biraraya geldiğimizdebrnh bernuşu hayal edebiliyorum, ay bebek üşüdü giydireyim ay sıcak oldu çıkarayım, ay acıktı mı, altı mı pislendi, en paniğimiz miniğimiz bernuş olur gibi geliyor, benim bebiş de relax anne modu,ammannnn acıktıysa ölmedi ya yediririz mod
Amin canım inşallah.. çok teşekkür ederim.. :) Rabbim kimseye yaşatmasın inş. kötü günlerdi.. bu ay umutluyum bakalım inş Rabbim nasip eder :)canımsın çoook teşekkür ederimAllah can sağlığı versin birgün elbet bir yerde buluşuruz yeter ki insan istesin.Bende ilk hamileliğimde 8 haftada kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar ama toparlandım mecburen sonra 4 ay geçti oğluma hamile kaldım ne bilim zordu ama atlattım Allah sanada bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.....
ayyy benimki kuala gibi olur, yesin içsin uyusun,bıraktığım yerde saatlerce kalırmış gibi hissediyorum nedense:)))) evet kavgaya tutuşuyormuşuz seninki benimkini itti aaaa hayır benimki yapmaz senin çocuk galiba yaramaz biraz :))))
ayyy benimki kuala gibi olur, yesin içsin uyusun,bıraktığım yerde saatlerce kalırmış gibi hissediyorum nedense
hahahahahaaaa kahkahaa attım cnm bnm yaaaa aynnen panıkatakk lıgım malummbiraraya geldiğimizdebrnh bernuşu hayal edebiliyorum, ay bebek üşüdü giydireyim ay sıcak oldu çıkarayım, ay acıktı mı, altı mı pislendi, en paniğimiz miniğimiz bernuş olur gibi geliyor, benim bebiş de relax anne modu,ammannnn acıktıysa ölmedi ya yediririz mod
annene söyleseydin keşke ya annelerin duası gibi varmı bol bol dua eder sana
kızlar reglim daha gelmedi ve sol kasık ağrım oldukça fazla ara ara girip yokluyor, sabaha kadar gelmemiş olursa bi test daha yapayım mı ne dersiniz? kırmızı kartı yiyene kadar umudumu korumalı mıyım?
kuzum yaa kıyamam,yazık kadıncağıza,ver güzel haberi sevinsin
nasıl tanımışım arkadaşımıhahahahahaaaa kahkahaa attım cnm bnm yaaaa aynnen panıkatakk lıgım malumm
inşallah tatlım yaaa, vallahi en zor süreç beklemek, ne düşüneceğini şaşırıyor insan :)ayyy inşallah gelmez ya 9 ay falan :)
sen sabah bır test dha yapp ne olur ne olmazz kuzumkızlar reglim daha gelmedi ve sol kasık ağrım oldukça fazla ara ara girip yokluyor, sabaha kadar gelmemiş olursa bi test daha yapayım mı ne dersiniz? kırmızı kartı yiyene kadar umudumu korumalı mıyım?
ayy valla a namazmı kıldımm az öncee az d<aha kahkaha atıodm aklıma geldı aynı benn panıkatak kralicesi D:nasıl tanımışım arkadaşımıpanik atağım benim,maymuna çevirirsin çocuuuğu
Canım çok başım ağrıyor şimdi vc de baktım böyle kahverengi tortu gibi bişey geldi herhalde regl olcam yada soğan suyu içtiğim için regl olamıyordum dün bıraktım içmeyi ondan başlıyor olabilir3 34ebrari34 canım bende silik gördüm yine ama sanırım en iyisi kan testi olucak hcg 48 saatte bir yükseliyormuş
Allah kabul etsin kuzum, ne güzel işte her gün bi kahkaha attırıyorum sanaayy valla a namazmı kıldımm az öncee az d<aha kahkaha atıodm aklıma geldı aynı benn panıkatak kralicesi D:
yaaaaaaCanım çok başım ağrıyor şimdi vc de baktım böyle kahverengi tortu gibi bişey geldi herhalde regl olcam yada soğan suyu içtiğim için regl olamıyordum dün bıraktım içmeyi ondan başlıyor olabilir
valllaaaa cnmm sennde bebişinle o dıyar senın bu dıya benm gezersın iinşş kızz bırde cocuklara kür yapıomusuz gelişmleri içinAllah kabul etsin kuzum, ne güzel işte her gün bi kahkaha attırıyorum sana
tabi canım bizden de o beklenir, bernuş mamaya geçtin mi? ay ne yedi bugün seninki, hangi marka mama o? sen herkese yazarsın artık o neymiş, aktar mı verdi,doktor mu dedi diyevalllaaaa cnmm sennde bebişinle o dıyar senın bu dıya benm gezersın iinşş kızz bırde cocuklara kür yapıomusuz gelişmleri içinhaayydee dön başa kürlere
hahahahahaaatabi canım bizden de o beklenir, bernuş mamaya geçtin mi? ay ne yedi bugün seninki, hangi marka mama o? sen herkese yazarsın artık o neymiş, aktar mı verdi,doktor mu dedi diyemeraklı tazem benim ;P
inşallah kuzum yaaa, sen sıradan tüm bebişlerin bezini açar bakarsın kakalarına benimkinden farklı mı diye, senden korkulurhahahahahaaasenın ki kaka yapıomus bnde bnmkıne bakıp sana yapomussum aa bnm kı nıye yapmadııı ayyy valla varya allah olmayacak bırseyın hayalını kulunaa kurdurmazmıss ınsallah gerceklesırr bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?