Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben mevzuyu anlayamadım ama yaaa? kocasından değil mi çocuk? adam neden ahlaksızlıkla suçlamış kş?

bu günlerde eğer hamileysem bende ne olması gerekiyo mesela göğüslerim patlamak üzere dokunsam patlayacak gibi o belirti sayılır mı? Bulantım falan yok

Tabi göğüsler şişiyor ama regl önceside şişiyor uçlardan itibaren damar her tarafı ağrı var ayrıca sanki ezmişler vurarak gibi :))))uçlar daha çok ağrıyor sızlama deil ama ağrı..........bulantım hiç olmadı yine yok ilk hamileliktede hiç olmamıştı zaten canımcım bolca tükrük salgılıyorum yutkunup duruyorum lama gibi hormonlardanmış o da zaten....bir donuyorum bir yanıyorum sürekli midem kazınıyor ve hep açım gece kalktım 2 çikolata yedim yattım idrara sık çıkma durumu var gidiyorum oturuyorum geri gelip sanki yapmamışım gibi yine sıkışıyorum...........

bu günlerde eğer hamileysem bende ne olması gerekiyo mesela göğüslerim patlamak üzere dokunsam patlayacak gibi o belirti sayılır mı? Bulantım falan yok
ahh bebişim belirti aramaya mı çıktın sen kuzuuuum, en büyük belirti adet gecikmesi, yaptır şu testi de mutlu olalıımmmmm :)

denecek bir şey kalmıyor işte... bunun adı takdir-i ilahi... kimi evlatla kimi evlatsızlıkla sınanacak... o da o arkadaşın sınavı... ailesine ve kendisini ahlaksızlık yapmakla suçlayan şerefsize karşı bi canı karıyup koruyamayacağının....

haaa yeni anladım mevzuyu,bence doğurmasın,o adi şerefsiz yarın bigün çocuk büyüdüğünde baba olmaya,hak talep etmeye kalkar,böyle tiniyetsiz,şerefsiz herifleri çocukla ödüllendirmeyeceksin arkadaş!!!

bekar kadın sevgilisiyle bir kez birlikte olmuş. 0.01 amh sı varmış. hamile kalmış. sevgilisi çocuğu kabul etmek istemediği için evlilik dışı hamile kalmak ve ahlaksızlıkla suçlamış onu.
bunu paylaşmamın amacı şu: rabbim vermek istedikten sonra 0.01 amh daki kişiye bile bir kere birliktelikte bile veriyor. yeterki O OL DESİN...

canım hepsi güzel isimler sağlıkla alırsın inşallah kucağına
doruk ismini bende çok beğenirim

oğlumun ismini doruk istedim yıl 2009 da ben daha hastanedeyken eşim gidip hüseyin ege yazdırmış ege ismine hayrandı...hüseyininde anlamı büyüktü onuda ben istedim hüseyin ege oldu ismi....şimdide dün dedim erkek olursa doruk olucak tamam dedi.

Ayy bu kadar hiç şişmemişti ama tabi gecikince de şişmiş olabilir.. Diğer şeyler bende yok gibi canım.. Sadece gece sıkıntı basıyo bi soyunuyorum bi giyiniyorum falan garip garip hareketler yapıyorum uyuyamıyorum İdrar durumu şöyle sanki çok sıkışmışım gibi hissediyorum saatlerce çiş yaparmışım gibi gidiyorum çok az çıkıyo

aslında bunların hepsi belirti ama test doğruyu zaten göstericek ama tabi regl belirtileride olabilir......mesela ben hemen anladım dişim kandı durup dururken ön dişim,hep bir yutkunma ve koku hassasiyeti vardı ve aşırı asabiyet

asabiyet de var diğerleri yok ama bi de sivilceleri 3ledim o var

hüseyin ege de güzell canım bundada senin hakkın artık bişey demesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…