Ben demiştim harika bir doktor diye
Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum, Allah sabrı öğretiyor bana, nerde o eski halim, bebekken elinden mendili alındı diye şımarıklıktan katılıp bayılan bi edepsizmişim, her istediğim anında yapılırmış şimdi nerden nereye, kendimi samanlıkta iğne arar gibi hissediyorum bazen ama içimde hep bi umut var, biliyorum iğnem orda ve eğer ararsam bulucamBen de çok stresli bir insanım. Ben tüp bebek işine ilk başladığımda bir an önce olsun bitsin diyordum. Daha doğrusu hemen oluverecek sandım. Ama önüme çıkan engeller bana sabrı öğretti. Emin ol sende bir süre sonra kendindeki bu sabrı göreceksin. Baksana aylardır yemediğimiz ot çöp kalmadı. Ama inşallah tüm bunlara gerek kalmaz. Bu tedavinde bebişin yada bebişlerin seninledir ve 9 ay hep seninle olur.
aynen tatlım samanlığımıza dalalım, sabırla ilerlemeye devam edelim...Kızlar hem iş hem dinlenme 3 gün Kıbrıs'taydım, biliyorsunuz yola çıkacağım sabahın gecesinde adet oldum. Doktoruma utana sıkıla mesaj yazdım gecenin 2sinde sordum böyle böyle napiim diye, iptal et dese gitmeyecektim yansın bilet falan dedim, doktorum gecenin 3ünde cevap yazdı sağolsun git iptal etme ama 2.günü femaraya başla Pazartesi de kontrole gel dedi, zaten 1 hafta önce 1 folikül vardı ama adetle atıldı mı o da bilmiyoruz tabi, ilk gün lekenlenme durdu adet olmadım herhalde dedim ama 2.gün tekrar başladı ama çok çok az oldu kanamam bu kez. Adetin 2 günü değerlerini de kaçırmayayım dedim hastane aradım durdum ama oralar biraz sorunlu bu konuda bulamadım hemen sonuç verebilen bi yer, mecburen tüp bebek merkezi buldum bi tane, kan verdim fsh 37 e2 27 çıktıKendimi o merkezde çok kötü hissettim, hatırlarsanız oralardan bi embriyolog bana özel mesaj atmış moralimi bozmuştu, sanki gördüğüm her önlüklü o adamdı tedavi için gelen herkes de donasyona yumurta bağışı için gelmişlerdir gibi bi fikre kapıldım nedense, takıntılar bolca işte, neyse sinirle kan verdim kaçar gibi çıktım ordan.
Kötü değerler geri gelmiş, akupunkturu kürleri beslenmeyi aksatınca olacağı buydu tabi.
Pazartesi doktora kontrole gidiyorum ve sonuç iyi kötü ne olursa olsun aynı gün sağlıklı beslenmeye, spora ve doktorun izin verdiği kürleri yapmaya başlıyorum.
Çok saldık kendimizi kızlartoparlanalım hepimiz, bahar depresyonunu her türlü negatif şeyi geride bırakıp samanlığa dalalım herkes kendi iğnesini arasın bulsun sırayla
çok saol canım buldum ilacı, henüz alamadım eczaneler kapalı ya, pazartesi alırım artık...Melatonia diye ismi var canım pahalı bi hormon ama ben 20 gündür kullanıyorum Kaan bey 10 YILdır kullanıyormuş
aynen tatlım bunlar şu an kullandıklarım...ya geçmişte kullanılanlar???? çakşır otuna kadar, ne hayıt ne aslanpençesi ne soğan kürü, ne keçiboynuzu kürü kaldı uygulamadığımız...yediklerimiz saymakla bitmez karı-koca....adamın bir şeyi yok çok şükür oysa ama işte deli ben, illa ona da el atacağımValla canim ya nolacaz biz. Delirecegiz sonunda onu mu icsek bunu mu icsek diye
Canım değerim çok düşük ve sağ kasığımda çok fazla ağrım var dun akşam ağrı kesici aldım kasık ağrısı %95 oluyormuş resmen sağ tupum ağrıyor ve bacağıma vuruyor hayırlısıyla atlatırım inşallahİnternet çekmiyordu bulunduğumuz yerde kaç gündür, 1-2 kez girebildim o da 4-5 dakika okuyamadım hep merak ettim akşam döndük hemen oturdum 40 sayfa okudum, önce heyecanlandım iyi haberleri alırım diye keyifle okudum, sonlara doğru içime oturdu haberler.
Bu mübarek kandil gecesinde en büyük duam: Yüce Allah, mucizesi için bu kadar uğraşan didinen, doktor doktor soran gezen, o ilaç senin bu ot benim yiyip yutup içen, üzülen sevinen umutlanan hayal kuran inanan, arkadaşının sevincini üzüntüsü paylaşan, pes etmeyen (asla etmiiicez hiçbirimiz) bu melek gibi anne adaylarının hepsine hepimize kısmetindeki bebikleri hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda göndersin inşallah. Hiçbirimiz yalnız değiliz, hepberaber bu yolun sonuna kadar gidicez el ele, kim düşerse öbürleri elinden tutup kaldıracak ama asla pes etmiicez ona göre
fshe2 Canım inşallah bugün katlanır değerin dualarım seninle.
Dış gebelik olduğunu sanmıyorum Allah korusun, keşke pozitife odaklayabilsen kendini.
B bursa_83 Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, neden bilmem ama çok inanmıştım bu tedavinin olumlu sonuçlanacağına sanki zamanı gelmişti o bu seferdi senin için. Allah her şeyin hayırlısını versin senin için de hayırlısı buymuş demek bu kandil gününde. Pes etmek yok, yola devam. Kaan Bey çok doğru bir karar olur bizler için bu arada, tabi en önemlisi içinize kim sinerse orası ayrı.
Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum, Allah sabrı öğretiyor bana, nerde o eski halim, bebekken elinden mendili alındı diye şımarıklıktan katılıp bayılan bi edepsizmişim, her istediğim anında yapılırmış şimdi nerden nereye, kendimi samanlıkta iğne arar gibi hissediyorum bazen ama içimde hep bi umut var, biliyorum iğnem orda ve eğer ararsam bulucam
Canım yarın denildi ama yaptırmıycam galiba katlasa ne olacak delik deşik olmaktan başka birşeye yaramayacak cuma vereyim diyorum ondan sonraki cuma da 1700 lere ulaşır 3000 de tespit edebiliyorlarmış o da 5 haziranı buluyor eğer çok küçük bir ihtimal yanılıyorsam yine aynı şeyler geçerli zaten bursanın dediği değeri düşük olan bayanı okudum benimkinden daha yüksek ve 2.kaliteymiş hayırlısı olsun ama ne bileyim düşük değerle sağlıklı bebek zor ...günaydın bebişlerrr, herkese güzel bir pazar diliyorummmbugün eşim çalışıyor, ben de erkenden kalkıp geçtim dizilerimin başına
fshe2 tatlım bugün test günün yanılmıyorsam, bizi merakta bırakma lütfen, inşallah değerin sağlıklı bir biçimde artmıştır ve bebeğin seninledir...
Peki tatlim ama bi Dr A Danış sen yine de, değerin farklı artışı acil mudaheleyi gerektirecek bi durum olabiliyor. Bence 48 saat arayla artış gözlemlenmeli. Yine de sen bilirsin.Canım yarın denildi ama yaptırmıycam galiba katlasa ne olacak delik deşik olmaktan başka birşeye yaramayacak cuma vereyim diyorum ondan sonraki cuma da 1700 lere ulaşır 3000 de tespit edebiliyorlarmış o da 5 haziranı buluyor eğer çok küçük bir ihtimal yanılıyorsam yine aynı şeyler geçerli zaten bursanın dediği değeri düşük olan bayanı okudum benimkinden daha yüksek ve 2.kaliteymiş hayırlısı olsun ama ne bileyim düşük değerle sağlıklı bebek zor ...
Pazartesi arasam mı diyorum ama gün aşırı kan ver diyecek hemşireye dış gebelikten korkuyorum dedim kan ile takip etmeliyiz dediPeki tatlim ama bi Dr A Danış sen yine de, değerin farklı artışı acil mudaheleyi gerektirecek bi durum olabiliyor. Bence 48 saat arayla artış gözlemlenmeli. Yine de sen bilirsin.
Evet canım kan takibi önemli, sen 48 saatte bir ver bence kanını.H
Pazartesi arasam mı diyorum ama gün aşırı kan ver diyecek hemşireye dış gebelikten korkuyorum dedim kan ile takip etmeliyiz dedi
İnternet çekmiyordu bulunduğumuz yerde kaç gündür, 1-2 kez girebildim o da 4-5 dakika okuyamadım hep merak ettim akşam döndük hemen oturdum 40 sayfa okudum, önce heyecanlandım iyi haberleri alırım diye keyifle okudum, sonlara doğru içime oturdu haberler.
Bu mübarek kandil gecesinde en büyük duam: Yüce Allah, mucizesi için bu kadar uğraşan didinen, doktor doktor soran gezen, o ilaç senin bu ot benim yiyip yutup içen, üzülen sevinen umutlanan hayal kuran inanan, arkadaşının sevincini üzüntüsü paylaşan, pes etmeyen (asla etmiiicez hiçbirimiz) bu melek gibi anne adaylarının hepsine hepimize kısmetindeki bebikleri hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda göndersin inşallah. Hiçbirimiz yalnız değiliz, hepberaber bu yolun sonuna kadar gidicez el ele, kim düşerse öbürleri elinden tutup kaldıracak ama asla pes etmiicez ona göre
fshe2 Canım inşallah bugün katlanır değerin dualarım seninle.
Dış gebelik olduğunu sanmıyorum Allah korusun, keşke pozitife odaklayabilsen kendini.
B bursa_83 Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, neden bilmem ama çok inanmıştım bu tedavinin olumlu sonuçlanacağına sanki zamanı gelmişti o bu seferdi senin için. Allah her şeyin hayırlısını versin senin için de hayırlısı buymuş demek bu kandil gününde. Pes etmek yok, yola devam. Kaan Bey çok doğru bir karar olur bizler için bu arada, tabi en önemlisi içinize kim sinerse orası ayrı.
Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum, Allah sabrı öğretiyor bana, nerde o eski halim, bebekken elinden mendili alındı diye şımarıklıktan katılıp bayılan bi edepsizmişim, her istediğim anında yapılırmış şimdi nerden nereye, kendimi samanlıkta iğne arar gibi hissediyorum bazen ama içimde hep bi umut var, biliyorum iğnem orda ve eğer ararsam bulucam
aynen tatlım bunlar şu an kullandıklarım...ya geçmişte kullanılanlar???? çakşır otuna kadar, ne hayıt ne aslanpençesi ne soğan kürü, ne keçiboynuzu kürü kaldı uygulamadığımız...yediklerimiz saymakla bitmez karı-koca....adamın bir şeyi yok çok şükür oysa ama işte deli ben, illa ona da el atacağımböylesi daha iyi oluyor inanın bana, tek başınıza sırtlanmayın bu yükü, ben eşime de el atarak belki de üstümdeki yükümü paylaşıyorum. Sanki sorunlu olan ben değilmişim de, ikimizde birden sorun varmış da beraber atlatmaya çalışıyormuşuz gibi hissediyorum sanırım, eşleri de dahil edin bu sürece, oyun dışı kalmasın, tek başına oynanmıyor zira
Gunaydin canim..insallah bu sancili surec senin icin guzel sonuclanir..ben de gece regl olmusum..yarin yine doktor yollari..bakalim napicaz nereye gidicez belli degil..senin son durumun ne..degerler yukseliyordu yavas da olsa..günaydın arkadaşlar bende bugün halsizlik var biraz durumumdan biraz havalardan sizler nasılsınız?
bugün tekrar kan verip sonuca göre doktoru arayacağım en erken ve en az zararla nasıl atlatabilirim diye soracağım, içimdeki his değerimin düzenli katlanacağı yönünde, bu durumu yaşayanlardan düzensiz artan da var düzenli artan da; kendiliğinden düşüren var, bir iğne ile kurtulan var, iki iğne olan var, iğne + kürtaj olan var, ameliyat olan var, tüpü patlayıp tüpü alınan var........................Gunaydin canim..insallah bu sancili surec senin icin guzel sonuclanir..ben de gece regl olmusum..yarin yine doktor yollari..bakalim napicaz nereye gidicez belli degil..senin son durumun ne..degerler yukseliyordu yavas da olsa..
günaydın tatlım, inşallah düzenli yükselerek sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir bebişimiz. Test yapmakla doğru hareket ediyorsun, hiç aksatma testlerini lütfen, çünkü şu an sadece kan testi ile durumunu değerlendirebiliyorlar. Ultrasonda bakması bile bir şey ifade etmiyor şu aşamada...Sağlıkla güzellikle atlatacaksın bu süreci, ben inanıyorum...bugün tekrar kan verip sonuca göre doktoru arayacağım en erken ve en az zararla nasıl atlatabilirim diye soracağım, içimdeki his değerimin düzenli katlanacağı yönünde, bu durumu yaşayanlardan düzensiz artan da var düzenli artan da; kendiliğinden düşüren var, bir iğne ile kurtulan var, iki iğne olan var, iğne + kürtaj olan var, ameliyat olan var, tüpü patlayıp tüpü alınan var........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?