Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ınsallah cnm bızde ufaakkdann calıstma yaptık bugun ne olur ne olmazz
Bernoş um akıntı var adet olacak demişsin dur daha bu aralar çalışma var ya ondan akıntı olabilir kür kullanıyorsun rahim yolları temizleniyor olabilir bebisin kendine yer açıyor ve fazlalıkları rahimde atıyor olabilir iyi düşün iyi olsun canım

İnşallah tatlım vardır da sağlıklı oluruz :) en kısa zamanda Rabbim hepimize nasip etsin amin amin amin ecmain
Amin cnm ben ilk bebeğimi kaybettiğim için duam öyle. . Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebiş hepimize nasip etsin inşallah Rabbim :)
Aminnnnmm

Amin cnm ben ilk bebeğimi kaybettiğim için duam öyle. . Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebiş hepimize nasip etsin inşallah Rabbim :)
Aminnnnmm
üzüldüm şimdi ne kadarlıktı bebeğin.Guzel mevlam acisini unutturmasa bile kollarını doldurcak hayırlı sağlıklı bir bebis nasip etsin sana

üzüldüm şimdi ne kadarlıktı bebeğin.Guzel mevlam acisini unutturmasa bile kollarını doldurcak hayırlı sağlıklı bir bebis nasip etsin sana
Amin cnm ins
12. Haftada öğrendim 10.haftada durmuş kalbi meleğimin.
Cennette beni bekliyor.. Çok üzülüyor insan ama Allah veriyor Allah alıyor...
Kalbim cızzzz ediyor hatırlayınca.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
İnş tez zamanda gelir bebeğim.

aayy cnm yaa keskee ama bende akıntı yoktu hıcc adetın 20.gunu bugun akıntı basladı adetımede 10 gun kaldı gecen ayda böylee olmusstu günü gününe ondn karamsarlaştm

Bunuda yarım saat oldu yapalı ama resim büyük dedi yüklemedi bende şimdi kırpıp deneyim dedim oldu :) buda aynı gibi

evet gördüm şimdi bu saatte bol sıvı aldın akşama kadar o yüzden böyle sabah dahada net çıkar ay inşallah hadi bakalım ya 4. de sen ol ve 5. 6. 7 . böyle herkesi görelim tek tek yada çifter üçer :)))))

Canım şimdi kendime bunu konduramadığım için her belirtiye bir bahanem var midem bulanıyor sigara içmekten çok uyuyorum hava soğuk o yüzden :)

Canım şimdi kendime bunu konduramadığım için her belirtiye bir bahanem var midem bulanıyor sigara içmekten çok uyuyorum hava soğuk o yüzden :)

şu sigaradan ben tiksinemedim uyuz oldum ya içmiyorum ama çıldırıyorum ( slim aldım yakıp içime çekmeden geri atıyorum ama yok zorluyor yine.....ayaklarım çok üşüyor bi üşüyüp bir yanma durumu var :))) tabiki haklısın bende öyle yapardım kendimi kaptırmamak için herşeye bahane uydururdum iyi yapıyorsun.....çizgi var klomen falan kullanmadın dimi

cııısss kızlarr cısss bız monteyle sıgarayı bırakalı 2 ayı gectıı heee bırakın ki gunde bır paket sıgara ıcıodm ben ertesı gun bıraktmm deliriorm sıgara ıcın yanmda evmde ıcende cokk ama napım katlanıormm sızde ıcmeyın 3 34ebrari34

haklısın canım ya kendime uğraşlar bulucam artık kafayı yemeden :))))

Yok canım klomen kullanmadım.bende de aynı ayaklarım yanıyor donuyor avuçlarımın içi terliyor arada bi sırtım yanıyor bide rahmimin orda sanki tadilat var acımı diyim krampmı sancımı bilemiyorum canım herşey yemek istiyor ama midem almıyor 24 saat bıraksalar uyurum birde çok sık idrara çıkıyorum psikolojik desem bu ay hiç umudum yok yinede psikolojikmidir zaman gösterecek :)

göğüslerde belirtin varmı

Ne güzel aktif kalabalik bir topik..
Bir ara cikmazdm burdan fsh basligini gorunce yazmadan gecmk istemedim
Daha once de yazmistm buraya moral olsun diye size
Fsh kabusumdu ama yendim ben
Ustelk 90 di son olctrdgmde
Ertesi ay dogalndan hamile kaldim
Siz siz olun pes etmeyin olur mu
Kurlerinizi kullanin
Stres yapip şu adi fsh in esiri olmayin
Hepinize bol sans ve sabırlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…