- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
bal tarçın çörek otu.. bunları yedim şimdiye kadar ama çatlayacağı için yumurta bu akşam son kez yiyeceğim. inş faydası olmuştur.yumurtanın çatlama aşamasındayken yenilen şeylerin döllenmeyi etkileyeceğini sanmıyorum. yumurtlama dönemindeyken yumurta kalitesi artırılabilir. yumurta kalitesi artarsa o zaman döllenme sağlıklı olur bence.
ınsallah hamılesndr dee bunuda ıspatlamıs s olursun bu belırtıylee vee hemen hepımız bı sornnrakı ayy ates ölme yöntemıyle doldururuz bu rayı ,kızlar ben bu ay şu ateş ölçme işine taktım, dünregle 4 gün kala sabah 36,9 du, dün akşam yine ölçtüm, 36,8 ve bu sabah uyanınca 36,9 sözde adete yakın 36,5 in üstü hamişlik belirtisiymiş, şimdi ben bu ay Allahın izni ile bu ateşle regl olup bu tezi de yerle bir etmiş olacağım
Tmm canım bekliycem nolur bana dua et yaa şu iç sıkıntısı yedi bitirdi benievet cnm bende ıkı ay kullandım ılk ıkı ay sıkıntı yapmadı da snradan bozdu ısı ıkı gun daha bekle genelde uc gun gecıkme yapar
bence olmuştur canım.bal tarçın çörek otu.. bunları yedim şimdiye kadar ama çatlayacağı için yumurta bu akşam son kez yiyeceğim. inş faydası olmuştur.
evet cnm duydum ben dündoğum aşısı haberini duydunuz mu :)
çok büyük. nasıl çatlamadan o büyüklüğe gelebilmişler?Kızlar doktordan çıktım ikitane yumurtamvarmışikiside 33 mmçok şaşırdım ya. Normal mi sizce. Doktor bişe demedide.
bernuşm son 3-4 gün biliyorsun sırf bunalım geçiyor,belirsizlik feci, ama ilk defa bu ay bu kadar tepkisizim,yani hiç hamişlik belirtim yok,kalas gibiyim resmenınsallah hamılesndr dee bunuda ıspatlamıs s olursun bu belırtıylee vee hemen hepımız bı sornnrakı ayy ates ölme yöntemıyle doldururuz bu rayı ,
ananas ın kanıtlanmış bir özelliği yok, ancak c vitamini kaynağı ve lifli olduğu için kabızlığı önler,tüp bebek tedavisinde transfer sonrası bazen öneriyorlar..havuç ne içindi peki :S
kafam allak bullak :)
ananas hımmm bunu deneyeyim..
havuç suyu çok yararlı kansere karşı bile erkekte sperm hızını artırıyor ama bizde ne etkisi var bilmiyorum canımhavuç ne içindi peki :S
kafam allak bullak :)
ananas hımmm bunu deneyeyim..
ben de aynı durumdayım kuzum yaa,iş yerinde ortamda gergin alıp çantamı çıkıp eve gidesim geliyor şimdi çatlayacam ya da ağlamaya başlayacağım boğuluyorum,havalardan mı acaba ne bu hallerTmm canım bekliycem nolur bana dua et yaa şu iç sıkıntısı yedi bitirdi beniValla kendimi camlardan falan atasım var
Bilmiyorum ki. Çatlatma iğnesi verecekti vermedi . Öyle olunca onuda vermediçok büyük. nasıl çatlamadan o büyüklüğe gelebilmişler?
adetin kaçıncı günü canım, bende çok şaşırdım maşallah çünkü çatlamadan bu büyüklüğe ulaşması zor. Allah korusun iyi ki kiste dönmemiş,eminmisin 33 dediğineKızlar doktordan çıktım ikitane yumurtamvarmışikiside 33 mmçok şaşırdım ya. Normal mi sizce. Doktor bişe demedide.
lokman hekim cy verdi birsuru bisey war sabah ogle aksam ic dedi ama is geregi icemiyrm bide macun yaptı sabah aksam ac karninaher sabah aç karnına hayıt ve çörek otu yağı kullan. akşam yemeğinden sonra aslan pençesi çayı iç. yatmadan önce de hayıt iç.
13.gün adetin gün aşırı ilişki verdi işte. Eminim fazla büyümüş dedi zaten 2tane 33mm 3cm falan dediadetin kaçıncı günü canım, bende çok şaşırdım maşallah çünkü çatlamadan bu büyüklüğe ulaşması zor. Allah korusun iyi ki kiste dönmemiş,eminmisin 33 dediğine
Kızlar doktordan çıktım ikitane yumurtamvarmışikiside 33 mmçok şaşırdım ya. Normal mi sizce. Doktor bişe demedide.
teşekkürler bilgiler için :)ananas ın kanıtlanmış bir özelliği yok, ancak c vitamini kaynağı ve lifli olduğu için kabızlığı önler,tüp bebek tedavisinde transfer sonrası bazen öneriyorlar..
havuç suyu ise a vitamini nedeniyle özellikle tutunma aşamasında önerilmez...özellikle fazlası toksik etki yapar.bunu birebir dr arkadaşım söyledi.
adet olamiyorum ki isteönce adet olacaksın sonrada incir kürüve diğer kürlerle yumurta kaliteni artıracaksın ve inşallah kavuşacaksın bebeğine
Ben de şaşırdım maşallah.. hiç bu kadar büyümedi benim bugun en büyüğü 20 mm ve iğne oldum. benim 12. gunum. Senin kaçıncı gün? klomen kullandın mı?
Kullandım . 13.günüm . İyimi kötümü anlamadım valla ama doktor kötü bişe demedi
teşekkürler bilgiler için :)
Canlarım ya...Bende 1 haftadır böğüre böğüre ağlıyordum.Şimdi iç sıkıntısına döndü.Bir öyleyim bir böyle...Adet olduktan sonra doktora gideceğim ya,şimdi onun korkusu başladı.Nasıl bir doktor,ne yapacak,diğerleri gibi bana çare bulamayacak mı,laparoskopi yapacak mı -ki yapacak gibi geliyor bana korkum bin kat daha artıyor.Ödüm kopuyor yaaaaben de aynı durumdayım kuzum yaa,iş yerinde ortamda gergin alıp çantamı çıkıp eve gidesim geliyor şimdi çatlayacam ya da ağlamaya başlayacağım boğuluyorum,havalardan mı acaba ne bu haller((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hımmm anladım canımm..çatlasında bebiş olsunlar inşallah.dr un sözünün üzerine söz olmaz...sadece bugüne kadar karşılaşmamıştımda..13.gün adetin gün aşırı ilişki verdi işte. Eminim fazla büyümüş dedi zaten 2tane 33mm 3cm falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?