Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yok artık yaaaa....Benim belimde iki yastık resmen amuda kalkmış halde 40-45 dakika yatıyorum.Göbeğime masajlar...Resmen ayaklarım uyuşuyor.Bu nedir ya...

Yok artık yaaaa....Benim belimde iki yastık resmen amuda kalkmış halde 40-45 dakika yatıyorum.Göbeğime masajlar...Resmen ayaklarım uyuşuyor.Bu nedir ya...
ben varya benn bı görsenn kocam sasırıyo belıme yastık bende nerdeyse amuda kalkıorm ayaklarmmm yukarda bır saat kalıormmm bende duyunca yuhhh deıdm

ıkı ay önce bnm damarlarda cok bellıydı tessadfen fark etmıstım korkmustum hatta ama olmadı maalesef

işte yani hep derim 3 kez hamile kaldım 3 üde farklı belirtiler verdi bu sonuncuda dişim kanadı 3 gün hemde sağlıklı dişim durup dururken,ağzımda sürekli su vardı tükrük yani mesela bunlar dierlerinde olmamıştı.

bunlarıda dıkkattee alalım bız tabı bnm belırtı aramak gbı bı derdım yok ama yınede yoklarım arada ben zaten daha cok var bana 12 gun var

duştan sonra ilişkiye girme
bunlarıda dıkkattee alalım bız tabı bnm belırtı aramak gbı bı derdım yok ama yınede yoklarım arada ben zaten daha cok var bana 12 gun var

gözbebeklerinin büyümesi diyorlardı çok baktım evet doğru çok büyüyor ama ne zaman.......benim kan testinde çıktıktan sonra daha 4 gün falan oldu büyüyeli yani bu erken gebelik belirtisi deil hamile kaldıktan sonra çıkan bir belirtiymiş bunuda anlamış oldum şu an kocamanlar.........

amannn ona kalsa ben her ay hamıleyımmmbazen bnmkı bı buyuyo aynada kazara farkettgm zaman korkuorm

Çatlatma iğnesi ağrı yaptı bu sefer baya ya
hiç bacaklarımı yukarı kaldırmadım
daha önce doktora sormuştum bi alakası yok demişti. olacaksa her türlü olur gibisinden konuşmuştu.
birdaha bu yeni doktoruma hiç sormadım.
şimdi iğneden 36 saat sonra ilişki.. o zaman koysam mı yastık bende..
nasıl olcak belimin altına yastık koyup ayaklarımı mı kaldırmam gerekiyor

çok acemiyim dimi..
ama daha önce böyle yapmadan hamile kalmştım.

aynenn cnm bız ılıskıdn snraa amuda kalkıoruzzz akrobası harektler vs altınada yastk koyy bır saat kalkma ona bakarsan bnmnm gttgm doktor dedı bana 1 saat kalkma dedı

nasıl olsun kuzum bu kadar kür kullanırken yumurta takip ederken nasıl atacağız kafamızdan

ben reglime 1 hafta kala artık eczaneye gidemedim farklı eczanelere gittim her gün öyle stres yaptımki dünyayla bağlantım kesildi evet stres iyi deil özellikle gebelikte ama gebe kalmama engel olmadı tabi bu bana mahsusta olabilir ben oğlumdada ciddi ciddi 5 aydır niye olmuyor diye kafayı yediğim bir dönemde kaldım resmen.Ama tabi stres fena birşey her konuda..........

Kızlar ben galiba bu ilacı bi daha kullanmıycam yaa Bi de doktor demiştiki regl olursan gel kist yoksa 2 katına çıkarıcam dozu sabah 2 akşam 2 toplam 5 gün yani 2 kutu Ben kesin katil falan olur hapislere düşerim 2 kutu ilaç içersem

aynenn cnm bız ılıskıdn snraa amuda kalkıoruzzz akrobası harektler vs altınada yastk koyy bır saat kalkma ona bakarsan bnmnm gttgm doktor dedı bana 1 saat kalkma dedı
alemsin canım ya .. bende öyle deniyim yarın bakıyım.
kocaman bir maşallahhhhhhh diyim eşim bu ay uf puf demedi hiç. gerçi çalışmalar 2 gün önce başladı daha.. bundan sonra gün aşırı nolcak bilmiyorum :)) onun hali beni etkiliyor geriliyorum. bu ay inş iyi sonuç alırız :)

canım sana bişey sorcam sen erken yapmıştın gebelik testini dimi benim 2 gün geçti olsa çıkardı heralde bişeyler??

valla dun bmnnmkı cok yorgundu agzına bı cın topu attım kudurdu tabı

bendede çok kötü göğüs ağrısı oldu adet öncesi ağrıya benzemiyor ama halada var üstüne yatamıyorum kıyafet değiştitirirken bile ağrıyor birde çok yorgunluk oldu benim hamilelik belirtim bunlar uyku ve hafif bulantıda tabiki

canım sana bişey sorcam sen erken yapmıştın gebelik testini dimi benim 2 gün geçti olsa çıkardı heralde bişeyler??

ben reglime 2 gün kala bayaa net gördüm hatta nova ile yaptım sonra her gün yapmaya başladım koyulaştı.Arada ovulasyon testide yaptım ondada ikisi koyuydu hatta ikinci daha koyuydu onunlada anlayabilirsin evde varsa ovulasyon testin.Bu arada 2 gün geçmiş varsa kesin çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…