- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
1-2 gün daha bekliyim de yaptırıcam galiba canım o teste eşimle gidebiliyorum uzak diye onun da öyle morarışımı seyretmesine çok üzülüyorumcanım ben olsam şimdiye çoktan kan testimi yaptırmıştım.
18. güne kadar hamişlik belirtileri olmuş muydu?inşallah. :)
geçen ay 13. gün idrar testinde negatifi gördüm iğnenin 18. günü adet oldum. Bu ay inş bebişlerimiz gelir.
haklısın canım. birkaç gün bekle o zaman.1-2 gün daha bekliyim de yaptırıcam galiba canım o teste eşimle gidebiliyorum uzak diye onun da öyle morarışımı seyretmesine çok üzülüyorum
önce adet görmelisin sanırım canım yumurtlama adet görmeden olmuyo diye biliyorum ama bilemedim yine dekizlar bnm fsh yuksek amh düşük adrt qoremiyorum 4 aylik ewliyim lokman hekimden cay ve macun aldim bnlari kullaniyorum 1 ay olcak yasm daha kucuk ama yunurtlama zamanimi falan bilmiyorum adet olmadigi icin ben ne yapabilirim bana yaedimci olur musnz
Adet belirtileri vardı. Adet olacağım diye yazmıştım da buraya.18. güne kadar hamişlik belirtileri olmuş muydu?
inşallah diyelim canımHiç sanmam canım yumurtam tam 12. gün çatladı bugün üstünden 16 gün geçti çatlamanınAma tabi yine de inşallah dmeyi ihmal etmiim ben :) İnşallahh
saraçoğlunun videolarını izle canım aynı durumdaki bayanlara verdiği kürleri izle soğan kürü testere dişli aslan pençesi civam perçemi ama sıralı halde olması gerekli bence tam bilgi için videoları izlekizlar bnm fsh yuksek amh düşük adrt qoremiyorum 4 aylik ewliyim lokman hekimden cay ve macun aldim bnlari kullaniyorum 1 ay olcak yasm daha kucuk ama yunurtlama zamanimi falan bilmiyorum adet olmadigi icin ben ne yapabilirim bana yaedimci olur musnz
önce adet olacaksın sonrada incir kürüve diğer kürlerle yumurta kaliteni artıracaksın ve inşallah kavuşacaksın bebeğinekizlar bnm fsh yuksek amh düşük adrt qoremiyorum 4 aylik ewliyim lokman hekimden cay ve macun aldim bnlari kullaniyorum 1 ay olcak yasm daha kucuk ama yunurtlama zamanimi falan bilmiyorum adet olmadigi icin ben ne yapabilirim bana yaedimci olur musnz
her sabah aç karnına hayıt ve çörek otu yağı kullan. akşam yemeğinden sonra aslan pençesi çayı iç. yatmadan önce de hayıt iç.kizlar bnm fsh yuksek amh düşük adrt qoremiyorum 4 aylik ewliyim lokman hekimden cay ve macun aldim bnlari kullaniyorum 1 ay olcak yasm daha kucuk ama yunurtlama zamanimi falan bilmiyorum adet olmadigi icin ben ne yapabilirim bana yaedimci olur musnz
canım benim ateşinde hiç oynama olmaması lazım yani düşüş olmayacak.hep yüksek seyredecek...ateş ölçme kesin bir yöntem aslında..birkaç arkadaş gebe olduklarını testten önce öyle anladılar...yani 36,5 un üstü değilde sürekli yüksek ateş gebelik belirtisi :) inşallah gelmiştir meleğin senindekızlar ben bu ay şu ateş ölçme işine taktım, dünregle 4 gün kala sabah 36,9 du, dün akşam yine ölçtüm, 36,8 ve bu sabah uyanınca 36,9 sözde adete yakın 36,5 in üstü hamişlik belirtisiymiş, şimdi ben bu ay Allahın izni ile bu ateşle regl olup bu tezi de yerle bir etmiş olacağım
ananas bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor diye biliyorum benŞimdi bu yumurtanın çatlama aşamasında döllenme sağlıklı olsun diye ne yemeliyiz kızlar?
Çıkmadı sabah yaptığım gebelik testi bayaa tertemiz bembeyaz tek çizgi çıktı
Ay ne biliyim şu sıkıntım olmasa beklemek bu kadar zor olmazdı da olayım da kurtulayım artık diyecek hale geldim yanicanım hiç belli olmaz bunun geç döllenmesi var henüz regl olmadıysan hala umut vardır...bazılarında hemen çıkar bazılarında 1 hafta geçer idrarda ancak çıkar
yumurtanın çatlama aşamasındayken yenilen şeylerin döllenmeyi etkileyeceğini sanmıyorum. yumurtlama dönemindeyken yumurta kalitesi artırılabilir. yumurta kalitesi artarsa o zaman döllenme sağlıklı olur bence.Şimdi bu yumurtanın çatlama aşamasında döllenme sağlıklı olsun diye ne yemeliyiz kızlar?
havuç ne içindi peki :Sananas bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor diye biliyorum ben
evet cnm bende ıkı ay kullandım ılk ıkı ay sıkıntı yapmadı da snradan bozdu ısı ıkı gun daha bekle genelde uc gun gecıkme yaparklomen kullandım canım ben de baktım geciktirme olabiliyomuş herkes öyle yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?