Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canııım iyiyim çok şükür bat yarın benim bugün senin nova testten yaptım sabah,kocccaaa bi negatif gördüm,tüm belirtilerim beni terk etti çok şükür, yarın olsa da regl gelse diye beklemedeyim

hayyaaller poztff gercekler negattff bende bu ayy bı sonuc alamazsamm bısverıcem artık bununla yasamakdan bıktımmm hergun hergun düüşünceler
ben de öyle düşünüyorum tatlım bunaldım artık,takıntı oldu

sen nasılsın kuzuuum,bebişimiz nasıl minik mercimek büyüyor mu annesiiii

büyüyor teyzesi pek bakamıyorum okul ev derken yinede yiyorum dinleniyorum arada.Sakın çıkmadı diye üzülme ki zaten yukarıdada yazmışsın ya regl olamasan.....en azından buna sevinmen beni mutlu etti ki test için erken olabilir herkesin hemen çıkmıyor yumurtlama süresi,döllenme süresi var.Haaaa yokmu regl olucaksın ve o umut hep olucak..bugün veya yarın ama olucak.Yeterki içindeki o enerji bitmesin,umudun bitmesin........

Bak bunu facede paylaştım hemen sen aklıma geldin tam sana uyuyor yaşam enerjisi ve umutları dedim hemen kk da paylaşıyım monteye benziyor diye :)))))

AYNEN KUZUM YAAA, UMUT BİTERSE BEN DE BİTERİM,HİÇBİR ZAMAN UMUDUMU YİTİRMEDİM ÇOK ŞÜKÜRRR :) tatlı canı ne zaman isterse ozaman gelsin bebişim, kendimi kısıtlamaktan da vazgeçtim sporuma başlayacağım akşam eve gidince biramı açtım ohh mis gibi içtim,dedim hayatı kendime zehir etmeye başladım, ortada fol yok yumurta var mı yok mu belli değil,her ayın 15 günü gebeymişim gibi kısıtlamalar, dikkat etmeler canımı sıktı, hayatımı yaşayacağım bundan sonra bebiş de gelirse ister annesine uyum sağlasın,ister sağlamasın,keyfi bilirrrr

İnşallah canım bu ay tutarda bu konuda kapanır. çok kırıldım gerçekten
Bence çocuk olduktan sonra çok pişman olacak eşim ama şuan bana yazık ediyor.
Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Allah a havale ediyorum.
İnşallah bu yeni süreçte rabbim herkese nasip etsin anne olmayı...

eşinin bir sorunu oldugu belliydi cnm ilşkiden kacmasındannn kısmett nasıppp bu konuların ertelenmemesı gerektıgını bılmesı lazımm ha deyınce cocuk olmadıgını gördük

eşinin bir sorunu oldugu belliydi cnm ilşkiden kacmasındannn kısmett nasıppp bu konuların ertelenmemesı gerektıgını bılmesı lazımm ha deyınce cocuk olmadıgını gördük
Ben de öyle diyorum da sanki çocuk oluyormuş gibi borçları dert ediyor... Zaten olmuyor kolay.. anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor bende bu aya bakıyorum sonrası artık Allah kerim. Yaş geçiyor farkında değil. Çok pişman olacak ama ... işte ne desem boş şuan.

biz her ay beklenti içinde oluğumuz için mi bu süreç daha zorlu oluyor acaba? bu işlerde kafanın rahat olması gerektiği söyleniyor. demet akalın mıydı yanlış hatırlamıyorsam? kadın hamile kalmak için neler yapmadı? olmadı. en sonunda bu işin peşini bıraktı. 43 yaşında hamile kaldı. bizde bu işin üzerine çok mu fazla düşüyoruz? yada ileride niye düşmedik diye pişmanlık yaşar mıyız? bunu da kestirmek çok zor. mevlam neyler neylerse güzel eyler. Melek kalpli Montem benim inşallah tez zamanda bebişin olur.

erkek milleti işte çok özür dileyerek söylüyorum. öküzlüğünü her şekilde belli ediyor. kafana takma. onlar löp löp lafı ancak söylerler. karşısındaki ne hisseder. onların umurunda değil. senin eşinin bir değişik versiyonu bende var tatlım. ama bunların hammaddeleri aynı :) canım inşallah rabbim sana da kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder.

ben senın yerınde olsammm hıc caktrmadan yıne yapacagımı yapardmmm

ben senın yerınde olsammm hıc caktrmadan yıne yapacagımı yapardmmm
Doktora gitmicem ama ovulasyon takip edebilirim haklısın.. ama o da istesin istiyorum tek taraflı olmuyor işte
Bilmiyorum bu ay umutluyum Rabbim yüzümü güldürür inş.
Amin canım inşallah.. ah bu ay hamile olsam ne güzel olurrrrrrrrrrr :) kurtulurum

Bebekti eşimin öküzlüğüydü derken... hayatı kendime zindan ettiğimi fark ettim. Zaman geri alınmıyor ve bugünlerin kıymetini bilmem lazım
spora devam edicem kilo vericem ve müzik aleti çalmaya başlıcam bi araştırayım...
Bebegimde mucizevi bir şekilde gelirse buyursun gelsin :)

Canım sporu kesinlikle tavsiye ediyorum. ben başlayalı yaklaşık bir ay oldu. hem kilo vermek hemde stres atmak için çok faydalı. eşim nerdeyse her akşam sporda kendime çok yüklendiğimi düşündüğü için bana kızıyor. ama spora başladığım zaman herşeyi unutuyorum. kafam acayip rahatlıyor. stres diye birşey kalmıyor. spor ayrıca yumurta gelişimine da çok faydalıymış.

Ben de 1 haftadır gidiyorum bu 2. haftam 2 kilo verdim ama fazlam çok bi 10 kilo vermem lazım şuan gidenler ödem.
Spora devam edeyim bir kendime bakayım. Çünkü eşim kendi zevlerinin peşinde..
Ona da güler yüzlü davrancam kendi işime bakıcam.. oyyyy bir miras kalsa da şu borçlar bir ödense.
Kafam rahat olunca bebiş kendiğinden gelir belki :)

aynen ovu testtee takıp et merak etme hamıle kalsan en cok o sevınır sımdı bakma öle görndugune gözü korkmustrr

canımsın gülbilcimmm, Allah razı olsun inşallah seninde tez zamanda bi kız bi erkek ikiz bebişlerin olsun sağlıkla, dualarım önce seninle sonra tüm topikteki arkadaşlarımla, Rabbim hayırlısıyla versin artık....

aynen ovu testtee takıp et merak etme hamıle kalsan en cok o sevınır sımdı bakma öle görndugune gözü korkmustrr
yani sıkıştı borçlardan tabi birde ailesi geliyor haftasonu. Kardeşini görücek çocuk özlemi gidicek
Valla bilmiyorum da inş bu işin sonu boşanmaya gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…