Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım sanırım döllenen yumurtanın tutunamayıp geç gelen reglle atılması, ya da tam yumi ya da sperm ölürken karşılaşıp sağlıksız döllenen embriyonun vücuttan atılması vb bir şey
çok sinir bozucu birşeymiş...

aaaaa ama bak lütfen ben buraya girdim 1 haftaya haberimi verdim ardımdan 2 kişi geldi ve artı ben her gece duamı ediyorum hepinizeeeee.........ayrıten hamile arkadaşlarım sağ salim kucaklarına alsın diyede ediyorum....Bu günde perşembe dualarımız kabul olsun bu gece önemli...Allah kucaklarınızı boş bırakmasın yüzleriniz gülsün,sağlıklı uzun ömürlü nur topu gibi bebekleriniz olsun..........Bizede hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı,sağ salim almayı nasip etsin ALLAH.

Canim benim hep aklimdasiniz ve dualarimdasiniz gerçekten buna inanın... insallah rabbim gönlümüze göre versin hepimizin bir an once topikte herkes hamis olsun :) :)

amiiin inşallah kuzuuum, maksat muhabbet,işimiz eğlence, biliyorum nasıl içten dua ettiğinizi, Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı duysun,kabul etsin inşallah

Canim benim hep aklimdasiniz ve dualarimdasiniz gerçekten buna inanın... insallah rabbim gönlümüze göre versin hepimizin bir an once topikte herkes hamis olsun :) :)
biliyorum canım,Allah razı olsun,benimde dualarım hepimize,sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun, süpper hamişlik dönemi geçirin inşallah,çoook mutlu olun inşallah

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiin inşallah kuzuuum, maksat muhabbet,işimiz eğlence, biliyorum nasıl içten dua ettiğinizi, Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı duysun,kabul etsin inşallah

biliyorum canımcım biliyorum sen beni motive ettin o ay senin rolün büyük tabi sanmaki o yaptığın sana iyilik olarak dönmeyecek....birgün o insanların içinde yaşattığın umutlar toplanıp senin içinde mucize olarak açıcak o günü görmek için buradan çıkmıyorum zaten.............................

kızlar bu arada söylemeyi unuttum eşime test yaptırmıştık dr sınırda dedi bu değerle çocuk olur dedei ama hızı artırmak için proxeed plus diye bir ilaç verdi 1 ay kullandı acaba diyorum oda etkili oldumu benim hsg onun ilaçtan hızlandı belkide süreç

Allah razı olsun tatlım, faydam olduysa ne mutlu bana,bunları duymak okumak hamiş kalmamdan bile daha önemli benim için, sizlerin haberlerini aldıkça moralim düzeliyor, güzel haberleriniz ile gözlerim doluyor,mutluluğum artıyor,gitmeyin bi yere tabi, hepimiz sırayla vereceğiz güzel haberleri Rabbimin izni ile :)

hahahahaaaaa, yapalım kuzuum, nasıl yapacağız??? var mı fikrinnn :)

her yüzde 1 hamilelik haberi olsa...birimiz kısır birimiz pasta falan yapsak :))) keşke öyle olsa.....ama bilmiyorumki imkanım olsa neler yaparımda sizler için hepimiz ayrı yerlerdeyiz işte

çok etkili olduğu söyleniyor o ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…