Bu tür erkekleri anlayamıyorum bende...halbuki ailesinin yanında da sana sevgisini gösterse ,sarılsa annesinin babasının daha mutlu olması lazım.olmaz canım sen ailemi istemiyor musun der. Çünkü onun önceliği kardeşi annesi sonra ben ve olmasını istediğimiz çocuk.
çocuk en sonda olduğu için bu konu önemli değil. ama ben 2 aydır bir sürü ilaç aldım iğne vuruldum 2 kez. vücuduma boşuna mı eziyet ediyorum :S
Ailesi olunca söz konusu birden canavar çıkıyor içinden..
kaplıca getirmiş olabilir,ben çocukluğumdan beri giderim erken gelmez ama farklı bünyelerde farklı etki etmiş olabilir canım, damarlar üzerinde etkili ya sıcak su,mümkündür...kızlar bu arada benim adetimde beklediğimden erken geldi. hafta sonu bekliyordum. kaplıca erken getirmiş olabilir mi?
hah tamam çatlayalım biz buradaGeçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
Ben de anlayamıyorum anlayamayacağımda.. çocuk olsun istiyorum ondan sonra ne hali varsa görsün.Bu tür erkekleri anlayamıyorum bende...halbuki ailesinin yanında da sana sevgisini gösterse ,sarılsa annesinin babasının daha mutlu olması lazım.
evlatlarımız mutlu çok şükür demeleri gerekirken...
aslında eşi ve ailesi arasındaki dengeyi kuramayan erkeklerde bu sorun çok var.herşey onlarda bitiyorda farkında değiller.
Boyle tuhaf bi cizgi belirmissinanmıyorum yaaa, inşallah vardır bebiş, hemen al tatlım öğle arasında falan test al iş yerinde yap,oyy çok heyecanlandım... doğru söylüyorsun zaman geçince geçersiz derler ama,şimdiye kadar bir sürü test yaptım değil akşama kadar 1 hafta geçse yoksa bir şey 2.çizgi çıkmadııı
Sende test çoktur testler kraliçesiGeçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
Çok olmazmı kızz 20 tane gebelik var evdeSende test çoktur testler kraliçesi
Bari sabah bitane daha yapaydınbir güzel haberde senden gelse keşke
Ramak kaldı hissediyorum sanki
eşinde zor, işinde zor tatlımBen de anlayamıyorum anlayamayacağımda.. çocuk olsun istiyorum ondan sonra ne hali varsa görsün.
gün aşırı ilişkiye uf puf yapıyordu kaç aydır bebek içiin diyorum istemiyor kardeşi ona yetiyor
şimdi iyi bugünlerde ama ailesi geliyor şimdide onları bahane edecek
çok zor bir eşim var..
anne baba bu, elbette önem verecek ilgi gösterecek ama asıl ailesi sensin,bu da sanırım birazcık yaşla ilgili,yaş aldıkça erkekeler eşlerine çocuklarına daha fazla dönüyor.ana baba duası çok önemli ve hepimiz bunun farkındayız.aradaki dengeyi kurabilenlere selam olsun helal olsun :)Amin cnm sağolasın. Zaten bütün gün evde yokum ne ara yemek temizlik yapıcam. Şimdi eşimle aperatif geçiştirebiliyoruz. Misafir olunca oyle olmuyor çorbası yemeği pilavı salatası tatlısı çayı her gün.. izinli olcam daha sonra o zaman gelselerdi. e o zaman da bir kaç gün kafa dinlemek hakkım değil mi.. bebek çalışmalarında da eşim ailesi gelir diye problem çıkarır çünkü annelerinde 15 gün dururuz hiç dokunmaz öpmez bile beni.. değişik bir yapısı varoyyy bilmiyorum baya gerildim şimdiden.. anlayışsızlığa tahammülüm yok hiç
ayyy içimi bir umut sardı.. hadi inş güzel haber gelir sendennnnnnnnnnnnnn :)
aklına gelmemeside güzel gerçiÇok olmazmı kızz 20 tane gebelik var evdeAma bayaa geç kaldım işe o yüzden nasıl yataktan fırladım falan hiç aklıma gelmedi o sırada test
baya baya belli, fotoda çok belli olmuyor gerçekte daha belirgindir hatta, canım yapıver bi test daha, ayyyy inşallah vardır bebişşşBoyle tuhaf bi cizgi belirmiss
Eki Görüntüle 1741864
Amin... dile getiriyorum aileni istememzlik değil ama yoruluyorum tüm gün bak bir de bebek çalışması vareşinde zor, işinde zor tatlım
Allah kolaylıklar versin
anne baba bu, elbette önem verecek ilgi gösterecek ama asıl ailesi sensin,bu da sanırım birazcık yaşla ilgili,yaş aldıkça erkekeler eşlerine çocuklarına daha fazla dönüyor.ana baba duası çok önemli ve hepimiz bunun farkındayız.aradaki dengeyi kurabilenlere selam olsun helal olsun :)
çizginin rengi ama pembe gibi değil biraz değişik bi renk gri gibi o yüzden bana pek inandırıcı gelmedibaya baya belli, fotoda çok belli olmuyor gerçekte daha belirgindir hatta, canım yapıver bi test daha, ayyyy inşallah vardır bebişşş
üzüleceksen yapma tatlım sakın, bekle bugün de, unutmaya çalış o halde, bugün de gelmezse, yarın yaparsın,sakın üzme kendiniçizginin rengi ama pembe gibi değil biraz değişik bi renk gri gibi o yüzden bana pek inandırıcı gelmediayy aslında evim de yakın eczaneye gidene kadar eve gider yaparım daha iyi ama ya da yarın sabah yapiim yaa ya gelirse regl çok üzülürüm sonra
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, aslında o çizgi pembe de kuruduğu için gri gibi olmuş sanırım...umarım hamilesindirde gelmesin regli..yaşasın sivilcelerçizginin rengi ama pembe gibi değil biraz değişik bi renk gri gibi o yüzden bana pek inandırıcı gelmediayy aslında evim de yakın eczaneye gidene kadar eve gider yaparım daha iyi ama ya da yarın sabah yapiim yaa ya gelirse regl çok üzülürüm sonra
ben bile heycan yaptım dualarım seninle :)çizginin rengi ama pembe gibi değil biraz değişik bi renk gri gibi o yüzden bana pek inandırıcı gelmediayy aslında evim de yakın eczaneye gidene kadar eve gider yaparım daha iyi ama ya da yarın sabah yapiim yaa ya gelirse regl çok üzülürüm sonra
ya lütfen tekrarlaaaGeçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
canım yaşdan çok yapı bence. benim eşimde aynı. ailesine çok düşkün. hele annesie o kadar düşkün ki annesi söz konusu oldu mu akan sular durur.anne baba bu, elbette önem verecek ilgi gösterecek ama asıl ailesi sensin,bu da sanırım birazcık yaşla ilgili,yaş aldıkça erkekeler eşlerine çocuklarına daha fazla dönüyor.ana baba duası çok önemli ve hepimiz bunun farkındayız.aradaki dengeyi kurabilenlere selam olsun helal olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?