Dr undan memnun isen devam et. Memnun değilsen değiştir derim. Önemli olan içine sinmesi.Bilmiyorum canim suanda. Bakalim doktorumuz gorusmeye cagirdi.once ona bi gidelim. Konusalim. Bakalim.ne diyecek. Kaan beyin adini duymustum. Surekli her tedavide doktor degistirmek mi mantikli yoksa en az 2 sefer ayni doktora gitmek mi bilmiyorum.
Rabbim inşallah yaşadığın üzüntülerin mükafatını versin sana. Bu kandil gününde dualarımdasın.Amin canim. Ikizi hep cok istedik ama 2.yumurta cikmiyor bir turlu. Bakalim neler yasayacagiz neler gorecegiz.
Rabbim inşallah yaşadığın üzüntülerin mükafatını versin sana. Bu kandil gününde dualarımdasın.
Rabbim inşallah yaşadığın üzüntülerin mükafatını versin sana. Bu kandil gününde dualarımdasın.
Ben tüp bebek için karar verdiğimde İstanbul, Bursa, Manisa'da birkaç dr a gittim. Hiçbiri içime sinmedi. Bu siteden Kaan beyin ismini duydum. Ona gittim. Pozitif ve çok mantıklı konuştu. Onunla devam etmeye karar verdim. Bana göre çok iyi bir dr ama şu da bir gerçek. Benim memnun kaldığım dr dan bir başkası memnun kalmayabilir. Yinede bir araştır hatta muayene ol. İçine sinerse öyle O'nunla devam et derim.
aynen öyle tatlım her şeyi yaptın, yapıyoruz...dur bakalım Allah büyük toparla birkaç gün kendini, yeni bir strateji belirleyelim bari hep birlikte bilgileri birleştirerek.... En iyi doktorlardan birine de gittin oysa.... zamanı var demkki kuzum
geçmiş olsun.hayırlısı demek en güzeli((
canım benim yaa üzülme demeyeceğim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende 2 günlük depresyondan sonra tekrar toparladım kendimi bir şekilde ayakta durmak zorundayız mücadeleyi bırakmadan yılmadan zamanı var demekki hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebişlerimizMalesef negatif. Yine olmadi
canım benim yaa üzülme demeyeceğim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende 2 günlük depresyondan sonra tekrar toparladım kendimi bir şekilde ayakta durmak zorundayız mücadeleyi bırakmadan yılmadan zamanı var demekki hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebişlerimiz
vardır Rabbim'in bir bildiğihakkımızda hayırlısı canım
dua ve tevekkülü elden bırakmayalım canım Rabbim biliyo içimizi hissettiklerimizi elbet bizimde yüzümüzü gükdürecektir bizim imtihanımızda bu demekki diyorum ,sabrın sonu selamettir demişler sabredip bekleyeceğiz tabi mücadeleyide bırakmadanUzulmemek elde degil. Ne yapmali bilemiyorum olsun diye. Ya da biz herseyi yapiyoruz da zamani mi degil bilemiyorum ama demekki hayirlisi buymus. Ben de bir sure depresyon halinde takilirim.sonrasi allah kerim. 4.tedavi yollari gozuktu napalim.
Acıbademde Şahin Zeteroğlu'na iki kez gittim. Bizim gibi rezervi düşük kişilere asla tavsiye etmem. Rezervi iyi durumdaki kişilerde başarı elde edip isim yapmış birisi.Bursada kimlerle gorusmustun canim
dua ve tevekkülü elden bırakmayalım canım Rabbim biliyo içimizi hissettiklerimizi elbet bizimde yüzümüzü gükdürecektir bizim imtihanımızda bu demekki diyorum ,sabrın sonu selamettir demişler sabredip bekleyeceğiz tabi mücadeleyide bırakmadanbende nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum 1 ay dinlenmeye çekildim artık sende bekle bu ay canım kafanı toparla biraz tatile çık gez dolaş sonra başlarız yine marotona :) belkide o arada geliverir meleklerimiz Rabbim ol desin yeterki önüne ne geçebilir ki
dua ve tevekkülü elden bırakmayalım canım Rabbim biliyo içimizi hissettiklerimizi elbet bizimde yüzümüzü gükdürecektir bizim imtihanımızda bu demekki diyorum ,sabrın sonu selamettir demişler sabredip bekleyeceğiz tabi mücadeleyide bırakmadanbende nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum 1 ay dinlenmeye çekildim artık sende bekle bu ay canım kafanı toparla biraz tatile çık gez dolaş sonra başlarız yine marotona :) belkide o arada geliverir meleklerimiz Rabbim ol desin yeterki önüne ne geçebilir ki
Acıbademde Şahin Zeteroğlu'na iki kez gittim. Bizim gibi rezervi düşük kişilere asla tavsiye etmem. Rezervi iyi durumdaki kişilerde başarı elde edip isim yapmış birisi.
ne yapacağımızı şaşırdık vallahi, bezdik yeminlen...bizim de sınavımız buymuş, bize çok basit gelen bir şey bir başkasına inanılmaz mucize görünebilir o sebeple dimdik, sabırla devam kızlar, hiç bozmayın moralinizi, bu savaşı biz kazanacağız
tamam tatlım nasıl istersen ama kendini ve eşini çok yıpratma olur mu?zaten sakin bir yapın var gibi, ama ne olur üzme kendini..hep yaşıyoruz bunları...Ben bikac gun bozuk moralle gezebilir miyim:)
Sonra katilirim yine mucadeleye. Bebisi istiyosak devam edecegiiz. Yapacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?