Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar yumurtlama günüm perşembe demiştim ama çarşamba günüymüş karıştırmışım
perşembede doktora gideceğiz sizce yapacağı tedavinin bir etkisi olurmu yumurtlama geçince
Bilemedim ki tatlim ara sor istersen Dr asistanina, anlat durumu belki çarşamba gel der doktorun

Yanıtınız için teşekkürler. Fsh yüksekken yumurtaların içi boş oluyor sanırım ama düşürdüğümüzde de iyileşmiyor okuduklarımdan anladığım, yüksek fsh ile gebe kalanlar var, bu çok komplex bir durummuş yahu, mesela rahimde inceliyormuş yaşla birlikte, döllense bile tutunamıyormuş, dhea eczanelere sordum depolarda yok diyorlar, ankaradayım, oturarak çalışıyorum, faranjitim olmasa havalar iyi tam yürümelik ama.... aktarlardaki safrana güvenemedim.

Yanıtınız için teşekkürler. COQ-10 + OMEGA 3 GNC marka aldık. Onu almaya gittiğimde satış görevlisi ısrarla biz yumurta kalitesi için asıl bu ürünü veriyoruz dedi, ben pek sıcak bakmadım eşim illa alalım, faydası olmazsa bir daha almayız dedi. Hayıt kapsülü aktardan balen marka aldım, her akşam tohum dövmekten omzum acımıştı. Aslında en önce başlamak istediğim DHEA idi deneysel de olsa inanıyorum ona. Ankaradayım. Benim henüz bir doktorum yok, kararsızım kime gitsem diye. B12 im 8 ay olmuştur çok yüksekti, d vit her zaman düşük, ara sıra ampul içiyorum, zaten depolanmıyor ve güneşte alamıyorum şartlar.... Öyle işte:))

Biliyorum aslında aspirini almadım düşüğüm yok bir isteğe bağlı kürtaj bir de 5 yaşında kızım var...

Günaydın arkadaşlarrrrrrr
Hepimiz için güzel bir gün olsun inş. :)
Ben biraz gerginim kayınvalidemler geliyor haftasonu ve geldi mi 1 ay falan kalıyorlar. Çalışırken misafir ağırlamak zor.
Ve onlar geliyor diye düzen bozulcak diye korkuyorum. Malum tam zamanı şimdi iğneden sonra bebek çalışmalarının
İnş sorun çıkmaz

umarım kısa kalırlar yada o bir ay su gibi geçer...kesinlikle çalışırken misafir çok zor...düzen falan kalmıyor,yaşlı insanlar sonuçta hizmet bekliyorlar,birde tabiii bu bebiş işleri gerip bırakıyor insanı..Allah kolaylık versin..

N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ

3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016

canım nasılsın aklım sende kaldı dün,geçti mi sıkıntın???
Geçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah Kerim Hala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı

inanmıyorum yaaa, inşallah vardır bebiş, hemen al tatlım öğle arasında falan test al iş yerinde yap,oyy çok heyecanlandım... doğru söylüyorsun zaman geçince geçersiz derler ama,şimdiye kadar bir sürü test yaptım değil akşama kadar 1 hafta geçse yoksa bir şey 2.çizgi çıkmadııı

evt gün aşırı ilişki gerekecek ve sen biraz sıkıntı duyabilirsin...eşine söylesen ertleme imkanı olmazmı acaba...

canım bence sen HAMİŞSİN...

Amin cnm sağolasın. Zaten bütün gün evde yokum ne ara yemek temizlik yapıcam. Şimdi eşimle aperatif geçiştirebiliyoruz. Misafir olunca oyle olmuyor çorbası yemeği pilavı salatası tatlısı çayı her gün.. izinli olcam daha sonra o zaman gelselerdi. e o zaman da bir kaç gün kafa dinlemek hakkım değil mi.. bebek çalışmalarında da eşim ailesi gelir diye problem çıkarır çünkü annelerinde 15 gün dururuz hiç dokunmaz öpmez bile beni.. değişik bir yapısı var oyyy bilmiyorum baya gerildim şimdiden.. anlayışsızlığa tahammülüm yok hiç

ayyy içimi bir umut sardı.. hadi inş güzel haber gelir sendennnnnnnnnnnnnn :)

evt gün aşırı ilişki gerekecek ve sen biraz sıkıntı duyabilirsin...eşine söylesen ertleme imkanı olmazmı acaba...
olmaz canım sen ailemi istemiyor musun der. Çünkü onun önceliği kardeşi annesi sonra ben ve olmasını istediğimiz çocuk.
çocuk en sonda olduğu için bu konu önemli değil. ama ben 2 aydır bir sürü ilaç aldım iğne vuruldum 2 kez. vücuduma boşuna mı eziyet ediyorum :S
Ailesi olunca söz konusu birden canavar çıkıyor içinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…