Tamam tatlım bu arada onları bulana kadar diğerlerini kullansanmı ne dersin?Yarın soğan kürü bitiyor.Araştır canim hayıt ve aslanpençesi sart
Çay bana çok karisik geldi içindekileri tek tek bilmiyorum kuzum, bazen bi bitki bebisin tutunmasına engel olabiliyor sen bilirsin, bitki çayları da her zaman çok masum olmuyorTamam tatlım bu arada onları bulana kadar diğerlerini kullansanmı ne dersin?Yarın soğan kürü bitiyor.
cnm ben aadet olacagım zaman adetın 20. gunu beyaz akıntım baslar son on gunde ondn anldm normlde akıntım yoktu bılıosnz gecen ayda böyleydı yoktu yoktu adete on gun kala basladı bnm ovu 5 gun önceydı kuzumNasıl yolda yaa senin ovulasyon 2 gün önce değil mıydı? Ne adeti kuzum ???
Bebisim tüm belirtiler ayni belki hamissindir, bilemezsin çok erken dahacnm ben aadet olacagım zaman adetın 20. gunu beyaz akıntım baslar son on gunde ondn anldm normlde akıntım yoktu bılıosnz gecen ayda böyleydı yoktu yoktu adete on gun kala basladı bnm ovu 5 gun önceydı kuzum
Karisik derken canim? Biri AC, biri tok icilecekyine ben ve bitmek bilmeyen sorular :))
bu hayıt tohumuyla aslan pençesini karışık içsem ne olur acaba unutuyorum sürekli içmeyi :) bilginiz varmı kızlar ?
hayıtı içmeyi unutuyorum yemek yemeden önce , bende karıştırıp mi içsem dedim ama tok karna hayıt içilmiyor sanırımKarisik derken canim? Biri AC, biri tok icilecek
Yok cnm hayıt AC, aslan Tok, karıştırma, olmazhayıtı içmeyi unutuyorum yemek yemeden önce , bende karıştırıp mi içsem dedim ama tok karna hayıt içilmiyor sanırım
tamam canım iyiki sormuşum yapıyodum az kalsınYok cnm hayıt AC, aslan Tok, karıştırma, olmaz
kızz benn gecen ay kupkuruyddumm son on gun akıntımm basladı tam adetıın 20.gunu cok ıyı hatrlıormmm bu ayda hıc akıntım yoktu bılıosuzz bugun adetın 20.gunu akıntı basladıııııııııııııııı ordan anladmBebisim tüm belirtiler ayni belki hamissindir, bilemezsin çok erken daha
Acele etme kuzummmm, daha çok erken bencekızz benn gecen ay kupkuruyddumm son on gun akıntımm basladı tam adetıın 20.gunu cok ıyı hatrlıormmm bu ayda hıc akıntım yoktu bılıosuzz bugun adetın 20.gunu akıntı basladıııııııııııııııı ordan anladm
Kızlar ben kaçtım malum ev işi ve sonra da yatarım sonra cook optum, yarın gorusuruz
görüşürüz canımKızlar ben kaçtım malum ev işi ve sonra da yatarım sonra cook optum, yarın gorusuruz
neysee ınss dedıgın gbıdır de ben demıstım demmem :Acele etme kuzummmm, daha çok erken bence
cnm ben aadet olacagım zaman adetın 20. gunu beyaz akıntım baslar son on gunde ondn anldm normlde akıntım yoktu bılıosnz gecen ayda böyleydı yoktu yoktu adete on gun kala basladı bnm ovu 5 gun önceydı kuzum
canım merak etme bu belirti bile olabilir tamam her ay aynı zamanda başlıyor demişsin ama zaten gebeliktede böyle başlıyor regl belirtileriyle başlayıp sonra farklı belirtilerle devam ediyor zaten.Bende akıntı olmuyor ama reglime 1 hafta kala falan o beyaz akıntı azda olsa geldi benden inceleyince farkettim.
hımm cnm bende gecen ayda tam aynı gun aynı akıntı bu ayda baslaynca cnm sıkılmadı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?