çok fazla yaaaa...garantisi olsa hemen verelim o parayıama işte sonuç belli değil..bana çok geliyor bu rakamlar
Haklisin valla bir de macerasi sehirlerarasi olanlar var.Ah canim onlari hic saymiyorum bile.
Gecen ay kredi karti ekstresini esim okumayi birakmis. Ido biletlerinden baska bisey yok
etmiyormuş benim son gittiğim doktor 4 yumurta görünce sen ne kadar 10 a düşürmüş olsanda bu folikül sayısı senin gerçek fsh değerinin 23 olduğunu gösteriyor dediYani rakamsal olarak test sonuclarinda dusus olmasinin bir anlami var mi?
Ben hicbisey icmedigim halde fsh 14ten 6ya dustu ama yumurta yine 1 tane. Rakamsal dusus bisey ifade etmiyor o zaman.
benim bile daha ortada tedavi yok bir şey yok 6 ayda vitamindi, kürdü,hsg,histeroskopi, dr, betahcg vs vs vs derken 3000 civarı gitmiştir rahat....
sizin gidenleri tahmin bile edemiyorum tatlım Rabbim yardımcımız olsun vallahi...Gitmistir tabi canim.
Bir de tedavi oldugunu dusun.
Su 1 senede ne 3000 ler gitti,oooo. Sadece 1 tedavi icin merkeze odedigin 3000. O da raporlu. Ilaclar,yol paralari,hsg ler,beslenmesi vs. vs.
Keske bizde de yurtdisindaki gibi olsa. 1 embriyo zorunlu olsa ama devlet destegi sinirsiz olsa.
rakamsal düşüşün şöyle bir artısı var.... bir defa fsh 10 üstü ise tüpte tutma ihtimali daha düşük. kalite açısından bakılıyor... rakamsal büyük değişiklikler yok. ben şahsen bu değerlerin üretilen yumurta sayısına etkisi olduğunu düşünmüyorum.... sadece fsh çok yüksek ise tedaviye başlarken yada regl iken diyelim, o ay o yumi sonrasında istenildiği gibi büyüyüp çatlayamıyor.Yani rakamsal olarak test sonuclarinda dusus olmasinin bir anlami var mi?
Ben hicbisey icmedigim halde fsh 14ten 6ya dustu ama yumurta yine 1 tane. Rakamsal dusus bisey ifade etmiyor o zaman.
ilk tedavim 5500 TLbenim bile daha ortada tedavi yok bir şey yok 6 ayda vitamindi, kürdü,hsg,histeroskopi, dr, betahcg vs vs vs derken 3000 civarı gitmiştir rahat....
hayıt ile aslanpençesini bıraktım artık ben..midem almıyor..kaan bey istiyorsan kullan ama onlar suni düşüş yaratır önemli olan vitamin takviyeleri, bunları sürekli kullan hormonlarını da düzenler dedi...sabırla devam
tatlım koenzim q10, omega 3, b12 , melatonin, supradyn all day, inofolic ( bitti devam etme ona dedi dr, onu bıraktım bugün 1 paketi tamamlayıp bıraktım) her gün...15 günde 1 dvit 3..no_name_ hangi vitaminleri aliyorsun folik asit disinda
Ok cok tesekkur ederim bilgi icin..tatlım koenzim q10, omega 3, b12 , melatonin, supradyn all day, inofolic ( bitti devam etme ona dedi dr, onu bıraktım bugün 1 paketi tamamlayıp bıraktım) her gün...15 günde 1 dvit 3..
arı sütü, polen, vs onları saymıyorum
ilk tedavim 5500 TL
İkincisi fakültede 410+1600 ilaçlar....
3. sü jimer de 2750+ilaç 1000 civarı+ takviyeler 500 civarı
4. sü jimer de 2500+ ilaçlar 600 + takviye 500 civarı
arada yaptığım fındık fıstık kürler vs. saymıyorum artık... saraçoğlundan çay almıştım 250 tl ye, 3 kez arı sütü aldım eğriçayırdan 120 şer tl den, ayrıca diğer vitaminler falan falan....
var sen hesapla.....
rakamsal düşüşün şöyle bir artısı var.... bir defa fsh 10 üstü ise tüpte tutma ihtimali daha düşük. kalite açısından bakılıyor... rakamsal büyük değişiklikler yok. ben şahsen bu değerlerin üretilen yumurta sayısına etkisi olduğunu düşünmüyorum.... sadece fsh çok yüksek ise tedaviye başlarken yada regl iken diyelim, o ay o yumi sonrasında istenildiği gibi büyüyüp çatlayamıyor.
şimdi son tavsiyeye göre neler kullanmalıyız monteciğimhayıt ile aslanpençesini bıraktım artık ben..midem almıyor..kaan bey istiyorsan kullan ama onlar suni düşüş yaratır önemli olan vitamin takviyeleri, bunları sürekli kullan hormonlarını da düzenler dedi...sabırla devam
rakamsal düşüşün şöyle bir artısı var.... bir defa fsh 10 üstü ise tüpte tutma ihtimali daha düşük. kalite açısından bakılıyor... rakamsal büyük değişiklikler yok. ben şahsen bu değerlerin üretilen yumurta sayısına etkisi olduğunu düşünmüyorum.... sadece fsh çok yüksek ise tedaviye başlarken yada regl iken diyelim, o ay o yumi sonrasında istenildiği gibi büyüyüp çatlayamıyor.
valla bende anlamıyorum çok yumurta olup kalitesiz olan da var bizim gibi az yumurtası olanda, değerlere bende takılmıyorum önemli olan kaliteli yumi yakalamak, aslında benimkiler çok küçüktü başta belliydi kalitenin zayıflığı ama ben kaygılandım bir sene içinde iyice azaldı diye acele ettim yani...Canim ilk iki tedavide fsh 6 idi adetin 2.gunu ama yine tek yumurta ve negatif. O yuzden bu degerleri anlamiyorum da artik kafami yormuyorum da :)
tatlım ben şöyle yapıyorumşimdi son tavsiyeye göre neler kullanmalıyız monteciğim
kendiliğinden gebe kalabiliyorsun, takiptesin, temkinlisin, elbet yakalayacaksın, sonuçta her ay aynı değilmiş kaliteleri bunu doktorlarda kabul ediyor...şu an tek amacım yumi ve sperm kalitesini arttırmak, 1 tane dahi olsa o doğru yumi ve sperm olacak, mantık buymuş ben yeni çözüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?