- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Canım ya saraçoğlu nu bı arayıp derdini söylesen sana yardımcı olabilirlerCanlarım ya...Bende 1 haftadır böğüre böğüre ağlıyordum.Şimdi iç sıkıntısına döndü.Bir öyleyim bir böyle...Adet olduktan sonra doktora gideceğim ya,şimdi onun korkusu başladı.Nasıl bir doktor,ne yapacak,diğerleri gibi bana çare bulamayacak mı,laparoskopi yapacak mı -ki yapacak gibi geliyor bana korkum bin kat daha artıyor.Ödüm kopuyor yaaaa
Şu an soğan kürünü yapıyorum canım,son 4 gün kaldı.1 haftadır kasığımda batma var,kürden inşallah diyorum,inşallah iyi geliyordur.Valla bir doktor öyle diyor biri böyle diyor bende şaşırdım kaldım valla.Canım ya saraçoğlu nu bı arayıp derdini söylesen sana yardımcı olabilirler
Çok fazla geçmedi mi...keşke kan testi verseydinCanım ben regl olmadım bugün midem çok bulanıyor ama daha hiç bişey yemedim zaten 12 ye doğru uyandım :) test yapmıştım çıkmadı bende bu gecikmeyi uyguladığım küre yoruyorum
Benim iğne tedavisi ilkti ama olmayınca bu ay erteleyeceğimCanım bu benim 2. denemem. 1. negatif olunca üzüldüm tabi ama adet olayım da yeni süreç başlasın dedim hep adet oldum bu ay 2. deneme bakalım inş bu ay pozitif sonuçlanır.
Ben daha önce 2. denemem de hamile kalmıştım. O yüzden bu ay biraz daha ümitliyim.
canım bi kan testi yaptır hakkaten, neden bu kadar gecikti acabaMerhaba Arkadaşlar 12 gün geçti hala regli olamadım. Saraçoğlunu aradım soğan kürünü uygulamamı söylediler.. Bugün 4. günüm.. Midem kaldırmıyor ama içiyorum yinede. Arkasından tekrar kür gönderecekler.
sen adet gelince tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyordun di mi canım?Merhaba Arkadaşlar 12 gün geçti hala regli olamadım. Saraçoğlunu aradım soğan kürünü uygulamamı söylediler.. Bugün 4. günüm.. Midem kaldırmıyor ama içiyorum yinede. Arkasından tekrar kür gönderecekler.
sen adet gelince tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyordun di mi canım?
canım bi kan testi yaptır hakkaten, neden bu kadar gecikti acaba
Doktor 4 ay deneyip hsg ve aşılama dedi bana.Benim iğne tedavisi ilkti ama olmayınca bu ay erteleyeceğim
önce kendi kendime denicem olmazsa artık doktora giderim diye düşünüyorum
Evet aralığın 8 inde oldum en son hiç adet olacakmış gibi bir belirtimde yok gidip söktürücü alsammı diyorum adet olsam arısutu bal polen aldım onu kullanmak istiyordum biran önce olmam lazımÇok fazla geçmedi mi...keşke kan testi verseydin
adet olamıyormuydun daha önce deEvet aralığın 8 inde oldum en son hiç adet olacakmış gibi bir belirtimde yok gidip söktürücü alsammı diyorum adet olsam arısutu bal polen aldım onu kullanmak istiyordum biran önce olmam lazım
valla sen iyi yapmışsın bir yıl ben 6 ay da 15 er gün 3 defa dayanamadım, kilo aldırıyor bir de, ama başarılı olanlar hep 3 ay aralıksız uygulamış ve akapunktur yaptırmışlarYorluldum walla bir seneden beri ottan çöpten.. Son kez soğan kürü ve saraçoğlunun kürünü yapcam. Eğer FSH düşerse tüp bebek tedavisi yaptırcam. Eğer düşmezse herşeyi bırakcam..
evet otlarla fsh düşürüyoruz yumurta rezervi içinde çok yapılacak bişey yok ama fsh ı düşürüp asıl yumurta kalitesini artırmaya yönelik uğraşmakMY LİST
07:30 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ
08:30 BAL, ÇÖREK OTU YAĞI, TARÇIN, ZENCEFİL,KARABİBERLİ KARIŞIM, EKMEK, PEYNİR
10:30 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ
12:30 ARGİNMAX 4 TABLET YEMEKLE BİRLİKTE
16:00 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ
17:30 COQ-10 + OMEGA 3 YEMEKLE BİRLİKTE
22:00 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ
ARI SÜTÜ, BAL, POLEN (HAZİRAN AYINDA 15 GÜN YEMİŞTİM EN ZORU BUYDU BENİM İÇİN)
DHEA 25 MG (YURT DIŞI SİPARİŞ GELECEK)
BEBE ASPİRİNİ (ALSAM MI ALMASAM MI?)
SAFRAN (NERDEN BULACAĞIM)
AKAPUNKTUR (KİME YAPTIRACAĞIM, MALİYET?)
YÜRÜYÜŞ ( YAPMIYORUM YAPMALIYIM)
Ben ne yapacağımı bilmiyorum pek, birkaç ay yapayım sonra tüp bebek merkezi ile görüşeyim diyorum ama hemen başvurun diyor kimileri, hormonlarla oynuyoruz ama yalancı sonuçlar mı elde ediyoruz diyorum, fsh zaten yumurtaları uyarmak için yükseliyor, rezerv geri dönmez diyorlar, kaliteyi artırmak lazım, Allah yardımcımız olsun, kendiliğinden olsun nolurrrr:))
d vitamini eklemeni öneriyorum oda yumurta kalitesini artırıyor hemde gebelikte çok önemliMY LİST
Ben ne yapacağımı bilmiyorum pek, birkaç ay yapayım sonra tüp bebek merkezi ile görüşeyim diyorum ama hemen başvurun diyor kimileri, hormonlarla oynuyoruz ama yalancı sonuçlar mı elde ediyoruz diyorum, fsh zaten yumurtaları uyarmak için yükseliyor, rezerv geri dönmez diyorlar, kaliteyi artırmak lazım, Allah yardımcımız olsun, kendiliğinden olsun nolurrrr:))
Canım ben folbiol ve bemiks içiyorum,d vitamini olarak ne almak gerek?d vitamini eklemeni öneriyorum oda yumurta kalitesini artırıyor hemde gebelikte çok önemli
folidoce marka folik asitte b12 de var o daha iyi diye biliyorum d vitaminide ampul şeklinde tek marka zaten suya döküp ,ç,yorsum ama öncesinde d vitamini seviyene baktırman gerekliCanım ben folbiol ve bemiks içiyorum,d vitamini olarak ne almak gerek?
tatlım fsh tek başına değerlendirilmez ve ben sana söyliyeyim 4 kez tüp bebekten negatif almış biri olarak; fsh yüksek iken tüp bebekten olumlu sonuç alamazsın. evet fsh yüksekliği rezervin azaldığına dikkat çeker ama onunla birlikte vajinal ultrason veya amh ye de bakılmalıdır. fsh yüksek iken görülen folikül sayısı az ve alınan foliküller kalitesiz oluyor... bu da tutunmaya etki ediyor. o sebeple fsh ı düşürmek mantıklı yoksa elbette ki rezerv de bir değişim yok.... kadınlar bir rezervle yaratılıyor ve ölene kadar o depodan kullanıyoruz.MY LİST
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?