ben de hiç anlayamıyorum hep araştırarak varıyorum bir şeylere, kasıtlı mı yapıyor bunlar diye sorgulamadan edemiyorum. Canan karatay kadın yıllardır kendini yırtıyor hamile kalmak isteyenler d vitaminine baktırsın en az 80 olmalı diye, kitaplarında yazıyor, her çıktığı programda söylüyor...bu doktorlar herhalde bir daha birdaha deneyelim istiyorlar
sor tatlım madem yumurta kalitesine katkı sağlıyor kullanılmalı o zaman..yoksa yine bi kumpas içinde miyiz? sırp satılsın diye mi yüklüyorlar bu vitaminleri bize? vallahi şaşırdım artıkHayir canim. Ama bu defa yineoraya gidersem soracagim kullanayim mi diye?
Eski doktorum da vermemisti.
hep aynı yere geri geliyoruz, kasıtlı vermiyorlar belki de tekrar tekrar denesin diyeGecen gun kardesime dedim bazi doktorlar bizim gibi zor hastalarla daha cok ilgileniyorlar diye. Zor hastalarin birkac kez tüp bebek yaptirma durumlari oldugu icin olabilir mi acaba dedi:)
Sorular sorular,bulunamayan cevaplar ve bu sektordeki biz hastalar!!!
sor tatlım madem yumurta kalitesine katkı sağlıyor kullanılmalı o zaman..yoksa yine bi kumpas içinde miyiz? sırp satılsın diye mi yüklüyorlar bu vitaminleri bize? vallahi şaşırdım artık
aynen bende de var o paranoya... samimi gelmiyor bu hekimler, işin içinde deli paralar var tabi, binlerce belki yüzbinlerce bizim gibi hastaları varArtik paranoyak olduk iyice. Bazen bir doktor cikiyor mesela bir sebzeyi veya meyveyi cok övüyor yiyin diye. Herkes hemen kosup aliyor ya. Esim diyorki o sebze veya meyve kasalarda kalip satilmadigi icin halk alsin diye boyle seyler yapilabilir . Mantiksiz degil. Guvendigimiz bir figur sunu yeyin diyor,hepimiz kosa kosa aliyoruz.
Bize gunah valla ya.
aynen bende de var o paranoya... samimi gelmiyor bu hekimler, işin içinde deli paralar var tabi, binlerce belki yüzbinlerce bizim gibi hastaları var
Oyleymis..tup bebek merkezlerinde ismi icin gidilen proflar sadece ilk muayenede gorunuyorlarmis...bahaneleri de yogunluk..madem oyle isminiz icin aldiginiz paranin hakkini verin de tedavi sonuna kadar sizden baskasini gormeyelimO gun ameliyathaneye birimizi aldilar birimizi cikardilar. O kadar yogunlar ve o kadar hasta cok dusun artik.
Oyleymis..tup bebek merkezlerinde ismi icin gidilen proflar sadece ilk muayenede gorunuyorlarmis...bahaneleri de yogunluk..madem oyle isminiz icin aldiginiz paranin hakkini verin de tedavi sonuna kadar sizden baskasini gormeyelim
Hakikaten biraz onceki paylasimin beynimde zonkluyorZaten prof. Lar genelde kongrelerde oluyor veya kendileri icin cok cok ozel !!! hastalari kendileri takip ediyor.
Benim doktorum da kontrolun birinde kongredeydi ama onlar icin onemli olan tedaviyi kendilerinin belirlemesi ve transferi kendilerinin yapmasi. Onun disinda adetin 2. gunu tedavi bslarken zaten kendi belirliyor tedavi seklini ve bilgisayara yaziyor. Sonra o olmadigi zamanlarda bakan diger doktor da ordan doktorun notlarina bakip ilaclara devam ettiriyor. Zaten ilaclar belli,gonal menogon menopur klomen femara. Sadece hastanin durumuna gore doz ayarlaniyor. Artik butun merkezler herseyi otomatige baglamis.buyut topla transfer et:) tutarsa ne ala.
ben denedim tatlım yakıyıKizlar yakıyla hamile kalanlar varmis.
Hakikaten biraz onceki paylasimin beynimde zonkluyornceden 2 defa 3 defa tup bebek denemesi duymazdik..ilkinde herkesin tutardi.zbu zamanda bu teknolojide defalarca denenmesi manidar urkutucu
aynen öyle canım kesinlikle bir şeyler dönüyor sektördeHakikaten biraz onceki paylasimin beynimde zonkluyornceden 2 defa 3 defa tup bebek denemesi duymazdik..ilkinde herkesin tutardi.zbu zamanda bu teknolojide defalarca denenmesi manidar urkutucu
ben denedim tatlım yakıyıtopiğin ilk zamanları denedik topikcek
2 kimyasal gebelikHeeee:)))
Basarili olan olmus muydu canim. Ben yeni duydum da.
şaka bi yana bizim topikte yakı ile hamile kaldım diyen olmadıHeeee:)))
Basarili olan olmus muydu canim. Ben yeni duydum da.
2 kimyasal gebelikben korunmadığım her ay hamile kaldım ki neyin yaradığını kestiremiyorum canım o yüzden
yok canım yakı ile hamile kalanlar topiği var oradakiler denemiş ve kalmışlar bizim topiğe de fikri ben getirdim 2 ay ben denedim zaten yakıyı severim kullanırım, bir kaç arkadaş daha yaptı ama o ay pozitif sonuç almadıkHamile kalirsak da neyin ise yaradigini bilemeyecegiz. Aman kalalim da gerisi onemli degil. Basarili olup da suan yazmayanlar var mi bildigin.
şaka bi yana bizim topikte yakı ile hamile kaldım diyen olmadıama yine deneyebilirim,denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?