Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bu tür erkekleri anlayamıyorum bende...halbuki ailesinin yanında da sana sevgisini gösterse ,sarılsa annesinin babasının daha mutlu olması lazım.
evlatlarımız mutlu çok şükür demeleri gerekirken...
aslında eşi ve ailesi arasındaki dengeyi kuramayan erkeklerde bu sorun çok var.herşey onlarda bitiyorda farkında değiller.

kızlar bu arada benim adetimde beklediğimden erken geldi. hafta sonu bekliyordum. kaplıca erken getirmiş olabilir mi?
kaplıca getirmiş olabilir,ben çocukluğumdan beri giderim erken gelmez ama farklı bünyelerde farklı etki etmiş olabilir canım, damarlar üzerinde etkili ya sıcak su,mümkündür...

hah tamam çatlayalım biz burada

Ben de anlayamıyorum anlayamayacağımda.. çocuk olsun istiyorum ondan sonra ne hali varsa görsün.
gün aşırı ilişkiye uf puf yapıyordu kaç aydır bebek içiin diyorum istemiyor kardeşi ona yetiyor
şimdi iyi bugünlerde ama ailesi geliyor şimdide onları bahane edecek
çok zor bir eşim var..

Boyle tuhaf bi cizgi belirmiss

Sende test çoktur testler kraliçesi
Bari sabah bitane daha yapaydınbir güzel haberde senden gelse keşke
Ramak kaldı hissediyorum sanki

Sende test çoktur testler kraliçesi
Bari sabah bitane daha yapaydınbir güzel haberde senden gelse keşke
Ramak kaldı hissediyorum sanki
Çok olmazmı kızz 20 tane gebelik var evde Ama bayaa geç kaldım işe o yüzden nasıl yataktan fırladım falan hiç aklıma gelmedi o sırada test

eşinde zor, işinde zor tatlım
Allah kolaylıklar versin

anne baba bu, elbette önem verecek ilgi gösterecek ama asıl ailesi sensin,bu da sanırım birazcık yaşla ilgili,yaş aldıkça erkekeler eşlerine çocuklarına daha fazla dönüyor.ana baba duası çok önemli ve hepimiz bunun farkındayız.aradaki dengeyi kurabilenlere selam olsun helal olsun :)

Çok olmazmı kızz 20 tane gebelik var evde Ama bayaa geç kaldım işe o yüzden nasıl yataktan fırladım falan hiç aklıma gelmedi o sırada test
aklına gelmemeside güzel gerçi
kafana takmadığın zaman daha çabuk geliyor ya bebişler ...sen hiç düşünmemeye bak canım

eşinde zor, işinde zor tatlım
Allah kolaylıklar versin
Amin... dile getiriyorum aileni istememzlik değil ama yoruluyorum tüm gün bak bir de bebek çalışması var
o zaman bir dahaki ay olsun bebek diyor.. daha önce anlatmıştım küçük kardeşi var ve o ona yetiyormuş. kendi çocuğu gibi sahipleniyor maddi manevi.. annesi bakıcı gibi bakıyor sadece çocuğa.. bugununu geleceğini hep abisi planlıyor maddi manevi.. not: babası hayatta
dile getirdiğimde fesat art niyetli oluyorum

gerçekten hep hayranlıkla bakmışımdır önce benim kurduğum aile sonra kendi ailem eşimin ailesi diyen erkeklere..
beni bulmadı öylesi maalesef.

baya baya belli, fotoda çok belli olmuyor gerçekte daha belirgindir hatta, canım yapıver bi test daha, ayyyy inşallah vardır bebişşş
çizginin rengi ama pembe gibi değil biraz değişik bi renk gri gibi o yüzden bana pek inandırıcı gelmedi ayy aslında evim de yakın eczaneye gidene kadar eve gider yaparım daha iyi ama ya da yarın sabah yapiim yaa ya gelirse regl çok üzülürüm sonra

üzüleceksen yapma tatlım sakın, bekle bugün de, unutmaya çalış o halde, bugün de gelmezse, yarın yaparsın,sakın üzme kendini

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, aslında o çizgi pembe de kuruduğu için gri gibi olmuş sanırım...umarım hamilesindirde gelmesin regli..yaşasın sivilceler

ben bile heycan yaptım dualarım seninle :)

ya lütfen tekrarlaaa

canım yaşdan çok yapı bence. benim eşimde aynı. ailesine çok düşkün. hele annesie o kadar düşkün ki annesi söz konusu oldu mu akan sular durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…