Amin canım.Cok guzel ve kaliteli yumurtalarin olur insallah.
öyle canım ama elimde koenzim var deim bitince diğerine başlarsın dedi, şimdi farklı bir omega 3 almışım bana normalde 1 adet dedi, değerleri yazdı, sen elindeki tabletten 2 tane iç dedi, çok saol yardımın için bebişim kusura bakma seni de meşgul ettimSen omega3 ü ayrı mı aldın? Canım hiç kullanmadıysan geri iade et. KoenzimOH+omega3 birarada kullandırıyor. New.... markasının. Günde 1 tane alıyorum. Sana da demiş ya, koenzim değil koenzimQH al daha etkili diye.
veriyor canım Allah razı olsun adamdan facebookta da var profili orada cebi de yazıyor whatsapp dan da yazıyor, en geç 10 dk içinde dönüyorWhatsapp tan mi yazisiyosun canim. Hemen cevap veriyor mu,ne guzel:)
Benim eşimde çok üzülüyor. Bazen üzüntüsünden ne dediğini bilmiyor. İlk opumda 2 yumurtamın ikiside boş çıkmıştı. Ben daha narkozun etkisinden kurtulamamıştım. Dediği şey şu oldu: Ben çocuk olmayınca evliliğin bir anlamı olmadığını anladım. Bu lafı canımı o kadar çok yakmıştı ki. Hatta montecim de bilir bu zamanımı. Çok ağlamıştım. Dua et eşin sana bu şekilde yaklaşmıyor canım.Haklisim canim ama iste bu duygu karmasasinda bazen boyle seyler de geliyor insanin aklina. Allahim bize de bu mucizeleri yasat yarabbim.esimim oyle uzuldugunu gorunce dayanamiyorum.
Ne demek meşgul ettim hiç öyle şey olur mu fıstığım? Keşke daha fazla yardımım olsa.öyle canım ama elimde koenzim var deim bitince diğerine başlarsın dedi, şimdi farklı bir omega 3 almışım bana normalde 1 adet dedi, değerleri yazdı, sen elindeki tabletten 2 tane iç dedi, çok saol yardımın için bebişim kusura bakma seni de meşgul ettim
yok bebeğim ya Allah razı olsun.... daha ne yapacaksın ne sorsam söylüyorsun, çok saol canım benim...Ne demek meşgul ettim hiç öyle şey olur mu fıstığım? Keşke daha fazla yardımım olsa.
Amin canım.Ben kaan beyin çok zor gruptaki hastalarındanım. Transfer için yeterli embriyoyu ne kadar zamanda biriktirebiliriz bilmiyorum ama bildiğim birşey var. O da gücümün yettiği ölçüde sonuna kadar gideceğim.
Tabiki söyleyeceğim. Bizler burada kardeş gibi olduk kuzum.yok bebeğim ya Allah razı olsun.... daha ne yapacaksın ne sorsam söylüyorsun, çok saol canım benim...
Meşekkatli bir yol bizimkisi canım. Ama pes etsekte kazanacağımız birşey yok.Ayni gruptayiz canim:)
En dogrusu dedigin gibi en sonuna kadar ugrasmak,gerisini allaha birakmak. Biz de yarin basliyoruz yine ari sutu polene:)
Yapacak bisey yok. Ya vazgececiz tamamen, o ona da gonul razi degil ya da yorulsak da zaman zaman dinlenip tekrar devam.
Ne desem ne yazsam içime sinmiyor, seninde acını almıyor biliyorum, sadece yanında olduğumu bil..Allahım dayanma gücü ve çokça sabır versin, vakti zamanı geldiğindede yeniden başlayabilmek gücü ve maneviyata versin, hatta duacınım inşallah evladın en doğalından gelsin konsun göbüşeNegatifi gör,aksam da (mecburen) sünnet dügünune git ve cocuklari seyret. Yarin sabah da kafayi toplayip da calisamadigin kpss ye gir. Imtihanlar hic bitmiyor.
Benim eşimde çok üzülüyor. Bazen üzüntüsünden ne dediğini bilmiyor. İlk opumda 2 yumurtamın ikiside boş çıkmıştı. Ben daha narkozun etkisinden kurtulamamıştım. Dediği şey şu oldu: Ben çocuk olmayınca evliliğin bir anlamı olmadığını anladım. Bu lafı canımı o kadar çok yakmıştı ki. Hatta montecim de bilir bu zamanımı. Çok ağlamıştım. Dua et eşin sana bu şekilde yaklaşmıyor canım.
Ne desem ne yazsam içime sinmiyor, seninde acını almıyor biliyorum, sadece yanında olduğumu bil..Allahım dayanma gücü ve çokça sabır versin, vakti zamanı geldiğindede yeniden başlayabilmek gücü ve maneviyata versin, hatta duacınım inşallah evladın en doğalından gelsin konsun göbüşe
Meşekkatli bir yol bizimkisi canım. Ama pes etsekte kazanacağımız birşey yok.
Kızlar yaa itiraf etmem gerekirse aylar önce burada vitamin kullanımı ile ilgili yazıları gordukçe bu kızlar çıldırmış olmalı diyordum. Bugün geldiğim noktada kendime bakıyorum da, çıldırmış gibiyim...
Hergun koenzim q10
Omega 3
B12 plus
İnofolic neyseki yarın son
2haftada dvit ampul
Arı sütü
Polen
Kuru incir
Ceviz
Keten tohumu
Melatonin alınacak daha....
Dünya üzerinde yumi ve sperm kalitesini arttırmaya yönelik ne varsa kullanıyoruz sanırım...sonumuz hayrola
Ben demiştim harika bir doktor diyeKızlarrrr kaan bozkurt ile yazıştım muhteşem bi adam yahuuu
şimdi şöyle dedi, kimyasal ve düşük yaşamamı çok olumlu buldu, kendiliğinden hamile kalabileceksin dedi.
bu beni bi mutlu etti, ama reglin 3.günü bi görmek isterim seni dedi.
b12 dilaltı tablet kullanmamı önerdi, omega 3 e başla dedi. duphaston diye bir ilaç varmış adetin 16.-25. günü iç dedi, inofolicin bir faydası olmayacaktır kullanma dedi, cyclo kullanma dedi,
koenzime devam et dedi, supradyni bırakma dedi, dvite devam dedi. üst sınırlarda olmalı d3 ve b12 dedi.
niye korunuyorsun korunma sakın dedi. takip et gebelik olursa hemen prednol 4mg a başla kan sulandırır dedi.
Melatonia diye ismi var canım pahalı bi hormon ama ben 20 gündür kullanıyorum Kaan bey 10 YILdır kullanıyormuşcanım melatonini hangi marka kullandım sen? marka yazmadığına dikkat ettim doktorun o yüzden özellikle üstelemedim marka için..bi de b12 plus al demiş sen kullandın mı?onda hangi marka aldın?
Çok üzüldüm ben deBilsem canim olurunu. Yok yok yok olmuyor. 3 tedavi. 3unde de 2 yumurta cikiyor. 1i dolleniyor. Bu yani. Baska bisey yok. Zararli hicbisey tuketmiyoruz,saglikli besleniyoruz,doktor ne dese yapiyoruz,allaha da yalvariyoruz ama yok yani olmuyor. Demekki vakti degil ya da allah bize anne babaligi nasip etmedi. Ne deyim ne edeyim nerelere kime gideyim,kime ne soyleyim. 5. negatifi de aldik. Hayirlisi buymud demekten baska bisey yok. Yapabilecegim herseyi yapiyorum. Elimden gelen bu.
Çok üzüldüm ben de( Dediğin gibi vakti değilmiş ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?