Kaç tane alıntı yapmıştım cevap yazmak için hepsi gitti neyse.
Havuz yaparken genelde merkezler önce normal tüp bebek parasını alıyorlar. İlaçlar hariç 6.000-7.500 civarı bir rakam oluyor.
Tedavi-Opu-Transfer diye 3 aşamaya ayırıyorlar bu ücreti. Hangi aşamalar tamamlanırsa ona göre ek ücret istiyorlar.
Dondurma ücreti buna dahil değil, mikroçip veya pgt gibi ek işlemleri de gerekiyorsa kendileri tavsiye edebiliyor veya sizin kendi talebiniz olursa ek ücretle yapıyorlar.
Ücret politikası her merkeze göre değişebiliyor tabi, benim gittiklerim böyle açıklamıştı.
Opu ücreti genelde 3.000-3.500 arası oluyor. Mikroçip 1.000, dondurma 1.000, pgt yaptıramayacağım için bilmiyorum.
Canım şöyle, tüp bebek parasını verdin, tedavi oldun, opu oldun, ek ücret verip dondurdun tekrar tedaviye başladın. Tedavi için bazı yerler yine para alıyor ama indirimli tabi, bazıları almıyor. İğne ilaç zaten kendin alıyorsun hep, opu olacağın zaman opu parası alıyorlar.Canim hangi asama tamamlanirsa ek ucret aliyorlar kismini anlamadim.
7000i veriyoruz,kontroller opu ve transfer ucreti var bunun icinde,tamam. 1 yumurta toplandi ve havuza kondu. Bir daha adet olduk ve tedaviye basladik. Yine yumurta alindi ve havuza kondu. Bu 2.icin ne kadar veriyosun. Yine 7000 mi?
Ne sordan yarim agiz cevap veriyorlar.soyle yapsam daha iyi olmaz mi demeye gelmiyor..ne var bizim aklimiza gelen onlarin da aklina gelse.ama yok illa inletirler.bana folikten baska bise soyleyen olmadi valla burda duydum melatonin b12 omega 3 takviyesini.dalga geçiyorlar sanki bizimle...
Hepsi kullanıyor bu vitaminleri, öyle bir biliyorlar ki aslında. E duzelirse hormonlar, kaliteler yükselirse kimden para kazanacaklar?Ne sordan yarim agiz cevap veriyorlar.soyle yapsam daha iyi olmaz mi demeye gelmiyor..ne var bizim aklimiza gelen onlarin da aklina gelse.ama yok illa inletirler.bana folikten baska bise soyleyen olmadi valla burda duydum melatonin b12 omega 3 takviyesini.
Günaydın kizlarrrr , herkese supper bi gün dilerim. Hava şahane atacağım kendimi bugün yollara, çarşı pazar bi gezeyim neler var bakayım, sıkıldım evde oturmaktan. Donerim öğleye, optum hepinizi
Evet cnm sıcaklarda bunalıyorum, çıkamıyorum, bugün fırsatı değerlendireyim dedimIyi gezmeler canim. Hava cok sicak degil,hafif de serin. Tam gezme havasi:)
Şekerpancarı her daim aklından geçiriyor sizi :))
Bebeğim benim dün biraz moralim kötüydü.. bi de burda sizden gelen haberleri görünce daha da kötü oldum.. Bu süreçler emin ol sizle beraber bizi de çok yıpratıyo.. Umutlarım kırıldı biraz çöküntüye uğradım dün.. Ama bugün kendimi toparladım.. Herşeyin hayırlısı olması önemli.. Elbet vakti zamanı vardır herşeyin.. Ben de bikaç gün içinde ovulasyon günüm olucak ve son denememi yapıcam artık.. Daha sonra en az 1-2 ay korunmayı planlıyorum.. Temmuzda bi yurtdışı programı var arkadaşlarımızın, ona dahil olup 1 hafta kafa dağıtmak istiyorum.. dönünce bakıcam artık :)
Canım benim az çok aynıyız ama benim senin gibi bir tatil planım yok o yüzden korunmayacağım ve yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kendime,bu ay değil ama önümüzdeki ayda ramazan ayı olmasına rağmen Allahtan bir mani gelmezse folikül takibi yapmak istiyorum belkide klomen ve çatlatma iğnesi isteyeceğim bakalım artık duruma göre, belkide o kadar iğne ile büyümeyen yumurtalar klomen e hiç cevap vermez ama olsun denemek istiyorumBebeğim benim dün biraz moralim kötüydü.. bi de burda sizden gelen haberleri görünce daha da kötü oldum.. Bu süreçler emin ol sizle beraber bizi de çok yıpratıyo.. Umutlarım kırıldı biraz çöküntüye uğradım dün.. Ama bugün kendimi toparladım.. Herşeyin hayırlısı olması önemli.. Elbet vakti zamanı vardır herşeyin.. Ben de bikaç gün içinde ovulasyon günüm olucak ve son denememi yapıcam artık.. Daha sonra en az 1-2 ay korunmayı planlıyorum.. Temmuzda bi yurtdışı programı var arkadaşlarımızın, ona dahil olup 1 hafta kafa dağıtmak istiyorum.. dönünce bakıcam artık :)
Tatlım kasık ağrın var mı hala, ağrı kesici alıyor musun, inşallah daha iyisindir
Toparlayabildin mi biraz da olsa...Gunaydin kizlar:)
tatlım senin değerlerin iyi, amh iyi, hormonlar iyi, doğal şansın çok yüksek diye düşünüyorumBebeğim benim dün biraz moralim kötüydü.. bi de burda sizden gelen haberleri görünce daha da kötü oldum.. Bu süreçler emin ol sizle beraber bizi de çok yıpratıyo.. Umutlarım kırıldı biraz çöküntüye uğradım dün.. Ama bugün kendimi toparladım.. Herşeyin hayırlısı olması önemli.. Elbet vakti zamanı vardır herşeyin.. Ben de bikaç gün içinde ovulasyon günüm olucak ve son denememi yapıcam artık.. Daha sonra en az 1-2 ay korunmayı planlıyorum.. Temmuzda bi yurtdışı programı var arkadaşlarımızın, ona dahil olup 1 hafta kafa dağıtmak istiyorum.. dönünce bakıcam artık :)
Lütfen kusuruma bakma, telefondan girince ister istemez bazı iletileri kaçırıyorum, özür dilerimAy ben de deliyim tezcanliyim..
Hakan yarali;hulusi bulent zeyneloglu;aygul demirol;ahmet erdem hakkinda bilgin var mi..ben tup bebek merkezi arastiriyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?