Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Öffff benimde gıcık gıcık bir ağrı var kasığımda geliyorum hazırlıklı ol ağrısı.Süründürür artık böyle.

Öffff benimde gıcık gıcık bir ağrı var kasığımda geliyorum hazırlıklı ol ağrısı.Süründürür artık böyle.
bnm de adet olacagım zaman son 10 gun beyaz akıntım baslıo hemen sımdı basladı ordan anladmmm bu ayda tırtt cıktıı

Eşim bir gün burayı okuyabilir ama yazıcam içimde tutamıyorum.
Dengesizliği beni benden aldı..
Kursa gitmek istiyorum dedim bir enstrüman çalmak istiyorum. Bence gitme dedi. Ya dedim zaten çocuk yapmicaz bir ugrasim olsun. Nasıl çocuk yapmicaz dedi. Akşam konuştuk ya dedim. Çocuk yapmicaz demedim doktora gitme Allah nasip ederse olur zaten dedim dedi. Telefon çaldı sonra konu kapandı bende açmadım birdaha.. acmicam da. Sinir etti beni yine ama sakin duruyorum.
Kardeşi geliyor diye pek mutlu. Ailesi gelecek tartışma olmasın diye sustum.
Dengesizsin bi Akşam önce niye öyle dedin ağlattın beni bugünümü zehir ettin diyesim vardı ama yuttum lafları :) bari size söyliyim derdimi..
Sanirim ovulasyon testiyle devam edicem bu ay olmazsa ve hiç çocuk konusu açmadan yumurta çatladı gi dönemde ilişki için uğraşicam. Beni de dengesiz etti ne yapıcam bilmiyorum

Canım,sizin yaşlar kaç ve sorun ne?Kaç yıllık evlisiniz?

Canım,sizin yaşlar kaç ve sorun ne?Kaç yıllık evlisiniz?
Cnm yeni evli sayılırız ama uzun hikaye bizimkisi. Sorun eşim. ☺ben çocuk istiyorum o da istiyor sözde ama dün gece çok kırıcı bir dille çocuk istemediğini borçları bahane ederek söyledi.
Kardeşi var küçük o ona yetiyor

Canım yaşlarınız kaç?

Canım benim yaşlarınız küçük,ikinizde de çok önemli bir sağlık problemi yoksa bir kaç ay üstüne gitme bakalım ama sen çaktırmadan çalışmalara devam et tabii ki.Maalesef erkekler bizim kadar hassas değil.tabii beyefendiler 80 yaşında bile baba olabildikleri için rahatlar.Bizde biyolojik saat tık tık işliyor.Sen kendine dikkat et yemene içmene,biraz ona süre ver bakalım.Tabii ki haklısın,çok haklısın hemde ama şu an üstüne gidersen ters bir şey söyler daha çok canını sıkar,olgunluk sende kalsın.

Canım çok haklısın. Bu ay umudum var bebiş için ins Rabbim yüzümü güldürür. Olmazsa da dediğim gibi ovulasyon la takip ederim sesimi çıkartmam :) ins bir gün o der çocuk istiyorum olsun artık diye

Canimsin bunlar ise yarar illaki ama hayıt suyu ve aslanpençesi alman şart, rahim içinyaratilmis otlar onlar, sorunun üzerine yurumeliyiz, ihmal etme bu 2 otu lutfen

Hepsini birlikte kullansam ne olur ki :)
Bahsettiğin cayı bilmiyorum o yüzden direkt deneyip faydasını gordugum kurleri onerebilirim tatlim, aktarlara kalsa her şeyi satacaklar, önemli olan denenmiş ve bilimsel katkısı onaylanmış kurlerden yürümek, ben de aktara girince neler veriyor, ama almiyorum...mesela hayıt m.o. 400 yıllarından itibaren hipokrattan beri rahim için dünyanın her yerinde kullanılan bi ot, aylardır araştırıp kullanıyoruz, olmadığımız makale kalmadı üstüne, o sebeple ısrarla oneriyorum

O zaman ben bir arayayım bakalım mecitefendiyi.Ya bende Ankara'da Etimesgut'tayım,pek merkezi bir yer değil.Araştırayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…