Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yani sıkıştı borçlardan tabi birde ailesi geliyor haftasonu. Kardeşini görücek çocuk özlemi gidicek
Valla bilmiyorum da inş bu işin sonu boşanmaya gitmez.
gitmez tatlım gitmez az sakin ol evliliğini sonlandırmayı aklından bile geçirme,aşılmayacak dertler değil bunlar

canım borçlar da ödenir. rabbim yeterki sağlık huzur versin. bebişinde olacak sen hiç üzülme.

sende benim canımsın allah senden de razı olsun tatlım. rabbim gönlüne göre versin. inşallah tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

gitmez tatlım gitmez az sakin ol evliliğini sonlandırmayı aklından bile geçirme,aşılmayacak dertler değil bunlar

canım borçlar da ödenir. rabbim yeterki sağlık huzur versin. bebişinde olacak sen hiç üzülme.

Amin inşallah... sağolun arkadaşlar.. inş Rabbim gönlünüze göre versin her şeyi.
Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inş.
İsteyene ikiz isteyene tek :)

sende benim canımsın allah senden de razı olsun tatlım. rabbim gönlüne göre versin. inşallah tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
Amiiin kuzum aminnnher şeyin başı sağlık,bizden kıymetli kimse yok bu dünyada, Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

KIZLAAAR HERKES LİSTEDE Bİ KENDİNİ KONTROL ETSİN? DEĞİŞİKLİK VAR MI????

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016

evet ne kafa rahat olursa o kadar çabuk geliyor umut ettiklerimiz bence..ne kadar adapte olursak olmayınca o kadar yıkılıyoruz.Tabiki pes etmek deil bu sadece tevekkül etmek ve Allah tevekkülle bekleyenlerin müjdecisidir..........

Yok valla canım.Bütün adet belirtileri ile birlikte bekliyoruz bakalım...

aslında bnm bat karısık 27 ve 29 da olbılır uc aydr farklı tarıhlerde oluyorm dengem bozuldu

tatlım senin var daha bata benim yarın ben de 50 kere gitmişimdir bugün wc ye :) görmeyince sevinemiyorum çünkü sabah test yapıp negatifi yedim

Amin inşallah... sağolun arkadaşlar.. inş Rabbim gönlünüze göre versin her şeyi.
Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inş.
İsteyene ikiz isteyene tek :)
Bir arkadaşım vardı bir evladım olsun 100 milyar borcum olsun umrumda değil diyordu.Bu arkadaşım 2 aşılama 3 tüp bebek denedi.Kız şeker hastası.Herşeyi çok hassas kontrol etmeleri gerekiyordu.Tek tüpü alındı,tek tüpü açıldı.
tatlım senin var daha bata benim yarın ben de 50 kere gitmişimdir bugün wc ye :) görmeyince sevinemiyorum çünkü sabah test yapıp negatifi yedim
Canım 3 gün var ama maşallah belirtileri 10 gündür beni benden aldı,son iki gündür iyice arttı.Birde durur durur haftasonu olur,benim adetin 2. günü gidip kan verme olayımda hayal olur.Oynatmaya az kaldı.

Ve bu arkadaşım 25 Aralıkta anne oldu.Tüpü alındıktan 2 ay sonra hemde normal yoldan gebe kaldı.Ey Allah'ım sen ne büyüksün ya.Son 2 haftayı hastanede yatarak geçirdi.Sonunda kucağına aldı.Ben hep çok para gitti çok para gitti diye ağlardım ona.O da amaaan para gelir gider,takma derdi.Ne yapalım,Allah bir kolayını verir.

öyle canım ama erkekler takıyor işte.. olsun Allah kararlamıştır diyorum Rabbim bu ay OL der ve gelir bebeklerimiz inş.

slm kızlar ,bugün yumurtlama günüm eşiminde tatil günüydü işe çağırdılar 5 de gelmesi gerekiyodu
şimdide mesai kalması gerekmiş 1 de gelicek
ben ne yapıcam şimdi geçen ayda aynısı olmuştu sol tarafımdada bir baskı vardı gece biraz öncede oldu
yumurtamı çatladı bilmiyorum artık kaldı yine

ayyy bu kızların halı ne olck böçle dün zeynepzumra bugun sen stres yapma cnmm gelıncee ısterse olsn olmazsa koy gtsn

Benimde dün akşamdı öyle oldu. Ama işten gelir gelmez değerlendirin.

canım benim batta karışık aslında takvime göre söylüyorum bende
ama günü belli olmuyo 4 aydır falan

o malum durum öncesi regl arası zaman azalır veya çoğalır hiç bi şey olmasa ve bu en az 1-2 yıl sürer... bazen 2 ayda bir olursun ama olursun... öyle pat diye kesilivermez merak etme.... kist tedavisi de genelde bi ay doğum kontrol hapı veriyo öbür ay düzeliyo... işlemle temizlenmesi desen 1 gün... 2 regl bekleme süresi... miyom ameliyatı bile olsan 2 ay bekleme süresi... yani bi şey kaçırdığın yok... ayrıca klomen gecikme yapar ama kist vs zannetmiyorum... endişelenme....

ben de sen gibi düşünüyorum, ay şekerim bizimki de pek sever hayvanları ama uzaktan pek almaz eline :) ben de daha çok yeğenlerine ilgisini görünce özeniyorum. 1 . sınıfa giden yeğeninin ödevine yardım ederken... 3 yeğenini birden kucaklamaya çalışırken belini sakatlarken

la borçları o kadar düşünüyosa kardeşini maddi destek de bulunmaması gerekir yada hediye alır da bakımını üstlenmez en azından diyim... Rabbim hayırlı kılsın nasip etsin tatlım... elindekilerden eksiltmeden.

yeterki çocuğum olsun gerisi boş mantığını doğru bulmuyorum... olsun isteriz, olursa çok seviniriz... ancak olmadı diye de hayatı hem kendimize hem de eşimize dostumuza zindan etmenin bi alemi yok.. dimi??? üzülme nolur, üzülmeyin nolurrrrr

Benimde dün akşamdı öyle oldu. Ama işten gelir gelmez değerlendirin.
siz değerlendirdiniz mi tatlım....

bu arada tam 36 saat diye şartlama kendini çatlatma iğnesi 36-38 saat diye geçer... daha önce defalarca yumurtalarımı toplatmış biri olarak söylüyorum 36 saat olunca patır patır boşa bitmiyo... rahaaaattttt olunnnn relaks olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…