bunları bilmiyordum bak :) çok sağol canımCanım adetliyken başlamak daha iyi olurdu ama bildiğim kadarıyla istediğin zaman başlayabilirsin bi sakıncası yok.. Hayıtı yemeklerden 10 dk önce içiyosun.. Yemekten 2 saat sonra da aslan pençesini içiyosunHadi hayırlısı :)
nasıl kaynatıcağını biliyosun dimi?bunları bilmiyordum bak :) çok sağol canım
39.83 tü 1 ay önce , doktorada soramadım daha devam edeyimmi diyesenın prolaktın kac dostınex ı alıosun fazllaa abartılı degılse hayıt onu dusurcektır bnm 23.17 den 8 düşmüş bu ay
netten bakıyodum şimdi :) sen nasıl yapıyosun canım anlatabilirmisinnasıl kaynatıcağını biliyosun dimi?
Susmayı tercih edicem sanırım. Allah a inanıyoruz değil mi anne.. Allah nasip etmeyince nasıl olsun Allah ın gücüne gider .. vs benzeri sözler söyleyip susmayı denicem inş..Ay bilemedim o zaman canım Allah yardımcın olsun..ama sen yine de bi dene huyuna gitmeyi belki bi faydası olur
İnşallah canım benim İnşallahhhhSusmayı tercih edicem sanırım. Allah a inanıyoruz değil mi anne.. Allah nasip etmeyince nasıl olsun Allah ın gücüne gider .. vs benzeri sözler söyleyip susmayı denicem inş..
Allah ım tez zamanda nasip etsin hamile olmayı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı inş.
o kadar abartılı degıl ben kesınlıkle kullanmadım dostınexx hayıt suyu ıctım vee baya düşürdüm bana kalsa bırak derım ama sen bılırsınnn39.83 tü 1 ay önce , doktorada soramadım daha devam edeyimmi diye
4 tane kaldı haftada 1 tane içiyorum canım bırakayımmı sence
benimkide aynı canım yalnız değilsin :) kendi çocuğu olmamış eşimi evlatlık almışlar halimden en iyi anlayacak o ama ne zaman görse şu hamileymiş bu hamileymiş sürekli laf sokuyo çocukla ilgili geçen bi düğüne gittik eşimin arkadaşı altın taktık kv diyoki bana sizde bişey mi var hani niye takıyonuz buz kestim orda alt üst oturuyoruz ama fazla görmüyorum onu stres sinir tavan yapıyo ne zaman görsem :)Susmayı tercih edicem sanırım. Allah a inanıyoruz değil mi anne.. Allah nasip etmeyince nasıl olsun Allah ın gücüne gider .. vs benzeri sözler söyleyip susmayı denicem inş..
Allah ım tez zamanda nasip etsin hamile olmayı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı inş.
bilemedim ki bende haftada yarım atayım en azından öyle deneyeyim bu ayo kadar abartılı degıl ben kesınlıkle kullanmadım dostınexx hayıt suyu ıctım vee baya düşürdüm bana kalsa bırak derım ama sen bılırsınnn
Susmayı tercih edicem sanırım. Allah a inanıyoruz değil mi anne.. Allah nasip etmeyince nasıl olsun Allah ın gücüne gider .. vs benzeri sözler söyleyip susmayı denicem inş..
Rabbim bize de nasip edecek inşallah canım.. ben kafama takıp huzursuz ediyorum kendimi.. hep bana zarar..benimkide aynı canım yalnız değilsin :) kendi çocuğu olmamış eşimi evlatlık almışlar halimden en iyi anlayacak o ama ne zaman görse şu hamileymiş bu hamileymiş sürekli laf sokuyo çocukla ilgili geçen bi düğüne gittik eşimin arkadaşı altın taktık kv diyoki bana sizde bişey mi var hani niye takıyonuz buz kestim orda alt üst oturuyoruz ama fazla görmüyorum onu stres sinir tavan yapıyo ne zaman görsem :)
ama meleğim bi gelsin biliym ben ona yapıcamı :))
Kaynamakta olan bir barda suya 1 tatlı kaşığı kurtulmuş testere dişli aslan pençesi atınız ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 10 dakika demleyin ve süzerek günde 2 defa 1 ay boyunca taze olarak yapın ve tüketiniz.nasıl kaynatıcağını biliyosun dimi?
inşallah canımRabbim bize de nasip edecek inşallah canım.. ben kafama takıp huzursuz ediyorum kendimi.. hep bana zarar..
inş geçer bu günler de
hayıt tohumunu bazıları kaynatmadan sadece 10 dakika sıcak suda bekletere demlemiş ama hangisi doğru bilmiyorum ben hazır suyunu almıştım canım aslan pençesi de aynı anlatıldığı gibi doğru tarif yaniKaynamakta olan bir barda suya 1 tatlı kaşığı kurtulmuş testere dişli aslan pençesi atınız ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 10 dakika demleyin ve süzerek günde 2 defa 1 ay boyunca taze olarak yapın ve tüketiniz.
1 çay kaşığı hayıt tohumunu havanda ezdikten sonra, 1 su bardağı su ile kaynatın. Kısık ateşte 10-15 dakika kaynattığınız hayıt tohumlarını, süzdükten sonra sıcak olarak tüketin. Her kullanımda taze bir şekilde demleyerek ve vakit kaybetmeden tüketin.
nette buldum canım
suyu yoktu aldığım yerde koca izmirde hayıt suyu yok yani şaka gibi :) tohumunu aldıım bendehayıt tohumunu bazıları kaynatmadan sadece 10 dakika sıcak suda bekletere demlemiş ama hangisi doğru bilmiyorum ben hazır suyunu almıştım canım aslan pençesi de aynı anlatıldığı gibi doğru tarif yani
İnşallah canımsuyu yoktu aldığım yerde koca izmirde hayıt suyu yok yani şaka gibi :) tohumunu aldıım bende
aktarda aynı şekilde anlatmıştı canım öyle devam edeyim bende bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay
Yumurta çatlamadan önce olursa da olur çatlayınca da 24 saatin var canım eminsen bu gece ilişki yapyumurtam sabah çatladı benim sanırım 36 saatten önce
yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra ilişki olması lazımdı hani spermler 72 saat canlı kalıyor diyorlar ya??
canıımmm ben de seni kocaman öprüm aldım enerjimi sayende, çok saolllll :)ya senin yüzünü asmana alışık değilim... olmuyo ama böyle, bak tüm topik surat asarız görürsün o zamannnhadi şanslı sarıldım da bak... gel gel hadi öpiyim bide ooohhh bi de öbür yanaktannnn
uykusuz geceler... ateşi çıktı mı, kakasının rengi katılığı, ayyy düştüüü bacağı yara mı oldu.... aman sevilisi üzdü mü..... düğünü nasıl yapcaz eşyaları nası alcaz..... emekli olayım da çocuklarına ben bakayım bariiii biz bu veletlerden çok çekcez daha bunlar iyi günlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?