Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Çıkmadı sabah yaptığım gebelik testi bayaa tertemiz bembeyaz tek çizgi çıktı

bence kan testi yaptır. en garantisi o çünkü. varsada yoksada çıkar. idrar yanıltabilir.
Ayy kan da çok uzakta idrarda görmeden kana gitmek istemiyorum bi de moralim bozuluyo çıkmayınca geçen bat günü akşamı yaptırdım negatifi görünce mosmor oldum resmen Ertesi gün de regl oldum.. Bekliyim biraz diyorum o yüzden.. Bi de bu klomen gecikme yapıyomuş araştırdığım kadarıyla

canım gecikme inşallah klomenden dolayı değildir. inşallah hamişsindir.

Ben 2 aydır kullanıyorum olmadı hiç böyle etkisi. Adetin 1. Günü sinirliydim sadece :)

kızlar ben bu ay şu ateş ölçme işine taktım, dünregle 4 gün kala sabah 36,9 du, dün akşam yine ölçtüm, 36,8 ve bu sabah uyanınca 36,9 sözde adete yakın 36,5 in üstü hamişlik belirtisiymiş, şimdi ben bu ay Allahın izni ile bu ateşle regl olup bu tezi de yerle bir etmiş olacağım

Hiç sanmam canım yumurtam tam 12. gün çatladı bugün üstünden 16 gün geçti çatlamanın Ama tabi yine de inşallah dmeyi ihmal etmiim ben :) İnşallahh
inşallah. :)
geçen ay 13. gün idrar testinde negatifi gördüm iğnenin 18. günü adet oldum. Bu ay inş bebişlerimiz gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…