- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Bu sabah yaptım canım negatifgibigibiyim cnm sen test yaptnmı
kan yaptırmadım canımcanım sen kan testi yaptırdın mı?
Çıkmadı sabah yaptığım gebelik testi bayaa tertemiz bembeyaz tek çizgi çıktıben reglime 2 gün kala bayaa net gördüm hatta nova ile yaptım sonra her gün yapmaya başladım koyulaştı.Arada ovulasyon testide yaptım ondada ikisi koyuydu hatta ikinci daha koyuydu onunlada anlayabilirsin evde varsa ovulasyon testin.Bu arada 2 gün geçmiş varsa kesin çıkar bence.
bence kan testi yaptır. en garantisi o çünkü. varsada yoksada çıkar. idrar yanıltabilir.kan yaptırmadım canım
Ayy kan da çok uzakta idrarda görmeden kana gitmek istemiyorum bi de moralim bozuluyo çıkmayınca geçen bat günü akşamı yaptırdım negatifi görünce mosmor oldum resmenbence kan testi yaptır. en garantisi o çünkü. varsada yoksada çıkar. idrar yanıltabilir.
hımmmm ne ılacı kullanmıstınn sen gecıktrdmı ne yaptı bnde progestan kullanmsıtmm kasımda oda gecıktrmıstı mesela ılaclarn böle etkılerı varBu sabah yaptım canım negatif
klomen kullandım canım ben de baktım geciktirme olabiliyomuş herkes öyle yazmışhımmmm ne ılacı kullanmıstınn sen gecıktrdmı ne yaptı bnde progestan kullanmsıtmm kasımda oda gecıktrmıstı mesela ılaclarn böle etkılerı var
canım gecikme inşallah klomenden dolayı değildir. inşallah hamişsindir.Ayy kan da çok uzakta idrarda görmeden kana gitmek istemiyorum bi de moralim bozuluyo çıkmayınca geçen bat günü akşamı yaptırdım negatifi görünce mosmor oldum resmenErtesi gün de regl oldum.. Bekliyim biraz diyorum o yüzden.. Bi de bu klomen gecikme yapıyomuş araştırdığım kadarıyla
Ben 2 aydır kullanıyorum olmadı hiç böyle etkisi. Adetin 1. Günü sinirliydim sadece :)Kızlar ben galiba bu ilacı bi daha kullanmıycam yaaBi de doktor demiştiki regl olursan gel kist yoksa 2 katına çıkarıcam dozu sabah 2 akşam 2 toplam 5 gün yani 2 kutu Ben kesin katil falan olur hapislere düşerim 2 kutu ilaç içersem
ayy inşallah canım hayırlısıysa olsun inşallahhhcanım gecikme inşallah klomenden dolayı değildir. inşallah hamişsindir.
inşallah geç döllenme olmuştur idrarda o yüzden çıkmamıştırklomen kullandım canım ben de baktım geciktirme olabiliyomuş herkes öyle yazmış
Ay ben resmen teröriste bağladım olaydım da kurtulaydım bari hofffffBen 2 aydır kullanıyorum olmadı hiç böyle etkisi. Adetin 1. Günü sinirliydim sadece :)
Hiç sanmam canım yumurtam tam 12. gün çatladı bugün üstünden 16 gün geçti çatlamanıninşallah geç döllenme olmuştur idrarda o yüzden çıkmamıştır
canım ben olsam şimdiye çoktan kan testimi yaptırmıştım.Hiç sanmam canım yumurtam tam 12. gün çatladı bugün üstünden 16 gün geçti çatlamanınAma tabi yine de inşallah dmeyi ihmal etmiim ben :) İnşallahh
inşallah. :)Hiç sanmam canım yumurtam tam 12. gün çatladı bugün üstünden 16 gün geçti çatlamanınAma tabi yine de inşallah dmeyi ihmal etmiim ben :) İnşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?