Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bal tarçın çörek otu.. bunları yedim şimdiye kadar ama çatlayacağı için yumurta bu akşam son kez yiyeceğim. inş faydası olmuştur.

ınsallah hamılesndr dee bunuda ıspatlamıs s olursun bu belırtıylee vee hemen hepımız bı sornnrakı ayy ates ölme yöntemıyle doldururuz bu rayı ,

ınsallah hamılesndr dee bunuda ıspatlamıs s olursun bu belırtıylee vee hemen hepımız bı sornnrakı ayy ates ölme yöntemıyle doldururuz bu rayı ,
bernuşm son 3-4 gün biliyorsun sırf bunalım geçiyor,belirsizlik feci, ama ilk defa bu ay bu kadar tepkisizim,yani hiç hamişlik belirtim yok,kalas gibiyim resmen

havuç ne içindi peki :S
kafam allak bullak :)
ananas hımmm bunu deneyeyim..
ananas ın kanıtlanmış bir özelliği yok, ancak c vitamini kaynağı ve lifli olduğu için kabızlığı önler,tüp bebek tedavisinde transfer sonrası bazen öneriyorlar..
havuç suyu ise a vitamini nedeniyle özellikle tutunma aşamasında önerilmez...özellikle fazlası toksik etki yapar.bunu birebir dr arkadaşım söyledi.

Tmm canım bekliycem nolur bana dua et yaa şu iç sıkıntısı yedi bitirdi beni Valla kendimi camlardan falan atasım var
ben de aynı durumdayım kuzum yaa,iş yerinde ortamda gergin alıp çantamı çıkıp eve gidesim geliyor şimdi çatlayacam ya da ağlamaya başlayacağım boğuluyorum,havalardan mı acaba ne bu haller ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kızlar doktordan çıktım ikitane yumurtamvarmışikiside 33 mm çok şaşırdım ya. Normal mi sizce. Doktor bişe demedide.
adetin kaçıncı günü canım, bende çok şaşırdım maşallah çünkü çatlamadan bu büyüklüğe ulaşması zor. Allah korusun iyi ki kiste dönmemiş,eminmisin 33 dediğine

adetin kaçıncı günü canım, bende çok şaşırdım maşallah çünkü çatlamadan bu büyüklüğe ulaşması zor. Allah korusun iyi ki kiste dönmemiş,eminmisin 33 dediğine
13.gün adetin gün aşırı ilişki verdi işte. Eminim fazla büyümüş dedi zaten 2tane 33mm 3cm falan dedi

Kızlar doktordan çıktım ikitane yumurtamvarmışikiside 33 mm çok şaşırdım ya. Normal mi sizce. Doktor bişe demedide.

Ben de şaşırdım maşallah.. hiç bu kadar büyümedi benim bugun en büyüğü 20 mm ve iğne oldum. benim 12. gunum. Senin kaçıncı gün? klomen kullandın mı?

teşekkürler bilgiler için :)

Canlarım ya...Bende 1 haftadır böğüre böğüre ağlıyordum.Şimdi iç sıkıntısına döndü.Bir öyleyim bir böyle...Adet olduktan sonra doktora gideceğim ya,şimdi onun korkusu başladı.Nasıl bir doktor,ne yapacak,diğerleri gibi bana çare bulamayacak mı,laparoskopi yapacak mı -ki yapacak gibi geliyor bana korkum bin kat daha artıyor.Ödüm kopuyor yaaaa

13.gün adetin gün aşırı ilişki verdi işte. Eminim fazla büyümüş dedi zaten 2tane 33mm 3cm falan dedi
hımmm anladım canımm..çatlasında bebiş olsunlar inşallah.dr un sözünün üzerine söz olmaz...sadece bugüne kadar karşılaşmamıştımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…