Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynennnnn... bazen bende diyorum bi mola verelim kendimize gelelim az toparlanalım diye... sonra düşünüyorum geldiği kadar gidiyo zaten... şimdiye kadar 20 bini aşkın meblağ ödedim sadece tedavilere... benim ekstradan aldığım misal saraçoğlundan aldığım yada geçen ay aldığım vitaminler falan dahil değil... geçen ay 720 tl ödedim, saraçoğluna 250 tl vermiştim... araba alırmışım lan

Allah yardım etsin canım.. Bizim şuan eksilerde hesaplar .. İnş gelir bebişler artık

Günaydın kızlarrrr Dün hiç giremedim akşam eve gittim eşimin kucağında ağlaya zırlaya uyudum.. çok gerildim işyerinde.. Bi de bu regl olamama durumu aşırı gerginlik yarattı bende heralde.. İş de aşırı yoğun artık isyan ettim dün.. Benim kapasitemi aşıyo burası dedim g.müdürümle tartıştım.. Bulabiliyosanız yapıcak birini bulun ben istifa edeyim falan diye estim gürledim O da beni yatıştırmaya çalıştı.. Sizden rica ediyorum elinizden gelenin fazlasını yapın benim hatırım için yönetimle ters düşmeyelim falan diye.. Fazla Mesai ödiycekmiş bana bizde yok normalde fazla mesai :) Ben de kabul ettim.. Hatırım için diyince mesai de veririm diyince akşamları da biraz geç çıkıcam haftasonu da gelip çalışmam lazım... Böyle durumlar var gerginliğim azmış gibi bi de burda geriliyorum.. Kızlar bu ara çok aranızda olamazsam kusuruma bakmayın.. Gelişmeleri yazmaya çalışıcam.. Hepinizi öpüyorum

Ben merak eder giderdim bebek çalışmalrına da devam ederdim. Sonra adetin 2-3. günü gidip yine testlerimi yaptırırdım.. ben çok sabırsızımdır :)

Kolay gelsin canım dikkat et kendine... Stres baş düşman aman ha uzak dur.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. illaki o bebiş gelecek.. ama umut hala var :*

günaydın tatlım, ben de çok gerginim iş yeri acayip kasıyor ve bu ara ben de istifa etme düşüncesindeyim,istifa edip bir süre kendimi spora vs arkadaşlarıma vereceğim,sabah git akşam gel, cumartesi çalış çok bunaldım,bir de oldukça stresli ve üstüme çok geliyorlra hatta eşim git bugün bas istifanı gel dedi, ya bakalım yerime birini bulmalarını söyleyeceğim,bu strese katlanmayacağım artık ben

günaydın bebişler, sabah duşumu aldım,pedimi yerleştirdim reglimi beklemekteyim,gerginim,canım sıkkın,alıp başımı gidesim var,hayırlısı diyorum....

bu arada listemizi unutmayalım:

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016

reglimin geleceğinden emin olmasam hamiş sanabilirdim kendimi,bugün minibüsten 3 durak önce inmek zorunda kaldım aşırı mide bulantım var ve sol kasığıma iğne batar gibi 10 saniye falan süreli sancı giriyor,göğüs ucu hassasiyetim var ama hepsi yalan çünkü dün test yaptım negatifti, ve regl zamanı olan ince ağrılarımda var 3-4 gündür bugün gelecek ama bu belirtiler kafa karıştırıp yoruyor,içinde bulunduğum stresli durumdan bunları yaşadığımı biliyorum maalesef

Hayırlısı canım. Hiç belli olmaz. Umudumuz her zaman var.
Ben de psikolojik testi negatif görmeden adet olamıyorum. Test yapmasam kim bilir ne zaman adet olucam :)

Hayırlısı canım. Hiç belli olmaz. Umudumuz her zaman var.
Ben de psikolojik testi negatif görmeden adet olamıyorum. Test yapmasam kim bilir ne zaman adet olucam :)
öyle canım testte negatifi gördüm ya bugün gelir artık paşa paşa reglim,sağolsun hiç gecikip bekletip umutlandırmaz

öyle canım testte negatifi gördüm ya bugün gelir artık paşa paşa reglim,sağolsun hiç gecikip bekletip umutlandırmaz
Bebek yoksa gelsin.. gelsinde yeni süreç başlasın canım.
Benim kasımda 10 gün gecikti.. kan testi yaptırdım 0.100 ü gördüm ertesi gün adet oldum
Aralıkta 13. gün idrarda negatifi gördüm ama hala umut vardı. Bir kaç gün daha bekledim bir test daha yine negatif ve akşamı adet oldum.
Psikolojiye bak ne kadar etkili
O nazlı bebişler bi gelsin de babalarına naz yapsınlar artık bize değil :)

aynen canım yaa,verecem eşimin eline al büyüt diyeceğim,ben yeterince çektim azıcık da sen çek diyeceğim, yoruldum artık....

aynen canım yaa,verecem eşimin eline al büyüt diyeceğim,ben yeterince çektim azıcık da sen çek diyeceğim, yoruldum artık....
yok yok yorulma dur daha yeni hsg çektirdin bu ay olmazsa bir dahaki ay.. hsgden sonra ilk 3 ayda hamile kalan o kadar çok ki.. Bir de beni düşün eşim arızanın biri. Ben de olmazsa bebek bu 1 yıl içinde borçlardan kurtulunca eşimde ciddi ciddi bebek istediğinde ilk iş hsg çektiricem.

sen hep yazdığımız gibi düşme artık bu işin üstüne,sadece ovulasyonu takip edip gerekirse ayda 1 gün bile olsa o güne denk getir tatlım, Rabbim verecekse verir zaten önüne geçemeyiz,hayırlısı olsun sıkma canını hiç

Yok canım hiç açmıcam konuyu inat ettim kendime söz verdim. Aynen öyle rabbim verirse verecektir zaten.
Bu ay da iğne oldum bakalım umutluyum. Olmazsa gizliden yürütücem :)
Kursa gitmeye karar verdim beyfendinin gönlü olmadı ama pek..
Çocuk yapma kursa gitme.. iş ev. Sonra birbirimize sarıyoruz. Şubatta bu kurs bana iyi gelecek inş.
Şimdi haftasonu kayınvalidemler geliyor maaile. Baya bi kalırlar. Bunun stresi var.
Hayırlısı olur inş cnm. Su akar yolunu bulur... kafama takıyorum hep zararı bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…