benim kimyasalda idrar testi oldukça belirgindi,kanda 6,1 çıkmıştıbence çizgi var ancak pek koyulasmamış gibi... alt alta koyma imkanın varmı öyle resimle....
ya geç döllenme ve henüz değerin düşük ki inşallah öyledir yada kimyasal değerin düşük....
ben değerim sıfırlayıp testte ikinci çizgi çıkmadıktan sonra 1 hafta sonra oldumBelkide ama o zamanda adet olmam gerekiyordu degilmi
bernuuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkızzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaarrrr
sanki bi haber verceksin gibi geldi :)kızzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaarrrr
Ben hala sevinemiyorum vallahi...moraller sıfırlandığı içinEvet bebek yoksa hemen gelsin adet ve sonra yeni süreç başlasın diyor insan ve seviniyor..
hayırlısı olsun canım...
Öyle diyorsa doktorunu değiştir bir an önce...hem başka bir doktor daha bakmış olur hemde senin için rahat ederCanim lütfen üzme kendini yainşallah hersey guzel olacak
vallahi ben hala zamanında regl olabildiğime şükür edip seviniyorum,hala yeni ay yeni umut diyebiliyorumBen hala sevinemiyorum vallahi...moraller sıfırlandığı için
ayyyyyyyy yok kızz orucluyum bugun ondn cıkmadım yatakdan öğlen gecene kadr yoksa bı haberım yokkkkkkkkkaynenbrnh bernuş,,, meraklandırdın biziiii
Canım ama bak başka konulara orda 45 gün 50 gün adet olmayanlar var söktürücüye rağmen ve leke görseler seviniyorlar.. halimize çok şükür..Ben hala sevinemiyorum vallahi...moraller sıfırlandığı için
Allah kabul etsin kuzum,güzel haberlerin var sandık öyle coşkulu giriş yapınca sen :)ayyyyyyyy yok kızz orucluyum bugun ondn cıkmadım yatakdan öğlen gecene kadr yoksa bı haberım yokkkkkkkkk
Bana biraz daha , zaman lazım galibavallahi ben hala zamanında regl olabildiğime şükür edip seviniyorum,hala yeni ay yeni umut diyebiliyorum
öyle be kuzum gün doğmadan neler doğar,çok şükür,hamdolsun,Bana biraz daha , zaman lazım galiba
Bu halimizede şükür tabiki
ayyyyyyyy yok kızz orucluyum bugun ondn cıkmadım yatakdan öğlen gecene kadr yoksa bı haberım yokkkkkkkkk
Allah kabul etsin... Aynen valla haber ver sandım heycanlandım..Allah kabul etsin kuzum,güzel haberlerin var sandık öyle coşkulu giriş yapınca sen :)
kızz bende neler neler yaparmm bnm bu kk de grmedgm topık yok hepsinee anonss gectrrrmm vee hemen kanda snra hamışlık takvımı yaparmAllah kabul etsin... Aynen valla haber ver sandım heycanlandım..
ben hamile olsam inletirim ortalığı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyy diye
ayyy 29 ocakta nasip olur inş böyle demesi. :)
ben de söylemem sanırım 2 ay falankızz bende neler neler yaparmm bnm bu kk de grmedgm topık yok hepsinee anonss gectrrrmm vee hemen kanda snra hamışlık takvımı yaparmama tabı normalde gercekdekı cevreme herkese sölememm buraya derm
ayyy hadi inş cnm evet hamilelik takvimine çok özeniyorum bende... baksana hayal kurması bile çok güzellllllll rabbim nasip etsin inşşşşşşşşşş :)kızz bende neler neler yaparmm bnm bu kk de grmedgm topık yok hepsinee anonss gectrrrmm vee hemen kanda snra hamışlık takvımı yaparmama tabı normalde gercekdekı cevreme herkese sölememm buraya derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?