- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
edermm hepınıze edıcemm aklımdasnzz kızz bana da et hamişşş bugun persembe gunubanada dua et bernuş :))
Ben yapar resim atarım da hamişlerin canı çeker sonra kargolarız :))
belki bir gün tanışırız yüz yüze de..
yakın illerde olanlar :) kader kısmet
edermm hepınıze edıcemm aklımdasnzz kızz bana da et hamişşş bugun persembe gunu
ben de severim yolu düşen olursa buralara beklerim :) profilimde ilim mevcutdimi inşallah ya ne bilim ben severim öyle okul arkadaşlarımda buluşuruz arada
ben de severim yolu düşen olursa buralara beklerim :) profilimde ilim mevcut
canımsın yaaa, keşke herbirimiz için bir şeyler yapabilsek,düşünmen yeter güzel yürekli arkadaşım,asıl ben imkanım olsa hepinizin bebişlerini tek tek ziyaret edip öpüp koklayabilsem istiyorum, kalbi güzel arkadaşım benim, inşallah bebişlerimizi doğurur,biraraya geliriz,bakarsın gelir o günlerdemesela ben senin bebişine birşeyler yani sürpriz düşünüyorum gönül isterki herkese tek tek yapıyım ama malum yerler uzak :) hepsi sağlıkla doğsun inşallah......
canımsın yaaa, keşke herbirimiz için bir şeyler yapabilsek,düşünmen yeter güzel yürekli arkadaşım,asıl ben imkanım olsa hepinizin bebişlerini tek tek ziyaret edip öpüp koklayabilsem istiyorum, kalbi güzel arkadaşım benim, inşallah bebişlerimizi doğurur,biraraya geliriz,bakarsın gelir o günlerde
canııım sakın zahmet etme neolur, mahcup olurum,sizin varlığınız,güzel haberleriniz benim için en özel ve güzel hediyeinşallah canım inşallah ben bu kararı hamile olduğumda aldım yani tabiki annesi babası ona neler yaparda benimki dora ya yada akdora ya ufak bir hoşgeldin hediyesi
ben gelmeye çalışırım baharda falan olsa kalkar gelirim yani, yeterki toplanma kararı alınsın,sabah gelir akşam döneriz ne olacak ki :)EGE ASYA inşallah canım beklerim :)
aslında yakın iller olsa bir yerde toplanıp bişiler yense içilse sohbetler edilse.. çok keyifli olurdu.. çünkü yazı ile bile güzel burdaki arkadaşlarla konuşmak destek olduklarını dua ettiklerini bilmek :)
zaten buluşulacak olunursa ankarada buluşulur sanırım çünkü çoğunluğumuz orada gibi... ankaraya da gelirim hem de keyifleee :)inşallah canım inşallah ben bu kararı hamile olduğumda aldım yani tabiki annesi babası ona neler yaparda benimki dora ya yada akdora ya ufak bir hoşgeldin hediyesi
ayyy hayali bile güzel valla.. :) ortak bir il mesela istanbullllllllllll...ben gelmeye çalışırım baharda falan olsa kalkar gelirim yani, yeterki toplanma kararı alınsın,sabah gelir akşam döneriz ne olacak ki :)
EGE ASYA inşallah canım beklerim :)
aslında yakın iller olsa bir yerde toplanıp bişiler yense içilse sohbetler edilse.. çok keyifli olurdu.. çünkü yazı ile bile güzel burdaki arkadaşlarla konuşmak destek olduklarını dua ettiklerini bilmek :)
zaten buluşulacak olunursa ankarada buluşulur sanırım çünkü çoğunluğumuz orada gibi... ankaraya da gelirim hem de keyifleee :)
Allah razı olsun sen ve diğer hamiş arkadaşlarda duamdasınız. Ben bebeğimi kaybettiğim için ilk 3 ay sıkıntılı olabiliyor biliyorum ve sağlıklı hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum.canım benim dualarım tüm kalbimle sizinle....ben mutluysam herkes bunu yaşasın istiyorum bunu sizinde yaşamanız için her gece dua ediyorum.Beklemenin o stresini o paniğini bende yaşadım şimdide farklı paniklar var buraya girip onları unutuyorum en azından çünkü şu an tek derdim hepinizin haberlerini almak buna adapte olduğum için bu sıradada aklımdaki saçma düşünceleri atıyorum ben inanıyorum hepiniz yaşıcaksınız bunu Allah ın izniyle bunu bende görüp mutlu olmak için buradayım nihayet dualarım kabul oldu demek için bekliyorum...........
ay yaaa hayali bile ne tatlı, düşünsenize bebiş arabalarıyla mekan basıyoruz, hepimizde bi boncuk !!!oyyy ne hoş olur yaaa, Allahım göstersin biraraya gelip keyifle sohbet edeceğimiz günleriiiiiAllah razı olsun sen ve diğer hamiş arkadaşlarda duamdasınız. Ben bebeğimi kaybettiğim için ilk 3 ay sıkıntılı olabiliyor biliyorum ve sağlıklı hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum.
Rabbim tamamına erdirsin mutluluğunuzu inşallah ve bizlere de nasip etsin.
Bu konuda hamiş olmayan kalmasın inşşşşşşşşş
aynı ilde olursak bir gün hayat ya bu...öğretmenleri ben olurum yeğenlerimin :)
inşallah canım inşallah :)ay yaaa hayali bile ne tatlı, düşünsenize bebiş arabalarıyla mekan basıyoruz, hepimizde bi boncuk !!!oyyy ne hoş olur yaaa, Allahım göstersin biraraya gelip keyifle sohbet edeceğimiz günleriiiii
Allah razı olsun sen ve diğer hamiş arkadaşlarda duamdasınız. Ben bebeğimi kaybettiğim için ilk 3 ay sıkıntılı olabiliyor biliyorum ve sağlıklı hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum.
Rabbim tamamına erdirsin mutluluğunuzu inşallah ve bizlere de nasip etsin.
Bu konuda hamiş olmayan kalmasın inşşşşşşşşş
aynı ilde olursak bir gün hayat ya bu...öğretmenleri ben olurum yeğenlerimin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?