Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

mesela ben senin bebişine birşeyler yani sürpriz düşünüyorum gönül isterki herkese tek tek yapıyım ama malum yerler uzak :) hepsi sağlıkla doğsun inşallah......
canımsın yaaa, keşke herbirimiz için bir şeyler yapabilsek,düşünmen yeter güzel yürekli arkadaşım,asıl ben imkanım olsa hepinizin bebişlerini tek tek ziyaret edip öpüp koklayabilsem istiyorum, kalbi güzel arkadaşım benim, inşallah bebişlerimizi doğurur,biraraya geliriz,bakarsın gelir o günlerde

EGE ASYA inşallah canım beklerim :)
aslında yakın iller olsa bir yerde toplanıp bişiler yense içilse sohbetler edilse.. çok keyifli olurdu.. çünkü yazı ile bile güzel burdaki arkadaşlarla konuşmak destek olduklarını dua ettiklerini bilmek :)

inşallah canım inşallah ben bu kararı hamile olduğumda aldım yani tabiki annesi babası ona neler yaparda benimki dora ya yada akdora ya ufak bir hoşgeldin hediyesi

inşallah canım inşallah ben bu kararı hamile olduğumda aldım yani tabiki annesi babası ona neler yaparda benimki dora ya yada akdora ya ufak bir hoşgeldin hediyesi
canııım sakın zahmet etme neolur, mahcup olurum,sizin varlığınız,güzel haberleriniz benim için en özel ve güzel hediye

ben gelmeye çalışırım baharda falan olsa kalkar gelirim yani, yeterki toplanma kararı alınsın,sabah gelir akşam döneriz ne olacak ki :)

zaten buluşulacak olunursa ankarada buluşulur sanırım çünkü çoğunluğumuz orada gibi... ankaraya da gelirim hem de keyifleee :)

ben gelmeye çalışırım baharda falan olsa kalkar gelirim yani, yeterki toplanma kararı alınsın,sabah gelir akşam döneriz ne olacak ki :)
ayyy hayali bile güzel valla.. :) ortak bir il mesela istanbullllllllllll...
Benim eşim hiç kıskanç değildir istediğim yere gidebilirim öyle gitme etme deme huyu da yoktur ahaha ben moda girdim hemen

canım benim dualarım tüm kalbimle sizinle....ben mutluysam herkes bunu yaşasın istiyorum bunu sizinde yaşamanız için her gece dua ediyorum.Beklemenin o stresini o paniğini bende yaşadım şimdide farklı paniklar var buraya girip onları unutuyorum en azından çünkü şu an tek derdim hepinizin haberlerini almak buna adapte olduğum için bu sıradada aklımdaki saçma düşünceleri atıyorum ben inanıyorum hepiniz yaşıcaksınız bunu Allah ın izniyle bunu bende görüp mutlu olmak için buradayım nihayet dualarım kabul oldu demek için bekliyorum...........

zaten buluşulacak olunursa ankarada buluşulur sanırım çünkü çoğunluğumuz orada gibi... ankaraya da gelirim hem de keyifleee :)

beklerim yolu düşen olursa,burada işi olan veya gezmeye bir yakınına gelen olursa yada buluşmak için kısacası ne sebeple olursa olsun kapım sonuna kadar açık beklerim canlarım

Allah razı olsun sen ve diğer hamiş arkadaşlarda duamdasınız. Ben bebeğimi kaybettiğim için ilk 3 ay sıkıntılı olabiliyor biliyorum ve sağlıklı hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum.
Rabbim tamamına erdirsin mutluluğunuzu inşallah ve bizlere de nasip etsin.
Bu konuda hamiş olmayan kalmasın inşşşşşşşşş
aynı ilde olursak bir gün hayat ya bu...öğretmenleri ben olurum yeğenlerimin :)

ay yaaa hayali bile ne tatlı, düşünsenize bebiş arabalarıyla mekan basıyoruz, hepimizde bi boncuk !!!oyyy ne hoş olur yaaa, Allahım göstersin biraraya gelip keyifle sohbet edeceğimiz günleriiiii

biraraya geldiğimizde brnh bernuşu hayal edebiliyorum, ay bebek üşüdü giydireyim ay sıcak oldu çıkarayım, ay acıktı mı, altı mı pislendi, en paniğimiz miniğimiz bernuş olur gibi geliyor, benim bebiş de relax anne modu,ammannnn acıktıysa ölmedi ya yediririz mod

canımsın çoook teşekkür ederimAllah can sağlığı versin birgün elbet bir yerde buluşuruz yeter ki insan istesin.Bende ilk hamileliğimde 8 haftada kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar ama toparlandım mecburen sonra 4 ay geçti oğluma hamile kaldım ne bilim zordu ama atlattım Allah sanada bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…