Ne güzel aktif kalabalik bir topik..
Bir ara cikmazdm burdan fsh basligini gorunce yazmadan gecmk istemedim
Daha once de yazmistm buraya moral olsun diye size
Fsh kabusumdu ama yendim ben
Ustelk 90 di son olctrdgmde
Ertesi ay dogalndan hamile kaldim
Siz siz olun pes etmeyin olur mu
Kurlerinizi kullanin
Stres yapip şu adi fsh in esiri olmayin
Hepinize bol sans ve sabırlar diliyorum
Tesekkur ederim bende.sizin de hayirli olsun.yüksek fsh a ragmen gebe kalmissnz demek ki sizde.ne guzelTeşekkürler bebeğinizin doğumunada az kalmış :))) Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Göğüs ucunda bi değişiklik yok ama yanlara dokununca acıyor birde göğüs ucu etrafındaki halka var ya orda damarlar çıkmış ama önceden varmıydı bilmiyorum kız incelettirme bide hamile değilsem irezil olurum hahahahgöğüslerde belirtin varmı
Valla gece gece çok güzel morel oldun Rabbim seninde bir nefeste ağrısız sancısız bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTesekkur ederim bende.sizin de hayirli olsun.yüksek fsh a ragmen gebe kalmissnz demek ki sizde.ne guzel
Arkadaslara umit olur umarim.fsh a takilip umitlerni yitirmesnler..
Göğüs ucunda bi değişiklik yok ama yanlara dokununca acıyor birde göğüs ucu etrafındaki halka var ya orda damarlar çıkmış ama önceden varmıydı bilmiyorum kız incelettirme bide hamile değilsem irezil olurum hahahah
Tesekkur ederim amin.sizler de tez zamanda bebeklernze kavusrsunuz insallah..Valla gece gece çok güzel morel oldun Rabbim seninde bir nefeste ağrısız sancısız bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Neyse o zaman ben bi sigara daha yakim:))))) göğüsler hemen belli ediyorda ondan dedim napim çatlicam sabaha kadar ne biliyim ya herkes hamile olsun istiyorum :)) hayırlısıyla ve sağlıkla tabi...neyse testte çizgi var belirtide var sabah netleşicek...ama şayet olmasa bile (olumsuza alıştıralım kendimizi) hayırlısı bu deriz Allah büyük o bilir zaten......
Neyse o zaman ben bi sigara daha yakim
Hahaha bende yarısını içebildim şimşek çakıyor gök gürlüyor tırstım yani :)bende yakıp atıyım :))))
Hahaha bende yarısını içebildim şimşek çakıyor gök gürlüyor tırstım yani :)
İyi geceler tatlım Allah a emanet olun Allah rahatlık versin inşallahiyi geceler canım ben uyumayı deniyim bari :)
prolaktin yüksekliği canım 39 çıkmıştı geçen ayŞifa olsun inşallah canım benim senin problemin neydi peki
günaydın canımm ne güzel başlamışsın güne :) amin inşallahGünaydın Kızlar.Hepimiz için güzel birgün olsun inşallah.Her geçen gün bizi bebeklerimize yaklaştırsın.Allah'ım evhamları,vesveseleri içimizden çıkarsın yerine umutlar koysun.Dertlerimize derman,olumsuzluklarmıza çare olsun.Yüce Allah'ım içimizi ferah tutsun,bizlere sabır versin,emeklerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
Eşime bile göstermedim testi arkadaşım yanımdaydı yaparken bi o biliyor birde siz ama arkadaşımda hafif var bu sayılmaz ikisi birbirine denk olması lazım dedi hayırlısı olsun artık ya olmadı bi dahaki ay devam bide arısutu bal polen aldım eğer bebis varsa yollarım bende aldıklarımı ihtiyacın olan birine :)
kaderlerimiz aynı galiba 40 liraya arı sütü bal polen aldım bir kaşık yiyemeden hamile olduğumu anladım bende anneme verdim şifa niyetine ye dedim :))))
Yaptım tatlım maalesef tek çizgi ve felaket bir baş ağrısı var3 34ebrari34 canım güzel haberler ver bize inşallah heyecanla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?