- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
inşallah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez benim için.. eşim erkek istiyor laf ediyor ya ondan kızım olcak bence ... ah ahhhhhhhh bi hamiş olabilsem :)anaaaaam o zaman erkek olacakkk bende hep kız ismi aradım oğlum oldu çünkü :)))
hüseyin ege de güzell canım bundada senin hakkın artık bişey demesin :)
ben yedim bile kafayıAy çok heycan yaa sorma onu ben de atamıyorum bacaklarımı falan sallıyorum sürekli kafayı yiycem yakında o olucak.. Bebek yapıyım derken akıldan olmasam bari
inşallah.. hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez benim için.. eşim erkek istiyor laf ediyor ya ondan kızım olcak bence ... ah ahhhhhhhh bi hamiş olabilsem :)
Öyle canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inş. :)hiç farketmiyor ben kız istedim oğlum olunca unuttum gitti Allah sağlık versin oğlumu hiçbir kıza değişmem hatta bu bile erkek olsa sevinirim iki kafadar anlaşırlar yeterki canları sağ olsun.......
ben yedim bile kafayıöfff zaman geçmek bilmiyor, basıyor sıkıntılarrr......
ayy evet sende ne ağlamıştık amaaa, evettt,isterim mutluluk gözyaşları dökelim yinehadi inşallah hayırlı haberler duyarız havai fişekler patlatırız burada salya sümük sevinç gözyaşları dökeriz yine böyle..........
ayy evet sende ne ağlamıştık amaaa, evettt,isterim mutluluk gözyaşları dökelim yine
kesinlikle canım. kimimiz evlat özlemiyle, kimimiz evlat acısıyla, kimimiz hastalıkla..... rabbim bizleri de isyana yöneltmeden bizleri muvaffak eylesin.denecek bir şey kalmıyor işte... bunun adı takdir-i ilahi... kimi evlatla kimi evlatsızlıkla sınanacak... o da o arkadaşın sınavı... ailesine ve kendisini ahlaksızlık yapmakla suçlayan şerefsize karşı bi canı karıyup koruyamayacağının....
kızım kaççakkkk, nerelerdesin tatlım sen? her şey yolunda mı? iyi misin????Arkadaşlar hamilelik belirtisi göğüs ucu koyulasır karnında göbek hizasunda koyu çizgi belirir.damarlar cıkar kasıklarda batmakar olur benim öyle olmuştu
canım çok tatlısın yaaben zaten sulu gözüm eve eşya alsak sevinçten yine ağlıyorum komiğim biraz...Dün eşim pazar gardrop geliyor dedi benimki kahve beyaz getiricek arkadaş bunuda egenin odasına alırız dedi 2 saat ağladım ayyyy gülüyorum şu an kendimeeşimde şok oldu hani istemiyormuyum diye egeye baktı bana baktı noldu ki yani anlamadım dedi ayyy yok bişey dedim burnumu silerek
hele ki şimdi tam sulugöz olursun artık hormonlardanben zaten sulu gözüm eve eşya alsak sevinçten yine ağlıyorum komiğim biraz...Dün eşim pazar gardrop geliyor dedi benimki kahve beyaz getiricek arkadaş bunuda egenin odasına alırız dedi 2 saat ağladım ayyyy gülüyorum şu an kendimeeşimde şok oldu hani istemiyormuyum diye egeye baktı bana baktı noldu ki yani anlamadım dedi ayyy yok bişey dedim burnumu silerek
ay çok tatlısın yaaa yerim seni kızzz :) İnşallah hep mutluluktan ağla :)ben zaten sulu gözüm eve eşya alsak sevinçten yine ağlıyorum komiğim biraz...Dün eşim pazar gardrop geliyor dedi benimki kahve beyaz getiricek arkadaş bunuda egenin odasına alırız dedi 2 saat ağladım ayyyy gülüyorum şu an kendimeeşimde şok oldu hani istemiyormuyum diye egeye baktı bana baktı noldu ki yani anlamadım dedi ayyy yok bişey dedim burnumu silerek
canım çok tatlısın yaa
bende küçük bişey bile alsak çok sevinirim çocuklar gibi
ay çok tatlısın yaaa yerim seni kızzz :) İnşallah hep mutluluktan ağla :)
hele ki şimdi tam sulugöz olursun artık hormonlardan
Aminnn canımmmAminn hep beraber sevinç gözyaşlarıyla dolduralım burayı inşallah :)))
Benim arkadaşımda öyle 3 tane çocuğu var ve hiç adet olmuyor olsa bile 2 3 senede bir oluyoreltımle konustum gecen gun bır tanıdıgı var yasıda baya var yanı 6 tanemı ne cocugu var kadının işin ilginç yanı kadın hayatı boyunca hıc adet olmamıss kızlarr yanı bır sefer 14 yasnda görmüş daha hiç adet olmamıss ve 6 cocuk dogurms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?