Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

:)))) evet kavgaya tutuşuyormuşuz seninki benimkini itti aaaa hayır benimki yapmaz senin çocuk galiba yaramaz biraz :))))

Amin canım inşallah.. çok teşekkür ederim.. :) Rabbim kimseye yaşatmasın inş. kötü günlerdi.. bu ay umutluyum bakalım inş Rabbim nasip eder :)

kızlar reglim daha gelmedi ve sol kasık ağrım oldukça fazla ara ara girip yokluyor, sabaha kadar gelmemiş olursa bi test daha yapayım mı ne dersiniz? kırmızı kartı yiyene kadar umudumu korumalı mıyım?

hahahahahaaaa kahkahaa attım cnm bnm yaaaa aynnen panıkatakk lıgım malumm

3 34ebrari34 canım bende silik gördüm yine ama sanırım en iyisi kan testi olucak hcg 48 saatte bir yükseliyormuş
Canım çok başım ağrıyor şimdi vc de baktım böyle kahverengi tortu gibi bişey geldi herhalde regl olcam yada soğan suyu içtiğim için regl olamıyordum dün bıraktım içmeyi ondan başlıyor olabilir

yaaaaaa ama sen de bi gitmedin kan testine kuzum yaaa, hayırlısı inşallah,habersiz bırakma bizi

valllaaaa cnmm sennde bebişinle o dıyar senın bu dıya benm gezersın iinşş kızz bırde cocuklara kür yapıomusuz gelişmleri için haayydee dön başa kürlere
tabi canım bizden de o beklenir, bernuş mamaya geçtin mi? ay ne yedi bugün seninki, hangi marka mama o? sen herkese yazarsın artık o neymiş, aktar mı verdi,doktor mu dedi diye meraklı tazem benim ;P

tabi canım bizden de o beklenir, bernuş mamaya geçtin mi? ay ne yedi bugün seninki, hangi marka mama o? sen herkese yazarsın artık o neymiş, aktar mı verdi,doktor mu dedi diye meraklı tazem benim ;P
hahahahahaaa senın ki kaka yapıomus bnde bnmkıne bakıp sana yapomussum aa bnm kı nıye yapmadııı ayyy valla varya allah olmayacak bırseyın hayalını kulunaa kurdurmazmıss ınsallah gerceklesırr bunlar

hahahahahaaa senın ki kaka yapıomus bnde bnmkıne bakıp sana yapomussum aa bnm kı nıye yapmadııı ayyy valla varya allah olmayacak bırseyın hayalını kulunaa kurdurmazmıss ınsallah gerceklesırr bunlar
inşallah kuzum yaaa, sen sıradan tüm bebişlerin bezini açar bakarsın kakalarına benimkinden farklı mı diye, senden korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…