Günaydın fıstık, kızlar herkese gunaydinlar, yoldayım, ofise geciyorummmGünaydın kızlar...
Bilemedim ki tatlim ara sor istersen Dr asistanina, anlat durumu belki çarşamba gel der doktorunkızlar yumurtlama günüm perşembe demiştim ama çarşamba günüymüş karıştırmışım
perşembede doktora gideceğiz sizce yapacağı tedavinin bir etkisi olurmu yumurtlama geçince
haklısınız bağışıklığa da çok iyi geliyor d vit bi ampul alayımd vitamini eklemeni öneriyorum oda yumurta kalitesini artırıyor hemde gebelikte çok önemli
Yanıtınız için teşekkürler. Fsh yüksekken yumurtaların içi boş oluyor sanırım ama düşürdüğümüzde de iyileşmiyor okuduklarımdan anladığım, yüksek fsh ile gebe kalanlar var, bu çok komplex bir durummuş yahu, mesela rahimde inceliyormuş yaşla birlikte, döllense bile tutunamıyormuş, dhea eczanelere sordum depolarda yok diyorlar, ankaradayım, oturarak çalışıyorum, faranjitim olmasa havalar iyi tam yürümelik ama.... aktarlardaki safrana güvenemedim.tatlım fsh tek başına değerlendirilmez ve ben sana söyliyeyim 4 kez tüp bebekten negatif almış biri olarak; fsh yüksek iken tüp bebekten olumlu sonuç alamazsın. evet fsh yüksekliği rezervin azaldığına dikkat çeker ama onunla birlikte vajinal ultrason veya amh ye de bakılmalıdır. fsh yüksek iken görülen folikül sayısı az ve alınan foliküller kalitesiz oluyor... bu da tutunmaya etki ediyor. o sebeple fsh ı düşürmek mantıklı yoksa elbette ki rezerv de bir değişim yok.... kadınlar bir rezervle yaratılıyor ve ölene kadar o depodan kullanıyoruz.
dhea neden yurtdışından geliyor anlamadım, eczacına söyle versin bulunmayan bir şey değil tatlım bu arada... biosteron adı ile satılmakta 25 mg ı 147 tl idi geçen ay bu ay noldu bilgim yok, yılbaşı dolayısıyla zam yemiş olabilir.
safran aktarlarda vardır.
akapunktur da etili bir yöntem deniyor denemedim bilgim yok o yüzden.
yürüyüş, mutlaka yapmalısın bence özellikle de oturarak çalışıyorsan. tüm gün oturman gerekiyorsa... nerde hareket orda bereket şekerim :)
Yanıtınız için teşekkürler. COQ-10 + OMEGA 3 GNC marka aldık. Onu almaya gittiğimde satış görevlisi ısrarla biz yumurta kalitesi için asıl bu ürünü veriyoruz dedi, ben pek sıcak bakmadım eşim illa alalım, faydası olmazsa bir daha almayız dedi. Hayıt kapsülü aktardan balen marka aldım, her akşam tohum dövmekten omzum acımıştı. Aslında en önce başlamak istediğim DHEA idi deneysel de olsa inanıyorum ona. Ankaradayım. Benim henüz bir doktorum yok, kararsızım kime gitsem diye. B12 im 8 ay olmuştur çok yüksekti, d vit her zaman düşük, ara sıra ampul içiyorum, zaten depolanmıyor ve güneşte alamıyorum şartlar.... Öyle işte:))1- Omega 3 kullanıyorsan Aspirine gerek yok.. Omega 3 de kan sulandırıyor.. Omega 3 kullandığın değerde önemli.. Ben 1200 mg'lık olanlarından aldım. 2 tane birden içiyoryum..
2- Arginmax'ı 3 ay kullandım.. Tam tüp bebek tedavisi döneminde hiçbir işe yaramadı. Boşuboşuna para vermişim..
3-Hayıt Kapsülünü iyi bir kapsül al. Agnucastonun içindeki değerler düşük..
4-DHEA YI DOKTORUNA SOR KULLAN. 6 AYDAN BERİ KULLANIYORUM BEN..
5-B12 VE D değerlerii ölçtür. Eksikse takviye al..
bencde canım ihmal etmemek lazım d vit.haklısınız bağışıklığa da çok iyi geliyor d vit bi ampul alayım
Biliyorum aslında aspirini almadım düşüğüm yok bir isteğe bağlı kürtaj bir de 5 yaşında kızım var...bebek aspirinide pıhtılaşmayla ilgili bir sorunun varsa düşük yaşadıysan ona göre öneriyorlar ben kimyasal gebelik geçirmiştim kromozom testi sonucunda normal kan testinde yüksek çıkan folik asit ve b 12 değerimin düşük olduğunu gördük folıdoce folik asit ve bebek aspirini verdi dr
canım nasılsın aklım sende kaldı dün,geçti mi sıkıntın???Günaydın kızlarr
umarım kısa kalırlar yada o bir ay su gibi geçer...kesinlikle çalışırken misafir çok zor...düzen falan kalmıyor,yaşlı insanlar sonuçta hizmet bekliyorlar,birde tabiii bu bebiş işleri gerip bırakıyor insanı..Allah kolaylık versin..Günaydın arkadaşlarrrrrrr
Hepimiz için güzel bir gün olsun inş. :)
Ben biraz gerginim kayınvalidemler geliyor haftasonu ve geldi mi 1 ay falan kalıyorlar. Çalışırken misafir ağırlamak zor.
Ve onlar geliyor diye düzen bozulcak diye korkuyorum. Malum tam zamanı şimdi iğneden sonra bebek çalışmalarının
İnş sorun çıkmaz
Geçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah Kerimcanım nasılsın aklım sende kaldı dün,geçti mi sıkıntın???
inanmıyorum yaaa, inşallah vardır bebiş, hemen al tatlım öğle arasında falan test al iş yerinde yap,oyy çok heyecanlandım... doğru söylüyorsun zaman geçince geçersiz derler ama,şimdiye kadar bir sürü test yaptım değil akşama kadar 1 hafta geçse yoksa bir şey 2.çizgi çıkmadıııGeçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
evt gün aşırı ilişki gerekecek ve sen biraz sıkıntı duyabilirsin...eşine söylesen ertleme imkanı olmazmı acaba...Günaydın arkadaşlarrrrrrr
Hepimiz için güzel bir gün olsun inş. :)
Ben biraz gerginim kayınvalidemler geliyor haftasonu ve geldi mi 1 ay falan kalıyorlar. Çalışırken misafir ağırlamak zor.
Ve onlar geliyor diye düzen bozulcak diye korkuyorum. Malum tam zamanı şimdi iğneden sonra bebek çalışmalarının
İnş sorun çıkmaz
canım bence sen HAMİŞSİN...Geçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
Amin cnm sağolasın. Zaten bütün gün evde yokum ne ara yemek temizlik yapıcam. Şimdi eşimle aperatif geçiştirebiliyoruz. Misafir olunca oyle olmuyor çorbası yemeği pilavı salatası tatlısı çayı her gün.. izinli olcam daha sonra o zaman gelselerdi. e o zaman da bir kaç gün kafa dinlemek hakkım değil mi.. bebek çalışmalarında da eşim ailesi gelir diye problem çıkarır çünkü annelerinde 15 gün dururuz hiç dokunmaz öpmez bile beni.. değişik bir yapısı varumarım kısa kalırlar yada o bir ay su gibi geçer...kesinlikle çalışırken misafir çok zor...düzen falan kalmıyor,yaşlı insanlar sonuçta hizmet bekliyorlar,birde tabiii bu bebiş işleri gerip bırakıyor insanı..Allah kolaylık versin..
Geçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
olmaz canım sen ailemi istemiyor musun der. Çünkü onun önceliği kardeşi annesi sonra ben ve olmasını istediğimiz çocuk.evt gün aşırı ilişki gerekecek ve sen biraz sıkıntı duyabilirsin...eşine söylesen ertleme imkanı olmazmı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?