Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben de bebek olmazsa bile sağlıklı yaşlanmak için kullanıyorum hepsini aslında, acayip faydalı hepsi de...vitamin+mineral+protein..gençliğin sırrı...dr ben bile kullanıyorum bunları diyor

kendiliğinden gebe kalabiliyorsun, takiptesin, temkinlisin, elbet yakalayacaksın, sonuçta her ay aynı değilmiş kaliteleri bunu doktorlarda kabul ediyor...
inşallah tatlım kimyasal , dış gebelik ya da düşük bebek olmamasından daha büyük bir yıkım yaratıyor hem bedende hem de beyinde...

melatonini de dene tatlım dr üstüne basa basa söyledi ben bile yıllardır kullanıyorum iç mutlaka dedi

yaşantımı değiştirmek istiyorum iş ve ev değişikliği olabilir, stresimi azaltmam gerek, vücuduma bakmam gerek, ama önce içinde bulunduğum durumun netleşmesi gerek :)

yaşantımı değiştirmek istiyorum iş ve ev değişikliği olabilir, stresimi azaltmam gerek, vücuduma bakmam gerek, ama önce içinde bulunduğum durumun netleşmesi gerek :)
inşallah hayırlısı ile yoluna girsin her şey canım...ben de işten ayrıldıktan sonra rahatladım oldukça

kızlar tüp tedavisinden önce doktorlarınız bir kez daha dvit ve b12 değerlerine baktılar mı? önemsiyorlar mı bunu bazı doktorlar gibi? üst sınırlara yakın olmasını beklemek demek dvitin 100 e b12 nin 1000 e yakın olması demek? buna değer veriyor mu doktorlarınız yoksa umursamıyorlar mı?

fshe2 B bursa_83 amayaa sekerpancari

merhabalar, 34 yaşındayım. fsh yüksek 54 çıktı geçen ay, e2 çoook düşük, labaratura ölçüm yapamamış. ilaçsız adet olamıyorum. bir önceki ay e2 24 idi yine düşük biliyorum ama bu ay ölçüm bile yapılamaması canımı sıktı, 9 yıllık evliyim, hayıt kullanıyorum ara ara diyorum acaba e2yi düşürmüş olabilirmi, fsh 64 ten 542e düştü, e2 24ten 0'a. ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum, kullanmadığım şey kalmadı.

benim ki bakmadı benim en son kasım ayında d vit 27 idi temmuzda b12 550 falandı sanırım ama ben multivitamin alıyordum son 3 aydır

benim ki bakmadı benim en son kasım ayında d vit 27 idi temmuzda b12 550 falandı sanırım ama ben multivitamin alıyordum son 3 aydır
senin merkez çok önemsemiyor demekki ne garip di mi, normal kadın doğumcular hiç umursamıyor bile..benim dr 9 çıkan dvitim için güneşta gez demişti :)

slm canm hayıt suyu ben günde üç kez kullanıyorum...yanında da testere dişli aslan pençesi sabah akşam kaynatıp içiyorum...bunları dene adet düzenliyo....

canım merhaba, hayıt e2 yi düşürmez belki bi yanlışlık vardır? hormonları düzenliyor çünkü hayıt suyu..bu arada adaçayı günde 1 fincan e2 yi yükseltip düzene sokuyor, bozma moralini, düzelir elbet..doktorun ne diyor? ilaç verdi mi;?

Ben d ve b12 me nisanda baktirdim.dahiliye doktorum tahlil yapmisti. D vitamini dusuk cikti ve damla verdi. B12 iyi demisti. Ilk 2 tedavimi yapan doktor bunlari istemedi ve sormadi. Aret beye de yaptirmis oldugum sonuclari vermistim.yaptirmamis olsaydim ister miydi bilmiyorum o yuzden.
Ben sunu gordum. Her tup bebek doktoru farkli seylere bakiyor. Eurofertil prolaktine bakiyordu tedavideyken,istanbul bakmiyordu mesela.

çok garip yaa, ama ben kimyasallardan ve düşükten sonra çok araştırdım hep karşıma b12 ve dvit değeri düşüklükleri kimyasal gebeliğe ya da düşüklere neden oluyor yazıyor..benim ulaştığım bu bilgiyi doktorlar niye umursamıyor anlayamıyorum... ben zorlamasam bakmayacaktı benim doktor..mesela b12 223 çıktı bende kaan bey düşük dedi hemen b12 dil altı verdi...

peki canım takviye vitamin , koenzim? omega 3 falan öneriyor mu aret bey?

Iste ben de bunu anlamiyorum. Birinin onemli dedigini digeri onemsemiyor. Iste bu noktada da mecburen biz bazi testleri kendimiz yaptiracagiz.

Iste ben de bunu anlamiyorum. Birinin onemli dedigini digeri onemsemiyor. Iste bu noktada da mecburen biz bazi testleri kendimiz yaptiracagiz.
ben de hiç anlayamıyorum hep araştırarak varıyorum bir şeylere, kasıtlı mı yapıyor bunlar diye sorgulamadan edemiyorum. Canan karatay kadın yıllardır kendini yırtıyor hamile kalmak isteyenler d vitaminine baktırsın en az 80 olmalı diye, kitaplarında yazıyor, her çıktığı programda söylüyor...bu doktorlar herhalde bir daha birdaha deneyelim istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…