Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canıım günaydın bayılıyorum şu hamişlik takvimindeki bilgilere, nasılsın,yeğenimiz nasılll????
inşallah sende ve tüm arkadaşlarımda görüp bende yeğenlerimi severim canım inşalllahhh, iyi gidiyor çok şükür mide bulantım çok hafif inşallah artmaz ama inanılmaz yorgunluk uyku hali var birde 18ini iple çekiyorum kalp sesi için

inşallah sağlıkla gelişsin sağ sağlim kucaklarınıza alın bebişleriniziii, kalp atışı işin en heyecanlı kısmı sanırım, canıım,inşallah keyifle geçsin hamişliğin,en güzel haberleri al hep

inşallah canım ama ne kadar takmıyorum desemde doktorun o tavrı beni irrite etti acaba bişey olacakmı hsg den bebeğimde diye

inşallah canım ama ne kadar takmıyorum desemde doktorun o tavrı beni irrite etti acaba bişey olacakmı hsg den bebeğimde diye
yapma ne olur,sıkma kendini, neden öyle bi tavır takındı doktorun ben de anlamış değilim,bizim doktorlar ısrarla bu ayı değerlendirin derken, bunlar nasıl tıp eğitimi alıyor? ama benim doktorum özelde ve adam 50 yaşın üstünde oldukça deneyimli ve isim yapmış bir doktor aksi bi durum olsaydı kesin korun derdi, ben özellikle sordum,ne korunması 5 yumurtan var mutlaka değerlendir bu ayı,dedi hatta benim kanamam biraz uzun sürdü ve o dönem ilişki olmayınca ovulasyon kaçtı,sonrasında çok denedim ama o ayı tutturamadım maalesef

yumurtan film çekilirken ordaydı radyasyonda etkilenmiş olabilir bunuda kalp sesini duyduğumuzda anlayacağız dedi

insan düşünüyor tabi yumurtaya zarar verdiyse hasta olabilirmi bebek diye o tarz konuştu çünkü neyse düşünmek istemiyorum

Kızlar hafif hafif pembelikler gelmeye başladı sanırım regl oluyorumm Buna bu kadar sevineceğimi tahmin dahi edemezdim
Evet bebek yoksa hemen gelsin adet ve sonra yeni süreç başlasın diyor insan ve seviniyor..
hayırlısı olsun canım...

Belkide ama o zamanda adet olmam gerekiyordu degilmi
kimyasal de değer yükselip hatta 2 binli değerleri görüp düşebiliyor... o yüzden kesin bir şey şu an söylenemez... benim değerim 7 iken bile testte çizgi vardı... bundan daha koyuydu...tabi gerçeği daha koyu olabilir bilemiyorum... benimki de yükselip sonra düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…