Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim ben de agliyorum ama bi ise yaramiyor. Aglamak bagirmak cagirmak hicbir ise yaramiyor.benim senin pozitif olacagina inancim var,hala var. Doktoruna soyledin mi agrilarini.insallah ameliyata gerek kalmadan atlat canim.

Vazgecmiyorum canim ama niye herkes icin siradan olan bir olay bizler icin olaganustu ve mucize bekledigimiz bir durum haline geliyor.uzulmekten bile yorulursun ya,o durumdayim.
Kimileri korunduğu halde hamile kalır. Kimileri de yani bizler tüp bebek merkezkerini aşındırdığımız halde hamile kalamayız. Bu da bizim imtihanımız. Rabbim bizleri bu imtihanımızda isyana yöneltmeden muvaffak eylesin.

Negatifi goreli 4 gun oldu.28.gunum hala adet olmadim.olsam napacagimi bilmiyorum.esimle de gerildik hangi merkeze gidecegimiz konusunda.bir oyle diyor bir boyle diyor.benim de ne dedigim belli degil aslinda.nerede devam etmek istedigimi bilmiyorum.tamam hic bir merkez garanti vermiyor ama guvenerek gidilecek bir yer olmaz mi.

Canım tedaviye başlarsın. Yumurtan oluşmaz. Yumurtan oluşur bu defa döllenmez. Döllenir bu defa da transferin tutmaz. Transfer tutar kimyasal yaşarsın. Kimyasal yaşamazsın düşük olur. En iyi merkeze en iyi dr a gidersin olmaz. Sıradan bir merkeze dr a gidersin olur. O yüzden bu işlerin bir garantisi yok. Önemli olan bence şudur: Merkezin ve dr un içine sinmesi. Gerisi Alah'ın takdiri. Gittiğin dr ve merkez buna vesile olur.

Birden icinde umut oldu keske biz de gitsek kaan bozkurta...hangi hastane ya da tup bebek merkezinde .
Kaan bey İzmir'de İrenbede. Kaan beyin de tüp bebek tutmadığı hastaları var. Her dr un her tüp bebek uygulaması tutacak diye birşey yok. Ama Kaan beyin zoru seven, pozitif bir dr olması bizim gibi rezervi düşük kişiler için çok önemli bir özelliği bence.

Tabii ki bu surecte sonuc garanti degil.ama guvenilir birini bulmak cok onemli.pek fiyat nasil

Kesinlikle bende oyle dsunuyorum.

Oyle canim.yapacak herseyi yapip rabbime birakiyoruz gerisini.

Canim hicbir doktor garanti veremez zaten dedigin gibi. Bende basarili olur sende olmaz ya da tam tersi. Keske garanti bir doktor olsa da neyim var neyim yok harcasam.ama nasipten oteye gecemiyoruz.

Havuz mu yapiyor ve yuksek doz hormon igneleri mi veriyor yoksa hapla mi?
Bizim gibi rezervi düşük olan kişilerde havuz yapıyor. Tedaviye başlamadan 1-2 ay önce vitamin ilaçları ve takviyeler kullandırıyor. Kaan bey için bu takviyelerin kullanımı çok önemli. Hormon iğnelerinin dozunu ve tedavi şeklini kişiye göre uyguluyor. Her hastaya göre farklı tedavi şekli var.

Canim inaallah bu yikimi hic yasamazsin. Kimse yasamasin. Hele bir de 3 4 olumca daha agir geliyor. Yani mecburen yeniden motive olacagiz bi sekilde. Bebis istiyosak moralimi yerine getirmek zorundayiz ama bikac gun boyle gececk gunler. Uzuleyim ve bitsin bu tedavi. Yeni sayfa icin hazir hale gelmeliyim.hayirlisini versin rabbim canim. Cok sagol. Hepinize tesekkurler desteginiz icin.

Amin canım. Rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bu da senin son yıkımın olur. Bir dahaki tedavinde rabbim sana sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip eder.

Bilmiyorum canim suanda. Bakalim doktorumuz gorusmeye cagirdi.once ona bi gidelim. Konusalim. Bakalim.ne diyecek. Kaan beyin adini duymustum. Surekli her tedavide doktor degistirmek mi mantikli yoksa en az 2 sefer ayni doktora gitmek mi bilmiyorum.

Amin canım. Rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bu da senin son yıkımın olur. Bir dahaki tedavinde rabbim sana sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip eder.

Amin canim. Ikizi hep cok istedik ama 2.yumurta cikmiyor bir turlu. Bakalim neler yasayacagiz neler gorecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…