bendede regle 1 hafta kala 2 gün beyaz gelip kesilirdi ama çok az...ben o yüzden onu akıntı saymıyorum yoğun bi akıntım hiç olmuyor diye.
ahh cnm bu bekleyıslermz son bulur ınsllh bu aybendede regle 1 hafta kala 2 gün beyaz gelip kesilirdi ama çok az...ben o yüzden onu akıntı saymıyorum yoğun bi akıntım hiç olmuyor diye.
İnşallah tatlım ama sarımtrak akıntı geliyor çok az acaba geç gelecek adetin sinyalimi3 34ebrari34 canım sabah test yapınca haber ver :))) resim at merak ettim koyulaşıcak sabah
İnşallah tatlım ama sarımtrak akıntı geliyor çok az acaba geç gelecek adetin sinyalimi
Hadi yaa bak iyice ümitlendim şimdi bacım ya saraçoğlu ndan aldığım kür var ya 2.sogan küründeyim bugün sabah içmedim şimdi içsemmi günde 2 defa içmem gerekiyordu testte hafif çizgi görünce içmek içimden gelmedibende o hala geliyor arada sarı rengi.....ilk gün daha bi sarı gelmişti o zaten normal
Hadi yaa bak iyice ümitlendim şimdi bacım ya saraçoğlu ndan aldığım kür var ya 2.sogan küründeyim bugün sabah içmedim şimdi içsemmi günde 2 defa içmem gerekiyordu testte hafif çizgi görünce içmek içimden gelmedi
canım soğan suyu içme derim bende, hamilelikte düşüğe yol açtığını okumuştum bi kaç yerde dikkat etHadi yaa bak iyice ümitlendim şimdi bacım ya saraçoğlu ndan aldığım kür var ya 2.sogan küründeyim bugün sabah içmedim şimdi içsemmi günde 2 defa içmem gerekiyordu testte hafif çizgi görünce içmek içimden gelmedi
İnşallah vardır canım inşallah herkesin bu ay göbişi bebiş dolar.ama hiç içimde var hissi yok çünkü 3 kez ilişki oldu o çıkan ikinci hafif çizgi de adetim gecikti hormonlar zıpladı diye çıkmış olabilircanım soğan suyu içme derim bende, hamilelikte düşüğe yol açtığını okumuştum bi kaç yerde dikkat et
inşallah vardır bebiş
ben burada ayda tek ilişkiyle bile hamile kalanları çok okudum ,Rabbim ol dedikten sonra önüne ne geçebilirkiİnşallah vardır canım inşallah herkesin bu ay göbişi bebiş dolar.ama hiç içimde var hissi yok çünkü 3 kez ilişki oldu o çıkan ikinci hafif çizgi de adetim gecikti hormonlar zıpladı diye çıkmış olabilir
Eşime bile göstermedim testi arkadaşım yanımdaydı yaparken bi o biliyor birde siz ama arkadaşımda hafif var bu sayılmaz ikisi birbirine denk olması lazım dedi hayırlısı olsun artık ya olmadı bi dahaki ay devam bide arısutu bal polen aldım eğer bebis varsa yollarım bende aldıklarımı ihtiyacın olan birine :)ben burada ayda tek ilişkiyle bile hamile kalanları çok okudum ,Rabbim ol dedikten sonra önüne ne geçebilirki
herşeye hazırlıklı ol sen yinede
İnşallah vardır canım inşallah herkesin bu ay göbişi bebiş dolar.ama hiç içimde var hissi yok çünkü 3 kez ilişki oldu o çıkan ikinci hafif çizgi de adetim gecikti hormonlar zıpladı diye çıkmış olabilir
Eşime bile göstermedim testi arkadaşım yanımdaydı yaparken bi o biliyor birde siz ama arkadaşımda hafif var bu sayılmaz ikisi birbirine denk olması lazım dedi hayırlısı olsun artık ya olmadı bi dahaki ay devam bide arısutu bal polen aldım eğer bebis varsa yollarım bende aldıklarımı ihtiyacın olan birine :)
Eşime bile göstermedim testi arkadaşım yanımdaydı yaparken bi o biliyor birde siz ama arkadaşımda hafif var bu sayılmaz ikisi birbirine denk olması lazım dedi hayırlısı olsun artık ya olmadı bi dahaki ay devam bide arısutu bal polen aldım eğer bebis varsa yollarım bende aldıklarımı ihtiyacın olan birine :)
senin 1 hafta geçmiş sanırım baktım şimdi 5 ocak bat :)Eşime bile göstermedim testi arkadaşım yanımdaydı yaparken bi o biliyor birde siz ama arkadaşımda hafif var bu sayılmaz ikisi birbirine denk olması lazım dedi hayırlısı olsun artık ya olmadı bi dahaki ay devam bide arısutu bal polen aldım eğer bebis varsa yollarım bende aldıklarımı ihtiyacın olan birine :)
ahh cnm bu bekleyıslermz son bulur ınsllh bu ay
Bende daha kutusunu açmadım bu ay geçti nasıl olsa adet olunca adetin ilk gününden itibaren başlarım diye düşünüyordum. :)kaderlerimiz aynı galiba 40 liraya arı sütü bal polen aldım bir kaşık yiyemeden hamile olduğumu anladım bende anneme verdim şifa niyetine ye dedim :))))
Yarın bir test daha yapcam eğer çıkarsa kan testi de yaptırırım. Evet geçen ayın 8 inde olmuştum 5 inde olmam gerekiyordu ama aslan pençesi kürü içtim 1 ay o yüzden gelmiyor diye düşünmüştüm.senin 1 hafta geçmiş sanırım baktım şimdi 5 ocak bat :)
kan testi yaptırsana yarın canım ..ne olduğunu öğrenmiş olursun en azından
bende dün başladım aslan pençesine :)Yarın bir test daha yapcam eğer çıkarsa kan testi de yaptırırım. Evet geçen ayın 8 inde olmuştum 5 inde olmam gerekiyordu ama aslan pençesi kürü içtim 1 ay o yüzden gelmiyor diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?