evet doktorlar umursamıo neden umursamazlar anlamıorm mesela d vıtamını eksılıklıgı gebelıgı engellıyomus canan karataydan işitmiştmhemogram bakar sen isteyeceksin yoksa dr lar çok umursamıyor demir b 12 folik asit d vit. baktırmak istiyorum dersin
aay artık yeter para vercek halım kalmadı bı sekılde devlet hastanesnde yaptrrm onuda yanıı bosuna özele para verdgmı anladm ne guzen sat da devlete gttm beleş beleş muayene testler fln bes kurus vermeden cıktım ne kdr hosuma gttııD vitamini testi istanbuldak, laboratuvarlarda genelde 200 tl den başlıyor
çok doğru... ödüllü bir firma... ve tüm ürünleri de güzel. b12 sini bemiks c sini, efa s 1200 ünü kullandım bende. ama sürekli kullanmaya başlayınca sana da söyleyeyim özellikle balık yağı yani omegayı 3 ayda bir değiştirmen farklı markalardan alman gerekiyor... balık yağı ile ilgili uzuuuunnnncaaaa araştırmalarım sonucu böyle bir şey öğrenmiştim. pek yazmaz ancak uzmanların makalelerinden böyle sonuçlar çıkıyor bilgin olsun. vücut bağışıklık kazanmasın diyeBen bu ay New Life firmasının ürünlerine geçtim arkadaşlar. Mesela B12 Plus diye bir ürünü var içindeki değerleri
B12 1000 mcg
Folic ACİD 400 mcg
Biotin 400mcg
Dvitamin,i elimde solgar var bitincede bu firmanın ürününden alcam siprey şeklinde..
Ayrıca q10+balık yağınıda bu firmadan aldım.. Ürünleri çok iyi internetten bi araştırın derim. Eczacı çok övdü..
devlet hastanelerinin bir çoğu d vitaminine bakamıyor şekerim... inşallah bakana denk gelirsin de ücret ödemezsin....aay artık yeter para vercek halım kalmadı bı sekılde devlet hastanesnde yaptrrm onuda yanıı bosuna özele para verdgmı anladm ne guzen sat da devlete gttm beleş beleş muayene testler fln bes kurus vermeden cıktım ne kdr hosuma gttıı
onun ıcın dahılıyeye muayene olmak lazmmı acabadevlet hastanelerinin bir çoğu d vitaminine bakamıyor şekerim... inşallah bakana denk gelirsin de ücret ödemezsin....
ay bi de sen saraçoğlunun çaylarını kullanıyorsun değil mi ? bende 1. kur almıştım. bi liste gelmişti soğan kürüyle başlıyo aslan pençesi civan perçemi ile devam ediyo en son brokoli kürü ile bitiyodu.... işe yaramadı... 250 tl verdiğime yanmıştım. keşke aktardan otlarını alsaydım diye....Ben bu ay New Life firmasının ürünlerine geçtim arkadaşlar. Mesela B12 Plus diye bir ürünü var içindeki değerleri
B12 1000 mcg
Folic ACİD 400 mcg
Biotin 400mcg
Dvitamin,i elimde solgar var bitincede bu firmanın ürününden alcam siprey şeklinde..
Ayrıca q10+balık yağınıda bu firmadan aldım.. Ürünleri çok iyi internetten bi araştırın derim. Eczacı çok övdü..
bölümden ziyade labaratuvarları uygun değil... teknolojileri uygun değil....onun ıcın dahılıyeye muayene olmak lazmmı acaba
bence solgardan şaşma
aynenn bendede aynı sekılde kendıme aıt sıgortam var bır faydasını görmedımbölümden ziyade labaratuvarları uygun değil... teknolojileri uygun değil....
anlamıyorum zaten. devlet benden her ay 340 lira sgk ücreti alıyor ama hastaneye gidince hizmet veremiyor, bekletiyor teknolojisi geri... özellere yönlendiriyor, ilaç alsam katkı payı ödüyorum, hastaneye giriş için ektra para da ödüuyorum... üstelik her ay 340 tl lik bakımım da olmuyor.... ah bu sistem!!!!! bu 340 tl yi neden kesiyor her ay anlayabilmiş değilim!!!!!
mucuk cnm öptmm görsrzyavaştan kaçtım kızlar ben,erken çıkıp alış veriş yapayım biraz belki sıkıntımı atarım... öptüm hepiniziiii
canım hangi markayı kullanıyorsun?bi de kızlar... çuha çiçeği yağı (evening primrose)... bunu unutmayın arayın araştırınnnn!!!! ben kapsülünü kullanıyorum güzel hikayeler de okudum....
ay bi de sen saraçoğlunun çaylarını kullanıyorsun değil mi ? bende 1. kur almıştım. bi liste gelmişti soğan kürüyle başlıyo aslan pençesi civan perçemi ile devam ediyo en son brokoli kürü ile bitiyodu.... işe yaramadı... 250 tl verdiğime yanmıştım. keşke aktardan otlarını alsaydım diye....
Ne vardı tatlım senin küründe bende saraçoğlu ndan aldım aslan pencesi çörek otu yağı bide civan perçemi vardı bende 250 verdim aslan pençesini içtim regl olamadım şimdi soğan kürüne geçtimEvet canım 1 kür kullandım bende 250 TL verdim ama borokoli yoktu bende.. Şimdi ikinci kürü satın alcam. Onada 175 TL fiyat verdiler.. Aslanpençesi-hayıt tohumu - çörekotu yağı göndereceklermiş
15 gun Sogan kuru- 30 gun aslanpencesl-10 gun sogan kuru- 30 gun civanpercemiNe vardı tatlım senin küründe bende saraçoğlu ndan aldım aslan pencesi çörek otu yağı bide civan perçemi vardı bende 250 verdim aslan pençesini içtim regl olamadım şimdi soğan kürüne geçtim
15 gun Sogan kuru- 30 gun aslanpencesl-10 gun sogan kuru- 30 gun civanpercemi[/QUOT
Bana da aynısını yolladılar ilk soğan suyu ile başlıyor ve ben soğan suyunu içtim bitti adet oldum ama 1 hafta önce oldum.sonra aslan pencesi içtim ama bu seferde olmadım iyice karıştı yaa bende aradım hala olmadım dedim bi erken olursun bi geç olursun normal dedi sonra düzene girer dedi15 gun Sogan kuru- 30 gun aslanpencesl-10 gun sogan kuru- 30 gun civanpercemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?