Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bence çizgi var ancak pek koyulasmamış gibi... alt alta koyma imkanın varmı öyle resimle....

ya geç döllenme ve henüz değerin düşük ki inşallah öyledir yada kimyasal değerin düşük....
benim kimyasalda idrar testi oldukça belirgindi,kanda 6,1 çıkmıştı sonra da reglle gitti zaten....

Ben hala sevinemiyorum vallahi...moraller sıfırlandığı için
Canım ama bak başka konulara orda 45 gün 50 gün adet olmayanlar var söktürücüye rağmen ve leke görseler seviniyorlar.. halimize çok şükür..
Adet gelsin bitsin yeni süreç başlasın.. Napalım bekliyoruz işte.. :)
İnşallah yeni süreçte gelecek bebişler.

Bana biraz daha , zaman lazım galiba
Bu halimizede şükür tabiki
öyle be kuzum gün doğmadan neler doğar,çok şükür,hamdolsun,
geçen sene bugün bu vakitler ammmann bebek falan istemem diye gezerken 1 yılda geldiğim duruma bak :) ben bile bazen kendimi tanıyamıyorum :)

ayyyyyyyy yok kızz orucluyum bugun ondn cıkmadım yatakdan öğlen gecene kadr yoksa bı haberım yokkkkkkkkk

Allah kabul etsin kuzum,güzel haberlerin var sandık öyle coşkulu giriş yapınca sen :)
Allah kabul etsin... Aynen valla haber ver sandım heycanlandım..
ben hamile olsam inletirim ortalığı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyy diye
ayyy 29 ocakta nasip olur inş böyle demesi. :)

Allah kabul etsin... Aynen valla haber ver sandım heycanlandım..
ben hamile olsam inletirim ortalığı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyy diye
ayyy 29 ocakta nasip olur inş böyle demesi. :)
kızz bende neler neler yaparmm bnm bu kk de grmedgm topık yok hepsinee anonss gectrrrmm vee hemen kanda snra hamışlık takvımı yaparm ama tabı normalde gercekdekı cevreme herkese sölememm buraya derm

gibigibiyim canım tam gelince yazalım istersen,değiştirmedim henüz listeyi

sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
sekerpancari ....BAT 06.02.2016

kızz bende neler neler yaparmm bnm bu kk de grmedgm topık yok hepsinee anonss gectrrrmm vee hemen kanda snra hamışlık takvımı yaparm ama tabı normalde gercekdekı cevreme herkese sölememm buraya derm
ayyy hadi inş cnm evet hamilelik takvimine çok özeniyorum bende... baksana hayal kurması bile çok güzellllllll rabbim nasip etsin inşşşşşşşşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…