Omega 3 de ekle cnm bi tek bu listeye benceŞunları almaya karar verdim bundan sonra, d vitamini, b 12 vitamini, yeşil çay, coenz.., melato., incir kürü yapıcam başka bir şey yapmıycam yetti artık.. hayıtlarım var evde belki onları da bitsin diye alırım, buğday çimi sürekli üretimi zor bakalım...
omega 3 ü balık ve cevizden alsak olmaz mı ki? meloto. ile omega 3 ü ne kadara aldın canım?Omega 3 de ekle cnm bi tek bu listeye bence
melatonina ismi vitaminin (direkt onu al zaten canım, bu aşamada çok zor oluyor hangisini alacağını bilemiyor insan, direkt doktorun önerisi bu) 94 tl idi, omega3 de markasına göre 60 tl ile 100 tl arası değişiyoromega 3 ü balık ve cevizden alsak olmaz mı ki? meloto. ile omega 3 ü ne kadara aldın canım?
melatonina ismi vitaminin (direkt onu al zaten canım, bu aşamada çok zor oluyor hangisini alacağını bilemiyor insan, direkt doktorun önerisi bu) 94 tl idi, omega3 de markasına göre 60 tl ile 100 tl arası değişiyor
kapsül canım...koca kapsül pek zorlanıyorum yutarkenOmega3 u kapsul seklinde aliyorsunuz degil mi. Hic almadim ya,bilemiyorum
kızlar şimdi dr ile konuştuk yine dvit düzeyini 80-90 a çıkar iç bugün 1 ampul daha dedi..ben 3 ampul içmiştim en son 3 hafta önce kırmıştım ampulü, demekki devam, pek önemsiyor dviti
evet canım...içtim şimdi 1 ampul dahaKaan bey mi
evet canım...içtim şimdi 1 ampul daha
Ben damla kullaniyorum 1.5 aydir. Damlayla daha mi yavas dolar depolar.
damla ile pek depo dolmuyor sanırım canım günlük ihtiyacını karşılıyor damla diye biliyorum. 1 ampul 20 birim arttırıyormuş kandaki değeri, depo doldurmak için hep ampul kırdırıyorlar...ama bilemedim, senin dr neden damla verdi.Dahiliyeci damla vermisti
Arkadaslar merhaba.bugun de hastanede geciyor.13.30 da konseye giricem her ne kadar rapor kriterini tasimasam da..histereskopi adet sonrasi olurmus ben bugun olacak zannediodumama dahileyeye yonlendirdiler.tup bebege gecilecegi icin gebeligin devamina engel olacak birsey var mi diye 4 tup kan verdim.icinde pihtilasma ile ilgili olan da varmis sevindim ben de nasi yaptirabilirim birine yalvarmadan diyordum.akciger grafisi ve ekg istediler onu da hallettim.sonuclari anesteziste gosterecekmisim.histereskopide lazim olacakmis.ayyy elimi verdim kolum gittim bugun bu kadar ugrasacagimi biliyordum ama cok sukur yine de..
canım evet hist. adetten sonra..ama o pıhtılaşma trombofili paneli değil, ameliyat öncesi standart pıhtılaşmaya ekg ve akciğere bakıyorlar ameliyat esnasında bi durum olmasın diye, anestezistle görüşeceksin,alkol sigara beslenme alışkanlığını sorup, ameliyat öncesi 12 saat bir şey yiyip içmemeni söylleyecek.ben de yaptım aynılarınıArkadaslar merhaba.bugun de hastanede geciyor.13.30 da konseye giricem her ne kadar rapor kriterini tasimasam da..histereskopi adet sonrasi olurmus ben bugun olacak zannediodumama dahileyeye yonlendirdiler.tup bebege gecilecegi icin gebeligin devamina engel olacak birsey var mi diye 4 tup kan verdim.icinde pihtilasma ile ilgili olan da varmis sevindim ben de nasi yaptirabilirim birine yalvarmadan diyordum.akciger grafisi ve ekg istediler onu da hallettim.sonuclari anesteziste gosterecekmisim.histereskopide lazim olacakmis.ayyy elimi verdim kolum gittim bugun bu kadar ugrasacagimi biliyordum ama cok sukur yine de..
canım evet hist. adetten sonra..ama o pıhtılaşma trombofili paneli değil, ameliyat öncesi standart pıhtılaşmaya ekg ve akciğere bakıyorlar ameliyat esnasında bi durum olmasın diye, anestezistle görüşeceksin,alkol sigara beslenme alışkanlığını sorup, ameliyat öncesi 12 saat bir şey yiyip içmemeni söylleyecek.ben de yaptım aynılarını
evet doğru ben o sormadan söylemiştim ilaç alerjim var..bi de kullandığın ilaçları? ailedeki rahatsızlıkları, kalp şeker vbHerhangi birseye alerjin olup olmadigini soracak .
evet doğru ben o sormadan söylemiştim ilaç alerjim var..bi de kullandığın ilaçları? ailedeki rahatsızlıkları, kalp şeker vb
Cnm biz rapor kriteri tasimiyoruz.etlik zubeyde hn da tetkikleri tamamlayip ozele gecicezEvet canim histereskopi adetten sonraki bikac gun icinde oluyor.ben de akciger ve ekg cektirmistim.
Rapor cikarmaya calistigini bilmiyordum. Hangi hastaneden cikariyosun?
Rapor icin konseye ben gitmemistim. Esim gitmisti. Her hastane ayni degil sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?