Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim hangi asama tamamlanirsa ek ucret aliyorlar kismini anlamadim.
7000i veriyoruz,kontroller opu ve transfer ucreti var bunun icinde,tamam. 1 yumurta toplandi ve havuza kondu. Bir daha adet olduk ve tedaviye basladik. Yine yumurta alindi ve havuza kondu. Bu 2.icin ne kadar veriyosun. Yine 7000 mi?

Canım şöyle, tüp bebek parasını verdin, tedavi oldun, opu oldun, ek ücret verip dondurdun tekrar tedaviye başladın. Tedavi için bazı yerler yine para alıyor ama indirimli tabi, bazıları almıyor. İğne ilaç zaten kendin alıyorsun hep, opu olacağın zaman opu parası alıyorlar.
Transfer olmadım ona sayın eksiğine fazlasına bakın ödeyeyim diyenleri de kabul ediyor bazı merkezler. Transferden önce bi daha transfer parası ödeniyor o zaman.
Ya da transfer parası içerde duruyor, her opuya ve dondurmaya ek ücret ödüyorsun işte.

dalga geçiyorlar sanki bizimle...
Ne sordan yarim agiz cevap veriyorlar.soyle yapsam daha iyi olmaz mi demeye gelmiyor..ne var bizim aklimiza gelen onlarin da aklina gelse.ama yok illa inletirler.bana folikten baska bise soyleyen olmadi valla burda duydum melatonin b12 omega 3 takviyesini.

Günaydın kizlarrrr , herkese supper bi gün dilerim. Hava şahane atacağım kendimi bugün yollara, çarşı pazar bi gezeyim neler var bakayım, sıkıldım evde oturmaktan. Donerim öğleye, optum hepinizi

Hepsi kullanıyor bu vitaminleri, öyle bir biliyorlar ki aslında. E duzelirse hormonlar, kaliteler yükselirse kimden para kazanacaklar?

Günaydın kizlarrrr , herkese supper bi gün dilerim. Hava şahane atacağım kendimi bugün yollara, çarşı pazar bi gezeyim neler var bakayım, sıkıldım evde oturmaktan. Donerim öğleye, optum hepinizi

Iyi gezmeler canim. Hava cok sicak degil,hafif de serin. Tam gezme havasi:)

günaydın, montecim oh bizim yerimize de gez, vitaminler önemli tabii ama ben 2-3 aydır vitamin takviye birçok şeyi yaptım yine de kaliteli olmadı yumiler, yapamadığım tek şey stresimi azaltmaktı, upuzun bir izin alsaydım işe yarar mıydı bilemiyorum ya da daha etki etmemişlerdi, hani 3-4 ay sonraki yumilere etki ediyor diyorlar ya ben belkide ayını tutturamadım bilemiyorum...

Günaydın kızlar.. B bursa_83 canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki.. İnşallah doğru günde sağlıkla gelicek bebişin bi gün ben inanıyorum fshe2 canım sen de umarım tahmin ettiğin gibi kötü şeyler yaşamadan atlatırsın bu süreci, hayırlısı hakkında

ben de tam aklımdan gibigibiyim ve sekerpancari nı geçiriyordum :)
Bebeğim benim dün biraz moralim kötüydü.. bi de burda sizden gelen haberleri görünce daha da kötü oldum.. Bu süreçler emin ol sizle beraber bizi de çok yıpratıyo.. Umutlarım kırıldı biraz çöküntüye uğradım dün.. Ama bugün kendimi toparladım.. Herşeyin hayırlısı olması önemli.. Elbet vakti zamanı vardır herşeyin.. Ben de bikaç gün içinde ovulasyon günüm olucak ve son denememi yapıcam artık.. Daha sonra en az 1-2 ay korunmayı planlıyorum.. Temmuzda bi yurtdışı programı var arkadaşlarımızın, ona dahil olup 1 hafta kafa dağıtmak istiyorum.. dönünce bakıcam artık :)

En kokulu öpücüklerle Günaydın
Bugün çarşıya çıkıcam monte gibi
İncir mincir artık ne bulursam alıcam
Kafayı yiyeceğime çerez falan yiyeyim bari
Benim iki tedavimi yapan Dr umda bu gıda takviyelerine işe yaramaz gözüyle bakıyordu
Ama Hulusi Bülent Bey daha ilk görüşmede D vitaminine baktırıyor melatonin, dhea ve koenzimi 3 ay kullanmadan tedaviye başlamıyor, canım hocam, tedavi olumlu olmadı ama ona çok güveniyordum ben
B12 hiç bakılmadı bende bugün ek olarak devit ve b12 de alayım eczaneden,devit i en son iki hafta ara ile şubat ayında içtim çünkü, supradyn ide düşünüyorum bakalım eczaneye gideyim neler alırım neler :))
Annem de gitti, gene ben ve ben yalnız kaldık :))

Canım benim az çok aynıyız ama benim senin gibi bir tatil planım yok o yüzden korunmayacağım ve yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kendime,bu ay değil ama önümüzdeki ayda ramazan ayı olmasına rağmen Allahtan bir mani gelmezse folikül takibi yapmak istiyorum belkide klomen ve çatlatma iğnesi isteyeceğim bakalım artık duruma göre, belkide o kadar iğne ile büyümeyen yumurtalar klomen e hiç cevap vermez ama olsun denemek istiyorum
Canım güzelce tatilini yap dinle kafanı hayat gerçekten çok güzel, hele yurt dışı planı olağanüstü

inşallah canım kanama başladı ama bir iki damla hayırlısı ile düşsün değerim diye dua ediyorum ben bir daha tüp yapabilir miyim bilmiyorum bu bile riskli geldi hem de kalitesiz yumiden dolayı kimyasal olduysa tüpün de bir faydası yok bana o zaman diye düşünüyorum, yumi kaliteli nasıl yapılır, ya da yakalanır orası da muamma şu an için...

tatlım senin değerlerin iyi, amh iyi, hormonlar iyi, doğal şansın çok yüksek diye düşünüyorum

Ay ben de deliyim tezcanliyim..

Hakan yarali;hulusi bulent zeyneloglu;aygul demirol;ahmet erdem hakkinda bilgin var mi..ben tup bebek merkezi arastiriyorum da
Lütfen kusuruma bakma, telefondan girince ister istemez bazı iletileri kaçırıyorum, özür dilerim
Şimdi hakan yaralı ya gittim hatta aynı yumurta rezerv azlığı olan bir arkadaşım orada hamile kalıp tedavi ile doğum bile yaptı,zaten bende görüşmeye onun ısrarıyla gittim, olumsuz görüş çok okumuştum hakkında gitmeden bana hiç güven vermedi sadece tedavi başında denk gelir ise birde transfer de görüyormuşsun hakan beyi,benim için çok olumsuz bir şey bu.
Hulusi Bey benim dr um, yarım kalan tedavimi o yaptı,çok kalabalık çok yoğun ve işini çok düzgün yapan bir Prof,Ankara'da kalsaydım onunla devam ederdim büyük ihtimalle
Ahmet erdem ve Mehmet Erdem zaten fshe2 ve gibigibiyim de onların hastası ben sadece tek bir görüşme yaptım ama çok içime silmiştim,Mehmet Bey ile görülmüştür gazinin en iyi hocaları, lab yeni,başkent Üniversitesi hastanesinin lab ından o kadar emin değilim mesela
Aygül demirol Memorial'da sanırım yanlış hatırlamıyorsam gitmedim ama sende okursan görürsün hiç olumlu şeyler yazmıyor onun hakkında nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…