- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
ne demek canım,bildiğim kadarıyla işte :)Ben de şaşırdım maşallah.. hiç bu kadar büyümedi benim bugun en büyüğü 20 mm ve iğne oldum. benim 12. gunum. Senin kaçıncı gün? klomen kullandın mı?
teşekkürler bilgiler için :)
korkma bebeğim ama yaaa, insanlar ne ameliyatlar oluyorlar,laparoskopi de ne onların yanında,çok basit ufak bi operasyon,yapma ne olursun,bu korkuyla nasıl çocuk doğuracaksın,güçlü ol bakiiim, inşallah gelmez adetin de hamişsindir,gelirse de doooru doktora,korkmak çekinmek yok,onlar bizden korksun!!!Canlarım ya...Bende 1 haftadır böğüre böğüre ağlıyordum.Şimdi iç sıkıntısına döndü.Bir öyleyim bir böyle...Adet olduktan sonra doktora gideceğim ya,şimdi onun korkusu başladı.Nasıl bir doktor,ne yapacak,diğerleri gibi bana çare bulamayacak mı,laparoskopi yapacak mı -ki yapacak gibi geliyor bana korkum bin kat daha artıyor.Ödüm kopuyor yaaaa
Kötü bişe de demedi yani hayırlısı. Sadece ikiz olma ihtimali var dedi. Çatlatma iğneside böyle durumda iyi değilmiş okadar dedihımmm anladım canımm..çatlasında bebiş olsunlar inşallah.dr un sözünün üzerine söz olmaz...sadece bugüne kadar karşılaşmamıştımda..
Hah bende aynen öyle diyorum kendime nasıl doğum yapacaksın diye ama bir taraftanda aklım çıkıyor,yani ben galiba sonucundan korkuyorum canım.korkma bebeğim ama yaaa, insanlar ne ameliyatlar oluyorlar,laparoskopi de ne onların yanında,çok basit ufak bi operasyon,yapma ne olursun,bu korkuyla nasıl çocuk doğuracaksın,güçlü ol bakiiim, inşallah gelmez adetin de hamişsindir,gelirse de doooru doktora,korkmak çekinmek yok,onlar bizden korksun!!!
Canım ben regl olmadım bugün midem çok bulanıyor ama daha hiç bişey yemedim zaten 12 ye doğru uyandım :) test yapmıştım çıkmadı bende bu gecikmeyi uyguladığım küre yoruyorum
bnmde öle oldugum dönemler olmustuuu napalımm kader kısmetbernuşm son 3-4 gün biliyorsun sırf bunalım geçiyor,belirsizlik feci, ama ilk defa bu ay bu kadar tepkisizim,yani hiç hamişlik belirtim yok,kalas gibiyim resmen
iyi de bu önemli ya,beni bekliyordu sonuç göstermem gerekti de,ben bu şekilde 2 kere randevu aldım valla,ara ısrar et.merhaba arkadaşlar
hsg sonuçlarını doktora götüremedim
bugün doluymuş yarında izinli
perşembe yumurtlama günüm ben ne yapıcam şimdi belki bişey vericekti
bu aydamı geçicek off ,perşembe müsaitmiş kendileri
sizce başka doktora gideyimmi yarın sonuçları göstermek için
bugün kaldı artık canım eşimle gidecektik izin alıcaktı dr müsaitse ..dolu olduğu için almadı işe gitti odaiyi de bu önemli ya,beni bekliyordu sonuç göstermem gerekti de,ben bu şekilde 2 kere randevu aldım valla,ara ısrar et.
fsh yüksek veya yükselme eğiliminde .işin açığı bebek isteyene kadar fsh tan falan haberim yoktu.çünkü 28 debir dedimmi regli olurum ben. maşallah diyimde.işte sonra tedaviler falan gende çok şükür fazla ileri yada geri atmıyor...sizlerin fsh yuksek deil mi nasil adet oluyorsunuz?
olsun tabii ya ikiz olsun....çok tatlı olur...Kötü bişe de demedi yani hayırlısı. Sadece ikiz olma ihtimali var dedi. Çatlatma iğneside böyle durumda iyi değilmiş okadar dedi
Hayırlısı inşallah. Okadar çok isterimki ikiz olmasını. Ama nasibimizde ne varsa. İnşallah allah nasip etsinde ikiz tek ne olursa olsun :)olsun tabii ya ikiz olsun....çok tatlı olur...
ay ikizi bi ben istemiyorum herhalde, ayol biri bitti,ikincisi ile nasıl başedeceğizzzzolsun tabii ya ikiz olsun....çok tatlı olur...
ikizlerini ben alayım cnm .ay ikizi bi ben istemiyorum herhalde, ayol biri bitti,ikincisi ile nasıl başedeceğizzzz
olsuunnn olsunnnn hele bir gelsinler başım üstüne...tadından yenmez...ben kardeşimi çok seviyorum..ne bileyim çocuğumda kardeşşsiz olmasın isterim.ama başka doğurma imkanımda olmaz sanırım.(sanki birini yaptımdaay ikizi bi ben istemiyorum herhalde, ayol biri bitti,ikincisi ile nasıl başedeceğizzzz
Ben fsh ımı düşürmüştüm 17 den 7,6 yaAdet belirtileri vardı. Adet olacağım diye yazmıştım da buraya.
Hamilelik ile ilgili bir şey yoktu canım ki iğne oldu çatlama için 13. gün idrarda negatif çıktı. iğnenin etkisi geçmiş demiştim. döllenme olmayınca adet oldum işte
Bu ay yüzümüzü güldürsün Rabbim inş.
Canım bu benim 2. denemem. 1. negatif olunca üzüldüm tabi ama adet olayım da yeni süreç başlasın dedim hep adet oldum bu ay 2. deneme bakalım inş bu ay pozitif sonuçlanır.Ben fsh ımı düşürmüştüm 17 den 7,6 ya
yumurtlamamda sorun yoktu bir ay 3
bir ay 2 yumurtam oluştu
çatlatma iğnesini vurulduktan sonra, doktorun dediği gibi gün aşırı ilişki
ama sonuç negatif tam zamanımda adet gördüm...insan çok ümitleniyor bu çatlatma iğnesinde
dilerim sende güzel sonuçlar verir
Döllenme sağlıklı olsun diye değilde...yumurtanın çatlama aşamasındayken yenilen şeylerin döllenmeyi etkileyeceğini sanmıyorum. yumurtlama dönemindeyken yumurta kalitesi artırılabilir. yumurta kalitesi artarsa o zaman döllenme sağlıklı olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?