Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım ya saraçoğlu nu bı arayıp derdini söylesen sana yardımcı olabilirler

Canım ya saraçoğlu nu bı arayıp derdini söylesen sana yardımcı olabilirler
Şu an soğan kürünü yapıyorum canım,son 4 gün kaldı.1 haftadır kasığımda batma var,kürden inşallah diyorum,inşallah iyi geliyordur.Valla bir doktor öyle diyor biri böyle diyor bende şaşırdım kaldım valla.

Canım ben regl olmadım bugün midem çok bulanıyor ama daha hiç bişey yemedim zaten 12 ye doğru uyandım :) test yapmıştım çıkmadı bende bu gecikmeyi uyguladığım küre yoruyorum
Çok fazla geçmedi mi...keşke kan testi verseydin

Merhaba Arkadaşlar 12 gün geçti hala regli olamadım. Saraçoğlunu aradım soğan kürünü uygulamamı söylediler.. Bugün 4. günüm.. Midem kaldırmıyor ama içiyorum yinede. Arkasından tekrar kür gönderecekler.

Benim iğne tedavisi ilkti ama olmayınca bu ay erteleyeceğim
önce kendi kendime denicem olmazsa artık doktora giderim diye düşünüyorum

canım bi kan testi yaptır hakkaten, neden bu kadar gecikti acaba

sen adet gelince tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyordun di mi canım?

N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ

3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016

Benim iğne tedavisi ilkti ama olmayınca bu ay erteleyeceğim
önce kendi kendime denicem olmazsa artık doktora giderim diye düşünüyorum
Doktor 4 ay deneyip hsg ve aşılama dedi bana.
Bazen diyorum bu ay olmazsa bırakayım... bazen de diyorum çaresini arayayım.
Bıktıgımı hissediyorum ama Allah tan umut kesilmez deyip devam ediyorum.
İnşallah daha fazla bekletmez bebklerimiz bizi..

MY LİST

07:30 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ

08:30 BAL, ÇÖREK OTU YAĞI, TARÇIN, ZENCEFİL,KARABİBERLİ KARIŞIM, EKMEK, PEYNİR

10:30 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ

12:30 ARGİNMAX 4 TABLET YEMEKLE BİRLİKTE

16:00 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ

17:30 COQ-10 + OMEGA 3 YEMEKLE BİRLİKTE

22:00 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ

ARI SÜTÜ, BAL, POLEN (HAZİRAN AYINDA 15 GÜN YEMİŞTİM EN ZORU BUYDU BENİM İÇİN)

DHEA 25 MG (YURT DIŞI SİPARİŞ GELECEK)

BEBE ASPİRİNİ (ALSAM MI ALMASAM MI?)

SAFRAN (NERDEN BULACAĞIM)

AKAPUNKTUR (KİME YAPTIRACAĞIM, MALİYET?)

YÜRÜYÜŞ ( YAPMIYORUM YAPMALIYIM)

Ben ne yapacağımı bilmiyorum pek, birkaç ay yapayım sonra tüp bebek merkezi ile görüşeyim diyorum ama hemen başvurun diyor kimileri, hormonlarla oynuyoruz ama yalancı sonuçlar mı elde ediyoruz diyorum, fsh zaten yumurtaları uyarmak için yükseliyor, rezerv geri dönmez diyorlar, kaliteyi artırmak lazım, Allah yardımcımız olsun, kendiliğinden olsun nolurrrr:))

Evet aralığın 8 inde oldum en son hiç adet olacakmış gibi bir belirtimde yok gidip söktürücü alsammı diyorum adet olsam arısutu bal polen aldım onu kullanmak istiyordum biran önce olmam lazım
adet olamıyormuydun daha önce de
yoksa bu ay içinmi geçerli söylediğin
birde kan testi yapmışmıydın ona göre için rahat ederdi eğer kürlere başlayacaksan bile

Yorluldum walla bir seneden beri ottan çöpten.. Son kez soğan kürü ve saraçoğlunun kürünü yapcam. Eğer FSH düşerse tüp bebek tedavisi yaptırcam. Eğer düşmezse herşeyi bırakcam..
valla sen iyi yapmışsın bir yıl ben 6 ay da 15 er gün 3 defa dayanamadım, kilo aldırıyor bir de, ama başarılı olanlar hep 3 ay aralıksız uygulamış ve akapunktur yaptırmışlar

evet otlarla fsh düşürüyoruz yumurta rezervi içinde çok yapılacak bişey yok ama fsh ı düşürüp asıl yumurta kalitesini artırmaya yönelik uğraşmak

d vitamini eklemeni öneriyorum oda yumurta kalitesini artırıyor hemde gebelikte çok önemli

tatlım fsh tek başına değerlendirilmez ve ben sana söyliyeyim 4 kez tüp bebekten negatif almış biri olarak; fsh yüksek iken tüp bebekten olumlu sonuç alamazsın. evet fsh yüksekliği rezervin azaldığına dikkat çeker ama onunla birlikte vajinal ultrason veya amh ye de bakılmalıdır. fsh yüksek iken görülen folikül sayısı az ve alınan foliküller kalitesiz oluyor... bu da tutunmaya etki ediyor. o sebeple fsh ı düşürmek mantıklı yoksa elbette ki rezerv de bir değişim yok.... kadınlar bir rezervle yaratılıyor ve ölene kadar o depodan kullanıyoruz.
dhea neden yurtdışından geliyor anlamadım, eczacına söyle versin bulunmayan bir şey değil tatlım bu arada... biosteron adı ile satılmakta 25 mg ı 147 tl idi geçen ay bu ay noldu bilgim yok, yılbaşı dolayısıyla zam yemiş olabilir.
safran aktarlarda vardır.
akapunktur da etili bir yöntem deniyor denemedim bilgim yok o yüzden.
yürüyüş, mutlaka yapmalısın bence özellikle de oturarak çalışıyorsan. tüm gün oturman gerekiyorsa... nerde hareket orda bereket şekerim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…