Canım B bursa_83 çok üzgünüm ağlıyorum şu an içimde hep pozitif düşüncesi vardı sana dair vakti zamanı gelince olacak elbet. Benim durumum sana teselli olur mu bilmem ben artık eminim dış gebelik yaşadığımdan reglim gelmedi ve ağrılar iki günde bir uzun soluklu olmaya başladı umidim ameliyatsız atlatmak
Canim su kandil gunu allaha yalvarmaktan vazgecmeyelim.uzulme demicem sana.
O duyguyu cok iyi biliyorum.sana soyleyecek hicbir sozum yok.Vazgecmiyorum canim ama niye herkes icin siradan olan bir olay bizler icin olaganustu ve mucize bekledigimiz bir durum haline geliyor.uzulmekten bile yorulursun ya,o durumdayim.
Kimileri korunduğu halde hamile kalır. Kimileri de yani bizler tüp bebek merkezkerini aşındırdığımız halde hamile kalamayız. Bu da bizim imtihanımız. Rabbim bizleri bu imtihanımızda isyana yöneltmeden muvaffak eylesin.Vazgecmiyorum canim ama niye herkes icin siradan olan bir olay bizler icin olaganustu ve mucize bekledigimiz bir durum haline geliyor.uzulmekten bile yorulursun ya,o durumdayim.
Canım benim dr uma gitsene. Benim dr um havuz yapıyor. Elde ettiği embriyoları biriktirip öyle transfer yapıyor.
Kaan Bozkurt. İzmir de. Bursadan gidiş geliş yapabilirsin. Bende Balıkesir'den gidiyorum.Kim canim doktorun
Birden icinde umut oldu keske biz de gitsek kaan bozkurta...hangi hastane ya da tup bebek merkezinde .Kaan Bozkurt. İzmir de. Bursadan gidiş geliş yapabilirsin. Bende Balıkesir'den gidiyorum.
Canım tedaviye başlarsın. Yumurtan oluşmaz. Yumurtan oluşur bu defa döllenmez. Döllenir bu defa da transferin tutmaz. Transfer tutar kimyasal yaşarsın. Kimyasal yaşamazsın düşük olur. En iyi merkeze en iyi dr a gidersin olmaz. Sıradan bir merkeze dr a gidersin olur. O yüzden bu işlerin bir garantisi yok. Önemli olan bence şudur: Merkezin ve dr un içine sinmesi. Gerisi Alah'ın takdiri. Gittiğin dr ve merkez buna vesile olur.Negatifi goreli 4 gun oldu.28.gunum hala adet olmadim.olsam napacagimi bilmiyorum.esimle de gerildik hangi merkeze gidecegimiz konusunda.bir oyle diyor bir boyle diyor.benim de ne dedigim belli degil aslinda.nerede devam etmek istedigimi bilmiyorum.tamam hic bir merkez garanti vermiyor ama guvenerek gidilecek bir yer olmaz mi.
Kaan bey İzmir'de İrenbede. Kaan beyin de tüp bebek tutmadığı hastaları var. Her dr un her tüp bebek uygulaması tutacak diye birşey yok. Ama Kaan beyin zoru seven, pozitif bir dr olması bizim gibi rezervi düşük kişiler için çok önemli bir özelliği bence.Birden icinde umut oldu keske biz de gitsek kaan bozkurta...hangi hastane ya da tup bebek merkezinde .
Tabii ki bu surecte sonuc garanti degil.ama guvenilir birini bulmak cok onemli.pek fiyat nasilKaan bey İzmir'de İrenbede. Kaan beyin de tüp bebek tutmadığı hastaları var. Her dr un her tüp bebek uygulaması tutacak diye birşey yok. Ama Kaan beyin zoru seven, pozitif bir dr olması bizim gibi rezervi düşük kişiler için çok önemli bir özelliği bence.
Kesinlikle bende oyle dsunuyorum.Canım tedaviye başlarsın. Yumurtan oluşmaz. Yumurtan oluşur bu defa döllenmez. Döllenir bu defa da transferin tutmaz. Transfer tutar kimyasal yaşarsın. Kimyasal yaşamazsın düşük olur. En iyi merkeze en iyi dr a gidersin olmaz. Sıradan bir merkeze dr a gidersin olur. O yüzden bu işlerin bir garantisi yok. Önemli olan bence şudur: Merkezin ve dr un içine sinmesi. Gerisi Alah'ın takdiri. Gittiğin dr ve merkez buna vesile olur.
Kimileri korunduğu halde hamile kalır. Kimileri de yani bizler tüp bebek merkezkerini aşındırdığımız halde hamile kalamayız. Bu da bizim imtihanımız. Rabbim bizleri bu imtihanımızda isyana yöneltmeden muvaffak eylesin.
Kaan Bozkurt. İzmir de. Bursadan gidiş geliş yapabilirsin. Bende Balıkesir'den gidiyorum.
Kaan bey İzmir'de İrenbede. Kaan beyin de tüp bebek tutmadığı hastaları var. Her dr un her tüp bebek uygulaması tutacak diye birşey yok. Ama Kaan beyin zoru seven, pozitif bir dr olması bizim gibi rezervi düşük kişiler için çok önemli bir özelliği bence.
Bizim gibi rezervi düşük olan kişilerde havuz yapıyor. Tedaviye başlamadan 1-2 ay önce vitamin ilaçları ve takviyeler kullandırıyor. Kaan bey için bu takviyelerin kullanımı çok önemli. Hormon iğnelerinin dozunu ve tedavi şeklini kişiye göre uyguluyor. Her hastaya göre farklı tedavi şekli var.Havuz mu yapiyor ve yuksek doz hormon igneleri mi veriyor yoksa hapla mi?
Canım ben hiç negatif almadım ama bunun büyük bir yıkım olduğunu anlıyabiliyorum. İki ay öncesi dr um bana taze transfer dediğinde cesaret edemedim. İnşallah sende en kısa zamanda toparlanıp yeniden kaldığın yerden devam edeceksin. Ben buna eminim. BİZ GÜÇLÜ KADINLARIZ. HİÇBİR OLUMSUZLUK BİZİ YIKAMAZ, YILDIRAMAZ. Bundada bir hayır vardır. Belki Rabbim sana bir dahaki tedavinde ikiz evlatlar verecek. Belki de bu tutsaydı özürlü olacaktır. Rabbim şimdi vermediyse bildiği bir hayır vardır.
Amin canım.Canim inaallah bu yikimi hic yasamazsin. Kimse yasamasin. Hele bir de 3 4 olumca daha agir geliyor. Yani mecburen yeniden motive olacagiz bi sekilde. Bebis istiyosak moralimi yerine getirmek zorundayiz ama bikac gun boyle gececk gunler. Uzuleyim ve bitsin bu tedavi. Yeni sayfa icin hazir hale gelmeliyim.hayirlisini versin rabbim canim. Cok sagol. Hepinize tesekkurler desteginiz icin.
Bizim gibi rezervi düşük olan kişilerde havuz yapıyor. Tedaviye başlamadan 1-2 ay önce vitamin ilaçları ve takviyeler kullandırıyor. Kaan bey için bu takviyelerin kullanımı çok önemli. Hormon iğnelerinin dozunu ve tedavi şeklini kişiye göre uyguluyor. Her hastaya göre farklı tedavi şekli var.
Amin canım.Rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bu da senin son yıkımın olur. Bir dahaki tedavinde rabbim sana sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?