ben mevzuyu anlayamadım ama yaaa? kocasından değil mi çocuk? adam neden ahlaksızlıkla suçlamış kş?BU SİTEDEN ALINTIDIR
doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
bu günlerde eğer hamileysem bende ne olması gerekiyo mesela göğüslerim patlamak üzere dokunsam patlayacak gibi o belirti sayılır mı? Bulantım falan yok
ahh bebişim belirti aramaya mı çıktın sen kuzuuuum, en büyük belirti adet gecikmesi, yaptır şu testi de mutlu olalıımmmmm :)bu günlerde eğer hamileysem bende ne olması gerekiyo mesela göğüslerim patlamak üzere dokunsam patlayacak gibi o belirti sayılır mı? Bulantım falan yok
denecek bir şey kalmıyor işte... bunun adı takdir-i ilahi... kimi evlatla kimi evlatsızlıkla sınanacak... o da o arkadaşın sınavı... ailesine ve kendisini ahlaksızlık yapmakla suçlayan şerefsize karşı bi canı karıyup koruyamayacağının....BU SİTEDEN ALINTIDIR
doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
inşallah ismiyle yaşasın 3 isimde güzel :)
canım hepsi güzel isimler sağlıkla alırsın inşallah kucağınaerkek olursada doruk olsun diyorum :)))) hayırlısıyla sağlıkla gelsinde :)
haaa yeni anladım mevzuyu,bence doğurmasın,o adi şerefsiz yarın bigün çocuk büyüdüğünde baba olmaya,hak talep etmeye kalkar,böyle tiniyetsiz,şerefsiz herifleri çocukla ödüllendirmeyeceksin arkadaş!!!BU SİTEDEN ALINTIDIR
canım hepsi güzel isimler sağlıkla alırsın inşallah kucağına
doruk ismini bende çok beğenirim
Ayy bu kadar hiç şişmemişti ama tabi gecikince de şişmiş olabilir.. Diğer şeyler bende yok gibi canım.. Sadece gece sıkıntı basıyo bi soyunuyorum bi giyiniyorum falan garip garip hareketler yapıyorum uyuyamıyorumTabi göğüsler şişiyor ama regl önceside şişiyor uçlardan itibaren damar her tarafı ağrı var ayrıca sanki ezmişler vurarak gibi :))))uçlar daha çok ağrıyor sızlama deil ama ağrı..........bulantım hiç olmadı yine yok ilk hamileliktede hiç olmamıştı zaten canımcım bolca tükrük salgılıyorum yutkunup duruyorum lama gibihormonlardanmış o da zaten....bir donuyorum bir yanıyorum sürekli midem kazınıyor ve hep açım gece kalktım 2 çikolata yedim yattım idrara sık çıkma durumu var gidiyorum oturuyorum geri gelip sanki yapmamışım gibi yine sıkışıyorum...........
ben de hep doruk derdim ama çok çoğaldı herkesin çocuğu doruk çevremde ben,kız olursa dora,erkek olursa akdora koymayı planlıyorum, güçlü isimler...erkek olursada doruk olsun diyorum :)))) hayırlısıyla sağlıkla gelsinde :)
sadece kız var zümraAminnn teyzesi sen hamile kalınca sanada araştırırız gerçi senin aklında vardır ufaktan isimler
Napıyım kızz kendi kendime belirti üretiyom işte yarın akşama kadar benden çekeceğiniz varahh bebişim belirti aramaya mı çıktın sen kuzuuuum, en büyük belirti adet gecikmesi, yaptır şu testi de mutlu olalıımmmmm :)
Ayy bu kadar hiç şişmemişti ama tabi gecikince de şişmiş olabilir.. Diğer şeyler bende yok gibi canım.. Sadece gece sıkıntı basıyo bi soyunuyorum bi giyiniyorum falan garip garip hareketler yapıyorum uyuyamıyorumİdrar durumu şöyle sanki çok sıkışmışım gibi hissediyorum saatlerce çiş yaparmışım gibi gidiyorum çok az çıkıyo
sadece kız var zümra
erkek hiç düşünmedim olmaz diye :)
canımsın yaaa, inşallah vardır bebişinNapıyım kızz kendi kendime belirti üretiyom işte yarın akşama kadar benden çekeceğiniz var
asabiyet de var diğerleri yok ama bi de sivilceleri 3ledim o varaslında bunların hepsi belirti ama test doğruyu zaten göstericek ama tabi regl belirtileride olabilir......mesela ben hemen anladım dişim kandı durup dururken ön dişim,hep bir yutkunma ve koku hassasiyeti vardı ve aşırı asabiyet
hüseyin ege de güzell canım bundada senin hakkın artık bişey demesin :)oğlumun ismini doruk istedim yıl 2009 da ben daha hastanedeyken eşim gidip hüseyin ege yazdırmış ege ismine hayrandı...hüseyininde anlamı büyüktü onuda ben istedim hüseyin ege oldu ismi....şimdide dün dedim erkek olursa doruk olucak tamam dedi.
Ay çok heycan yaa sorma onu ben de atamıyorum bacaklarımı falan sallıyorum sürekli kafayı yiycem yakında o olucak.. Bebek yapıyım derken akıldan olmasam baricanımsın yaaa, inşallah vardır bebişinbenim de yarından sonra gelmezse heyecan tavan :)
ben de hep doruk derdim ama çok çoğaldı herkesin çocuğu doruk çevremde ben,kız olursa dora,erkek olursa akdora koymayı planlıyorum, güçlü isimler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?