bebek aspirinide pıhtılaşmayla ilgili bir sorunun varsa düşük yaşadıysan ona göre öneriyorlar ben kimyasal gebelik geçirmiştim kromozom testi sonucunda normal kan testinde yüksek çıkan folik asit ve b 12 değerimin düşük olduğunu gördük folıdoce folik asit ve bebek aspirini verdi drMY LİST
07:30 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ
08:30 BAL, ÇÖREK OTU YAĞI, TARÇIN, ZENCEFİL,KARABİBERLİ KARIŞIM, EKMEK, PEYNİR
10:30 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ
12:30 ARGİNMAX 4 TABLET YEMEKLE BİRLİKTE
16:00 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ
17:30 COQ-10 + OMEGA 3 YEMEKLE BİRLİKTE
22:00 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ
ARI SÜTÜ, BAL, POLEN (HAZİRAN AYINDA 15 GÜN YEMİŞTİM EN ZORU BUYDU BENİM İÇİN)
DHEA 25 MG (YURT DIŞI SİPARİŞ GELECEK)
BEBE ASPİRİNİ (ALSAM MI ALMASAM MI?)
SAFRAN (NERDEN BULACAĞIM)
AKAPUNKTUR (KİME YAPTIRACAĞIM, MALİYET?)
YÜRÜYÜŞ ( YAPMIYORUM YAPMALIYIM)
Ben ne yapacağımı bilmiyorum pek, birkaç ay yapayım sonra tüp bebek merkezi ile görüşeyim diyorum ama hemen başvurun diyor kimileri, hormonlarla oynuyoruz ama yalancı sonuçlar mı elde ediyoruz diyorum, fsh zaten yumurtaları uyarmak için yükseliyor, rezerv geri dönmez diyorlar, kaliteyi artırmak lazım, Allah yardımcımız olsun, kendiliğinden olsun nolurrrr:))
28 günde bir düzenli oluyordum bu ay aslan pencesi içtim ama olmadım kan testi yaptırmadım gebelik testi 6 gün öncesinde 100 de 99 kesin sonuç yazıyordu onu yaptım çıkmayınca kana gerek duymadım ne yapacağımı şaşırdım yaaadet olamıyormuydun daha önce de
yoksa bu ay içinmi geçerli söylediğin
birde kan testi yapmışmıydın ona göre için rahat ederdi eğer kürlere başlayacaksan bile
MY LİST
07:30 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ
08:30 BAL, ÇÖREK OTU YAĞI, TARÇIN, ZENCEFİL,KARABİBERLİ KARIŞIM, EKMEK, PEYNİR
10:30 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ
12:30 ARGİNMAX 4 TABLET YEMEKLE BİRLİKTE
16:00 ASLAN PENÇESİ, CİVAN PERÇEMİ
17:30 COQ-10 + OMEGA 3 YEMEKLE BİRLİKTE
22:00 HAYIT KAPSÜLÜ AÇ
ARI SÜTÜ, BAL, POLEN (HAZİRAN AYINDA 15 GÜN YEMİŞTİM EN ZORU BUYDU BENİM İÇİN)
DHEA 25 MG (YURT DIŞI SİPARİŞ GELECEK)
BEBE ASPİRİNİ (ALSAM MI ALMASAM MI?)
SAFRAN (NERDEN BULACAĞIM)
AKAPUNKTUR (KİME YAPTIRACAĞIM, MALİYET?)
YÜRÜYÜŞ ( YAPMIYORUM YAPMALIYIM)
Ben ne yapacağımı bilmiyorum pek, birkaç ay yapayım sonra tüp bebek merkezi ile görüşeyim diyorum ama hemen başvurun diyor kimileri, hormonlarla oynuyoruz ama yalancı sonuçlar mı elde ediyoruz diyorum, fsh zaten yumurtaları uyarmak için yükseliyor, rezerv geri dönmez diyorlar, kaliteyi artırmak lazım, Allah yardımcımız olsun, kendiliğinden olsun nolurrrr:))
ben folık trıo kullanıyorum ıcınde folık asıt kalsıyum ve d vıtamını var en son gttgm doktor verdıfolidoce marka folik asitte b12 de var o daha iyi diye biliyorum d vitaminide ampul şeklinde tek marka zaten suya döküp ,ç,yorsum ama öncesinde d vitamini seviyene baktırman gerekli
ya keşke yaptırsaydın idrarda çıkmayan bir sürü kişi var28 günde bir düzenli oluyordum bu ay aslan pencesi içtim ama olmadım kan testi yaptırmadım gebelik testi 6 gün öncesinde 100 de 99 kesin sonuç yazıyordu onu yaptım çıkmayınca kana gerek duymadım ne yapacağımı şaşırdım yaa
biosteron 147 TL. ben dün aldım.tatlım fsh tek başına değerlendirilmez ve ben sana söyliyeyim 4 kez tüp bebekten negatif almış biri olarak; fsh yüksek iken tüp bebekten olumlu sonuç alamazsın. evet fsh yüksekliği rezervin azaldığına dikkat çeker ama onunla birlikte vajinal ultrason veya amh ye de bakılmalıdır. fsh
dhea neden yurtdışından geliyor anlamadım, eczacına söyle versin bulunmayan bir şey değil tatlım bu arada... biosteron adı ile satılmakta 25 mg ı 147 tl idi geçen ay bu ay noldu bilgim yok, yılbaşı dolayısıyla zam yemiş olabilir.
safran aktarlarda vardır.
akapunktur da etili bir yöntem deniyor denemedim bilgim yok o yüzden.
yürüyüş, mutlaka yapmalısın bence özellikle de oturarak çalışıyorsan. tüm gün oturman gerekiyorsa... nerde hareket orda bereket şekerim :)
canım bilmiyorum o markayıda b12 var diye bende tuttum folıdoceyiben folık trıo kullanıyorum ıcınde folık asıt kalsıyum ve d vıtamını var en son gttgm doktor verdı
ayrıca içindeki d vit oranıda önemli yüksekse ampul kullanmaya gerek yok tabi ama d vit kanda baktırmak gerkliben folık trıo kullanıyorum ıcınde folık asıt kalsıyum ve d vıtamını var en son gttgm doktor verdı
bence yapacağın en önemli şey kan testi vermen28 günde bir düzenli oluyordum bu ay aslan pencesi içtim ama olmadım kan testi yaptırmadım gebelik testi 6 gün öncesinde 100 de 99 kesin sonuç yazıyordu onu yaptım çıkmayınca kana gerek duymadım ne yapacağımı şaşırdım yaa
foılbıol almıştım bn dokundu bna o en son dedım dokundu dıye folık plus yazdı ama o artık klkmış ism degsmı dıye folık trıo aldm normlde gunde 3 tablet dıoda bn 1 tane alıorm folık ast 400 mcg kaylsıyum 800mcg d vıtamın 7.5 mcg (300ıu) yazıo cnmayrıca içindeki d vit oranıda önemli yüksekse ampul kullanmaya gerek yok tabi ama d vit kanda baktırmak gerkli
türkiyedeki kadınların %90nında azmış zaten... her hastane de bakmıyo. devit3 ampul... ben de bir lokma ekmek üstüne döküp yiyorum... ekmek üstü d vitaminifolidoce marka folik asitte b12 de var o daha iyi diye biliyorum d vitaminide ampul şeklinde tek marka zaten suya döküp ,ç,yorsum ama öncesinde d vitamini seviyene baktırman gerekli
d vitamini seviyen çok düşük değilse bu doz iyi hergün alınca diye düşünüyorumfoılbıol almıştım bn dokundu bna o en son dedım dokundu dıye folık plus yazdı ama o artık klkmış ism degsmı dıye folık trıo aldm normlde gunde 3 tablet dıoda bn 1 tane alıorm folık ast 400 mcg kaylsıyum 800mcg d vıtamın 7.5 mcg (300ıu) yazıo cnm
aynen öyle canım genelde düşük helede kışın ben trabzondayım burda güneşi çok göremiyoruz dahada düşük bizde kadın doğuma gittiğimde bhcg yle d vitamiide bakılsın dedim özele giriyor bakamıyoruz dahiliyeden bakılıyor dedi dahiliye muayene içinde 70 tl ve kan testi ücreti demek yanitürkiyedeki kadınların %90nında azmış zaten... her hastane de bakmıyo. devit3 ampul... ben de bir lokma ekmek üstüne döküp yiyorum... ekmek üstü d vitamini
hıc bılmıorm cnm d vıtamnm kac falann en kısa zamanda baktrmak ıstıorm kan degerlerıme demır eksıklıgıne ne testı yaptrmalıym sence hepsını kapsayand vitamini seviyen çok düşük değilse bu doz iyi hergün alınca diye düşünüyorum
hemogram bakar sen isteyeceksin yoksa dr lar çok umursamıyor demir b 12 folik asit d vit. baktırmak istiyorum dersinhıc bılmıorm cnm d vıtamnm kac falann en kısa zamanda baktrmak ıstıorm kan degerlerıme demır eksıklıgıne ne testı yaptrmalıym sence hepsını kapsayan
bence solgardan şaşmaBen bu ay New Life firmasının ürünlerine geçtim arkadaşlar. Mesela B12 Plus diye bir ürünü var içindeki değerleri
B12 1000 mcg
Folic ACİD 400 mcg
Biotin 400mcg
Dvitamin,i elimde solgar var bitincede bu firmanın ürününden alcam siprey şeklinde..
Ayrıca q10+balık yağınıda bu firmadan aldım.. Ürünleri çok iyi internetten bi araştırın derim. Eczacı çok övdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?