- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Allah korusun canım hemen kötü düşünme.. bebek yoksa eğer inş adet gelecektir ondandır böyle..kızlar sol kasığımda bacağa vuran anlık gelen ve 3-5 saniye süren batmalar oluyor, midem sabahtan beri inanılmaz bulanıyor, reglim henüz gelemedi,korkuyorum Allahım bi kimyasal daha yaşatmasın,regl gelecek de sökülemiyor gibiyim, canım yanıyor,korkuyorum tekrar kimyasaldan,gelse şu regl de kurtulsam,offf ne sorunluyuz yaaaaa
keşke gelmemesi ile ilgili hayalim olabilse,dün sabah idrar testi yaptım negatifti canım, gelecekse gelsin bir an önce , bu bekleyişler hep çok sıkıcı
amin canım Allah korusun kimyasal kötü bi durumAllah korusun canım hemen kötü düşünme.. bebek yoksa eğer inş adet gelecektir ondandır böyle..
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Allah yaşatmasın bir daha bize ne kimyasal ne düşük.. Sağlıklı bebekler nasip etsin inş Rabbim.
hayırlısı tatlım yaa, gebeliğe dair bi ümidim yok sanki, yeterki kimyasal ya da kist falan olmasın...benim reglden 2 gün önce silik çıktı komşumun reglden 6 gün sonra silik çıktı 10 gün sonra kanda çıktı kızı
bir yandan korkuyoruz ama o kadar bekledikten sonra da insanın içi içine sığmaz sanırım, söylemek,haykırmak isteyebilir...
korkmaa cnm kımyasallık bır durum olsa heralde testte cıkardıııkızlar sol kasığımda bacağa vuran anlık gelen ve 3-5 saniye süren batmalar oluyor, midem sabahtan beri inanılmaz bulanıyor, reglim henüz gelemedi,korkuyorum Allahım bi kimyasal daha yaşatmasın,regl gelecek de sökülemiyor gibiyim, canım yanıyor,korkuyorum tekrar kimyasaldan,gelse şu regl de kurtulsam,offf ne sorunluyuz yaaaaa
amin canım Allah korusun kimyasal kötü bi durum
Canım ben 12 haftalıkken öğrendim kalbi durmuştu bebeğimin inan bu da çok zor bir durum.amin canım Allah korusun kimyasal kötü bi durum
canımsın, Rabbbim güzellikler yaşatsın hep, sen enerjini almaya devam et,ben gülerim hep :) nasılsa gelecek bi gün,vardır bi vakti , bekleyip göreceğizzzzCanım ben 12 haftalıkken öğrendim kalbi durmuştu bebeğimin inan bu da çok zor bir durum.
Rabbim bir daha yaşatmasın.. Ben ki senden enerji alan ve mutlu olan biriyim.. yüzünü asık görmek istemiyorum
"" şunu kullanma hiç sana yakışmıyor sen hep gül emi :)
bencde kimyasal değildir canım içini ferah tuthayırlısı tatlım yaa, gebeliğe dair bi ümidim yok sanki, yeterki kimyasal ya da kist falan olmasın...
Aminnnnnnn canım.. heh şöyle gül hep.. bak yazında da demişsin o bebek buraya gelecek! o kadar..canımsın, Rabbbim güzellikler yaşatsın hep, sen enerjini almaya devam et,ben gülerim hep :) nasılsa gelecek bi gün,vardır bi vakti , bekleyip göreceğizzzz
aynnnennn hele ben gecen ay hamıle avına cıkmştım kk daEVVVEEET TOPARLANIP ŞU KASVETLİ HAVAYI SİLİYORUZZZZ, kız hamiş arkadaşlar,EGE ASYA Y yapayalniz1 E emebe az mı dua ediyosunuz siz bize bakiiiiim, hamişlerin duası kabul olurmuş dedik, 3 aydır aramızda hamiş olsun da dua etsin bize dedik hani tık yok????? yoksa unutuyor musunuz bizi dualarınızdaaa!!! aaaaa,vallahi hatır gönül koyarım,lütfen bol bol dua edin hamiş kalalım bir an önce, buaradan birbirimize patik örgü modelleri yollayalım, (hayatımda elime şiş almışlığım yok,ama olsun
bilmem mi kk nın tüm hamişlerini tenhada kıstırıp dua bonusu topladın, ben de peşinden takipte, için için kıskandım seni,bak şu benuşa nasıl çalışıyor,yine çıkmış dua avına dedimaynnnennn hele ben gecen ay hamıle avına cıkmştım kk dadua ıcın sımdı topiğimzde var ama pek bısey göremedık
hhahahaa inş birinden biri tutar valla bgun orucum bol bol dua edıcem :dbilmem mi kk nın tüm hamişlerini tenhada kıstırıp dua bonusu topladın, ben de peşinden takipte, için için kıskandım seni,bak şu benuşa nasıl çalışıyor,yine çıkmış dua avına dedim
canım yaaa valla heran duamdasınız hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum hayırlısıyla zamanı bu aydır inşalllahhhhh bak geçmiyorum diğer topiklere sizi bekliyorumEVVVEEET TOPARLANIP ŞU KASVETLİ HAVAYI SİLİYORUZZZZ, kız hamiş arkadaşlar,EGE ASYA Y yapayalniz1 E emebe az mı dua ediyosunuz siz bize bakiiiiim, hamişlerin duası kabul olurmuş dedik, 3 aydır aramızda hamiş olsun da dua etsin bize dedik hani tık yok????? yoksa unutuyor musunuz bizi dualarınızdaaa!!! aaaaa,vallahi hatır gönül koyarım,lütfen bol bol dua edin hamiş kalalım bir an önce, buaradan birbirimize patik örgü modelleri yollayalım, (hayatımda elime şiş almışlığım yok,ama olsun
canım sanırım döllenen yumurtanın tutunamayıp geç gelen reglle atılması, ya da tam yumi ya da sperm ölürken karşılaşıp sağlıksız döllenen embriyonun vücuttan atılması vb bir şeyAllah aşkına kızlar kimyasal gebelik nedir?Gülmeyin valla bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?