baska bisey yok. Yapabilecegim herseyi yapiyorum. Elimden gelen bu.

aynen öyle tatlım her şeyi yaptın, yapıyoruz...dur bakalım Allah büyük toparla birkaç gün kendini, yeni bir strateji belirleyelim bari hep birlikte bilgileri birleştirerek.... En iyi doktorlardan birine de gittin oysa.... zamanı var demkki kuzum

Canım ya çok çok üzüldüm. Sana üzülme diyemiyorum illaki üzüleceksin ama kendini yıpratma. Bundada bir hayır vardır. Rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canim artik uzulmekle negatife alismak arasi bi yerdeyim.vardir bir hayir demekten baska carem yok

canım tedavi yine iptal demişsin, şu an kaan beyin yapmaya çalıştığı yumurta kalitesini arttırmak mı? temkinli ilerlediğini düşünüyorum kaan beyin ama yavaş mı ilerliyor tedavide?
Canım ben şu an adetliyim. Muayeneye gittiğimde adetli olmayacağım. Yumurta kalitesini artırmak olabilir. İlacın bitiminde adetli olsan da olmasan da gel demişti. Adetli olmadığımda da gitmek tuhaf geliyor bana. Bu ilaç adet düzenleyicisi mi yoksa oln adet düzenini bozucu mu anlamadım gitti.

Canım benim dr uma gitsene. Benim dr um havuz yapıyor. Elde ettiği embriyoları biriktirip öyle transfer yapıyor.

Canim artik uzulmekle negatife alismak arasi bi yerdeyim.vardir bir hayir demekten baska carem yok
Canım ben hiç negatif almadım ama bunun büyük bir yıkım olduğunu anlıyabiliyorum. İki ay öncesi dr um bana taze transfer dediğinde cesaret edemedim. İnşallah sende en kısa zamanda toparlanıp yeniden kaldığın yerden devam edeceksin. Ben buna eminim. BİZ GÜÇLÜ KADINLARIZ. HİÇBİR OLUMSUZLUK BİZİ YIKAMAZ, YILDIRAMAZ. Bundada bir hayır vardır. Belki Rabbim sana bir dahaki tedavinde ikiz evlatlar verecek. Belki de bu tutsaydı özürlü olacaktır. Rabbim şimdi vermediyse bildiği bir hayır vardır.

Canım B bursa_83 çok üzgünüm ağlıyorum şu an içimde hep pozitif düşüncesi vardı sana dair vakti zamanı gelince olacak elbet. Benim durumum sana teselli olur mu bilmem ben artık eminim dış gebelik yaşadığımdan reglim gelmedi ve ağrılar iki günde bir uzun soluklu olmaya başladı umidim ameliyatsız atlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…