Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar maceram
verilen ücret 1 seferlik mi? yani o kadar para veriliyor ve tutmayınca bir daha herhangi bir şey yapmıyorlar mı o ücret içinde?
öyle canım yani işlemler ve ilaçlar bir seferlik... rapor hakkın varsa ve geçiyorsa yarıya düşüyor ücret ilaçlar da çok daha uyguna geliyor...

benim okuduklarım ya geç döllenmeydi ya da ikizlerden biri ölünce değer düşük geliyormuş şeklindeydi, 1,20 yok demek zaten geçen sene bana da öyle bir değer çıkmıştı sanki... sağlıklı bir gebelikte değer yüksek başlıyor bence...

ben de 6 ve 12 çıkınca değerler çok okumuştum..ama yok artık okumuyorum, sinir bozuyor o yazılanlar... Yaşayıp göreceğiz tatlım.Hayırlısı neyse o olsun...

Rabbim bu yolda uğraşan herkese sabır versin...

Kesinlikle ticarethane. Nasil donecek hastane?
Calisanlarin sigortalari maaslari nasil odenecek?
Allah bize yardim etsin diyorum sadece.
işte bu yüzden bu yola girmek istemiyorum ben de, güvenim hiç yok maalesef...Allah hepimizin yardımcısı olsun. En doğalından -daha da yıpranmadan bebek sahibi olmayı nasip etsin hepimize...3-5 tane vitamin aldım dünya para tuttu, feci bi sektör bu...

Canim sen sanslisin ki kemdiliginden hamile kalabiliyosun. Ben bunu yasayamiyorum ve tüpten baska sansim yok. Tabiki rabbim neyi nasil nasip edecek bilemiyorum ama yasim gidiyor,zaman kaybetmeden tedavi olmaliyim. Soyle bana canim,bu yola girmeyim de napayim
Ne edeyim ben.

tatlım geçmiş olsun, son negatifin olsun inşallah.... Rabbim en doğalından nasip etsin inşallahhhh....

Benim gittiğim hastanede opu transfer dondurma vs hepsi paket halinde tek fiyat. Opu öncesinde bu şekilde aldılar. Benim ilk opumda foliküller boş çıkmıştı. Yumurta çıkmadığı için yumurta toplama ücretini iade edeceklerdi. Sonraki opumda bu miktar düşüldü. Her opuda yeniden ücretlendirme yapılıyor yani. Tedavimde eğer yumurta takibi yapılmayacaksa 250, yumurta takibi yapılacaksa 500 ödüyorum. Bizim gibi rezervi düşük kişilerde havuz yöntemi taze transfere göre çok daha masraflı. Ama rezervi iyi durumdaki kişilerde bir opuda çok sayıda embriyo oluşturulduğundan maddiyat yönünden daha iyi. Bizim durumuzdaki kişilerde oluşturulan embriyoların sağlıklı olup olmadığı belli olmuyor. O tamamen şans. Havuz yönteminin tek avantajı transfer öncesinde rahimin dinlenmiş olması.

Ah bebeğim ben de kalıyorum da devam mı ediyor, yaş olmuş 38...ben çok iyi anlıyorum seni, işte isyanım ne yapacaz biz de gelecek bu bebişler

Ben de bir ara vermek istiyorum ama sonra fsh ziplarsa kendimi suclar miyim diye devam ediyorum..ilac disinda ivir zivir masrafimiz da cok..yulaf pekmez findik fistik ceviz vs..ovulasyon testleri preseed jell her biri 139tl..esim neofortil kullandi 3 kitu her bir kutu 149..1 yildir da folic 1 kulllaniuorum..daha pahali vitaminlere gecmedim bile..doktordan hastaneden bagimsiz masraf bunlar..allah yardimcimiz olsun

Ah canim onlari hic saymiyorum bile.
Gecen ay kredi karti ekstresini esim okumayi birakmis. Ido biletlerinden baska bisey yok

Ah canim onlari hic saymiyorum bile.
Gecen ay kredi karti ekstresini esim okumayi birakmis. Ido biletlerinden baska bisey yok

aynen canım, takviyelere devam etmek önemli ama sanki..ben bu ay korundum ama her şeyi hiç aksatmadan kullandım..bünye hazır olsun diye

hayıt ile aslanpençesini bıraktım artık ben..midem almıyor..kaan bey istiyorsan kullan ama onlar suni düşüş yaratır önemli olan vitamin takviyeleri, bunları sürekli kullan hormonlarını da düzenler dedi...sabırla devam

Bir merkezden bilgi aldim havuz icin.
Ilk gittigimizde 6900 tl transfer ucreti dahilmis.o ay yumurta toplandi diyelim. Baska ucret yok. Ikinci ay yine yumurta toplandi diyelim bu defa 3900 tl. 2 tane birikti diyelim.transfer ediyorlar. Basta 6900un icinde transfer ucreti oldugu icin bir daha transfer ucreti yokmus.
2 defa tedavi olsan da merkeze 10000 civari oduyosun. 2 ay yumurta biriktirip havuz yapilsa da yine 10000 civari.

çok fazla yaaaa...garantisi olsa hemen verelim o parayı ama işte sonuç belli değil..bana çok geliyor bu rakamlar

Yani rakamsal olarak test sonuclarinda dusus olmasinin bir anlami var mi?
Ben hicbisey icmedigim halde fsh 14ten 6ya dustu ama yumurta yine 1 tane. Rakamsal dusus bisey ifade etmiyor o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…