Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bende o hala geliyor arada sarı rengi.....ilk gün daha bi sarı gelmişti o zaten normal
Hadi yaa bak iyice ümitlendim şimdi bacım ya saraçoğlu ndan aldığım kür var ya 2.sogan küründeyim bugün sabah içmedim şimdi içsemmi günde 2 defa içmem gerekiyordu testte hafif çizgi görünce içmek içimden gelmedi

yok ya bence soğan suyu falan içme nolur nolmaz bi kesinleşsinde ona göre davran onun yerine süt falan iç en azından bebişe faydası olur.Soğan suyu mantıken doğru olmaz bence

canım soğan suyu içme derim bende, hamilelikte düşüğe yol açtığını okumuştum bi kaç yerde dikkat et
inşallah vardır bebiş

canım soğan suyu içme derim bende, hamilelikte düşüğe yol açtığını okumuştum bi kaç yerde dikkat et
inşallah vardır bebiş
İnşallah vardır canım inşallah herkesin bu ay göbişi bebiş dolar.ama hiç içimde var hissi yok çünkü 3 kez ilişki oldu o çıkan ikinci hafif çizgi de adetim gecikti hormonlar zıpladı diye çıkmış olabilir

ben burada ayda tek ilişkiyle bile hamile kalanları çok okudum ,Rabbim ol dedikten sonra önüne ne geçebilirki
herşeye hazırlıklı ol sen yinede

ben burada ayda tek ilişkiyle bile hamile kalanları çok okudum ,Rabbim ol dedikten sonra önüne ne geçebilirki
herşeye hazırlıklı ol sen yinede
Eşime bile göstermedim testi arkadaşım yanımdaydı yaparken bi o biliyor birde siz ama arkadaşımda hafif var bu sayılmaz ikisi birbirine denk olması lazım dedi hayırlısı olsun artık ya olmadı bi dahaki ay devam bide arısutu bal polen aldım eğer bebis varsa yollarım bende aldıklarımı ihtiyacın olan birine :)

:)))) benimde 3 ilişkiydi ama tam yumurtlama zamanıydı....

yok canım ya ikisi birbirine 3 aylık hamileyken bile denk olmuyor o silik bendede çıktı git gide koyulaştı ama varsa senin geç döllenme bence

kaderlerimiz aynı galiba 40 liraya arı sütü bal polen aldım bir kaşık yiyemeden hamile olduğumu anladım bende anneme verdim şifa niyetine ye dedim :))))

senin 1 hafta geçmiş sanırım baktım şimdi 5 ocak bat :)
kan testi yaptırsana yarın canım ..ne olduğunu öğrenmiş olursun en azından

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016

senin 1 hafta geçmiş sanırım baktım şimdi 5 ocak bat :)
kan testi yaptırsana yarın canım ..ne olduğunu öğrenmiş olursun en azından
Yarın bir test daha yapcam eğer çıkarsa kan testi de yaptırırım. Evet geçen ayın 8 inde olmuştum 5 inde olmam gerekiyordu ama aslan pençesi kürü içtim 1 ay o yüzden gelmiyor diye düşünmüştüm.

bende dün başladım aslan pençesine :)
inşallah meleğin gelmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…