benimki zaten hep istekli bide onu yerse düşünemiyorum ,onu ben kullansam daha iyi olucak bizim için :)) istek sıfırcnm erkekler için o çin topuu cinsel istek arttrıcı bıtkısel macuun
aynen benimde dualarımdasınız hepinizamin canım aminnnnn
hepimiz birbirimize desteğiz dualarım herkes için her zaman.. :)
Canım aktar bizede macunu mübarek diye birşey verdi ki aman aman onu yiyor eşim kaç gündür,soğan kürü bitsin bende yiyeceğim.cnm erkekler için o çin topuu cinsel istek arttrıcı bıtkısel macuun
sakın kız sen kullanmaa bak sen ıstek ıstıosan bal tarcın yap yeebenimki zaten hep istekli bide onu yerse düşünemiyorum ,onu ben kullansam daha iyi olucak bizim için :)) istek sıfır
saolunn canıkolarrmm
ne varmıs ıcınde erkek ıcınmı verdıCanım aktar bizede macunu mübarek diye birşey verdi ki aman aman onu yiyor eşim kaç gündür,soğan kürü bitsin bende yiyeceğim.
meraklıya bak hemen soruyor ne varmış içinde diye, az yavaş git kızzz, adam duvara tırmanacak yakında, çakşır,tahin,pekmez,keçiboynuzu derken bi canavar yetiştiriyoruz bencene varmıs ıcınde erkek ıcınmı verdı
yok kızz şaka yapıyorum :)sakın kız sen kullanmaa bak sen ıstek ıstıosan bal tarcın yap yee
inşallah canım benimcanımsın kuzum yaaa, Allahım hiçbirimizi eksik etmesin, bebişlerimizi de bir an önce versin lütfeeen :)
inşallah canım ,sen şu çin topunu dene en iyisiBen de öyleyim ve bende bu eş oldukça sinir bitmez bende.. bebeğim olsunda onunla tutunayım hayata diyorum.. inşallah Rabbim nasip eder.
Valla canım ikimizde kullanabiliyormuşuz.İçinde yok yok.Mesi macunundan daha yoğun.Bal,karabiber,tarçın,kebabiye,kereviz tohumu damla sakızı sandoroz sakızı ısırgan tohumu havuç tohumu anason şalgam tohumu turp tohumu çörekotu sinameki günlük üzerlik tohumu acı badem.Birde formen diye bir hap verdi takviye edici bu eşime ama.Bakalım neler olacak.Ha ayrıca arı sütü bal polen aldık.Benim yarın kür bitiyor.Bakalım başlayacağız bunlara.Aktarla eşim kanki oldu :) eşim gidip gelip akıl alıyor :)ne varmıs ıcınde erkek ıcınmı verdı
canım hayıt suyu ve testere dişli aslanpençesi de aldın di mi? bu arada şifa olsun,taz zamanda bebiş olsun inşallahhhhValla canım ikimizde kullanabiliyormuşuz.İçinde yok yok.Mesi macunundan daha yoğun.Bal,karabiber,tarçın,kebabiye,kereviz tohumu damla sakızı sandoroz sakızı ısırgan tohumu havuç tohumu anason şalgam tohumu turp tohumu çörekotu sinameki günlük üzerlik tohumu acı badem.Birde formen diye bir hap verdi takviye edici bu eşime ama.Bakalım neler olacak.Ha ayrıca arı sütü bal polen aldık.Benim yarın kür bitiyor.Bakalım başlayacağız bunlara.Aktarla eşim kanki oldu :) eşim gidip gelip akıl alıyor :)
Canım orada mecitefendi yoktu başka bir marka vardı.O yüzden alamadım.Zaten benim elimdeki listeyi aktar alınca ben anladım galiba durumlarınızı dedi,izin verirseniz yardımcı olayım dedi,bu saydıklarımı verdi.Onda aslan pençesi yoktu,başka bir bitkisel çay verdi.İçinde civan perçemi,mersin yaprağı, ısırgan,melisa,kekik,nane,rezene,kiraz sapı,altın otu,ebegümeci ve lavanta var.canım hayıt suyu ve testere dişli aslanpençesi de aldın di mi? bu arada şifa olsun,taz zamanda bebiş olsun inşallahhhh
ooohooo maasallah şifa olsn ınsallahValla canım ikimizde kullanabiliyormuşuz.İçinde yok yok.Mesi macunundan daha yoğun.Bal,karabiber,tarçın,kebabiye,kereviz tohumu damla sakızı sandoroz sakızı ısırgan tohumu havuç tohumu anason şalgam tohumu turp tohumu çörekotu sinameki günlük üzerlik tohumu acı badem.Birde formen diye bir hap verdi takviye edici bu eşime ama.Bakalım neler olacak.Ha ayrıca arı sütü bal polen aldık.Benim yarın kür bitiyor.Bakalım başlayacağız bunlara.Aktarla eşim kanki oldu :) eşim gidip gelip akıl alıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?