Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ne varmıs ıcınde erkek ıcınmı verdı
meraklıya bak hemen soruyor ne varmış içinde diye, az yavaş git kızzz, adam duvara tırmanacak yakında, çakşır,tahin,pekmez,keçiboynuzu derken bi canavar yetiştiriyoruz bence

ne varmıs ıcınde erkek ıcınmı verdı
Valla canım ikimizde kullanabiliyormuşuz.İçinde yok yok.Mesi macunundan daha yoğun.Bal,karabiber,tarçın,kebabiye,kereviz tohumu damla sakızı sandoroz sakızı ısırgan tohumu havuç tohumu anason şalgam tohumu turp tohumu çörekotu sinameki günlük üzerlik tohumu acı badem.Birde formen diye bir hap verdi takviye edici bu eşime ama.Bakalım neler olacak.Ha ayrıca arı sütü bal polen aldık.Benim yarın kür bitiyor.Bakalım başlayacağız bunlara.Aktarla eşim kanki oldu :) eşim gidip gelip akıl alıyor :)

canım hayıt suyu ve testere dişli aslanpençesi de aldın di mi? bu arada şifa olsun,taz zamanda bebiş olsun inşallahhhh

canım hayıt suyu ve testere dişli aslanpençesi de aldın di mi? bu arada şifa olsun,taz zamanda bebiş olsun inşallahhhh
Canım orada mecitefendi yoktu başka bir marka vardı.O yüzden alamadım.Zaten benim elimdeki listeyi aktar alınca ben anladım galiba durumlarınızı dedi,izin verirseniz yardımcı olayım dedi,bu saydıklarımı verdi.Onda aslan pençesi yoktu,başka bir bitkisel çay verdi.İçinde civan perçemi,mersin yaprağı, ısırgan,melisa,kekik,nane,rezene,kiraz sapı,altın otu,ebegümeci ve lavanta var.
Yani şimdi ben keçiboynuzu pekmezi,arı sütü bal polen,macundan yiyip o çayı içeceğim.Eşim bal polen arı sütü,macun,for men hap ve keçi boynuzu ezmesi yiyecek.Kandırıp hayıtla,aslan pençesini de gelecek ay alalım diyorum.Ne dersin?Bunlar işe yarar mı?

Canı bu da eşime hergün kahvaltıda yedirdiğim şey :)

Keçiboynuzu yüksek mineral, vitamin, doğal şeker, diyet lifi, sıfır kolestrol, çok düşük sodyum içeriğinden dolayı yaygın olarak sağlıklı yaşam, performans, afrodizyak vb. konularda destek olarak da tercih edilmektedir.

Keçiboynuzunun faydalarını pratik bir şekilde sunan ZAZELLA®Sürülebilir Keçiboynuzu yalnızca keçiboynuzundan yapılmıştır ve herhangi bir koruyucu ve katkı maddesi kullanılmamıştır.

Koyu rengi keçiboynuzunun doğal kahverenginden gelen, tatlılığı keçiboynuzunun doğal şekerinden gelen, keçiboynuzu dışında herhangi bir madde kullanılmadan hazırlanan, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ZAZELLA® Sürülebilir Keçiboynuzu’nu gönül rahatlığı ile sevdiklerinizle tüketebilirsiniz.

Kalsiyum,mg 105.1
Demir,mg
0.7
Magnezyum,mg
19,3
Potasyum, mg
177.7
Fosfor,mg
97.6
A vitamini, IU
9.7
Folik asit, mcg
15.5
İçindekiler:
Keçiboynuzu mikro granülize, likilide edilmiş keçiboynuzu, keçiboynuzu çekirdeği unu. Susam tohumu püresi içerir.

Ürünlerimiz hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez. Ürünlerimize şeker, tuz, yağ eklenmemiştir.

Domuz yağı ve katkıları yoktur.

Eklentiler

• keciboynuzuKremasi_big.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 36
Ayyyy adam Hulk'a dönüşecek bu gidişle...

ooohooo maasallah şifa olsn ınsallah

kızlar adet olacgımdan artık adımın berna oldugu kadar emınım gecen aylardan bılıyorum bnm akıntı olmuyo olmuyo tam adete 10 gun kala baslıo vee bugun adetın 20. gunu tam on gun var adete vee akıntım geldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…