Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

korkma bebeğim ama yaaa, insanlar ne ameliyatlar oluyorlar,laparoskopi de ne onların yanında,çok basit ufak bi operasyon,yapma ne olursun,bu korkuyla nasıl çocuk doğuracaksın,güçlü ol bakiiim, inşallah gelmez adetin de hamişsindir,gelirse de doooru doktora,korkmak çekinmek yok,onlar bizden korksun!!!

merhaba arkadaşlar
hsg sonuçlarını doktora götüremedim
bugün doluymuş yarında izinli
perşembe yumurtlama günüm ben ne yapıcam şimdi belki bişey vericekti
bu aydamı geçicek off ,perşembe müsaitmiş kendileri
sizce başka doktora gideyimmi yarın sonuçları göstermek için

Hah bende aynen öyle diyorum kendime nasıl doğum yapacaksın diye ama bir taraftanda aklım çıkıyor,yani ben galiba sonucundan korkuyorum canım.

iyi de bu önemli ya,beni bekliyordu sonuç göstermem gerekti de,ben bu şekilde 2 kere randevu aldım valla,ara ısrar et.

iyi de bu önemli ya,beni bekliyordu sonuç göstermem gerekti de,ben bu şekilde 2 kere randevu aldım valla,ara ısrar et.
bugün kaldı artık canım eşimle gidecektik izin alıcaktı dr müsaitse ..dolu olduğu için almadı işe gitti oda
kaldı yani yarında izinli ne diyebilirimki

sizlerin fsh yuksek deil mi nasil adet oluyorsunuz?
fsh yüksek veya yükselme eğiliminde .işin açığı bebek isteyene kadar fsh tan falan haberim yoktu.çünkü 28 debir dedimmi regli olurum ben. maşallah diyimde.işte sonra tedaviler falan gende çok şükür fazla ileri yada geri atmıyor...

ay ikizi bi ben istemiyorum herhalde, ayol biri bitti,ikincisi ile nasıl başedeceğizzzz
olsuunnn olsunnnn hele bir gelsinler başım üstüne...tadından yenmez...ben kardeşimi çok seviyorum..ne bileyim çocuğumda kardeşşsiz olmasın isterim.ama başka doğurma imkanımda olmaz sanırım.(sanki birini yaptımda )ikiz olursa süper olur yani.bir seferde ailemiz tamamlanır inşallah

Ben fsh ımı düşürmüştüm 17 den 7,6 ya
yumurtlamamda sorun yoktu bir ay 3
bir ay 2 yumurtam oluştu
çatlatma iğnesini vurulduktan sonra, doktorun dediği gibi gün aşırı ilişki
ama sonuç negatif tam zamanımda adet gördüm...insan çok ümitleniyor bu çatlatma iğnesinde
dilerim sende güzel sonuçlar verir bir sonrakinde

Canım bu benim 2. denemem. 1. negatif olunca üzüldüm tabi ama adet olayım da yeni süreç başlasın dedim hep adet oldum bu ay 2. deneme bakalım inş bu ay pozitif sonuçlanır.

Ben daha önce 2. denemem de hamile kalmıştım. O yüzden bu ay biraz daha ümitliyim.

Döllenme sağlıklı olsun diye değilde...
spermlerin rahim duvarına tutunması için akşamları 1 bardak havuç suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…