Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kizlar bnm fsh yuksek amh düşük adrt qoremiyorum 4 aylik ewliyim lokman hekimden cay ve macun aldim bnlari kullaniyorum 1 ay olcak yasm daha kucuk ama yunurtlama zamanimi falan bilmiyorum adet olmadigi icin ben ne yapabilirim bana yaedimci olur musnz

önce adet görmelisin sanırım canım yumurtlama adet görmeden olmuyo diye biliyorum ama bilemedim yine de

18. güne kadar hamişlik belirtileri olmuş muydu?
Adet belirtileri vardı. Adet olacağım diye yazmıştım da buraya.
Hamilelik ile ilgili bir şey yoktu canım ki iğne oldu çatlama için 13. gün idrarda negatif çıktı. iğnenin etkisi geçmiş demiştim. döllenme olmayınca adet oldum işte
Bu ay yüzümüzü güldürsün Rabbim inş.

saraçoğlunun videolarını izle canım aynı durumdaki bayanlara verdiği kürleri izle soğan kürü testere dişli aslan pençesi civam perçemi ama sıralı halde olması gerekli bence tam bilgi için videoları izle

önce adet olacaksın sonrada incir kürüve diğer kürlerle yumurta kaliteni artıracaksın ve inşallah kavuşacaksın bebeğine

her sabah aç karnına hayıt ve çörek otu yağı kullan. akşam yemeğinden sonra aslan pençesi çayı iç. yatmadan önce de hayıt iç.

canım benim ateşinde hiç oynama olmaması lazım yani düşüş olmayacak.hep yüksek seyredecek...ateş ölçme kesin bir yöntem aslında..birkaç arkadaş gebe olduklarını testten önce öyle anladılar...yani 36,5 un üstü değilde sürekli yüksek ateş gebelik belirtisi :) inşallah gelmiştir meleğin seninde

canım hiç belli olmaz bunun geç döllenmesi var henüz regl olmadıysan hala umut vardır...bazılarında hemen çıkar bazılarında 1 hafta geçer idrarda ancak çıkar
Ay ne biliyim şu sıkıntım olmasa beklemek bu kadar zor olmazdı da olayım da kurtulayım artık diyecek hale geldim yani

Şimdi bu yumurtanın çatlama aşamasında döllenme sağlıklı olsun diye ne yemeliyiz kızlar?
yumurtanın çatlama aşamasındayken yenilen şeylerin döllenmeyi etkileyeceğini sanmıyorum. yumurtlama dönemindeyken yumurta kalitesi artırılabilir. yumurta kalitesi artarsa o zaman döllenme sağlıklı olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…