Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Teşekkürler bebeğinizin doğumunada az kalmış :))) Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Teşekkürler bebeğinizin doğumunada az kalmış :))) Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Tesekkur ederim bende.sizin de hayirli olsun.yüksek fsh a ragmen gebe kalmissnz demek ki sizde.ne guzel
Arkadaslara umit olur umarim.fsh a takilip umitlerni yitirmesnler..

Tesekkur ederim bende.sizin de hayirli olsun.yüksek fsh a ragmen gebe kalmissnz demek ki sizde.ne guzel
Arkadaslara umit olur umarim.fsh a takilip umitlerni yitirmesnler..
Valla gece gece çok güzel morel oldun Rabbim seninde bir nefeste ağrısız sancısız bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

:))))) göğüsler hemen belli ediyorda ondan dedim napim çatlicam sabaha kadar ne biliyim ya herkes hamile olsun istiyorum :)) hayırlısıyla ve sağlıkla tabi...neyse testte çizgi var belirtide var sabah netleşicek...ama şayet olmasa bile (olumsuza alıştıralım kendimizi) hayırlısı bu deriz Allah büyük o bilir zaten......

Valla gece gece çok güzel morel oldun Rabbim seninde bir nefeste ağrısız sancısız bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim amin.sizler de tez zamanda bebeklernze kavusrsunuz insallah..
moral olduysam ne güzel
Sizi cok iyi anliyorum tabi
Fsh la savasrken böyle seyler okumak icime su serperdi umidimi yesertirdi.

Neyse o zaman ben bi sigara daha yakim

Günaydın Kızlar.Hepimiz için güzel birgün olsun inşallah.Her geçen gün bizi bebeklerimize yaklaştırsın.Allah'ım evhamları,vesveseleri içimizden çıkarsın yerine umutlar koysun.Dertlerimize derman,olumsuzluklarmıza çare olsun.Yüce Allah'ım içimizi ferah tutsun,bizlere sabır versin,emeklerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

günaydın canımm ne güzel başlamışsın güne :) amin inşallah

kızlar bugün eşim işten geldiğinde doktora gidelim diyorum rahim filmi sonucunu göstermek için
sizce gitmeme gerek varmı sonucuna göre tedaviye başlarız demişti ,büyük ihtimal yumurta takibi veya klomen önerecek onlarda adet zamanı başlanıyo
yumurtlama zamanım geçti bu ay onun için gitmesemmi diyorum şimdi ne diyosunuz

kaderlerimiz aynı galiba 40 liraya arı sütü bal polen aldım bir kaşık yiyemeden hamile olduğumu anladım bende anneme verdim şifa niyetine ye dedim :))))

Ari sutu polen bal gebelikte de faydali bebegin gelisimini olumlu yonde cok iyi etkiliyormus. Ben hala yiyorum mesela internetten de arastirdim gercekten faydali. Gerci su aralar her seyden tiksindigim icin yiyemiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…