Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ayyy bu kızların halı ne olck böçle dün zeynepzumra bugun sen stres yapma cnmm gelıncee ısterse olsn olmazsa koy gtsn
dün akşam yaşadığım aynı.. ama ben beni o kadar kırmasına rağmen pes etmedim değerlendirdim.
Haftasonu geliyor ailesi. o zamana kadar değerlendirsek iyi olur dimi :)
14. günüm bugun adet ama yumurta 13. gün çatladı
13-15-17. günleri değerlendirebiliriz ancak :S yani
Allah nasip ederse olacak zaten..

ayyy bu kızların halı ne olck böçle dün zeynepzumra bugun sen stres yapma cnmm gelıncee ısterse olsn olmazsa koy gtsn
canım dünde yapmamıştık ilişki bugüne hazırlamıştık kendimizi sinir oldum haliyle,
eşimde işyeriyle konuşmuş işim var gitmm lazım diye adam kapıyı göstermiş hemen bende ses çıkarma dedim dengesizin biri zaten olan oldu artık

Canım pazartesi 12. günümdü iğne oldum sabah 10.30
dün geceyi değerlendirdik 36 saat sonrasında ama.. 13. günüm
şimdi ailesi gelene kadar 15. ve 17. günleri de değerlendirebiliriz. ailesi gelince bizim iş yatar.. kanka olucaz
zaten bebek istemiyor bu aydan sonra bırakıyoruz doktor vs. okumuşsundur zaten yazdıklarımı.

Gece gelince atla üstüne dedi bana brnh ben de tartışmamıza rağmen alttan aldım pes etmedim.
Sen de hazır bekle .. :)

aynnnn kızz adamm işinden olmasın bosver adamıda sıkbogazz etme ilşki diye ters tepio sana dedım çin topu al dıye

Benim eşim yemez onu ya.. ona çaktırmadan nasıl yedirebilirim ki bu etik olur mu :)
evet caktrmadan yedır o erkeklerde her bı haltı bılmesınler cnmmm çin topu esımın tarf ettgn e göre bol bahartlı acımtırak bıseyy onu kucuk kucuk kesscenn bişeyn bi ddilmn içinde tıkcan agzınaa bak yenı bısey de kı agzından gerı cıkarmsn yenı bı yemiş buldm de tık agzına karambole getr

biliyorum canım öyle yapıcaz artık geç kalmayız inşallah
Kalmazsınız canım ya. dünde ben öyle stresliydim sinirden köpürdüm hep bize vücudumuza psikolojimize zarar.
Rahat olmaya çalış. Eşin yorgunum vs demezse ki demez herhalde çocuk istiyor benim odun eşim gibi değil. o zaman sorun yok :)

aktarda var canım dimi bu :) ay yarın bir bakayım ya..

oda sinir oldu benim gibi istesede diyemez zaten :)

Bak bu güzel o zaman.. saat 1-2 nolursa değerlendirin :) hayırlısı olsun canım stres yapma en büyük düşman stres.
ben yapıyorum deliriyorum sinirden ama hep kendime zarar.
doğru söylüyosun canım bizim tek sorun prolaktin yüksekliği zaten o da hep stresten sakin olmam lazım ama sinirlerim zıplıyor hemen herşeye elimde değil işte

doğru söylüyosun canım bizim tek sorun prolaktin yüksekliği zaten o da hep stresten sakin olmam lazım ama sinirlerim zıplıyor hemen herşeye elimde değil işte
Ben de öyleyim ve bende bu eş oldukça sinir bitmez bende.. bebeğim olsunda onunla tutunayım hayata diyorum.. inşallah Rabbim nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…