Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bebek aspirinide pıhtılaşmayla ilgili bir sorunun varsa düşük yaşadıysan ona göre öneriyorlar ben kimyasal gebelik geçirmiştim kromozom testi sonucunda normal kan testinde yüksek çıkan folik asit ve b 12 değerimin düşük olduğunu gördük folıdoce folik asit ve bebek aspirini verdi dr

adet olamıyormuydun daha önce de
yoksa bu ay içinmi geçerli söylediğin
birde kan testi yapmışmıydın ona göre için rahat ederdi eğer kürlere başlayacaksan bile
28 günde bir düzenli oluyordum bu ay aslan pencesi içtim ama olmadım kan testi yaptırmadım gebelik testi 6 gün öncesinde 100 de 99 kesin sonuç yazıyordu onu yaptım çıkmayınca kana gerek duymadım ne yapacağımı şaşırdım yaa

1- Omega 3 kullanıyorsan Aspirine gerek yok.. Omega 3 de kan sulandırıyor.. Omega 3 kullandığın değerde önemli.. Ben 1200 mg'lık olanlarından aldım. 2 tane birden içiyoryum..
2- Arginmax'ı 3 ay kullandım.. Tam tüp bebek tedavisi döneminde hiçbir işe yaramadı. Boşuboşuna para vermişim..
3-Hayıt Kapsülünü iyi bir kapsül al. Agnucastonun içindeki değerler düşük..
4-DHEA YI DOKTORUNA SOR KULLAN. 6 AYDAN BERİ KULLANIYORUM BEN..
5-B12 VE D değerlerii ölçtür. Eksikse takviye al..

folidoce marka folik asitte b12 de var o daha iyi diye biliyorum d vitaminide ampul şeklinde tek marka zaten suya döküp ,ç,yorsum ama öncesinde d vitamini seviyene baktırman gerekli
ben folık trıo kullanıyorum ıcınde folık asıt kalsıyum ve d vıtamını var en son gttgm doktor verdı

ya keşke yaptırsaydın idrarda çıkmayan bir sürü kişi var

biosteron 147 TL. ben dün aldım.

bence yapacağın en önemli şey kan testi vermen
belkide geç döllenme olmuştur hemen çıkmayabilir testte.

ayrıca içindeki d vit oranıda önemli yüksekse ampul kullanmaya gerek yok tabi ama d vit kanda baktırmak gerkli
foılbıol almıştım bn dokundu bna o en son dedım dokundu dıye folık plus yazdı ama o artık klkmış ism degsmı dıye folık trıo aldm normlde gunde 3 tablet dıoda bn 1 tane alıorm folık ast 400 mcg kaylsıyum 800mcg d vıtamın 7.5 mcg (300ıu) yazıo cnm

folidoce marka folik asitte b12 de var o daha iyi diye biliyorum d vitaminide ampul şeklinde tek marka zaten suya döküp ,ç,yorsum ama öncesinde d vitamini seviyene baktırman gerekli
türkiyedeki kadınların %90nında azmış zaten... her hastane de bakmıyo. devit3 ampul... ben de bir lokma ekmek üstüne döküp yiyorum... ekmek üstü d vitamini

d vitamini seviyen çok düşük değilse bu doz iyi hergün alınca diye düşünüyorum

türkiyedeki kadınların %90nında azmış zaten... her hastane de bakmıyo. devit3 ampul... ben de bir lokma ekmek üstüne döküp yiyorum... ekmek üstü d vitamini
aynen öyle canım genelde düşük helede kışın ben trabzondayım burda güneşi çok göremiyoruz dahada düşük bizde kadın doğuma gittiğimde bhcg yle d vitamiide bakılsın dedim özele giriyor bakamıyoruz dahiliyeden bakılıyor dedi dahiliye muayene içinde 70 tl ve kan testi ücreti demek yani

Ben bu ay New Life firmasının ürünlerine geçtim arkadaşlar. Mesela B12 Plus diye bir ürünü var içindeki değerleri
B12 1000 mcg
Folic ACİD 400 mcg
Biotin 400mcg

Dvitamin,i elimde solgar var bitincede bu firmanın ürününden alcam siprey şeklinde..
Ayrıca q10+balık yağınıda bu firmadan aldım.. Ürünleri çok iyi internetten bi araştırın derim. Eczacı çok övdü..

hıc bılmıorm cnm d vıtamnm kac falann en kısa zamanda baktrmak ıstıorm kan degerlerıme demır eksıklıgıne ne testı yaptrmalıym sence hepsını kapsayan
hemogram bakar sen isteyeceksin yoksa dr lar çok umursamıyor demir b 12 folik asit d vit. baktırmak istiyorum dersin

bence solgardan şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…