Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Cok guzel ve kaliteli yumurtalarin olur insallah.
Amin canım. Ben kaan beyin çok zor gruptaki hastalarındanım. Transfer için yeterli embriyoyu ne kadar zamanda biriktirebiliriz bilmiyorum ama bildiğim birşey var. O da gücümün yettiği ölçüde sonuna kadar gideceğim.

öyle canım ama elimde koenzim var deim bitince diğerine başlarsın dedi, şimdi farklı bir omega 3 almışım bana normalde 1 adet dedi, değerleri yazdı, sen elindeki tabletten 2 tane iç dedi, çok saol yardımın için bebişim kusura bakma seni de meşgul ettim

Haklisim canim ama iste bu duygu karmasasinda bazen boyle seyler de geliyor insanin aklina. Allahim bize de bu mucizeleri yasat yarabbim.esimim oyle uzuldugunu gorunce dayanamiyorum.
Benim eşimde çok üzülüyor. Bazen üzüntüsünden ne dediğini bilmiyor. İlk opumda 2 yumurtamın ikiside boş çıkmıştı. Ben daha narkozun etkisinden kurtulamamıştım. Dediği şey şu oldu: Ben çocuk olmayınca evliliğin bir anlamı olmadığını anladım. Bu lafı canımı o kadar çok yakmıştı ki. Hatta montecim de bilir bu zamanımı. Çok ağlamıştım. Dua et eşin sana bu şekilde yaklaşmıyor canım.

Ne demek meşgul ettim hiç öyle şey olur mu fıstığım? Keşke daha fazla yardımım olsa.

Ayni gruptayiz canim:)
En dogrusu dedigin gibi en sonuna kadar ugrasmak,gerisini allaha birakmak. Biz de yarin basliyoruz yine ari sutu polene:)
Yapacak bisey yok. Ya vazgececiz tamamen, o ona da gonul razi degil ya da yorulsak da zaman zaman dinlenip tekrar devam.

Meşekkatli bir yol bizimkisi canım. Ama pes etsekte kazanacağımız birşey yok.

Negatifi gör,aksam da (mecburen) sünnet dügünune git ve cocuklari seyret. Yarin sabah da kafayi toplayip da calisamadigin kpss ye gir. Imtihanlar hic bitmiyor.
Ne desem ne yazsam içime sinmiyor, seninde acını almıyor biliyorum, sadece yanında olduğumu bil..Allahım dayanma gücü ve çokça sabır versin, vakti zamanı geldiğindede yeniden başlayabilmek gücü ve maneviyata versin, hatta duacınım inşallah evladın en doğalından gelsin konsun göbüşe

Canim dedigin gibi üzuntüden demistir,kolay degil. Uzuntuden bazen insan ne dedigini bilmeyebiliyor.
Hangi cocugu gorse hemen sever,kaynasir,o yuzden oyle gorunce daha kotu oluyorum. Insallah bir gun kendi bebeklerimizi de severiz allah nasip ederse.

Cok sagol canim. Ben de bu durumda ne diyecegimi bilemiyorum,ne desem de yasayan kisi illaki uzuluyor uzulecek. Ben de uzulecegim aglayacagim zirlayacagim,sonra yeniden kendimi toparlayip mecburen devam edecegim. Zor cok zor. Oooyle bos bos oturup yatmak istiyorum. Vakti saati bir an once gelsin insallah canim benim cok sagol.
Yanimda oldugunuzu biliyorum ve desteginiz icin cok tesekkur ediyorum canim.

Kızlar yaa itiraf etmem gerekirse aylar önce burada vitamin kullanımı ile ilgili yazıları gordukçe bu kızlar çıldırmış olmalı diyordum. Bugün geldiğim noktada kendime bakıyorum da, çıldırmış gibiyim...

Hergun koenzim q10
Omega 3
B12 plus
İnofolic neyseki yarın son
2haftada dvit ampul
Arı sütü
Polen
Kuru incir
Ceviz
Keten tohumu
Melatonin alınacak daha....

Dünya üzerinde yumi ve sperm kalitesini arttırmaya yönelik ne varsa kullanıyoruz sanırım...sonumuz hayrola

Valla canim ya nolacaz biz. Delirecegiz sonunda onu mu icsek bunu mu icsek diye

Ben demiştim harika bir doktor diye

canım melatonini hangi marka kullandım sen? marka yazmadığına dikkat ettim doktorun o yüzden özellikle üstelemedim marka için..bi de b12 plus al demiş sen kullandın mı?onda hangi marka aldın?
Melatonia diye ismi var canım pahalı bi hormon ama ben 20 gündür kullanıyorum Kaan bey 10 YILdır kullanıyormuş

Çok üzüldüm ben de( Dediğin gibi vakti değilmiş ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…