Evet canım. Embriyo biriktiriyoruz. Vitamin ve takviyeler kullanıyorum. Her adetimde gidiyorum. Folikül durumuna göre tedavi başlatıyor.Duydum ama rapor gecmedigi icin gorusmeye gitmemistim.
Kaan bey simdi sana havuz mu yapiyor canim? Nasil bir tedavi uyguluyor sana?
Rabbim gönlüne göre versin, anın tadını çıkarmaya çalış lütfenNegatifi gör,aksam da (mecburen) sünnet dügünune git ve cocuklari seyret. Yarin sabah da kafayi toplayip da calisamadigin kpss ye gir. Imtihanlar hic bitmiyor.
tamam tatlım nasıl istersen ama kendini ve eşini çok yıpratma olur mu?zaten sakin bir yapın var gibi, ama ne olur üzme kendini..hep yaşıyoruz bunları...
Evet canım. Embriyo biriktiriyoruz. Vitamin ve takviyeler kullanıyorum. Her adetimde gidiyorum. Folikül durumuna göre tedavi başlatıyor.
yok canım düşünme öyle bu çiftin çift olarak yaşayacağı bir sınav, o sebeple hiç kendi adına sırtlanma bu sorumluluğu, su akacak, yolunu bulacak, elbet biz de bu mücadelemizin mükafatını alacağızNegatifi aldigimizdan beri ikimiz de ne diyecgiz bilemiyoruz. Hem susuyoruz hem de cok sey konusuyoruz. O da ne yapsin adam,elinden geleni yapiyor. Nereye hangi doktora dersem götürüyor,allah razi olsun. Esim cok asiri duskun cocuklara,cok seviyor cok istiyor,olmayinca daha da cok üzülüyorum. En cok istedigi sey cocuk ama olmuyor iste.bir de benim yumurtalarimin kalitesizliginden olmuyor ya daha kötü oluyorumm. Biliyorum bu ikimizi ilgilendiren bir konu ama iste zaman zaman benim yuzumden olmuyor gibi dusunmeden edemiyorum.ne bileyim iste karisik duygular.
Tedavi öncesinde hap ve iğne. Tedavide hormon iğneleri ve haplara devam ettiriyor.Hapla mi hormon igneleriyle mi
Tedavi öncesinde hap ve iğne. Tedavide hormon iğneleri ve haplara devam ettiriyor.
Tedavi öncesinde hap ve iğne. Tedavide hormon iğneleri ve haplara devam ettiriyor.
Bende senin durumundayım. Eşim çok istiyor. Eşimde bir sorun yok. Benim yumurtalarım kalitesiz ve rezervim çok düşük. Canım önceleri bende senin gibi düşünürdüm. Ama etrafımda gördüm ki hiçbir sorunu olmadığı halde yıllarca evlat sahibi olamayanları. Sorun bizde değil eşimizde de olabilirdi. Bir de öyle düşün. Rezervi 0.01 in altında olup mücadele edip hamile olanları biliyorum.Rabbim nasip edecekse eğer bu bir şekilde olacak. Eğer ki nasip etmeyecekse ne yapsak boş.Negatifi aldigimizdan beri ikimiz de ne diyecgiz bilemiyoruz. Hem susuyoruz hem de cok sey konusuyoruz. O da ne yapsin adam,elinden geleni yapiyor. Nereye hangi doktora dersem götürüyor,allah razi olsun. Esim cok asiri duskun cocuklara,cok seviyor cok istiyor,olmayinca daha da cok üzülüyorum. En cok istedigi sey cocuk ama olmuyor iste.bir de benim yumurtalarimin kalitesizliginden olmuyor ya daha kötü oluyorumm. Biliyorum bu ikimizi ilgilendiren bir konu ama iste zaman zaman benim yuzumden olmuyor gibi dusunmeden edemiyorum.ne bileyim iste karisik duygular.
1 tane embriyom var. Beklemedeyiz.Biriktirdiniz mi hic?
Bakalim doktor ne diyecek. Zaten bu ay gecer,ondan sonra da duruma bakacagiz.
Evet malesef tatlım ağzında balık kokusunu hissediyorsun. Omega3 kullanırken dikkatli ol, çok kilo aldırıyor.bu omega 3 hep böyle mi yaaa ağzımda balık tadı var sankiühühhhh
yok canım birdahaki adette gideyim diyorum bu ayda böyle geçsin duruma göre karar vereceğim artık ne yapacağıma hayırlısı canımZaten bu adet donemi gecer. Bir dahaki adet donemi de ramazana geliyor,yapar miyim bilmiyorum,ondan sonraki ay da bakalim nolacak. Ah kendiliginden bir gelse keske canim. Sen gorustun mu doktorunla negatiften sonra?
canan karatay kilo verdirdiğini omega 3 kullanılmadığı takdirde kilo vermenin çok zor olduğunu söylüyor bebişim???Evet malesef tatlım ağzında balık kokusunu hissediyorsun. Omega3 kullanırken dikkatli ol, çok kilo aldırıyor.
canım kaan beye yazdım ama sanırım görmedi kaç tane kullanıyordun sen omega3 üEvet malesef tatlım ağzında balık kokusunu hissediyorsun. Omega3 kullanırken dikkatli ol, çok kilo aldırıyor.
Tatlım ben tüp bebek tedavisine ilk olarak omega3 kullanarak başladım. İki ay kullandım. İki ayın sonunda çok fazla kilo aldım. Normal şartlar altında o kadar kiloyu alabilmem imkansız. Ben sebebini omega3 e bağladım.canan karatay kilo verdirdiğini omega 3 kullanılmadığı takdirde kilo vermenin çok zor olduğunu söylüyor bebişim???
Bende senin durumundayım. Eşim çok istiyor. Eşimde bir sorun yok. Benim yumurtalarım kalitesiz ve rezervim çok düşük. Canım önceleri bende senin gibi düşünürdüm. Ama etrafımda gördüm ki hiçbir sorunu olmadığı halde yıllarca evlat sahibi olamayanları. Sorun bizde değil eşimizde de olabilirdi. Bir de öyle düşün. Rezervi 0.01 in altında olup mücadele edip hamile olanları biliyorum.Rabbim nasip edecekse eğer bu bir şekilde olacak. Eğer ki nasip etmeyecekse ne yapsak boş.
1 tane embriyom var. Beklemedeyiz.
Sen omega3 ü ayrı mı aldın? Canım hiç kullanmadıysan geri iade et. KoenzimOH+omega3 birarada kullandırıyor. New.... markasının. Günde 1 tane alıyorum. Sana da demiş ya, koenzim değil koenzimQH al daha etkili diye.canım kaan beye yazdım ama sanırım görmedi kaç tane kullanıyordun sen omega3 ü
canım kaan beye yazdım ama sanırım görmedi kaç tane kullanıyordun sen omega3 ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?