Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tamam tatlım bu arada onları bulana kadar diğerlerini kullansanmı ne dersin?Yarın soğan kürü bitiyor.
Çay bana çok karisik geldi içindekileri tek tek bilmiyorum kuzum, bazen bi bitki bebisin tutunmasına engel olabiliyor sen bilirsin, bitki çayları da her zaman çok masum olmuyor

Mesela adaçayı ve çörekotu yumurta için iyi ama ovulasyondan itibaren kullanılmamalı, rezene,ısırgan, melisa falan var çayında hiç bilmiyorum ben bunların etkilerini

Nasıl yolda yaa senin ovulasyon 2 gün önce değil mıydı? Ne adeti kuzum ???
cnm ben aadet olacagım zaman adetın 20. gunu beyaz akıntım baslar son on gunde ondn anldm normlde akıntım yoktu bılıosnz gecen ayda böyleydı yoktu yoktu adete on gun kala basladı bnm ovu 5 gun önceydı kuzum

cnm ben aadet olacagım zaman adetın 20. gunu beyaz akıntım baslar son on gunde ondn anldm normlde akıntım yoktu bılıosnz gecen ayda böyleydı yoktu yoktu adete on gun kala basladı bnm ovu 5 gun önceydı kuzum
Bebisim tüm belirtiler ayni belki hamissindir, bilemezsin çok erken daha

yine ben ve bitmek bilmeyen sorular :))
bu hayıt tohumuyla aslan pençesini karışık içsem ne olur acaba unutuyorum sürekli içmeyi :) bilginiz varmı kızlar ?

Bebisim tüm belirtiler ayni belki hamissindir, bilemezsin çok erken daha
kızz benn gecen ay kupkuruyddumm son on gun akıntımm basladı tam adetıın 20.gunu cok ıyı hatrlıormmm bu ayda hıc akıntım yoktu bılıosuzz bugun adetın 20.gunu akıntı basladıııııııııııııııı ordan anladm

Acele etme kuzummmm, daha çok erken bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…