Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

anaaaaam o zaman erkek olacakkk bende hep kız ismi aradım oğlum oldu çünkü :)))
inşallah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez benim için.. eşim erkek istiyor laf ediyor ya ondan kızım olcak bence ... ah ahhhhhhhh bi hamiş olabilsem :)

inşallah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez benim için.. eşim erkek istiyor laf ediyor ya ondan kızım olcak bence ... ah ahhhhhhhh bi hamiş olabilsem :)

hiç farketmiyor ben kız istedim oğlum olunca unuttum gitti Allah sağlık versin oğlumu hiçbir kıza değişmem hatta bu bile erkek olsa sevinirim iki kafadar anlaşırlar yeterki canları sağ olsun.......

hiç farketmiyor ben kız istedim oğlum olunca unuttum gitti Allah sağlık versin oğlumu hiçbir kıza değişmem hatta bu bile erkek olsa sevinirim iki kafadar anlaşırlar yeterki canları sağ olsun.......
Öyle canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inş. :)

ayy evet sende ne ağlamıştık amaaa, evettt,isterim mutluluk gözyaşları dökelim yine

ben zaten sulu gözüm eve eşya alsak sevinçten yine ağlıyorum komiğim biraz...Dün eşim pazar gardrop geliyor dedi benimki kahve beyaz getiricek arkadaş bunuda egenin odasına alırız dedi 2 saat ağladım ayyyy gülüyorum şu an kendime eşimde şok oldu hani istemiyormuyum diye egeye baktı bana baktı noldu ki yani anlamadım dedi ayyy yok bişey dedim burnumu silerek

kesinlikle canım. kimimiz evlat özlemiyle, kimimiz evlat acısıyla, kimimiz hastalıkla..... rabbim bizleri de isyana yöneltmeden bizleri muvaffak eylesin.

canım çok tatlısın yaa
bende küçük bişey bile alsak çok sevinirim çocuklar gibi

hele ki şimdi tam sulugöz olursun artık hormonlardan

ay çok tatlısın yaaa yerim seni kızzz :) İnşallah hep mutluluktan ağla :)

canım çok tatlısın yaa
bende küçük bişey bile alsak çok sevinirim çocuklar gibi

ama ne güzel ufak şeylerle mutlu olmak.........oğlumda aynı ben sürpriz yumurta alırım okuldan gelince yatağına koyarım görünce gözleri dolar eşimde tam tersi nooooluyooo yawwww diye öyle izler çok incedir kendisi :)))))

Çıkış listesi yapmadan gitmeyim dedim herkesi öpüyorum kızlarrr

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016

hele ki şimdi tam sulugöz olursun artık hormonlardan

heee valla öyle oğlumu okula bırakıyorum ardından 18 ay askere göndermiş gibi bakıyorum geçen anıtkabire gittiler otobüs giderken peşinden koşarak ağladımmm millet hep bana baktı ciddi ciddi çok fazla benimki anneme anlattım ne güldü hamile deilkende aynıyım mesela otobüsün arkasından ağlarken daha hamile deildim baya baya ağladım öğretmeniyle gittiler :)))) Anıtkabirle aramızda yarım saat yani.

Benim arkadaşımda öyle 3 tane çocuğu var ve hiç adet olmuyor olsa bile 2 3 senede bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…