aynennnnn... bazen bende diyorum bi mola verelim kendimize gelelim az toparlanalım diye... sonra düşünüyorum geldiği kadar gidiyo zaten... şimdiye kadar 20 bini aşkın meblağ ödedim sadece tedavilere... benim ekstradan aldığım misal saraçoğlundan aldığım yada geçen ay aldığım vitaminler falan dahil değil... geçen ay 720 tl ödedim, saraçoğluna 250 tl vermiştim...Ve bu arkadaşım 25 Aralıkta anne oldu.Tüpü alındıktan 2 ay sonra hemde normal yoldan gebe kaldı.Ey Allah'ım sen ne büyüksün ya.Son 2 haftayı hastanede yatarak geçirdi.Sonunda kucağına aldı.Ben hep çok para gitti çok para gitti diye ağlardım ona.O da amaaan para gelir gider,takma derdi.Ne yapalım,Allah bir kolayını verir.
Allah yardım etsin canım.. Bizim şuan eksilerde hesaplar .. İnş gelir bebişler artıkaynennnnn... bazen bende diyorum bi mola verelim kendimize gelelim az toparlanalım diye... sonra düşünüyorum geldiği kadar gidiyo zaten... şimdiye kadar 20 bini aşkın meblağ ödedim sadece tedavilere... benim ekstradan aldığım misal saraçoğlundan aldığım yada geçen ay aldığım vitaminler falan dahil değil... geçen ay 720 tl ödedim, saraçoğluna 250 tl vermiştim...araba alırmışım lan
Hadi ya :S belki geç döllenmedir.. İnşallah hayırlısı olur canımYaptım tatlım maalesef tek çizgi ve felaket bir baş ağrısı var
kimyasal yaşıyo olabilir misin acabaYaptım tatlım maalesef tek çizgi ve felaket bir baş ağrısı var
Ben merak eder giderdim bebek çalışmalrına da devam ederdim. Sonra adetin 2-3. günü gidip yine testlerimi yaptırırdım.. ben çok sabırsızımdır :)kızlar bugün eşim işten geldiğinde doktora gidelim diyorum rahim filmi sonucunu göstermek için
sizce gitmeme gerek varmı sonucuna göre tedaviye başlarız demişti ,büyük ihtimal yumurta takibi veya klomen önerecek onlarda adet zamanı başlanıyo
yumurtlama zamanım geçti bu ay onun için gitmesemmi diyorum şimdi ne diyosunuz
Kolay gelsin canım dikkat et kendine... Stres baş düşman aman ha uzak dur.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. illaki o bebiş gelecek.. ama umut hala var :*Günaydın kızlarrrrDün hiç giremedim akşam eve gittim eşimin kucağında ağlaya zırlaya uyudum.. çok gerildim işyerinde.. Bi de bu regl olamama durumu aşırı gerginlik yarattı bende heralde.. İş de aşırı yoğun artık isyan ettim dün.. Benim kapasitemi aşıyo burası dedim g.müdürümle tartıştım.. Bulabiliyosanız yapıcak birini bulun ben istifa edeyim falan diye estim gürledim O da beni yatıştırmaya çalıştı.. Sizden rica ediyorum elinizden gelenin fazlasını yapın benim hatırım için yönetimle ters düşmeyelim falan diye.. Fazla Mesai ödiycekmiş bana bizde yok normalde fazla mesai :) Ben de kabul ettim.. Hatırım için diyince mesai de veririm diyince akşamları da biraz geç çıkıcam haftasonu da gelip çalışmam lazım... Böyle durumlar var gerginliğim azmış gibi bi de burda geriliyorum.. Kızlar bu ara çok aranızda olamazsam kusuruma bakmayın.. Gelişmeleri yazmaya çalışıcam.. Hepinizi öpüyorum
günaydın tatlım, ben de çok gerginim iş yeri acayip kasıyor ve bu ara ben de istifa etme düşüncesindeyim,istifa edip bir süre kendimi spora vs arkadaşlarıma vereceğim,sabah git akşam gel, cumartesi çalış çok bunaldım,bir de oldukça stresli ve üstüme çok geliyorlra hatta eşim git bugün bas istifanı gel dedi, ya bakalım yerime birini bulmalarını söyleyeceğim,bu strese katlanmayacağım artık benGünaydın kızlarrrrDün hiç giremedim akşam eve gittim eşimin kucağında ağlaya zırlaya uyudum.. çok gerildim işyerinde.. Bi de bu regl olamama durumu aşırı gerginlik yarattı bende heralde.. İş de aşırı yoğun artık isyan ettim dün.. Benim kapasitemi aşıyo burası dedim g.müdürümle tartıştım.. Bulabiliyosanız yapıcak birini bulun ben istifa edeyim falan diye estim gürledim O da beni yatıştırmaya çalıştı.. Sizden rica ediyorum elinizden gelenin fazlasını yapın benim hatırım için yönetimle ters düşmeyelim falan diye.. Fazla Mesai ödiycekmiş bana bizde yok normalde fazla mesai :) Ben de kabul ettim.. Hatırım için diyince mesai de veririm diyince akşamları da biraz geç çıkıcam haftasonu da gelip çalışmam lazım... Böyle durumlar var gerginliğim azmış gibi bi de burda geriliyorum.. Kızlar bu ara çok aranızda olamazsam kusuruma bakmayın.. Gelişmeleri yazmaya çalışıcam.. Hepinizi öpüyorum
Hayırlısı canım. Hiç belli olmaz. Umudumuz her zaman var.reglimin geleceğinden emin olmasam hamiş sanabilirdim kendimi,bugün minibüsten 3 durak önce inmek zorunda kaldım aşırı mide bulantım var ve sol kasığıma iğne batar gibi 10 saniye falan süreli sancı giriyor,göğüs ucu hassasiyetim var ama hepsi yalan çünkü dün test yaptım negatifti, ve regl zamanı olan ince ağrılarımda var 3-4 gündür bugün gelecek ama bu belirtiler kafa karıştırıp yoruyor,içinde bulunduğum stresli durumdan bunları yaşadığımı biliyorum maalesef
öyle canım testte negatifi gördüm ya bugün gelir artık paşa paşa reglim,sağolsun hiç gecikip bekletip umutlandırmazHayırlısı canım. Hiç belli olmaz. Umudumuz her zaman var.
Ben de psikolojik testi negatif görmeden adet olamıyorum. Test yapmasam kim bilir ne zaman adet olucam :)
Bebek yoksa gelsin.. gelsinde yeni süreç başlasın canım.öyle canım testte negatifi gördüm ya bugün gelir artık paşa paşa reglim,sağolsun hiç gecikip bekletip umutlandırmaz
aynen canım yaa,verecem eşimin eline al büyüt diyeceğim,ben yeterince çektim azıcık da sen çek diyeceğim, yoruldum artık....Bebek yoksa gelsin.. gelsinde yeni süreç başlasın canım.
Benim kasımda 10 gün gecikti.. kan testi yaptırdım 0.100 ü gördüm ertesi gün adet oldum
Aralıkta 13. gün idrarda negatifi gördüm ama hala umut vardı. Bir kaç gün daha bekledim bir test daha yine negatif ve akşamı adet oldum.
Psikolojiye bak ne kadar etkili
O nazlı bebişler bi gelsin de babalarına naz yapsınlar artık bize değil :)
yok yok yorulma dur daha yeni hsg çektirdin bu ay olmazsa bir dahaki ay.. hsgden sonra ilk 3 ayda hamile kalan o kadar çok ki.. Bir de beni düşün eşim arızanın biri. Ben de olmazsa bebek bu 1 yıl içinde borçlardan kurtulunca eşimde ciddi ciddi bebek istediğinde ilk iş hsg çektiricem.aynen canım yaa,verecem eşimin eline al büyüt diyeceğim,ben yeterince çektim azıcık da sen çek diyeceğim, yoruldum artık....
sen hep yazdığımız gibi düşme artık bu işin üstüne,sadece ovulasyonu takip edip gerekirse ayda 1 gün bile olsa o güne denk getir tatlım, Rabbim verecekse verir zaten önüne geçemeyiz,hayırlısı olsun sıkma canını hiçyok yok yorulma dur daha yeni hsg çektirdin bu ay olmazsa bir dahaki ay.. hsgden sonra ilk 3 ayda hamile kalan o kadar çok ki.. Bir de beni düşün eşim arızanın biri. Ben de olmazsa bebek bu 1 yıl içinde borçlardan kurtulunca eşimde ciddi ciddi bebek istediğinde ilk iş hsg çektiricem.
Yok canım hiç açmıcam konuyu inat ettim kendime söz verdim. Aynen öyle rabbim verirse verecektir zaten.sen hep yazdığımız gibi düşme artık bu işin üstüne,sadece ovulasyonu takip edip gerekirse ayda 1 gün bile olsa o güne denk getir tatlım, Rabbim verecekse verir zaten önüne geçemeyiz,hayırlısı olsun sıkma canını hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?