canım sanırım döllenen yumurtanın tutunamayıp geç gelen reglle atılması, ya da tam yumi ya da sperm ölürken karşılaşıp sağlıksız döllenen embriyonun vücuttan atılması vb bir şey
canııım dualarımız tüm hamişlerimize bu arada,sağlıkla kucaklarınıza almanız içinnnncanım banada dua et sağlıklı olsun bebeğim inşallah
EVVVEEET TOPARLANIP ŞU KASVETLİ HAVAYI SİLİYORUZZZZ, kız hamiş arkadaşlar,EGE ASYA Y yapayalniz1 E emebe az mı dua ediyosunuz siz bize bakiiiiim, hamişlerin duası kabul olurmuş dedik, 3 aydır aramızda hamiş olsun da dua etsin bize dedik hani tık yok????? yoksa unutuyor musunuz bizi dualarınızdaaa!!! aaaaa,vallahi hatır gönül koyarım,lütfen bol bol dua edin hamiş kalalım bir an önce, buaradan birbirimize patik örgü modelleri yollayalım, (hayatımda elime şiş almışlığım yok,ama olsun
evet idrarda pozitif,regl gecikmiş, kanda pozitif, sonra hoooop regl geliyor,bebiş gidiyorçok sinir bozucu birşeymiş...
EVVVEEET TOPARLANIP ŞU KASVETLİ HAVAYI SİLİYORUZZZZ, kız hamiş arkadaşlar,EGE ASYA Y yapayalniz1 E emebe az mı dua ediyosunuz siz bize bakiiiiim, hamişlerin duası kabul olurmuş dedik, 3 aydır aramızda hamiş olsun da dua etsin bize dedik hani tık yok????? yoksa unutuyor musunuz bizi dualarınızdaaa!!! aaaaa,vallahi hatır gönül koyarım,lütfen bol bol dua edin hamiş kalalım bir an önce, buaradan birbirimize patik örgü modelleri yollayalım, (hayatımda elime şiş almışlığım yok,ama olsun
amiiin inşallah kuzuuum, maksat muhabbet,işimiz eğlence, biliyorum nasıl içten dua ettiğinizi, Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı duysun,kabul etsin inşallahaaaaa ama bak lütfen ben buraya girdim 1 haftaya haberimi verdim ardımdan 2 kişi geldi ve artı ben her gece duamı ediyorum hepinizeeeee.........ayrıten hamile arkadaşlarım sağ salim kucaklarına alsın diyede ediyorum....Bu günde perşembe dualarımız kabul olsun bu gece önemli...Allah kucaklarınızı boş bırakmasın yüzleriniz gülsün,sağlıklı uzun ömürlü nur topu gibi bebekleriniz olsun..........Bizede hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı,sağ salim almayı nasip etsin ALLAH.
biliyorum canım,Allah razı olsun,benimde dualarım hepimize,sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun, süpper hamişlik dönemi geçirin inşallah,çoook mutlu olun inşallahCanim benim hep aklimdasiniz ve dualarimdasiniz gerçekten buna inanın... insallah rabbim gönlümüze göre versin hepimizin bir an once topikte herkes hamis olsun :) :)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaa ama bak lütfen ben buraya girdim 1 haftaya haberimi verdim ardımdan 2 kişi geldi ve artı ben her gece duamı ediyorum hepinizeeeee.........ayrıten hamile arkadaşlarım sağ salim kucaklarına alsın diyede ediyorum....Bu günde perşembe dualarımız kabul olsun bu gece önemli...Allah kucaklarınızı boş bırakmasın yüzleriniz gülsün,sağlıklı uzun ömürlü nur topu gibi bebekleriniz olsun..........Bizede hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı,sağ salim almayı nasip etsin ALLAH.
bilmem mi kk nın tüm hamişlerini tenhada kıstırıp dua bonusu topladın, ben de peşinden takipte, için için kıskandım seni,bak şu benuşa nasıl çalışıyor,yine çıkmış dua avına dedim
amiiin inşallah kuzuuum, maksat muhabbet,işimiz eğlence, biliyorum nasıl içten dua ettiğinizi, Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı duysun,kabul etsin inşallah
Kızlar ben henüz aileme söylemedim eşim ve sizden başka kimse bilmiyor :) annem her gün başka bir doktor ismiyle arıyor tüp bebek için :)
hhahahaa inş birinden biri tutar valla bgun orucum bol bol dua edıcem :d
Allah razı olsun tatlım, faydam olduysa ne mutlu bana,bunları duymak okumak hamiş kalmamdan bile daha önemli benim için, sizlerin haberlerini aldıkça moralim düzeliyor, güzel haberleriniz ile gözlerim doluyor,mutluluğum artıyor,gitmeyin bi yere tabi, hepimiz sırayla vereceğiz güzel haberleri Rabbimin izni ile :)biliyorum canımcım biliyorum sen beni motive ettin o ay senin rolün büyük tabisanmaki o yaptığın sana iyilik olarak dönmeyecek....birgün o insanların içinde yaşattığın umutlar toplanıp senin içinde mucize olarak açıcak o günü görmek için buradan çıkmıyorum zaten.............................
kuzum yaa kıyamam,yazık kadıncağıza,ver güzel haberi sevinsinKızlar ben henüz aileme söylemedim eşim ve sizden başka kimse bilmiyor :) annem her gün başka bir doktor ismiyle arıyor tüp bebek için :)
hahahahaaaaa, yapalım kuzuum, nasıl yapacağız??? var mı fikrinnn :)1000 inci sayfayı geçtik 1500 de 2000 de kutlamalar yapalım bence hani kanllar yapıyor ya diziler 100. bölüm şerefine falan
hahahahaaaaa, yapalım kuzuum, nasıl yapacağız??? var mı fikrinnn :)
çok etkili olduğu söyleniyor o ilacınkızlar bu arada söylemeyi unuttum eşime test yaptırmıştık dr sınırda dedi bu değerle çocuk olur dedei ama hızı artırmak için proxeed plus diye bir ilaç verdi 1 ay kullandı acaba diyorum oda etkili oldumu benim hsg onun ilaçtan hızlandı belkide süreç
hahahahaaaaa, yapalım kuzuum, nasıl yapacağız??? var mı fikrinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?