Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

vitaminler konusunda da benim doktorlar pek sallamadı.... ama ben söyleyince ben bunları kullanıyorum diye iyi yapıyosun mutlaka etkisi vardır deniliyor... o daha büyük bi saçmalık değil mi????
dalga geçiyorlar sanki bizimle...

Kaç tane alıntı yapmıştım cevap yazmak için hepsi gitti neyse.
Havuz yaparken genelde merkezler önce normal tüp bebek parasını alıyorlar. İlaçlar hariç 6.000-7.500 civarı bir rakam oluyor.
Tedavi-Opu-Transfer diye 3 aşamaya ayırıyorlar bu ücreti. Hangi aşamalar tamamlanırsa ona göre ek ücret istiyorlar.
Dondurma ücreti buna dahil değil, mikroçip veya pgt gibi ek işlemleri de gerekiyorsa kendileri tavsiye edebiliyor veya sizin kendi talebiniz olursa ek ücretle yapıyorlar.
Ücret politikası her merkeze göre değişebiliyor tabi, benim gittiklerim böyle açıklamıştı.
Opu ücreti genelde 3.000-3.500 arası oluyor. Mikroçip 1.000, dondurma 1.000, pgt yaptıramayacağım için bilmiyorum.

Son düzenleme:
aaaa bak bu çok garip
Bence garip değil tamamen saçmalık
Ben D vit, B12, Coq10, Omega3, selenyum, melatonin ve arısütü polenin faydasına inanıyorum.
Düzenli tükettiğimde faydasını gördüm.
Bırakınca da zararını.
Sabah kontrolüm vardı, kist 1.5cm e inmiş kaybolur çok küçülmüş dedi doktorum.
Solda 1 folikül adayı var, femarada 4.günüm bakalım büyüyecek mi minnak. Bu 37 fsh ile zor tabi.
Fsh geçen aylarda hayıt içtiğim için düştü, ilaç kullanırken bırakıyorum dedim, doktorum bırakma iç o zaman fsh düşmesinin nolursa olsun avantajı var dedi şaşırttı beni.
Sabah akşam hayıta başlıyorum yine

garip olan Aret bey gibi işinde uzman bir hekimin boşver, hikaye onlar bir işe yaramaz yaklaşımı.... beni tavrı va tarzı şaşırttı

Insallah buyur yumisin canim ve cooook kaliteli olur:)
Biz de bugun yeniden baslayacaktik ari sutu polene. Ara verdim ya unutuyorum yemeyi.yarin unutmayim da baslayim. D vitamini aliyorum zaten. B12 iyi demisti doktor.omega3 u ton baligindan almaya calisiyorum.digerlerini kullanmadim hic.

ton balıklarını da pek önermiyorlar canım aklında olsun, ben de çok direndim omega 3 almayayım kilo yapar diye korktım, hergün 1 avuç ayçekirdek, keten tohumu ve haftada 3-4 kerz ton balık tüketiyordum ki, kaan bey yazışmamızda kullan mutlaka dedi şaşırdım vallahi ne yapacağımı

sonu yok bu vitamin işinin...günlerdir tüm markaları inceliyorum ne vitaminler, minerallaer! havada uçuşuyor resmen

garip olan Aret bey gibi işinde uzman bir hekimin boşver, hikaye onlar bir işe yaramaz yaklaşımı.... beni tavrı va tarzı şaşırttı
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi olur derler ya tatlım o hesap. Her doktorun bir ekolü var ve buna göre hareket ediyorlar. Benim doktorum yeni araştırmaları çok takip ediyor ve bu açıdan kafamız uyuyor, bilgisine ve güncel konulara hakim oluşuna çok güveniyorum.
1 yıl önce Memorialdayken bana dhea kullan dedi ama Semra Hanım kullandırtmıyordu sorun olmasın diye bıraktım. Kasımda Acıbademe geçti doktorum yine kullan dedi bu kez kullandım şahsen faydasını gördüm, kuruluk ve libido azalması sorunlarıma belki dhea çare oldu. Kanımda çok yüksek çıktığı ve 4 ay kullandığım için bıraktım. (3 aydan sonra 3 ay ara verin diyorlar) Bugün yeni araştırmalara göre etkisi yok diyorlar, artık vermiyoruz dhea yı dedi mesela.

Kutluk Oktay'ı da sordum, sizin için değil de genelde folikülden yumurtası çıkmayan veya çıkan yumurtası döllenmeyenler için o yöntem dedi. Lapraskopi ile yumurtalıktan parça alıp laboratuvarda yumurta geliştirmeye çalışılıyormuş bi de anne adayından alınan mitokondri (öncül hücreler) spermle birlikte yumurtaya enjekte ediliyormuş.
Zaten tüp bebek hormonlu bebek sayılır, bu hormonlunun da hormonlusu gibi bişey sanki biraz ürküttü beni açıkçası.

Son düzenleme:
doktor ile aynı dili konuşabilmek çok önemli gerçekten... dhea balık yağı içinde de var değil mi? değerlerine baktımda epa ve dhea var... baktırmak lazım kanda ara ara...

doktor ile aynı dili konuşabilmek çok önemli gerçekten... dhea balık yağı içinde de var değil mi? değerlerine baktımda epa ve dhea var... baktırmak lazım kanda ara ara...
pardon canım ya dha imiş o, farklı şeylerden bahsediyoruz...dheayı duydum ama kullanmadım hiç...

E omega 3 icin ton,somon tuketin diye okudum. Allah allaaaaah valla ne yapsak bir yerden bisey cikiyor:)
En son delirecem herseyi birakacam,bu sekilde oluyorsa olsun:))

E omega 3 icin ton,somon tuketin diye okudum. Allah allaaaaah valla ne yapsak bir yerden bisey cikiyor:)
En son delirecem herseyi birakacam,bu sekilde oluyorsa olsun:))

Türkiye'deki somonların hepsi çiftlik somonu, omega3 derin soğuk suda yüzen somonun donmamak için kendi kendine ürettiği bir yağmış ve çiftlik somonlarında yok sayılırmış diye okudum. Elbet faydası vardır ama omega3 takviyesi şart bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…