inşallah vardır bebişin bakalım doktor ne diyecek, biz ne desek boş, inşallah sağlıklı bi gebeliktir...
senin kimyasallarda kanama kaçıncı günde olmuştucanım gününde gelmiyor ki kimyasalda regl zaten, şu an gebelik var ama sağlıksızsa 40.günde bile gelebiliyor, kanama başlıyor ve düşüyor sağlıksız embriyo
ilahi monte sağlıklı olamaz... inşallah ez az zararla atlatabileceğim bir durumdur, kimyasal olsun diye duacıyım ben yahu...inşallah vardır bebişin bakalım doktor ne diyecek, biz ne desek boş, inşallah sağlıklı bi gebeliktir...
regl geçtikten sonra, 2. kimyasal özellikle reglden 5 gün sonra falandı galiba... ilk kimyasalı anlamadım bile regl geçti diye gittim testte pozitifi gördük, o da 5 gün sonra falandı belkide canımsenin kimyasallarda kanama kaçıncı günde olmuştu
ne bileyim tatlım ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırıyorum.... bu durumda ne yazılır ki...keşke sağlıklı olsaydı diyeyim o zaman :)ilahi monte sağlıklı olamaz... inşallah ez az zararla atlatabileceğim bir durumdur, kimyasal olsun diye duacıyım ben yahu...
bakalım benim ki ne zaman gelecek, o zaman hadi hayırlısıregl geçtikten sonra, 2. kimyasal özellikle reglden 5 gün sonra falandı galiba... ilk kimyasalı anlamadım bile regl geçti diye gittim testte pozitifi gördük, o da 5 gün sonra falandı belkide canım
tatlım saol desteğin için dış gebelik diilse vallahi üzülmeyeceğim kimyasala, sevineceğim ben o durumdayım :)ne bileyim tatlım ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırıyorum.... bu durumda ne yazılır ki...keşke sağlıklı olsaydı diyeyim o zaman :)
neler okudum benim de kafam karıştı artık, değer düşüp sonradan tekrar yükselip doğuranları bile okudum tatlım... oysaki imkansız diyor doktorlar...1,20 den doğuma gideni okudum bu topiklerde :) 3 kere yaşayınca bu durumu insan bi türlü ümidi kesmiyorilahi monte sağlıklı olamaz... inşallah ez az zararla atlatabileceğim bir durumdur, kimyasal olsun diye duacıyım ben yahu...
bakılmış mıydı hemen öncesinde benim ölçtüklerini sanmıyorum sadece yumurtalar duruyor dedi başka bir doktor, 2. gün embriyosunun sağlıklı olduğunu bilemezler bence hatta 5. gün embriyosu bile pgt gibi testler yapılmadan tam olarak bilinemez diye düşünüyorum ama yine de biriktirmek mantıklı... hoş maliyetli de her seferinde opu olmak...
şu sağ kasık ağrısı olmasa bende bu kadar dış gebelikten korkmaz hatta ümit bile edebilirdim, 4 saat ağrıdığı oldu, kasık ağrısı %95 dış gebelik belirtisiymiş... sıfırı görmek için sabırsızlanıyorumneler okudum benim de kafam karıştı artık, değer düşüp sonradan tekrar yükselip doğuranları bile okudum tatlım... oysaki imkansız diyor doktorlar...1,20 den doğuma gideni okudum bu topiklerde :) 3 kere yaşayınca bu durumu insan bi türlü ümidi kesmiyor
benim gittiğim yerde bütün ücret opu da alınıyordu, transfere ücret almayan da var 750 tl gibi rakamlar alan da var sanırım.. İzmir e gitmem imkansız ama diğer topikte izmirdeki bir doktorun sadece opu ücreti aldığını (3500 tl) biriktirme yaptığını transferde ücret almadığını okumuştum, keşke rakamlar böyle olsa, iki katını verdik, şimdi de dış gebelik mi diye korkuyoruz, eğer öyleyse bir sürü ücret daha bizi bekliyor olabilir...yumurtalar duruyor dıye kontrol edıldı,ayrıca transfer oncesı rahım kalınlıgı kontrol edıldı. canım malesefkı hıcbırının garantısı yok. obur turlu de her seferınde bır suru para oduyosun ama yıne olmuyor.bunda ucretlendırme nasıl oluyor tam bılmıyorum. sadece opu parası alınıp transfer edılecegı zaman kalan para alınabılıyor. moyaalitu ve gulbıl10 yazarlar canım nasıl oldugunu. allahım nolur sankı kendılıgınden oluverse bu ay.
verilen ücret 1 seferlik mi? yani o kadar para veriliyor ve tutmayınca bir daha herhangi bir şey yapmıyorlar mı o ücret içinde?benim gittiğim yerde bütün ücret opu da alınıyordu, transfere ücret almayan da var 750 tl gibi rakamlar alan da var sanırım.. İzmir e gitmem imkansız ama diğer topikte izmirdeki bir doktorun sadece opu ücreti aldığını (3500 tl) biriktirme yaptığını transferde ücret almadığını okumuştum, keşke rakamlar böyle olsa, iki katını verdik, şimdi de dış gebelik mi diye korkuyoruz, eğer öyleyse bir sürü ücret daha bizi bekliyor olabilir...
hayır tatlım yapmıyorlar....verilen ücret 1 seferlik mi? yani o kadar para veriliyor ve tutmayınca bir daha herhangi bir şey yapmıyorlar mı o ücret içinde?
Sonu sınırı yok..allah vicdan merhamet versinhiç adil değil
dipsiz bir kuyu gibi, girdap gibi, bir kere girince dibine çeken...Rabbim maddi manevi herkesin yardımcısı olsun ve vicdanlı dr ile karşılaştırsın inşallahSonu sınırı yok..allah vicdan merhamet versin
Amin..oyle suistimale acik bir konu ki..ben ne bilicem dondurulan embriyo yumurta va saglikli mi degil mi.belki degil ve sirf para koparmak icin caresizligimden faydalanacak.burda bir merkezi aradim ankarada..2 embriyo ya da yumurta net hatirlamiyorum dondurmak icin 1200 tl..3 yumurta icin yabi ilabe her yumurta icin 300 tl..ve bunlarin transferi icin 2600 tl..tek tesellileri ilac masrafin olmaz.ben 2600 tl lik ilac yapsam nasil yumurtlarim nasildipsiz bir kuyu gibi, girdap gibi, bir kere girince dibine çeken...Rabbim maddi manevi herkesin yardımcısı olsun ve vicdanlı dr ile karşılaştırsın inşallah
:) haklısın canım... yalnız daha da suistimal ediliyor gibi geliyor bana artık...eskiden, bundan 10 yıl önce tüp yaptırıyoruz dediklerinde 1 kere yaptırırdı insanlar ve hemen hamile kalırlardı, ben hiç 2.3. sefer tüp deniyoruz diyen tanımıyorum etrafımda...zamanla bu işi iyice ticarete dökerek suistimale başladılar gibi geliyor bana nedenseAmin..oyle suistimale acik bir konu ki..ben ne bilicem dondurulan embriyo yumurta va saglikli mi degil mi.belki degil ve sirf para koparmak icin caresizligimden faydalanacak.burda bir merkezi aradim ankarada..2 embriyo ya da yumurta net hatirlamiyorum dondurmak icin 1200 tl..3 yumurta icin yabi ilabe her yumurta icin 300 tl..ve bunlarin transferi icin 2600 tl..tek tesellileri ilac masrafin olmaz.ben 2600 tl lik ilac yapsam nasil yumurtlarim nasil
:) haklısın canım... yalnız daha da suistimal ediliyor gibi geliyor bana artık...eskiden, bundan 10 yıl önce tüp yaptırıyoruz dediklerinde 1 kere yaptırırdı insanlar ve hemen hamile kalırlardı, ben hiç 2.3. sefer tüp deniyoruz diyen tanımıyorum etrafımda...zamanla bu işi iyice ticarete dökerek suistimale başladılar gibi geliyor bana nedense
Amin..oyle suistimale acik bir konu ki..ben ne bilicem dondurulan embriyo yumurta va saglikli mi degil mi.belki degil ve sirf para koparmak icin caresizligimden faydalanacak.burda bir merkezi aradim ankarada..2 embriyo ya da yumurta net hatirlamiyorum dondurmak icin 1200 tl..3 yumurta icin yabi ilabe her yumurta icin 300 tl..ve bunlarin transferi icin 2600 tl..tek tesellileri ilac masrafin olmaz.ben 2600 tl lik ilac yapsam nasil yumurtlarim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?