tamamm cnmnm sabah bı gelen gıden olmazsa test yap bı bakalam sonuca görekızlar ben kaçtımm, eve gideyim bir an önce pek halsiz,yorgunum,henüz regl gelmedi, gelişme olursa yazarım akşam, çook öptümmmm
Canim montem allah senden razı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Çocuk olursa benim koca bu kadar istediğine pişman olucak. Atıcam kucagina al bak çocuğuna diyicem. Sırf istemekle iş bitmiyor. Bu günlerini mum yakıp ariycak. Beter edicem onu.
cnm onu cay kasıgıyla kullanılıo tahta kasık fazla kullanılmaması lazım hakıkı bal ve polen le karıstırabılrsnKizlar bu hakiki ari sutu nasil kullaniliyor?
yokk cnm normal kullanabılırsın bnm kullanan arkadaslarmda var onlardan bılıorm mesela sabah arı sutu ye aksam polen ye mesela tek kullanmaa fzlaBu topikte biri demisti ana kimdi hatirlayamadim. Dil altina koyuyorum demisti sanirim. Ama ne jadar ne zaman uyguladigini hatirlayamadim.
Kizlar bu hakiki ari sutu nasil kullaniliyor?
Canım çok başım ağrıyor şimdi vc de baktım böyle kahverengi tortu gibi bişey geldi herhalde regl olcam yada soğan suyu içtiğim için regl olamıyordum dün bıraktım içmeyi ondan başlıyor olabilir
Allah senden de razı olsun kuzuuum, inşallah en kısa zamanda gorelim o günleri, burnundan getir, surum surum surundur inşallah, al intikamimizi tatlimmmCanim montem allah senden razı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Çocuk olursa benim koca bu kadar istediğine pişman olucak. Atıcam kucagina al bak çocuğuna diyicem. Sırf istemekle iş bitmiyor. Bu günlerini mum yakıp ariycak. Beter edicem onu.
Kizlarcim gelen giden yok henüz, acayip halsizim yattim bile, uyku gözümden akıyor. Test alamadım, sabah gelmemiş olursa yapamayacağım, ise giderken alırım artık. Kasık batmalari bitti şimdilik, sabah ola hayrola
Kizlarcim gelen giden yok henüz, acayip halsizim yattim bile, uyku gözümden akıyor. Test alamadım, sabah gelmemiş olursa yapamayacağım, ise giderken alırım artık. Kasık batmalari bitti şimdilik, sabah ola hayrola
Canım biz ikimiz aynı gidiyoruz sanki bende saraçoğlu kürü kullanıyorum benimde bugün 8.gunum ama dün içmedim bende soğan kürü yada aslan pencesi kürü geciktiriyor diye düşünmeye başladımKızlar ben hala regli olmadım.. Soğan kürüne başladım. Bugün 7. Gün bitti. Ama dün ve bugün saat 3 gibi çişimi yaptıktan sonra peçeteyle silerken çok az kan geldi.. Ama devamı gelmedi.. Dün gelince heralde sökülüyor dedim ama bugünde yine aynı saatlerde aynıdı oldu.. Sizce neden böyle olmuştur..
Arkadaşım Saraçoğlunun kendisiyle konuşmuş mutlaka soğan suyunu içsin demiş sonra aslampençesi ve hayıt kullansın demiş. Daha sonrada amh kürünü uygulasın demiş ... Soğan suyu reglini söker demişlerdi telefonda bana ama sökmedi... Normalde 29 Aralıkta olmam gerekiyorduuCanım biz ikimiz aynı gidiyoruz sanki bende saraçoğlu kürü kullanıyorum benimde bugün 8.gunum ama dün içmedim bende soğan kürü yada aslan pencesi kürü geciktiriyor diye düşünmeye başladım
Bende 5 ocakta olmam lazımdı aslanpencesi bitti ara vermeden soğan suyuna başladım daha bugün hafif leke geldi ben ilk soğan suyu sonra 1 ay aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu en son 1 ay civan perçemi içicemArkadaşım Saraçoğlunun kendisiyle konuşmuş mutlaka soğan suyunu içsin demiş sonra aslampençesi ve hayıt kullansın demiş. Daha sonrada amh kürünü uygulasın demiş ... Soğan suyu reglini söker demişlerdi telefonda bana ama sökmedi... Normalde 29 Aralıkta olmam gerekiyorduu
O kürü ben soğan içmeden yaptım.. Midem almıyordu 1 ay aslanpençesi 1 ay civanperçemi yapmıştım.. Şimdi zorlada olsa soğan kürüne başladım.. Soğan bitince aslanpençesi hayıt tohumu çörekotu yağı göndereceklermiş onları kullanacağımBende 5 ocakta olmam lazımdı aslanpencesi bitti ara vermeden soğan suyuna başladım daha bugün hafif leke geldi ben ilk soğan suyu sonra 1 ay aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu en son 1 ay civan perçemi içicem
Bu arada senin reglin kaç gün geçtiCanım biz ikimiz aynı gidiyoruz sanki bende saraçoğlu kürü kullanıyorum benimde bugün 8.gunum ama dün içmedim bende soğan kürü yada aslan pencesi kürü geciktiriyor diye düşünmeye başladım
Normalde ara vermeden devam etmen gerekiyor.. Gönderdikleri kağıtta yazıyor..Bende 5 ocakta olmam lazımdı aslanpencesi bitti ara vermeden soğan suyuna başladım daha bugün hafif leke geldi ben ilk soğan suyu sonra 1 ay aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu en son 1 ay civan perçemi içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?