- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
dün akşam yaşadığım aynı.. ama ben beni o kadar kırmasına rağmen pes etmedim değerlendirdim.ayyy bu kızların halı ne olck böçle dünzeynepzumra bugun sen stres yapma cnmm gelıncee ısterse olsn olmazsa koy gtsn
canım dünde yapmamıştık ilişki bugüne hazırlamıştık kendimizi sinir oldum haliyle,ayyy bu kızların halı ne olck böçle dünzeynepzumra bugun sen stres yapma cnmm gelıncee ısterse olsn olmazsa koy gtsn
Canım pazartesi 12. günümdü iğne oldum sabah 10.30siz değerlendirdiniz mi tatlım....
bu arada tam 36 saat diye şartlama kendini çatlatma iğnesi 36-38 saat diye geçer... daha önce defalarca yumurtalarımı toplatmış biri olarak söylüyorum 36 saat olunca patır patır boşa bitmiyo... rahaaaattttt olunnnn relaks olun
Gece gelince atla üstüne dedi banacanım dünde yapmamıştık ilişki bugüne hazırlamıştık kendimizi sinir oldum haliyle,
eşimde işyeriyle konuşmuş işim var gitmm lazım diye adam kapıyı göstermiş hemen bende ses çıkarma dedim dengesizin biri zaten olan oldu artık
aynnnn kızz adamm işinden olmasın bosver adamıda sıkbogazz etme ilşki diye ters tepio sana dedım çin topu al dıyecanım dünde yapmamıştık ilişki bugüne hazırlamıştık kendimizi sinir oldum haliyle,
eşimde işyeriyle konuşmuş işim var gitmm lazım diye adam kapıyı göstermiş hemen bende ses çıkarma dedim dengesizin biri zaten olan oldu artık
aynenn dedım atla dıııyeeeGece gelince atla üstüne dedi banabrnh ben de tartışmamıza rağmen alttan aldım pes etmedim.
Sen de hazır bekle .. :)
Benim eşim yemez onu ya.. ona çaktırmadan nasıl yedirebilirim ki bu etik olur mu :)aynnnn kızz adamm işinden olmasın bosver adamıda sıkbogazz etme ilşki diye ters tepio sana dedım çin topu al dıye
evet caktrmadan yedır o erkeklerde her bı haltı bılmesınler cnmmm çin topu esımın tarf ettgn e göre bol bahartlı acımtırak bıseyy onu kucuk kucuk kesscenn bişeyn bi ddilmn içinde tıkcan agzınaa bak yenı bısey de kı agzından gerı cıkarmsn yenı bı yemiş buldm de tık agzına karambole getrBenim eşim yemez onu ya.. ona çaktırmadan nasıl yedirebilirim ki bu etik olur mu :)
biliyorum canım öyle yapıcaz artık geç kalmayız inşallahBenimde dün akşamdı öyle oldu. Ama işten gelir gelmez değerlendirin.
Kalmazsınız canım ya. dünde ben öyle stresliydim sinirden köpürdüm hep bize vücudumuza psikolojimize zarar.biliyorum canım öyle yapıcaz artık geç kalmayız inşallah
aktarda var canım dimi bu :) ay yarın bir bakayım ya..evet caktrmadan yedır o erkeklerde her bı haltı bılmesınler cnmmm çin topu esımın tarf ettgn e göre bol bahartlı acımtırak bıseyy onu kucuk kucuk kesscenn bişeyn bi ddilmn içinde tıkcan agzınaa bak yenı bısey de kı agzından gerı cıkarmsn yenı bı yemiş buldm de tık agzına karambole getr
oda sinir oldu benim gibi istesede diyemez zaten :)Kalmazsınız canım ya. dünde ben öyle stresliydim sinirden köpürdüm hep bize vücudumuza psikolojimize zarar.
Rahat olmaya çalış. Eşin yorgunum vs demezse ki demez herhalde çocuk istiyor benim odun eşim gibi değil. o zaman sorun yok :)
Bak bu güzel o zaman.. saat 1-2 nolursa değerlendirin :) hayırlısı olsun canım stres yapma en büyük düşman stres.oda sinir oldu benim gibi istesede diyemez zaten :)
doğru söylüyosun canım bizim tek sorun prolaktin yüksekliği zaten o da hep stresten sakin olmam lazım ama sinirlerim zıplıyor hemen herşeye elimde değil işteBak bu güzel o zaman.. saat 1-2 nolursa değerlendirin :) hayırlısı olsun canım stres yapma en büyük düşman stres.
ben yapıyorum deliriyorum sinirden ama hep kendime zarar.
Ben de öyleyim ve bende bu eş oldukça sinir bitmez bende.. bebeğim olsunda onunla tutunayım hayata diyorum.. inşallah Rabbim nasip eder.doğru söylüyosun canım bizim tek sorun prolaktin yüksekliği zaten o da hep stresten sakin olmam lazım ama sinirlerim zıplıyor hemen herşeye elimde değil işte
evet cnm aktarlarda var yada buyuk bahartcıardaaktarda var canım dimi bu :) ay yarın bir bakayım ya..
Âmin canım,inşallah Allah yüzümüzü güldürür.öyle canım ama erkekler takıyor işte.. olsun Allah kararlamıştır diyorum Rabbim bu ay OL der ve gelir bebeklerimiz inş.
cnm erkekler için o çin topuu cinsel istek arttrıcı bıtkısel macuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?