Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar ben kaçtımm, eve gideyim bir an önce pek halsiz,yorgunum,henüz regl gelmedi, gelişme olursa yazarım akşam, çook öptümmmm

Canim montem allah senden razı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Çocuk olursa benim koca bu kadar istediğine pişman olucak. Atıcam kucagina al bak çocuğuna diyicem. Sırf istemekle iş bitmiyor. Bu günlerini mum yakıp ariycak. Beter edicem onu.

Bu topikte biri demisti ana kimdi hatirlayamadim. Dil altina koyuyorum demisti sanirim. Ama ne jadar ne zaman uyguladigini hatirlayamadim.

Bu topikte biri demisti ana kimdi hatirlayamadim. Dil altina koyuyorum demisti sanirim. Ama ne jadar ne zaman uyguladigini hatirlayamadim.
yokk cnm normal kullanabılırsın bnm kullanan arkadaslarmda var onlardan bılıorm mesela sabah arı sutu ye aksam polen ye mesela tek kullanmaa fzla

Kizlar bu hakiki ari sutu nasil kullaniliyor?

Ben kullandim canim dil altindan hala da kullaniyorum. Tam tersi metal kasikla temas etmemesi lazim polende ayni sekilde. Ari sutu yetiskin bir insanda gunde 1 grdan fazla kullanilmamali. Ben sabahlari ac karnina yemekten yarim saat once bir tatli kasigi kadar poleni agzime atip pesine de su iciyorum. Aksamlari yemekten yarim saat once de kurdanla dilimin altina ufacik koyuyorum. Aldigim aktar demisti dil altindan kullanilmali diye. Tukuruk bezleri mi emiyormus neymis tam hatirlamiyorum :) ben bir ay kullandim ama hala devam ediyorum gebelere de faydaliymis

bu başlayacağına işaret olabilir evet.Ama reglin bu kadar gecikipte silik çıkması neden onu anlamadım.inşallah deildir ama benimde 3 ay önce böyle birşey geldi başıma testler hep silikti ve 2 veya 3 gün sonra sürekli kahve leke geldi sonrasında malum regl...ama bilmiyorum tam olarak kimyasal dediler yani tutunamamış dediler.Sonrasında hemen hamile kaldım zaten nedense illa bu bir oluyor peşinden hamilelik oluyor içini ferah tut demekki bir problem oluyorki vücut önceden atıyor.gelirsede gelsin bir sonrakinde olsun ama sağlıklı olsu.Ama yinede inşallah gelmez ve hamilesindir.

Allah senden de razı olsun kuzuuum, inşallah en kısa zamanda gorelim o günleri, burnundan getir, surum surum surundur inşallah, al intikamimizi tatlimmm

Kizlarcim gelen giden yok henüz, acayip halsizim yattim bile, uyku gözümden akıyor. Test alamadım, sabah gelmemiş olursa yapamayacağım, ise giderken alırım artık. Kasık batmalari bitti şimdilik, sabah ola hayrola

Canim hadi hayırlısı güzel haberler gelir inşallah :) yorgunlukta gebelik belirtisi ve haftalar artinca daha da artiyor

Kızlar ben hala regli olmadım.. Soğan kürüne başladım. Bugün 7. Gün bitti. Ama dün ve bugün saat 3 gibi çişimi yaptıktan sonra peçeteyle silerken çok az kan geldi.. Ama devamı gelmedi.. Dün gelince heralde sökülüyor dedim ama bugünde yine aynı saatlerde aynıdı oldu.. Sizce neden böyle olmuştur..

Hadi yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Walla okuyunca çok heycanlandım.. İnşallah bebeğin seninledir...

Canım biz ikimiz aynı gidiyoruz sanki bende saraçoğlu kürü kullanıyorum benimde bugün 8.gunum ama dün içmedim bende soğan kürü yada aslan pencesi kürü geciktiriyor diye düşünmeye başladım

Canım biz ikimiz aynı gidiyoruz sanki bende saraçoğlu kürü kullanıyorum benimde bugün 8.gunum ama dün içmedim bende soğan kürü yada aslan pencesi kürü geciktiriyor diye düşünmeye başladım
Arkadaşım Saraçoğlunun kendisiyle konuşmuş mutlaka soğan suyunu içsin demiş sonra aslampençesi ve hayıt kullansın demiş. Daha sonrada amh kürünü uygulasın demiş ... Soğan suyu reglini söker demişlerdi telefonda bana ama sökmedi... Normalde 29 Aralıkta olmam gerekiyorduu

Bende 5 ocakta olmam lazımdı aslanpencesi bitti ara vermeden soğan suyuna başladım daha bugün hafif leke geldi ben ilk soğan suyu sonra 1 ay aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu en son 1 ay civan perçemi içicem

Bende 5 ocakta olmam lazımdı aslanpencesi bitti ara vermeden soğan suyuna başladım daha bugün hafif leke geldi ben ilk soğan suyu sonra 1 ay aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu en son 1 ay civan perçemi içicem
O kürü ben soğan içmeden yaptım.. Midem almıyordu 1 ay aslanpençesi 1 ay civanperçemi yapmıştım.. Şimdi zorlada olsa soğan kürüne başladım.. Soğan bitince aslanpençesi hayıt tohumu çörekotu yağı göndereceklermiş onları kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…