gitmez tatlım gitmez az sakin ol evliliğini sonlandırmayı aklından bile geçirme,aşılmayacak dertler değil bunlaryani sıkıştı borçlardan tabi birde ailesi geliyor haftasonu. Kardeşini görücek çocuk özlemi gidicek
Valla bilmiyorum da inş bu işin sonu boşanmaya gitmez.
canım borçlar da ödenir. rabbim yeterki sağlık huzur versin. bebişinde olacak sen hiç üzülme.Ben de 1 haftadır gidiyorum bu 2. haftam 2 kilo verdim ama fazlam çok bi 10 kilo vermem lazım şuan gidenler ödem.
Spora devam edeyim bir kendime bakayım. Çünkü eşim kendi zevlerinin peşinde..
Ona da güler yüzlü davrancam kendi işime bakıcam.. oyyyy bir miras kalsa da şu borçlar bir ödense.
Kafam rahat olunca bebiş kendiğinden gelir belki :)
sende benim canımsıncanımsın gülbilcimmm, Allah razı olsun inşallah seninde tez zamanda bi kız bi erkek ikiz bebişlerin olsun sağlıkla, dualarım önce seninle sonra tüm topikteki arkadaşlarımla, Rabbim hayırlısıyla versin artık....
gitmez tatlım gitmez az sakin ol evliliğini sonlandırmayı aklından bile geçirme,aşılmayacak dertler değil bunlar
canım borçlar da ödenir. rabbim yeterki sağlık huzur versin. bebişinde olacak sen hiç üzülme.
Amiiin kuzum aminnnher şeyin başı sağlık,bizden kıymetli kimse yok bu dünyada, Rabbim gönlümüze göre versin inşallahsende benim canımsınallah senden de razı olsun tatlım. rabbim gönlüne göre versin. inşallah tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
AYNEN KUZUM YAAA, UMUT BİTERSE BEN DE BİTERİM,HİÇBİR ZAMAN UMUDUMU YİTİRMEDİM ÇOK ŞÜKÜRRR :) tatlı canı ne zaman isterse ozaman gelsin bebişim, kendimi kısıtlamaktan da vazgeçtim sporuma başlayacağım akşam eve gidince biramı açtım ohh mis gibi içtim,dedim hayatı kendime zehir etmeye başladım, ortada fol yok yumurta var mı yok mu belli değil,her ayın 15 günü gebeymişim gibi kısıtlamalar, dikkat etmeler canımı sıktı, hayatımı yaşayacağım bundan sonra bebiş de gelirse ister annesine uyum sağlasın,ister sağlamasın,keyfi bilirrrr
KIZLAAAR HERKES LİSTEDE Bİ KENDİNİ KONTROL ETSİN? DEĞİŞİKLİK VAR MI????
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........ HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016
aslında bnm bat karısık 27 ve 29 da olbılır uc aydr farklı tarıhlerde oluyorm dengem bozulduKIZLAAAR HERKES LİSTEDE Bİ KENDİNİ KONTROL ETSİN? DEĞİŞİKLİK VAR MI????
asli5361 ............BAT
tatlım senin var daha bata benim yarın ben de 50 kere gitmişimdir bugün wc ye :) görmeyince sevinemiyorum çünkü sabah test yapıp negatifi yedimAn itibari ile karnında ağrı duyup tuvalete gidip kontrol etme,birşey görmeyince tuvalette göbek atma ama yine de ağrından işkillenerek bu duruma çok sevinmeme sezonu açılmıştır.Hayırlı,uğurlu olsun...
Bir arkadaşım vardı bir evladım olsun 100 milyar borcum olsun umrumda değil diyordu.Bu arkadaşım 2 aşılama 3 tüp bebek denedi.Kız şeker hastası.Herşeyi çok hassas kontrol etmeleri gerekiyordu.Tek tüpü alındı,tek tüpü açıldı.Amin inşallah... sağolun arkadaşlar.. inş Rabbim gönlünüze göre versin her şeyi.
Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inş.
İsteyene ikiz isteyene tek :)
Canım 3 gün var ama maşallah belirtileri 10 gündür beni benden aldı,son iki gündür iyice arttı.Birde durur durur haftasonu olur,benim adetin 2. günü gidip kan verme olayımda hayal olur.Oynatmaya az kaldı.tatlım senin var daha bata benim yarın ben de 50 kere gitmişimdir bugün wc ye :) görmeyince sevinemiyorum çünkü sabah test yapıp negatifi yedim
Bir arkadaşım vardı bir evladım olsun 100 milyar borcum olsun umrumda değil diyordu.Bu arkadaşım 2 aşılama 3 tüp bebek denedi.Kız şeker hastası.Herşeyi çok hassas kontrol etmeleri gerekiyordu.Tek tüpü alındı,tek tüpü açıldı.
Canım 3 gün var ama maşallah belirtileri 10 gündür beni benden aldı,son iki gündür iyice arttı.Birde durur durur haftasonu olur,benim adetin 2. günü gidip kan verme olayımda hayal olur.Oynatmaya az kaldı.
öyle canım ama erkekler takıyor işte.. olsun Allah kararlamıştır diyorum Rabbim bu ay OL der ve gelir bebeklerimiz inş.Ve bu arkadaşım 25 Aralıkta anne oldu.Tüpü alındıktan 2 ay sonra hemde normal yoldan gebe kaldı.Ey Allah'ım sen ne büyüksün ya.Son 2 haftayı hastanede yatarak geçirdi.Sonunda kucağına aldı.Ben hep çok para gitti çok para gitti diye ağlardım ona.O da amaaan para gelir gider,takma derdi.Ne yapalım,Allah bir kolayını verir.
ayyy bu kızların halı ne olck böçle dünslm kızlar ,bugün yumurtlama günüm eşiminde tatil günüydü işe çağırdılar 5 de gelmesi gerekiyodu
şimdide mesai kalması gerekmiş 1 de gelicek
ben ne yapıcam şimdi geçen ayda aynısı olmuştu sol tarafımdada bir baskı vardı gece biraz öncede oldu
yumurtamı çatladı bilmiyorum artık kaldı yine
Benimde dün akşamdı öyle oldu. Ama işten gelir gelmez değerlendirin.slm kızlar ,bugün yumurtlama günüm eşiminde tatil günüydü işe çağırdılar 5 de gelmesi gerekiyodu
şimdide mesai kalması gerekmiş 1 de gelicek
ben ne yapıcam şimdi geçen ayda aynısı olmuştu sol tarafımdada bir baskı vardı gece biraz öncede oldu
yumurtamı çatladı bilmiyorum artık kaldı yine
canım benim batta karışık aslında takvime göre söylüyorum bendeKIZLAAAR HERKES LİSTEDE Bİ KENDİNİ KONTROL ETSİN? DEĞİŞİKLİK VAR MI????
asli5361 ............BAT
o malum durum öncesi regl arası zaman azalır veya çoğalır hiç bi şey olmasa ve bu en az 1-2 yıl sürer... bazen 2 ayda bir olursun ama olursun... öyle pat diye kesilivermez merak etme.... kist tedavisi de genelde bi ay doğum kontrol hapı veriyo öbür ay düzeliyo... işlemle temizlenmesi desen 1 gün... 2 regl bekleme süresi... miyom ameliyatı bile olsan 2 ay bekleme süresi... yani bi şey kaçırdığın yok... ayrıca klomen gecikme yapar ama kist vs zannetmiyorum... endişelenme....Menapoz olmasından korkuyorum.. Ya da kist oluştuysa onu tedavi ettirmek ve herşeye yeniden başlamak için pek zamanım olmadığından korkuyorum bi de canım.. Keşke ilaç kullanıp hiç düzenimi bozmasaydım diyorum.. Kaş yapiim derken göz çıkarmış gibi hissediyorum şu an kendimi
ben de sen gibi düşünüyorum, ay şekerim bizimki de pek sever hayvanları ama uzaktan pek almaz eline :) ben de daha çok yeğenlerine ilgisini görünce özeniyorum. 1 . sınıfa giden yeğeninin ödevine yardım ederken... 3 yeğenini birden kucaklamaya çalışırken belini sakatlarkenGeçen bi arkadaşımın eşi kız dediki bana "çok mu istiyosun çocuk" dedi.. Bi durdum düşündüm şöyle.. Ne diyceğimi bilemedim.. yani evt istiyorum falan dedim ama aklımdan neler geçti o an anlatamam.. Bazen düşünüyorum da neden bu ısrar istek diye kendi kendime.. toplum baskısı mı.. 30 yaşını aşmış her kadın evli ve çocuklu olmalıymış gibi yerleşmiş bi gelenek gibi bişey mi?? Gelecekte sırtımı yaslayacak kanımdan canımdan birileri olması duygusu mu?? Niye istiyorum çocuk bu sorunun cevabı bende sanırım yok.. Sadece geçen eşim kedimizi kucağında bebek gibi tutmuş bi bakışıyolardı bi öpüşüyolardı anlatamam.. Kediyi bile nasıl güzel seviyo yaa dedim içimden şu adama çocuk vermek istemeyim de ne isteyim başka dedim içimden.. Ne biliyim yaa ben bu ara gerçekten ne düşüneceğimi şaşırdım.. Sanırım kendimi biraz işe versem iyi olucak kızlar.. Canınızı sıktım sizi gerdim sabah sabah kusuruma bakmayın..
la borçları o kadar düşünüyosa kardeşini maddi destek de bulunmaması gerekir yada hediye alır da bakımını üstlenmez en azından diyim... Rabbim hayırlı kılsın nasip etsin tatlım... elindekilerden eksiltmeden.Evet kardeşi ona yettiği için onu kendi çocuğu gibi gördüğü için bebek istemiyor borçları da bahane ediyor.
Ben evlendim ve çocuğum olsun istiyorum. O şuan istemiyor. Bilmiyorum Rabbim bu ay nasip eder inş.
Bana çok haksızlık ediyor. Kendisi kardeşi ile avunabiliyor ama beni düşünmüyor. Bir şey diyemiyorum tüm umudumu bu aya bağladım.. inş Rabbim nasip eder.
yeterki çocuğum olsun gerisi boş mantığını doğru bulmuyorum... olsun isteriz, olursa çok seviniriz... ancak olmadı diye de hayatı hem kendimize hem de eşimize dostumuza zindan etmenin bi alemi yok.. dimi??? üzülme nolur, üzülmeyin nolurrrrrBir arkadaşım vardı bir evladım olsun 100 milyar borcum olsun umrumda değil diyordu.Bu arkadaşım 2 aşılama 3 tüp bebek denedi.Kız şeker hastası.Herşeyi çok hassas kontrol etmeleri gerekiyordu.Tek tüpü alındı,tek tüpü açıldı.
Canım 3 gün var ama maşallah belirtileri 10 gündür beni benden aldı,son iki gündür iyice arttı.Birde durur durur haftasonu olur,benim adetin 2. günü gidip kan verme olayımda hayal olur.Oynatmaya az kaldı.
siz değerlendirdiniz mi tatlım....Benimde dün akşamdı öyle oldu. Ama işten gelir gelmez değerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?