Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben iğneden sonra 13. gün negatifi gördüm ve bebek yoktu.. bu ay 13. günümde yine idrar testi yapıcam yani 24 ocak..
inş silikte olsa bir çizgi görebilirim :)
etiketlenince ismim listede aklıma geldi :)

aynennnnn heleki akrabalara hıc deemem yanı
Söylemeyin canım ben 7 cihana ilan ettim sonra bebeği kaybettim herkes nazar mazar bile dedi.. Bi de o kadar kişiye açıklama yapmak zorunda kaldım psikolojik olarak zaten zor zamanlardı aşırı zor günler geçirdim o açıklamalar esnasında.. Allah tabiki kimseye kayıp yaşatmasın ama olabiliyo öyle şeyler tedbirli olmak gerek.. Bi daha kendi kendime söz verdim 3 aydan önce kimseye söylemiycem diye.. Tabi siz ve çok yakınlarım hariç :)

tabi tatlım burada paylaşırım bir de annem ve eşim,gerisi beklesin

Ben de aynısını yaşadım canım size ve eşime söylerim sadece ama eşim yayar herkese eminim :)

aynenn cnm nazara göze cok ınanırım etrafmdada kem göz çok ondnn sölemeyı dusunmuyorum kocamı tutabılırsemm söletmıcem onada

kızz bende neler neler yaparmm bnm bu kk de grmedgm topık yok hepsinee anonss gectrrrmm vee hemen kanda snra hamışlık takvımı yaparm ama tabı normalde gercekdekı cevreme herkese sölememm buraya derm
Bencede söyleme...
yakınlardan kimin haberini duysam hamile diye hep bakıyorum 3 aylıkken falan söylemişler.
İnsanların birbirinede güveni kalmadı nazar değdiriyorlar ve inanırımda ben ona...

bir yandan korkuyoruz ama o kadar bekledikten sonra da insanın içi içine sığmaz sanırım, söylemek,haykırmak isteyebilir...
aynen canım içim içime sığmıyor söylemek istiyorum hem dr un dediği yüzünden hemde 3 ay riskli diye söylemiyorum hiç bişeyi tam yaşayamıyoruz yaa Allah kem gözlerden korusun nazardan

Testleri yanyana koyup çek demiştiniz ilk yaptığım isyerinde çöpte :)

Eklentiler

• 20160114_144215-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 36
kızlar sol kasığımda bacağa vuran anlık gelen ve 3-5 saniye süren batmalar oluyor, midem sabahtan beri inanılmaz bulanıyor, reglim henüz gelemedi,korkuyorum Allahım bi kimyasal daha yaşatmasın,regl gelecek de sökülemiyor gibiyim, canım yanıyor,korkuyorum tekrar kimyasaldan,gelse şu regl de kurtulsam,offf ne sorunluyuz yaaaaa

ayy inşallah bugünde gelmez ama şayet dediğin gibi gelecekse bekletmesin.Kimyasalıda takma canım ya onu bende bir kez yaşadım kendini iyiye hazırla hep kimyasal olucak diye birşey yok.İçini ferah tut rahatla

ayy inşallah bugünde gelmez ama şayet dediğin gibi gelecekse bekletmesin.Kimyasalıda takma canım ya onu bende bir kez yaşadım kendini iyiye hazırla hep kimyasal olucak diye birşey yok.İçini ferah tut rahatla
keşke gelmemesi ile ilgili hayalim olabilse,dün sabah idrar testi yaptım negatifti canım, gelecekse gelsin bir an önce , bu bekleyişler hep çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…