iki gündür kasık ağrım yok omuz ağrım var ama o herhalde başka bir sebepten, doktor ile görüştüm önce dedi ki bir gebelik oluştu ama sağlıksız bir gebelik dedi, kan değerlerini takip edeceğiz dedi, ama benim çok şiddetli kasık ağrılarım var dediğimde bir sonraki kan ile ultrason da yapalım dedi. şimdi ağrılarım yok ve birkaç damla kanama var, kimyasal olacak gibi, ancak değeri böyle düştüğü ve regli kanaması yaşadığı halde sonradan yine yükselişe geçenler varmış o yüzden sıfır olana kadar rahat yokmuş...Tatlım kasık ağrın var mı hala, ağrı kesici alıyor musun, inşallah daha iyisindir
femer. biz de işe yarar mı dersin klo... yan etkileri çokmuş ya hani daha masumundan kullansak?Canım benim az çok aynıyız ama benim senin gibi bir tatil planım yok o yüzden korunmayacağım ve yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kendime,bu ay değil ama önümüzdeki ayda ramazan ayı olmasına rağmen Allahtan bir mani gelmezse folikül takibi yapmak istiyorum belkide klomen ve çatlatma iğnesi isteyeceğim bakalım artık duruma göre, belkide o kadar iğne ile büyümeyen yumurtalar klomen e hiç cevap vermez ama olsun denemek istiyorum
Canım güzelce tatilini yap dinle kafanı hayat gerçekten çok güzel, hele yurt dışı planı olağanüstü
Ahh canım benim sağlıksız ise umarım daha fazla canını acıtmadan düşer değerin,valla bizim için en büyük muamma bu zaten yumurtaları kaliteli hale nasıl getiririz iğne ile falan olacak iş değil gibi geliyor bana 3 tedavimde iğneli olduğu için, ben artık iğne istemiyorum çünkü sonuç sıfır benim açımdan her ne kadar folikül görülsede elde hiçbir şey kalmıyor, bende ters giden başka bir şey var ama...iki gündür kasık ağrım yok omuz ağrım var ama o herhalde başka bir sebepten, doktor ile görüştüm önce dedi ki bir gebelik oluştu ama sağlıksız bir gebelik dedi, kan değerlerini takip edeceğiz dedi, ama benim çok şiddetli kasık ağrılarım var dediğimde bir sonraki kan ile ultrason da yapalım dedi. şimdi ağrılarım yok ve birkaç damla kanama var, kimyasal olacak gibi, ancak değeri böyle düştüğü ve regli kanaması yaşadığı halde sonradan yine yükselişe geçenler varmış o yüzden sıfır olana kadar rahat yokmuş...
günaydın, montecim oh bizim yerimize de gez, vitaminler önemli tabii ama ben 2-3 aydır vitamin takviye birçok şeyi yaptım yine de kaliteli olmadı yumiler, yapamadığım tek şey stresimi azaltmaktı, upuzun bir izin alsaydım işe yarar mıydı bilemiyorum ya da daha etki etmemişlerdi, hani 3-4 ay sonraki yumilere etki ediyor diyorlar ya ben belkide ayını tutturamadım bilemiyorum...
Yani gerçekten bilmiyorum, hani yarar görende var hiç etki etmeyenler..femer. biz de işe yarar mı dersin klo... yan etkileri çokmuş ya hani daha masumundan kullansak?
Dene canım neden olmasın, belki yüksek doz iğnelerin başaramadığını hafif doz klomen başarır neden olmasın.. Bazen fazla hormon yüklemelerine ters tepki verebiliyo vücut çünkü.. Yeteri kadar hormona güzel cevap verir inşallahCanım benim az çok aynıyız ama benim senin gibi bir tatil planım yok o yüzden korunmayacağım ve yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kendime,bu ay değil ama önümüzdeki ayda ramazan ayı olmasına rağmen Allahtan bir mani gelmezse folikül takibi yapmak istiyorum belkide klomen ve çatlatma iğnesi isteyeceğim bakalım artık duruma göre, belkide o kadar iğne ile büyümeyen yumurtalar klomen e hiç cevap vermez ama olsun denemek istiyorum
Canım güzelce tatilini yap dinle kafanı hayat gerçekten çok güzel, hele yurt dışı planı olağanüstü
Bi de benim anlamadığım zaten yumi kaliteli olunca yerleştirmiyolarmı rahme??inşallah canım kanama başladı ama bir iki damla hayırlısı ile düşsün değerim diye dua ediyorum ben bir daha tüp yapabilir miyim bilmiyorum bu bile riskli geldi hem de kalitesiz yumiden dolayı kimyasal olduysa tüpün de bir faydası yok bana o zaman diye düşünüyorum, yumi kaliteli nasıl yapılır, ya da yakalanır orası da muamma şu an için...
ben iyice kafayı kırdım yüksek doz, düşük doz, ya da hap değil gibi geliyor mesele artık bence her ay takip edilmeli ve en uygun ayda tüpe karar verilmeliydi, benimkiler çok çok küçüktü, sağlıksız olduklarına bir işaret değil midir? bir buçuk yıldır her ay takip edilseydim nispeten daha kaliteli oldukları düşünülen bir ay tüp yapılsaydı sonuç farklı olurdu bence...Ahh canım benim sağlıksız ise umarım daha fazla canını acıtmadan düşer değerin,valla bizim için en büyük muamma bu zaten yumurtaları kaliteli hale nasıl getiririz iğne ile falan olacak iş değil gibi geliyor bana 3 tedavimde iğneli olduğu için, ben artık iğne istemiyorum çünkü sonuç sıfır benim açımdan her ne kadar folikül görülsede elde hiçbir şey kalmıyor, bende ters giden başka bir şey var ama...
Bilmiyorumki valla canım bu kadar zamandır olmadı ama inşallah olur.. olmazsa da biliyosun Ağustostan sonraki planım tüp.. Hayırlısı hakkımızda :)tatlım senin değerlerin iyi, amh iyi, hormonlar iyi, doğal şansın çok yüksek diye düşünüyorum
Toparlayabildin mi biraz da olsa...
bu işi anlamak mümkün diil poyrazlı günleri okumuşsundur, hiç yumurtası yok iken hamile kalıyor, 5 yıl sonra ikinciyi doğuruyor, 3 ay çok ciddi kür+beslenme uyguluyor, akapunktur da var, sıkı takip ettiriyor kendini, işten ayrıldığı ve sanırım vazgeçtiği noktada hamiş kalıyor, yaş avantajı da var ilkinde en azından...O kaliteler nasil artacak ben anlamadim canim.
embriyo kalitesini anlamak için 5. gün embriyosuna pgt cgh gibi testler yapılması lazım, bizim az diye 2. gün transfer edildi...Bi de benim anlamadığım zaten yumi kaliteli olunca yerleştirmiyolarmı rahme??
tüp çok zor bir süreç en azından aşılama dene derim, değerlerin güzel...Bilmiyorumki valla canım bu kadar zamandır olmadı ama inşallah olur.. olmazsa da biliyosun Ağustostan sonraki planım tüp.. Hayırlısı hakkımızda :)
Kesinlikle hak veriyorum,güzel bir tatil inşallah sonrasında sağlıklı bir bebiş, inşallah her ikisininde hakkını verirsin,yaz geliyor değerlendirmek kafa dağıtmak lazım, yoksa ben dağılıp gidicem, herkese tavsiye ederim, iznimiz yok ama 2 gün 2 gün kaçarız bir yerlere umarımDene canım neden olmasın, belki yüksek doz iğnelerin başaramadığını hafif doz klomen başarır neden olmasın.. Bazen fazla hormon yüklemelerine ters tepki verebiliyo vücut çünkü.. Yeteri kadar hormona güzel cevap verir inşallahBenim korunmak isteyişim aslında şundan tatil tam regl olmamdan bikaç gün sonraya geliyo.. Olmaz olmaz o zaman tutar hamile kalırsam o kadar vizeydi bilmemneydi biletti uğraştıktan sonra gitmemezlik yapamam.. gitsem huzursuz olurum uçaktı çok gezdimdi yoruldumdu içim rahat etmez, bu kadar zor elde ettiğim bişeyi kaybetmek istemiyorum Allah korusun.. en iyisi rahat rahat gidiyim geliyim sonrasına bakarız artık :)
Canım şimdi işte 4 hücreli sekiz hücreli morula ve blast oluyor, ama mesela ben 4 hücreli çok güzel embriyolar gördüm nitekim tuttular,fotoğraf veriyorlar çünkü arkadaşlarıma,ama mesela blast olmuş 5. Gün embriyosu çok hücreli ama şekli bozuk yani zaten sana embriyolog diyor 1. Kalite 2. Kaliteydi diye falan sen transfer etmeyelim diyemiyorsun çünkü mesela benim hep tek oluyor kalite düşükte olsa Allah ol derse olur diyorum transfer oluyorum yani tabiki normal olanı en kaliteli olanı transfer etmek, ama pgt ye giden sorunsuz çıkan ve herşey dört dörtlük olan tutunmayan embriyoda biliyorum ne yazıkki asla garantisi yokBi de benim anlamadığım zaten yumi kaliteli olunca yerleştirmiyolarmı rahme??
Canım her ay çok şükür folikül görülüyor, bende de aynı şekilde, dr şansı arttırmak için iğne veriyor eee o da bizde sanırım kaliteyi bozuyor yani tedavi ortaya gelmeden kalite bilinmiyor işin açığı, bizde yumiler geç tepki veriyorben iyice kafayı kırdım yüksek doz, düşük doz, ya da hap değil gibi geliyor mesele artık bence her ay takip edilmeli ve en uygun ayda tüpe karar verilmeliydi, benimkiler çok çok küçüktü, sağlıksız olduklarına bir işaret değil midir? bir buçuk yıldır her ay takip edilseydim nispeten daha kaliteli oldukları düşünülen bir ay tüp yapılsaydı sonuç farklı olurdu bence...
Anladım canım.. peki sana havuz yapamıyolarmıydı daha fazla yumurta biriktirmek şansı artırmak için??embriyo kalitesini anlamak için 5. gün embriyosuna pgt cgh gibi testler yapılması lazım, bizim az diye 2. gün transfer edildi...
Evt doktorumda aşılama dene demişti.. Belki öyle yaparım bilmiyorum canım..tüp çok zor bir süreç en azından aşılama dene derim, değerlerin güzel...
yok ya bebeğim demek ki o zamanlar yaş 30 un altıydı üretken bir zamandı oldu, belki o zaman da rezerv azdı kalitelileri kullandık bitti :) geride kalanlar çer çöp müdür nedir :) şaka bir yana o zamanlar stresim de şimdiyle kıyasladığımda yok gibi birşeymiş yani...Yani gerçekten bilmiyorum, hani yarar görende var hiç etki etmeyenler..
Dr suz kullanılmaz tatlım her şekilde, her zaman diyorum senin vücudun geçmiştede olsa gebeliği biliyor tanıyor doğal şansın olduğunuda düşünüyorum tedavi ile şansının çok daha yüksek olduğunu da
Dinlen çokça içinden bir şey yapmak gelmiyor ise şu anda yapma,vaktim yok diye düşünüp kendini dahada kısır bir döngü içine sokma,dr unla konuş anlaşma yollarına git,buralarda duyduğumuz gebelik aşısı,çizik atma ve bağışıklığın baskılanarak rahmin embriyoyu kabul etmesinin sağlanması gibi yollar var,bunlarıda sor sanırım havuz da düşünüyorsun bunuda sor ama az dur azıcık havalar güzelleşiyor uzun yürüyüş küçücük bir bitter çikolata bolca endorfin ve çokça seratonin demek... Allahım güç kuvvet versin, toparlarsın umarım bir an önceMoralim cok iyi degil. Hala negatif sonucu atamadik ustumuzden. Ne yapmaliyiz,eksik yaptigimiz bisey mi var,daha ne yapmaliyiz bunlari dusunuyorum. Bu kalite nasil artar onu bilemiyorum canim. Pozitife giden yol nerden hangi yiyecekten icecekten hangi yontemden geciyor bulamadim canim.
yapılabilir tabii ama havuz çok maliyetli...Anladım canım.. peki sana havuz yapamıyolarmıydı daha fazla yumurta biriktirmek şansı artırmak için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?