Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım sen şanslı azınlıktasın.... bu senin bünyenlede alakalı bence... evet fsh büyük bir sorun olmayabilir ama inan ki bazen çok da geç kalınabilir... 22 yaşında menopoza giren hatun tanıyorum, doktorları dinlemeyip kendi deneyecek diye uğraşırken menopoza girmiş.....

ben ilk denememi 12,37 fsh ile yaptım ve olmadı tüp bebekte... kazanmaya çok kazanıyorlar ona bir şey diyemem... ancak bazı bünyelerde inan senin ki gibi değil. herkeste farklı etkiler var... ki sen ilk bebeğini de fsh yüksekken almışsın kucağına. bu senin bünyenle de alakalı diye o yüzden diyorum. çünkü bende senin gibi mesela akşamdan duş almam... zaten doktorlar da söylüyor bunu. birliktelik öncesinde erkeklerin, sonrasında kadınlar duş almaması lazım... en az iki saat... e zaten o iki içinde uyuyorum doğal olarak, ertesi gün de erkenden kalkıp işe gidiyorum... bazen bi de toplantı çıkıyor araba yolculuğu falan yapıyorum; ölsem gitsem gudubet gitcem ama nasıl ki doktor izin vermezse oruç tutamazsın, bu da öyle bir şey diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. normali dinen bir sonraki ezan vaktine kadardır, biliyorum ama napalım

tamam haftasonu geliyorlar o dayanamaz 1-2 güne açar konuyu aynen böyle diyeceğim :)
Büyük kaynımla küsler çocuklarını göstermiyolar k.valideme.. O da bana bebeklerle foto atıp altına yazmışki işte filancalar bana çocuklarını göstermediler ama Allah bana iki tane verdi kendi torunum gibi seviyorum falan diye.. Ben de dedimki ben sana yapıcam torun az daha bekle dedim Nasıl sevindi ah kızım inşallah vah kızım hayırlısı deyip duruyo.. Yaşlılar onlar bebeğim işte hemen böyle iki çift lafla kanıyolar aslında, biraz huyuna gitmeye çalış alınganlık yapmamaya çalış :) İki gözyaşı dök ben çok üzülüyorum falan diye sarıl bak nasıl yelkenleri indirir bi daha üzmemek için bile konu açmaz bence biraz vicdanı varsa..

aynenn bak sen bu konuda cok buyuk bı umut ısıgısın bızım ıcın bende anlamıyorum yanı fsh bu durudmdayken hamıle kalınabılıo doktorlar neden ımkansızlıkdan bahsederler zorda ugrasrız de en kötu bıseylerde yanı yok dırek tüp bebek

evet olabilir neden dersen ben 6 yıl sonra ilk kez fsh a baktırdım belkide o ay sadece yüksekti sonrada birşey okudum fsh bir kez bile yüksek çıksa düşse bile o yüksek olan baz alınır gebe kalamama araştırmasında demiş doktorlar.....bundan çok korkmuştum sonra doktorum o değer iner çıkar dedi 10 doktorun insede 1 kez yüksek çıkarsa olay bitmiştir yazısını okudum ama kendi doktorum aksini söyledi...ayrıca yumurtlama var o engel deil dedi amh ye hiç baktırmadım belkide o normaldi fsh yüksek amh normaldi belkide...fsh yüksek olanların amh de kötüyse ondan olabilir.....

onu diyorum 1 kez fsh a bakıp yaftayı yapıştırıyorlar....sonraki ay düşürüp tüp bebeğe geçiyorlar tamam başka sıkıntı varsa mecbursa tüp bebek lafım yok zaten ama sadece fsh yüksek diye tüp bebekse ben nasıl kaldım?oğlumdada 17 iken kaldım başka sebep yoksa fsh çokta önemli deil bence.

benim de 2 ay falan önce 17 çıktı ama doktor hiç hemen tüp bebek falan demedi bi daha bakalım bile demedi bu ay regl olursam ben istiycem kür yaptımya merak ediorm düştümü diye

yahu bnm fsh 9.75 dii hımmmmmmmmmmmmmmmmmm yapıo bana sımdı bakk düşürmüşm bu ay 6.78 e

benim de 2 ay falan önce 17 çıktı ama doktor hiç hemen tüp bebek falan demedi bi daha bakalım bile demedi bu ay regl olursam ben istiycem kür yaptımya merak ediorm düştümü diye

benim doktor fsh a yorum yapmadı bile yumurtlama varmı diye baktı ilişki günü verdi bu ay hamile kalırsın inşallah kalamazsan gel şu yüksek çıkan hormona bakarız dedi zaten ben bugün gidince şok yaşadı ne ara ne çabuk dedi bakarken :))))uğurlu geldiniz dedim

slm kızlar
aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım bugün
yumurtlama döneminde başlıyayım mı sizce bi sakıncası varmı birde açken mi içmek gerekiyor
ben sımdı basla ne kadar erken o kdr ıyı ayrıca yumurtlama dönemnde kullancagn seyler anında etkı etmezz önceden buna zemın hazırlman lazımm kürlerde devamlılık esas cnm

ben sımdı basla ne kadar erken o kdr ıyı ayrıca yumurtlama dönemnde kullancagn seyler anında etkı etmezz önceden buna zemın hazırlman lazımm kürlerde devamlılık esas cnm
haklısın canım ama bulamadım bi türlü hiçbiyerde önceden başlayabilseydim keşke
bugün başlıyayım kullanmaya bu ay sonuçları nasıl olucak bakalım dostinex le birlikte :)

slm kızlar
aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım bugün
yumurtlama döneminde başlıyayım mı sizce bi sakıncası varmı birde açken mi içmek gerekiyor
Canım adetliyken başlamak daha iyi olurdu ama bildiğim kadarıyla istediğin zaman başlayabilirsin bi sakıncası yok.. Hayıtı yemeklerden 10 dk önce içiyosun.. Yemekten 2 saat sonra da aslan pençesini içiyosun Hadi hayırlısı :)

Benim k.validem de şimdi bebek bakıyo çocuklar ikiz durmadan bana video foto falan atıo inşallah sizin de olur falan diye diye İnşallah annecim maşallah annecim diyorum Ne diyim
İnşallah canım ... :)
bnden snra kac gelın geldı bı bılsen kımler kımler dogurdu aalstım ben
Sıra bizde inşallah bu ay canım ya.. :)

boşver kayınvalideni eltimin olsunda ondan öğrenirim deneyimli anne olurum dersin kiiiii inşallah sende bir an önce kalırsın bebişine.....
Amin canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Canım benim kayınvalidem genç ve başta eşim olmak üzere tüm aileyi parmağında oynatıyor.. yiyor içiyor giyiyor geziyor.. ekmek elden su gölden. Çok gamsız bir kadın..
başta bilmiyordum işte işin içine girmeden anlaşılmıyor..

haklısın canım ama bulamadım bi türlü hiçbiyerde önceden başlayabilseydim keşke
bugün başlıyayım kullanmaya bu ay sonuçları nasıl olucak bakalım dostinex le birlikte :)
senın prolaktın kac dostınex ı alıosun fazllaa abartılı degılse hayıt onu dusurcektır bnm 23.17 den 8 düşmüş bu ay

amınnnn cnm ınsallahhhhhhh

Ay bilemedim o zaman canım Allah yardımcın olsun.. ama sen yine de bi dene huyuna gitmeyi belki bi faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…