Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gecen gun kardesime dedim bazi doktorlar bizim gibi zor hastalarla daha cok ilgileniyorlar diye. Zor hastalarin birkac kez tüp bebek yaptirma durumlari oldugu icin olabilir mi acaba dedi:)
Sorular sorular,bulunamayan cevaplar ve bu sektordeki biz hastalar!!!

Hayir canim. Ama bu defa yineoraya gidersem soracagim kullanayim mi diye?
Eski doktorum da vermemisti.
sor tatlım madem yumurta kalitesine katkı sağlıyor kullanılmalı o zaman..yoksa yine bi kumpas içinde miyiz? sırp satılsın diye mi yüklüyorlar bu vitaminleri bize? vallahi şaşırdım artık

hep aynı yere geri geliyoruz, kasıtlı vermiyorlar belki de tekrar tekrar denesin diye

ama bana bu vitaminler mantıklı geliyor hücre yenileyici hepsi bunların yeni hücre demek daha kaliteli bi sistem demek...

sor tatlım madem yumurta kalitesine katkı sağlıyor kullanılmalı o zaman..yoksa yine bi kumpas içinde miyiz? sırp satılsın diye mi yüklüyorlar bu vitaminleri bize? vallahi şaşırdım artık

Artik paranoyak olduk iyice. Bazen bir doktor cikiyor mesela bir sebzeyi veya meyveyi cok övüyor yiyin diye. Herkes hemen kosup aliyor ya. Esim diyorki o sebze veya meyve kasalarda kalip satilmadigi icin halk alsin diye boyle seyler yapilabilir . Mantiksiz degil. Guvendigimiz bir figur sunu yeyin diyor,hepimiz kosa kosa aliyoruz.
Bize gunah valla ya.

aynen bende de var o paranoya... samimi gelmiyor bu hekimler, işin içinde deli paralar var tabi, binlerce belki yüzbinlerce bizim gibi hastaları var

O gun ameliyathaneye birimizi aldilar birimizi cikardilar. O kadar yogunlar ve o kadar hasta cok dusun artik.
Oyleymis..tup bebek merkezlerinde ismi icin gidilen proflar sadece ilk muayenede gorunuyorlarmis...bahaneleri de yogunluk..madem oyle isminiz icin aldiginiz paranin hakkini verin de tedavi sonuna kadar sizden baskasini gormeyelim

Oyleymis..tup bebek merkezlerinde ismi icin gidilen proflar sadece ilk muayenede gorunuyorlarmis...bahaneleri de yogunluk..madem oyle isminiz icin aldiginiz paranin hakkini verin de tedavi sonuna kadar sizden baskasini gormeyelim

Zaten prof. Lar genelde kongrelerde oluyor veya kendileri icin cok cok ozel !!! hastalari kendileri takip ediyor.
Benim doktorum da kontrolun birinde kongredeydi ama onlar icin onemli olan tedaviyi kendilerinin belirlemesi ve transferi kendilerinin yapmasi. Onun disinda adetin 2. gunu tedavi bslarken zaten kendi belirliyor tedavi seklini ve bilgisayara yaziyor. Sonra o olmadigi zamanlarda bakan diger doktor da ordan doktorun notlarina bakip ilaclara devam ettiriyor. Zaten ilaclar belli,gonal menogon menopur klomen femara. Sadece hastanin durumuna gore doz ayarlaniyor. Artik butun merkezler herseyi otomatige baglamis.buyut topla transfer et:) tutarsa ne ala.

Hakikaten biraz onceki paylasimin beynimde zonkluyornceden 2 defa 3 defa tup bebek denemesi duymazdik..ilkinde herkesin tutardi.zbu zamanda bu teknolojide defalarca denenmesi manidar urkutucu

Hakikaten biraz onceki paylasimin beynimde zonkluyornceden 2 defa 3 defa tup bebek denemesi duymazdik..ilkinde herkesin tutardi.zbu zamanda bu teknolojide defalarca denenmesi manidar urkutucu

Monte yazmisti sanirim canim 2. 3.denemeyi duymazdik diye. Canim allaha emanetiz.allah bizi hayirli ve vicdanli doktorlarla karsilastirsin. Biz iyi niyetlerle gidip yaptiriyoruz. Tabiki cok durust doktorlar da var. Insallah oyle insanlarla beraberizdir.

aynen öyle canım kesinlikle bir şeyler dönüyor sektörde

Hamile kalirsak da neyin ise yaradigini bilemeyecegiz. Aman kalalim da gerisi onemli degil. Basarili olup da suan yazmayanlar var mi bildigin.
yok canım yakı ile hamile kalanlar topiği var oradakiler denemiş ve kalmışlar bizim topiğe de fikri ben getirdim 2 ay ben denedim zaten yakıyı severim kullanırım, bir kaç arkadaş daha yaptı ama o ay pozitif sonuç almadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…