Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

benim bile daha ortada tedavi yok bir şey yok 6 ayda vitamindi, kürdü,hsg,histeroskopi, dr, betahcg vs vs vs derken 3000 civarı gitmiştir rahat....

çok fazla yaaaa...garantisi olsa hemen verelim o parayı ama işte sonuç belli değil..bana çok geliyor bu rakamlar

Canim garanti olsa 20000 de vereyim ama yok yok yok.
Fazla tabi ama gozun gormuyor . Tabi gucunun yettigi yere kadar gormez. Diyorum ya hep manevi ve psikolojik hazirliktan ziyade maddi hazirlik.

Yani rakamsal olarak test sonuclarinda dusus olmasinin bir anlami var mi?
Ben hicbisey icmedigim halde fsh 14ten 6ya dustu ama yumurta yine 1 tane. Rakamsal dusus bisey ifade etmiyor o zaman.
etmiyormuş benim son gittiğim doktor 4 yumurta görünce sen ne kadar 10 a düşürmüş olsanda bu folikül sayısı senin gerçek fsh değerinin 23 olduğunu gösteriyor dedi fsh 10 iken 5 folikül vardı o ay...

benim bile daha ortada tedavi yok bir şey yok 6 ayda vitamindi, kürdü,hsg,histeroskopi, dr, betahcg vs vs vs derken 3000 civarı gitmiştir rahat....

Gitmistir tabi canim.
Bir de tedavi oldugunu dusun.
Su 1 senede ne 3000 ler gitti,oooo. Sadece 1 tedavi icin merkeze odedigin 3000. O da raporlu. Ilaclar,yol paralari,hsg ler,beslenmesi vs. vs.
Keske bizde de yurtdisindaki gibi olsa. 1 embriyo zorunlu olsa ama devlet destegi sinirsiz olsa.

sizin gidenleri tahmin bile edemiyorum tatlım Rabbim yardımcımız olsun vallahi...

Yani rakamsal olarak test sonuclarinda dusus olmasinin bir anlami var mi?
Ben hicbisey icmedigim halde fsh 14ten 6ya dustu ama yumurta yine 1 tane. Rakamsal dusus bisey ifade etmiyor o zaman.
rakamsal düşüşün şöyle bir artısı var.... bir defa fsh 10 üstü ise tüpte tutma ihtimali daha düşük. kalite açısından bakılıyor... rakamsal büyük değişiklikler yok. ben şahsen bu değerlerin üretilen yumurta sayısına etkisi olduğunu düşünmüyorum.... sadece fsh çok yüksek ise tedaviye başlarken yada regl iken diyelim, o ay o yumi sonrasında istenildiği gibi büyüyüp çatlayamıyor.

ilk tedavim 5500 TL
İkincisi fakültede 410+1600 ilaçlar....
3. sü jimer de 2750+ilaç 1000 civarı+ takviyeler 500 civarı
4. sü jimer de 2500+ ilaçlar 600 + takviye 500 civarı

arada yaptığım fındık fıstık kürler vs. saymıyorum artık... saraçoğlundan çay almıştım 250 tl ye, 3 kez arı sütü aldım eğriçayırdan 120 şer tl den, ayrıca diğer vitaminler falan falan....

var sen hesapla.....

no_name_ hangi vitaminleri aliyorsun folik asit disinda

no_name_ hangi vitaminleri aliyorsun folik asit disinda
tatlım koenzim q10, omega 3, b12 , melatonin, supradyn all day, inofolic ( bitti devam etme ona dedi dr, onu bıraktım bugün 1 paketi tamamlayıp bıraktım) her gün...15 günde 1 dvit 3..

arı sütü, polen, vs onları saymıyorum

Ok cok tesekkur ederim bilgi icin..

ben de yazayım o zaman :)

ilk doktor 625 tl muayene + ilk iğnem
vitaminler, takviyeler 900 tl
1.tüp bebek 5750+825 tl ilaç

pekmez, bal, incir, ceviz, antep fıstığı vb gıdasal şeyleri saymıyorum .....

Canim ilk iki tedavide fsh 6 idi adetin 2.gunu ama yine tek yumurta ve negatif. O yuzden bu degerleri anlamiyorum da artik kafami yormuyorum da :)

şimdi son tavsiyeye göre neler kullanmalıyız monteciğim

Canim ilk iki tedavide fsh 6 idi adetin 2.gunu ama yine tek yumurta ve negatif. O yuzden bu degerleri anlamiyorum da artik kafami yormuyorum da :)

valla bende anlamıyorum çok yumurta olup kalitesiz olan da var bizim gibi az yumurtası olanda, değerlere bende takılmıyorum önemli olan kaliteli yumi yakalamak, aslında benimkiler çok küçüktü başta belliydi kalitenin zayıflığı ama ben kaygılandım bir sene içinde iyice azaldı diye acele ettim yani...

şimdi son tavsiyeye göre neler kullanmalıyız monteciğim
tatlım ben şöyle yapıyorum

sabah uyanınca arısütü yiyoruz eşim ve ben
sonra z.yağlı kuru incir ve ceviz
sonrasında bi macun oluşturdum içinde tahin, susam, pekmez, keçiboynuzu özü, fındık, ceviz, kuru üzüm, kuru mango, kuru ananas, tarçın, biraz z.yağı, çörekotu, başka ne vardı unuttum, ondan yiyoruz...

yarım saat geçince 1/2 bardak süt içine 1 çay kaşığı polen atıyorum içiyoruz

2 yumurta+1dilim peynir yiyorum saat 10 gibi, dil altı b12 alıyorum,

saat 13:00 gibi koenzim ve omega 3 içiyorum

akşamüstü bir kase kemik suyu çorba

akşam yatmadan 2 saat önce melatonin
yatarken yine arı sütü , saf aldım mercimek tanesi kadar dil altı.... sanırım bu kadar

yakında çatladığımı duyarsınız

ama kaan bey önerdi bunları

özellikle d3 ve b12 nin üst sınırlara yakın olmasını istiyoruz dedi

bende şu durumları atlatayım önce sonra bebek olmayacaksa bile erken yaşlanmanın önüne geçmek için bir şeyler yapmak istiyorum, buğday çimi olabilir ama sürekli hasat istiyor.. d vit, b12, melatonin, coenzim aklımdakiler diğerlerini yapmam artık öööö geldi, evde hayıt aslan pençesi civan perçemi de duruyor belki onları da arada içerim menapozu ötelemek adına..

şu an tek amacım yumi ve sperm kalitesini arttırmak, 1 tane dahi olsa o doğru yumi ve sperm olacak, mantık buymuş ben yeni çözüyorum
kendiliğinden gebe kalabiliyorsun, takiptesin, temkinlisin, elbet yakalayacaksın, sonuçta her ay aynı değilmiş kaliteleri bunu doktorlarda kabul ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…