Insallahh...Hic korkma. Misil misil uyurken her sey bitmis olacak.
Akadaslar merhaba.Çok yogun bir gundu.sabah adetin 2.gunu oldugu icin kan verdim.tup bebege kesin geciyoruz.oglen 2 de is gorusmem vardi.sonra sonuclari almaya hastaneye gittik.gecen ay 14.5 olan fsh 9.54 cikti.aslinda hep bu civardaydi.aylara gore hep9.85 ;10.30 ;10.40;14.5 oldu gecen ay.bunu da olasi bir kisti atmam icin kullandirdiklari desolete bagliyorum.daha once de dokundugunu hissettigimi soylemistim. hicbir kür uygulamadim klomenle asilama safhasinda oldugum icin.cok sukur 9.54 cikti.gecen ayin yanlis bi ölcum olmasini temenni ederek yoluma devam etmek istiyorumsonucta gecen ay olcturmeseydim 14.5 gormeyecektim dimi
Yarin histeroskopi olacakmisim.ay cok korkuyorum.uyutacaklarmis falan..sonrasinda bir tup bebek merkezi secicez bakalim hayirlisi..
Evet canim ankaradayim.fiyat aldik tel de 4 merkezden..bir tanesini su an bana yardimci olan etlik zubeyde hn egitim arastirmadaki doktorum ve ablam tek geciyor..anatolia tup bebek merkezi prof hakan yarali ya gidicem sanirim..yarin histeroskopiden sonra belli olacak..kucuk bir ihtimal etlik zubeyde hn da da olabilir..Ankarada miydin canim?
Gorusme yaptin mi hic bir merkezle?
Evet canim ankaradayim.fiyat aldik tel de 4 merkezden..bir tanesini su an bana yardimci olan etlik zubeyde hn egitim arastirmadaki doktorum ve ablam tek geciyor..anatolia tup bebek merkezi prof hakan yarali ya gidicem sanirim..yarin histeroskopiden sonra belli olacak..kucuk bir ihtimal etlik zubeyde hn da da olabilir..
Eger fsh im olmasaydi yani sebepsiz infertil olsaydim histereskopi sonrasi keyfi ara verirdim..ama simdi hazir yumurtaliklar uyarilmisken gecen ay kullandigim klomenden.. tupu deneyelim olursa olur olmazsa zaten sonraki ay bayram vs girecegi icin araya o zaman normal deneriz..hayirlisi bakalim ne bekliyor biziHistereskopi ve hsg gibi islemlerden sonra da dogal yolla hamile kalinabilecegini soyluyorlar. insallah oyle bisey olur.
Dogru merkez ve dogru doktorla yollarinizin kesismesini diliyorum canim.
Guzel dilegin icin cok tesekkur ederim..allah hayirlisini sagliklisini versin tez zamanda hepimize..herseyi goze almisiz...bugun bir tane 36 yasinda bekar bayan 6 haftalik gebeymis sanirim enfeksion vs oldugu icin saglik sebebiyle kurtaja karar verildi..hamile kaldigina uzgunmus..doktor neden korunmadin dedi..35 yas sonrasi dogum kontrol hapi pihti atmasina sebep oluyormus sigara icenlerde bunu soyledi..vay arkadas..adami bosayip sigaraya basliym dedim icimden..biz boyle mucadele ederken..allahim ona niye verdin dememek icin zor tuttum..hakikaten ona niye verdin demicem isyan olmasin.bize de nasip olsun..Histereskopi ve hsg gibi islemlerden sonra da dogal yolla hamile kalinabilecegini soyluyorlar. insallah oyle bisey olur.
Dogru merkez ve dogru doktorla yollarinizin kesismesini diliyorum canim.
Guzel dilegin icin cok tesekkur ederim..allah hayirlisini sagliklisini versin tez zamanda hepimize..herseyi goze almisiz...bugun bir tane 36 yasinda bekar bayan 6 haftalik gebeymis sanirim enfeksion vs oldugu icin saglik sebebiyle kurtaja karar verildi..hamile kaldigina uzgunmus..doktor neden korunmadin dedi..35 yas sonrasi dogum kontrol hapi pihti atmasina sebep oluyormus sigara icenlerde bunu soyledi..vay arkadas..adami bosayip sigaraya basliym dedim icimden..biz boyle mucadele ederken..allahim ona niye verdin dememek icin zor tuttum..hakikaten ona niye verdin demicem isyan olmasin.bize de nasip olsun..
Dogru soyluyorsun..Allah kotu bir deneyim yasamadan bu olgunluga eristirsin.insallah moralinin bozuk olma sebebi kotu bir seyin sonucu degildirKızlar moralim çok bozuk bugün, Allah her şeyden önce sağlık versin. Çok şükür halimize, bebek olsa da olur olmasa da olur, kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten. Lütfen kendinizi eşinizi yıpratmayın bunlar için.
Kızlar moralim çok bozuk bugün, Allah her şeyden önce sağlık versin. Çok şükür halimize, bebek olsa da olur olmasa da olur, kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten. Lütfen kendinizi eşinizi yıpratmayın bunlar için.
Kızlar moralim çok bozuk bugün, Allah her şeyden önce sağlık versin. Çok şükür halimize, bebek olsa da olur olmasa da olur, kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten. Lütfen kendinizi eşinizi yıpratmayın bunlar için.
B bursa_83 var mı gelişme değerlerin nasıl??
Bir de sana bir şey soracağım, tüp bebek için iğnelere devam ediyorum, reglin 8.günündeyim muhtemelen 4-5 güne toplanacak yumurtalarım. Ama doktor transferin bir sonraki adetimden sonra olacağını, yumurtaları dondurup vücudu dinlendirmeleri gerektiğini söyledi, ben de o sırada süreç böyle sandım ama şimdi internete bakınca yumurta toplamından bir kaç gün sonra transfer edildiğini yazmışlat, sende nasıl olmuştu?
Canim benim beta sonucum negatifti.
Fshe2 nin degerlerini takip ediyorduk canim.
Benim 3 tedavimde de yumurtalar toplandiktan 2 gun sonra transferim olmustu. Embriyonun durumuna gore 3 veya 5 gun sonra da transfer edilebiliyor. Bazi merkezler embriyo 5.gune giderse kendini ispatlamistir ve tutma sansi daha yuksektir diye 5.gun transfer ederler,bazilari ise bir an once dogal ortami olan ve 9 ay yasayacagi anne rahmine koymayi tercih ettikleri icin 2.gun transfer ederler. Ama senin dedigin farkli bisey. Doktorun rahminin 1 ay sonra daha iyi olacagini ,dinlenecegini ve embriyonu daha iyi tutacagini dusunerek boyle soylemis olabilir. Rahim kalinligi ve rahmin transfere hazir olmasi cok onemli.
Doktorun boyle karar verdiyse bir bildigi vardir canim.
Hmm peki ne yapacaksın? Tekrar deneyecek misin tüp bebek? İstanbulsa önerebileceğim bir yer var methini çok duydum, eğer tutmazsa ve 2.sini düşünürsem orası olacak.
Benim transfer konusunda da yumurtaları neden 1 ay daha bekleticek hiç anlamadım, diğer adetinle birlikte başlayacağız vücut dinlenmeli dedi :/ doktorum da aşırı yoğun kadın hep bir yerlere yetişirken alel acele konuşabiliyoruz, şimdi bi mail atayım bari, nedenini merak ettim.
Buyuk ihtimalle rahmin dinlensin ve kalinligi istedigimiz duzeye gelsin diyecektir ama sor yine de icin rahat etsin.
Canim yogun ve ismi olan doktorlarin malesef oyle bir durumu var. Hasta cok,transfer cok. O yuzden 10dk.ya hem muayeneyi hem sorulari sıkıstırmaya calisiyoruz.
Ben 4.yu deneyecegim ama bu adet gececek.ondan sonraki adete bakacagiz. Yine ayni yerde yaptirabilirim. Surekli her denemede doktor ve merkez degistirmek istemiyorum.
Sen istanbulda hangi merkezi oneriyorsun?
Memorial' da semra kahraman' ın çok methini duydum, yurtdışı geçmişi de var baya meşgul biriymiş tabi. Başarı oranının yüksek olduğunu söylüyorlar.
Ayrıyetten bi tanıdığım, ünlü bir işadamıyla tanışmış ve adam istanbulda tam 9 kere tüp bebek denediklerini ve artık doktorların imkansız demesinin üzerine ingilterede tek denemeyle eşinin hamile kaldığını söylemiş. Bunun üzerine gönüllü bir dernek kuracakmış. türkiyede tüp bebeğin çok yanlış yapıldığı ve aslında hiç bilinmediği üzerine :/ enteresan geldi bana anlatmak istedim.
Duydum semra hanimi.
Evet enteresan bir durum canim anlattigin.ne dogru ne yanlis sasirdik zaten.
Suan hangi merkezde yaptiriyosun ve hangi igneleri kullaniyosun?
Bahçeci fulya' da yaptırıyorum, direk iyi bir yer olsun istedim vakit kaybetmemek için, fsh değerim 35 çünki, direkt tüp bebek deniliyor bana. Menogon ve gonal-f iğneleri ve femara hapı kullanıyorum. Sen nerede tedavi görüyorsun?
Bahçeci fulya' da yaptırıyorum, direk iyi bir yer olsun istedim vakit kaybetmemek için, fsh değerim 35 çünki, direkt tüp bebek deniliyor bana. Menogon ve gonal-f iğneleri ve femara hapı kullanıyorum. Sen nerede tedavi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?