- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
soğan suyunada hep başlıyorum devamını getiremiyorum onuda yapsam olur aslındaİnşallah canımaktar nasıl anlattıysa öyledir canım en son ben de suyunu bulamayıp böyle macun gibi bişeyini alıp yemiştim.. Ama ben hayıtla aslan pençesini toplamda 10 gün fln yapabildim.. Sonra 2. soğan kürüne geçtim adete 10 gün kala
pazar ilişki oldu pazartesi iğne oldum bu akşam yine olacak..Yumurta çatlamadan önce olursa da olur çatlayınca da 24 saatin var canım eminsen bu gece ilişki yap
Kistin var mıydı canım?soğan suyunada hep başlıyorum devamını getiremiyorum onuda yapsam olur aslında
Yok yaa kaçmaz canım yeni çatlayınca 24 saat canlı kalıyo zaten neden kaçsın :)pazar ilişki oldu pazartesi iğne oldum bu akşam yine olacak..
inş geçerli süreyi kaçırmamışızdır :)
var ama zararsız olduğunu söylemişti dr ama ben pcodan da şüpheleniyorum doktorada anlatacağım gittiğimdeKistin var mıydı canım?
O zaman önce soğan suyuyla başlasan daha doğru olur canım adetin 7. günü başlanıyor geçtimi 7. gün?var ama zararsız olduğunu söylemişti dr ama ben pcodan da şüpheleniyorum doktorada anlatacağım gittiğimde
onun için kullanmak istiyorum soğan suyunu
o geçti ozman 15.gün bugün gelicek ayda ona başlarım artıkO zaman önce soğan suyuyla başlasan daha doğru olur canım adetin 7. günü başlanıyor geçtimi 7. gün?
tmm aynen canım başla bakalım aslan pençesiyle hayıta sonrasına bakarsın :)o geçti ozman 15.gün bugün gelicek ayda ona başlarım artık
ayy merak ettim ne soracaksın bakiim ?????Hamişler kızlar size danışacaklarım var bi toplaşın güzeller
Hamişler kızlar size danışacaklarım var bi toplaşın güzeller
herkes hamiş olsunda isim bulalım sizinle ya :)EGE ASYA nın ismi belli..
diğer arkadaşlar ne düşünüyor acaba :)
maşallah ismi de pek güzel prensesin.. erkek olursa peki :)evet ASYA MİLA :))))
Çok güzel isim.evet ASYA MİLA :))))
maşallah ismi de pek güzel prensesin.. erkek olursa peki :)
bu günlerde eğer hamileysem bende ne olması gerekiyo mesela göğüslerim patlamak üzere dokunsam patlayacak gibi o belirti sayılır mı? Bulantım falan yokhaydi sor sor :))) ama zor olmasın mümkünse :)
inşallah ismiyle yaşasın 3 isimde güzel :)erkek olursada doruk olsun diyorum :)))) hayırlısıyla sağlıkla gelsinde :)
Bu nasıl bi ruh hastalığıdır yaa adama bak çocuğunu kabul etmiyo Allah belasını versin.. Ben bunu yazan arkadaşın yerinde olsam çocuğu da doğururum herkesi bi kenara atar çocuğumla mutlu mesut bi hayat yaşarım.. Kadın zarzor hamile kalmış olanlara bakBU SİTEDEN ALINTIDIR
doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?