montecim bu değerle sağlıklı bir gebelik olmaz tatlım ama iyi dileklerin için teşekkür ederim, bir yerlerde bir hata oldu ya da Allah bana bunu reva gördü ne diyeyim... ultrasonda en erken 5. hafta da mı görülüyordu kese, ben bebeğimde 6+7 de gitmiştim aslında ben yerini gösterebilirim doktora :) sağ tüpümün hemen başı ağrıyor o denli biliyorum yani :)günaydın tatlım, inşallah düzenli yükselerek sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir bebişimiz. Test yapmakla doğru hareket ediyorsun, hiç aksatma testlerini lütfen, çünkü şu an sadece kan testi ile durumunu değerlendirebiliyorlar. Ultrasonda bakması bile bir şey ifade etmiyor şu aşamada...Sağlıkla güzellikle atlatacaksın bu süreci, ben inanıyorum...
Gunaydin canim..insallah bu sancili surec senin icin guzel sonuclanir..ben de gece regl olmusum..yarin yine doktor yollari..bakalim napicaz nereye gidicez belli degil..senin son durumun ne..degerler yukseliyordu yavas da olsa..
Ben de degerinin duzenli yukselecegini dusunuyorum.6.25 ten 13 kusure yukselmisti ondan sonra olcum yaptirdin mi bilmiyorum.allah bu skntinin sabrinin mukafatini versin.bize de umut olbugün tekrar kan verip sonuca göre doktoru arayacağım en erken ve en az zararla nasıl atlatabilirim diye soracağım, içimdeki his değerimin düzenli katlanacağı yönünde, bu durumu yaşayanlardan düzensiz artan da var düzenli artan da; kendiliğinden düşüren var, bir iğne ile kurtulan var, iki iğne olan var, iğne + kürtaj olan var, ameliyat olan var, tüpü patlayıp tüpü alınan var........................
Gunaydin canim..masallah aman hep boyle ol..ben her daim burdayim elimde telefon..bir ileti kadar yakinim hepinize:)mutlu haftalar olsun insallahgünaydın fıstıklarrr, haftamız hayırlı olsun inşallahhhhhbugün pek enerjikim sanırım yuttuğum vitaminlerden süperman gibi uçacam yakında kendimi acayip hissediyorum, duyularım açıldı sanki herkes iyidir umarım. Bugün pc başında çalışacağım, buralardayım yani, teşriflerinizi beklerim
canımsın, hep iyi olalım inşallahGunaydin canim..masallah aman hep boyle ol..ben her daim burdayim elimde telefon..bir ileti kadar yakinim hepinize:)mutlu haftalar olsun insallah
bebeğim değere gerçekten takılmıyorlar, önemli olan 2 ye katlamış olması, dur bakalım Allah büyük belki geç gelişiyordur bebiş, bilemeyiz...okuduklarımız çok etkiliyor, o sebeple biraz uzak dur istersen o tarz topiklerden, bekleyip görme sürecindeyiz bakalım neler yazmış Rabbim , sükunetle bekle lütfen..dağıt kafanı bir şeylerle uğraş..dizi falan izle mesela, ben rizzoli ve isles e başladım..izlemiş miydin? keyifli oldukça, hele iki kadının arkadaşlığı acayip imrendirici..izlemediysen öneririm canımmontecim bu değerle sağlıklı bir gebelik olmaz tatlım ama iyi dileklerin için teşekkür ederim, bir yerlerde bir hata oldu ya da Allah bana bunu reva gördü ne diyeyim... ultrasonda en erken 5. hafta da mı görülüyordu kese, ben bebeğimde 6+7 de gitmiştim aslında ben yerini gösterebilirim doktora :) sağ tüpümün hemen başı ağrıyor o denli biliyorum yani :)
saol canım ama dış gebeliklerin çoğunda değer ikiye katlıyor zaten 7. haftaya kadar düzenli ilerleyenler var benim düşüncem embriyo sağlıksız ise daha erken atılıyor yönünde, hayırlısı, o diziyi biliyorum bir iki bölüm tv de denk gelmiştim.bebeğim değere gerçekten takılmıyorlar, önemli olan 2 ye katlamış olması, dur bakalım Allah büyük belki geç gelişiyordur bebiş, bilemeyiz...okuduklarımız çok etkiliyor, o sebeple biraz uzak dur istersen o tarz topiklerden, bekleyip görme sürecindeyiz bakalım neler yazmış Rabbim , sükunetle bekle lütfen..dağıt kafanı bir şeylerle uğraş..dizi falan izle mesela, ben rizzoli ve isles e başladım..izlemiş miydin? keyifli oldukça, hele iki kadının arkadaşlığı acayip imrendirici..izlemediysen öneririm canım
hayırlısı olsun o halde tatlım, düşünmemeye çalış, kendini yıpratıyorsun....saol canım ama dış gebeliklerin çoğunda değer ikiye katlıyor zaten 7. haftaya kadar düzenli ilerleyenler var benim düşüncem embriyo sağlıksız ise daha erken atılıyor yönünde, hayırlısı, o diziyi biliyorum bir iki bölüm tv de denk gelmiştim.
tüp bebete kimyasal gebelik sıkça karşılaşılan bir durum. tutunma gerçekleşemiyor bir türlü.... spermlerle ilgili bir sürü işlem yapılabiliyor, seçilebilir ancak özellikle bizim durumumuzdaki hastalarda yumurtanın şeklinde ve sonrasında da embriyoda bir sıkıntı görünmüyorsa ve pgt veya cgh yapılmadıysa transfer yapılıyor. dolayısıyla her oluşan embriyo sağlıklıdır denemez. cgh ye giden embriyolardan bile tutmayan veya kimyasal yaşayan var bununla birlikte 8 embriyodan 1 sağlıklı çıkıyor transfer yapılıyor ancak o bile tutmayabiliyor yani....bu arada tüp bebekte kimyasal yaşanıyor mu yahu? normal yolda hadi neyse, sağlıksız yumi ve sperm karşılaşınca oluyor, ama tüp bebekte bunu belirliyorlar değil mi sperm yıkanıyor, yumurta kontrollü geliştiriliyor ve zamanında dölleniyor..mesela benimkilerde ben hep kaçırdım ya da daha vakti değil diye düşündüğümde gebelik oluştu bence benim kimyasallar sperm ya da yuminin artık sönme zamanına denk geldi diye düşünüyorum o karşılaşma..ama tüp bebekte böyle bi durum söz konusu değil, her şey kontrol altında...ben tüp bebekte hiç kimyasal duymadım, kızım kimyasal değildir yaaaa
fshe2 @sekerpancari B bursa_83 G gulbil10 kızlar bilirsiniz siz? ne diyorsunuz? tüpte kimyasal yaşanıyor mu???
Gunaydin kizlar.
Dun havuz yapan merkezleri arastirmaya basladim bi yandan. Negatiften sonra gorusmek icin merkeze gidcegiz ama bu arada da havuza bakayim dedim. Bakalim aret bey ne diyecek. belki de ikna edecek bizi,bir kere daha orda yaptiracagiz. Ay hic bilmiyorum. Dun ali osman koyuncuoglu diye bit doktora mail atmistim durumumu anlatan. Az once aradilar. Gelin goruselim dediler.havuz yapiyorlarmis ama 5.gune gidenleri koyuyorlarmis sadece. 5.gune gitmeyenleri transfer etmiyorlarmis. Tamam iyi guzel ama benimki 5e gitmedi hic ya da 5e gitmesi beklenmeden 2.gun transfer edildi. Bilmiyorummmmmmm.Kafa karisik,hava kapali,moralim bozuk. Bugun biraz depresifim sanirim
canım doktor daha iyi bilir ama kimyasal sanırım 2 ye katlamamış değer, reglin gelebilir...ama bence asla dış gebelik değil..reglle atılır şayet zaten kimyasalsabenim değerler
11. gün 6.3
13.gün 13.7
16.gün 16.8
ama hala tam sevinemiyorum değeri düşüp kanaması olup sonra aniden yükselişe geçenler varmış, sıfırlanana kadar rahat yok, cumartesi ağrı kesici aldım, pazar rahattım ama bugün yine sağ kasığım hafiften başladı... doktoru aradım bakalım ne zaman dönecek... kimyasal olsa daha düşük bir değere inerdi sanırım kendiliğinden düşmesini ümit ediyorum.
benim değerler
11. gün 6.3
13.gün 13.7
16.gün 16.8
ama hala tam sevinemiyorum değeri düşüp kanaması olup sonra aniden yükselişe geçenler varmış, sıfırlanana kadar rahat yok, cumartesi ağrı kesici aldım, pazar rahattım ama bugün yine sağ kasığım hafiften başladı... doktoru aradım bakalım ne zaman dönecek... kimyasal olsa daha düşük bir değere inerdi sanırım kendiliğinden düşmesini ümit ediyorum.
benim değerler
11. gün 6.3
13.gün 13.7
16.gün 16.8
canım bence de havuz mantıklı süreç uzun olur belki ama sağlıklı olur, G gulbil10 vemoyaalitu havuz yapıyorlar sanırım, sağlıksız embriyo konulmasın bence zaten, bir de dondurulmuşlar da transferi rahim hazır olunca yapıyorlar o da başarıyı arttırıyor.. Geçenlerde benim gittiğim merkezde iki negatif almış biri doktorunu değiştirmiş, opu olmuş, 3. gün doktor rahiminize bakmak istiyorum demiş, opudan önce 12 mm olan rahmi 6 mm ye düşmüş, dr rahim hazır olana kadar transfer yok demiş......
evet16.8 bugunku degerın mı canım
reglim geçti 32. gündeyimcanım doktor daha iyi bilir ama kimyasal sanırım 2 ye katlamamış değer, reglin gelebilir...ama bence asla dış gebelik değil..reglle atılır şayet zaten kimyasalsa
canım gününde gelmiyor ki kimyasalda regl zaten, şu an gebelik var ama sağlıksızsa 40.günde bile gelebiliyor, kanama başlıyor ve düşüyor sağlıksız embriyoreglim geçti 32. gündeyim
bakılmış mıydı hemen öncesinde benim ölçtüklerini sanmıyorum sadece yumurtalar duruyor dedi başka bir doktor, 2. gün embriyosunun sağlıklı olduğunu bilemezler bence hatta 5. gün embriyosu bile pgt gibi testler yapılmadan tam olarak bilinemez diye düşünüyorum ama yine de biriktirmek mantıklı... hoş maliyetli de her seferinde opu olmak...transfer oncesı rahım 10mm di,iyiydi ama işste olmayınca oolmuyor. evet gulbıl10 ve moyaalitu havuz yapıyor. canım saglıklı mı konuyor saglıksız mı konuyor vıcdanlara kalmıs. guvenıp gıdıyoruz ıste bır yerlere. herkes bır doktora gıdıyor guvenıyor. basarılı olursa ne ala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?